Mijn eerste ervaring met ballbusting

Ingezonden door Anoniem

Al sinds mijn zestiende heb ik een obsessie voor vrouwen met laarzen en ballbusting. Ik merkte dat als ik een filmpje zag waarin een man door een vrouw in zijn ballen werd geschopt, ik daar opgewonden van werd. Steeds vaker begon ik filmpjes te kijken op YouTube. Ik werd (en word) daar enorm opgewonden van. Als ik een vrouw zie met laarzen aan dan word ik daar enorm door getriggerd. Ik vind dat enorm sexy en dan denk ik, die zou ik graag in mijn ballen willen voelen. Als ik een vrouw met laarzen zie lopen, kijk ik altijd even om.

Na lang fantaseren en filmpjes kijken, heb ik besloten om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden. Aan het begin vond ik het lastig om iemand te vinden, want ik ben geen slaafje. Een meesteres leek me niks. Na een tijdje oriënteren en informeren, ben ik in contact gekomen met een dame die er wel interesse in had om mij eens flink hard in mijn ballen te schoppen. Na een tijdje appen was het eindelijk zover. Op een zaterdagochtend ben ik in de auto gestapt en naar Brabant gereden. In de auto was ik al enorm opgewonden en had ik de hele weg een erectie.

Na een uurtje rijden kwam ik in de buurt van mijn bestemming. We hadden afgesproken in een rustig park. Ik mijn parkeerde mijn auto en wandelde rustig naar de afgesproken plek. Na een paar minuten hoorde ik het getik van hakken op de straat. Er kwam een bloedmooie blonde dame aanlopen met lange benen en prachtige zwarte puntlaarzen met naaldhakken. Mijn pik schoot gelijk omhoog. Ze stelde zichzelf voor als Lisa. Ik stelde mezelf ook voor en ze greep me gelijk bij mijn ballen en kneep er een keer stevig in. Hmm, Ik trilde van opwinding.

We liepen naar een rustig plekje en bleven daar staan. 'Ga daar maar tegen dat hekje staan en doe je benen wijd', zei Lisa. Ik keek nog een keer naar haar geile puntlaarzen die hard in mijn ballen zouden komen. De punt kwam steeds dichterbij en daar was de eerste schop. Heel zachtjes. Ik trilde van opwinding. 'Hoe vind je het?' vroeg Lisa. 'Heerlijk', zei ik. 'Mag het harder?' vroeg ze. 'Ja', zei ik. Daar kwam de volgende trap. Deze was harder. Ik kreunde het uit van genot en opwinding tegelijkertijd. 'Oké', zei Lisa. 'Nu komen er vijf trappen achter elkaar.' Bam bam bam bam bam.

Ik kreunde en kromp een beetje ineen. 'Wil je meer?' 'Ja, veel meer!' 'Harder?' 'Ja, harder.' 'Oké, nu komen er tien schop-pen.' Bam bam... Ik klapte dubbel. Nu moesten we echt even pauzeren. Lisa knuffelde me even en masseerde mijn ballen. Bij pijn hoort ook genot. Na een paar minuten gaf ze me onverwachts keihard een knietje. Ik kromp in elkaar. 'Rechtop staan', zei ze. Daarna volgde er vijf harde knietjes. Ik ging door mijn knieën en moest even ademhalen. Lisa wachtte even. Toen kwam ze dichterbij en knuffelde ze me even. Vlak daarna kneep ze keihard in mijn ballen.

Ze trok me naar de grond. Ik bleef eigenwijs volhouden, maar dat duurde niet lang toen zei ik: 'Stop.' Toen liet ze pas los. 'Wil je nog meer schoppen?' 'Ja', zei ik. 'Lukt het je om me met een harde schop tegen de grond te krijgen?' 'Zeker', zei ze 'ga maar staan.' Ik keek nog eens naar de geile punten van haar laarzen. Toen kwamen er vijf harde trappen. Ik ging door mijn knieën, maar lag nog steeds niet op de grond. 'Is dit met volle kracht?' vroeg ik. 'Nee', zei ze. 'Wil je dat?' 'Graag', zei ik. 'Oké, ga maar staan dan en doe je benen goed wijd.'

Ze liep een stukje naar achteren en daar kwam de genadetrap. Voluit. Ik viel op de grond en ze ging bovenop me zitten. 'Zo, ik heb gewonnen', zei ze, maar omdat je zo flink geïncasseerd hebt, mag je nu klaarkomen. Hoe wil je dat?' Ik vroeg haar of ze zachtjes in mijn ballen wilde schoppen, terwijl ik mezelf aftrok. Dat vond ze goed. Mijn lul was nog steeds keihard. Ze duwde een paar keer met haar geile naaldhakken in mijn balzak. Heerlijk vond ik dat. Toen begon ik te trekken en ze schopte heel zachtjes met haar laarzen tegen mijn ballen. Binnen een minuut kwam ik spuitend klaar.

'Wow!' zei Lisa wat een explosie.' Daarna liepen we rustig naar de auto. Bij de auto gaf ze me een zoen en daarna een keihard knietje in mijn ballen. Ik viel op de grond. 'Tot snel', zei ze. Toen liep ze weg en ik luisterde naar het wegsterven-de geluid van het getik van haar hakken. Wat een geweldige ervaring was dit en zeker voor herhaling vatbaar! 

Mochten er dames zijn die hier ook interesse in hebben, stuur me dan een e-mailtje en ik zorg ervoor dat dit bij de schrijver van het verhaal terecht komt. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3888888888889 sterren
18 stemmen