Een aangename verrassing

Ingezonden door kees

Vanochtend had ik bezoek van een dominante man. Ik ken deze Meester inmiddels een paar jaar. Door een ziekte en bijbehorende behandelingen om deze ziekte te genezen, kan hij zijn penis alleen nog maar gebruiken voor het urineren. Ik heb daarom nog nooit zijn pik hoeven te verwennen. Sterker nog, ik heb hem zelfs nog nooit ontkleed gezien. Vandaag hebben we om 10.00 uur bij mij thuis afgesproken. Hij wil dat ik naakt de voordeur open doe en dat ik gespoeld ben. Om precies 10.00 uur gaat de deurbel. Ik kan stiekem kijken wie er voor de deur staat. Het is een vrouw die ik niet ken.

Dan zie ik de Meester het tuinpad op lopen en ook hij belt aan. Ik hoop erop dat de vrouw snel zal vertrekken, maar dit gebeurt niet. Sterker nog, ze raken steeds meer met elkaar in gesprek. Hij pakt zijn telefoon en belt me op. Ik neem op en hij zegt dat ik nu gelijk open moet doen en dat het goed is. Eenmaal binnen wordt het me snel duidelijk. De vrouw is zijn echtgenote. Ze hadden het idee opgevat om mij eens flink de stuipen op het lijf te jagen. Dat is dus ook goed gelukt! Ik neem hun jassen aan en ze gaan naast elkaar op de bank zitten. 

Vriendelijk vraag ik of ze koffie willen en hoe ze deze willen hebben. Als de koffie op tafel staat, moet ik naast de Meester gaan staan. Hij speelt wat met mijn ballen en pik, welke meteen een reactie geven. 'Draai jezelf eens om, buig voorover op de salontafel en spreid je benen.' Als ik daar zo sta, voel ik zijn handen over mijn billen glijden. Ze spreiden mijn wangen, zodat ze goed zicht hebben op mijn anus. Vervolgens zegt de Meester: 'Zo slaafje, je was een beetje geschrokken van mijn vrouw?'

'Ik snap het,' vervolgt hij zijn verhaal.' Ze is natuurlijk ook jouw Meesteres. Je voert natuurlijk al haar opdrachten keurig uit.' Nog voordat ik een antwoord kan geven, mept hij een aantal keer stevig op mijn billen. 'Ik wil graag nog een kop koffie,' zegt de Meesteres. Ze knipt met haar vingers dat ik voort moet maken. Als ik de koffiekan heb teruggezet en terug de woonkamer in kom lopen, staat de Meester op en zet twee stoelen aan het kopeind van de eettafel neer. Ik moet met een knie op elke stoel gaan zitten en dan voorover buigen.

Ik lig met mijn buik op tafel met mijn armen langs de lange zijde van de tafel. Mijn armen zijn aan de poten vastgebonden met het door hen meegebrachte touw. Mijn bovenbenen worden aan de rugleuning vastgemaakt en de stoelen worden uit elkaar geschoven. Terwijl de Meester met de bondage bezig is, hoor ik dat de Meesteres met de jaloezieën bezig is. 'Zo zit je lekker in de kijkert,' lacht ze. Gelukkig wonen we in een rustige straat, maar toch als de postbode toevallig even binnen kijkt... 

Na enkele minuten draait ze de jaloezieën toch zo dat de inkijk nogal is belemmerd. 'Rek je hem even voor me op?' hoor ik haar zeggen. 'Tuurlijk,' antwoord de Meester. Ik voel zijn vingers bij mijn anus. Het koele glijmiddel druipt op mijn kut. Als ik links van me kijk, zie ik dat de Meesteres een voorbinder aan het omdoen is over haar jeans. Niet veel later drukt de top van de dildo ongeduldig tegen mijn anus aan om zich vervolgens een weg naar binnen te wurmen. Terwijl ik door haar word geneukt, loopt de Meester naar de koelkast en schenkt wat fris voor hun beiden in. 

Er worden foto's gemaakt. Wanneer ik word losgemaakt, gaat de Meesteres op de stoel zitten en zegt dat ik bij haar op schoot moet komen zitten. Opnieuw schuift de dildo in mij. 'Ga je maar even opfrissen,' zegt de Meesteres. Als ik terugkom, zitten ze beiden op de bank. De Meester zegt: 'Ga maar even voor de lunch zorgen.' Naakt dek ik de tafel en warm een soepje voor hen op. Ik mag op mijn blote billen op de grond naast hun voeten zitten. Er wordt voor mij een broodje op de grond gegooid. 

Ik denk dat het vroeger misschien ook wel zo gegaan is tussen de paupers en de welgestelden. Terwijl ik de tafel afruim, hoor ik de Meester zeggen dat hij even een uurtje weg moet. 'Pak mijn jas, slaaf.' Ik ga naar de gang en pak hun jassen. Dan wordt het me duidelijk gemaakt dat alleen de Meester vertrekt. Zijn vrouw blijft. Als de Meester weg is, vraagt de Meesteres om een kop thee. Wanneer ik haar deze heb gegeven, zit ze me aan te kijken over haar kop dampende thee. Ik hoor haar mompelen: 'Wat zal ik nu eens met je doen? Heb je boven een toilet?' vraagt ze. 'Jazeker,' antwoord ik haar.

Ze staat op, verlaat heupwiegend de woonkamer en gaat de trap op naar boven. Even later hoor ik het toilet doorspoelen, maar blijft het verder stil. Na een minuut of vijf roept ze me en zegt dat ik naar boven moet komen. Op de overloop kijk ik onze slaapkamer in waar een betoverende vrouw verleidelijk op bed ligt. Ze heeft een soort van korset aan. Haar borsten worden met halve cups ondersteund, terwijl haar tepels de vrije wereld in kijken. Haar kousen zitten met jarretels strak om haar benen. Als ze haar benen wat verlegt, zie ik een glimp van haar kale kut. 

'Kom hier,' zegt ze, terwijl ze met haar hand op bed klopt. Gretig loop ik naar haar toe. Ze leidt me op mijn rug en komt met haar lippen boven die van mij hangen. Zwoel kijkt ze me aan. Als onze lippen elkaar raken, begint ze me passievol te zoenen. We rollen wat naar links en naar rechts. Haar handen voel ik overal. Ik laat mijn handen over haar lichaam gaan. Haar borsten en billen voelen zacht als fluweel aan. Onze tongen rollen wild en passievol om elkaar heen. Ze duwt me al zoenend van haar af en drukt mijn hoofd naar beneden, stevig tussen haar benen. 

'Lik me, slaaf. Verwen mijn clitje,' zegt ze hijgend van spanning en genot. Ik stort me vol op haar clitje dat fier tussen haar schaamlipjes staat als een gevoelige vuurtoren. Voordat ik nog maar een kus op haar clitje kan geven, verdrink ik bijna tussen haar vochtige lipjes. Jezus, wat is deze vrouw geil. Misschien omdat ze al lange tijd geen man heeft gehad. Het is heerlijk genieten met zo'n vurige, passionele vrouw. Ik lik, zuig en knabbel aan haar clitje. Haar adem gaat sneller en sneller. Een orgasme kan ze niet langer tegenhouden. Luidkeels geeft ze toe aan haar orgasme. 

Ik ga langzaam kussend over haar buik, via haar borsten naar haar tepels. Ik zuig en knabbel aan haar toch wel grote spenen. Ze kreunt en geniet zichtbaar van mijn aandacht. Als ik nog met mijn van het kutvocht natte gezicht en lippen die van haar raak, raken we wederom in een hartstochtelijk tonggevecht. Nu ze onder me ligt, kunnen haar handen overal bij. Mijn billen worden gespankt. Ze beweegt behendig, zodat ik met mijn onderlichaam tussen haar benen kom. Ondertussen blijven onze tongen met elkaar in gevecht.

Ze manoeuvreert haar lichaam zo dat ze met haar kut mijn stijve pik aanraakt. Ik voel haar natte grotje en brutaal duw ik mijn bekken naar voren. Mijn pik glijdt moeiteloos in haar. Ze trekt me nog dichter tegen haar lichaam. Ze kreunt van genot. 'Geile slaaf, slet, neem me,' zegt ze in mijn oor. Haar nagels gaan passievol over mijn rug en zullen ongetwijfeld sporen achter laten. Haar geilheid spoort me nog verder aan om haar te laten genieten van ons samen zijn. We trekken het hele register van alle mogelijke standjes open. 

Als we tenslotte in doggy style belanden en ik de Meesteres een paar heerlijke felle tikken op haar billen geef, nadert zowel zij als ik een climax. Vol passie spuit ik me leeg in haar druipende kut. Uitgeput laat ze zich voorovervallen. Ik kijk tegen haar uitgewoonde kut en zie haar geil met mijn zaad uit haar kut druipen. Als we nog even na liggen te genieten, zegt ze: 'Kom even douchen, want mijn man komt zo terug.' Wanneer de warme stralen uit de douche kop stromen, zegt ze op dominante toon: 'Ga liggen.' Ze draait de kraan dicht. 

Ik lig op mijn rug op de grond. Ze stapt ze over me heen. Zowel links als rechts heeft ze een voet staan. Dan klettert er een straal urine over me heen. Ze begint bij mijn pik. 'Mond open!' Dan proef ik haar zilte nectar. 'Lik me droog,' is haar opdracht. Terwijl ik daarmee bezig ben, hoor ik haar zeggen: 'Je bent nu ook mijn slaaf en je zal ook mij moeten gaan dienen.' Als we gedoucht en wel beneden zitten, zij gekleed en ik nog naakt, gaat de deurbel. Ik laat de Meester binnen. Ze verwelkomen elkaar en ik schenk nog een drankje voor hen in. 

'Trek jezelf klaar en vang je zaad op in een glas,' is de opdracht van de Meester. Ik mag op de grond voor hen gaan liggen, zodat ze goed zicht hebben op mij. De helpende, geile blik van de Meesteres doet wonderen. Wederom komt het heerlijke gevoel in mijn pik en spuit ik een beperkte hoeveelheid zaad in het glas. 'Drink maar op,' is de laatste opdracht van de Meester. Als ik het glas leeg heb, is het tijd om afscheid te nemen. Naakt laat ik hen uit en ruim de boel op. Nog een laatste controle in de slaap- en badkamer. Dan wordt het tijd om me aan te kleden en boodschappen te halen voor het avondeten.

Wat heb ik toch een mooie rol als onderdanige. Er is altijd wel een onverwacht moment dat mijn leven verandert en op zijn kop zet.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem