Mijn eerste SM-sessie

Ingezonden door Meester J.

Het is vrijdag acht december half negen. De kinderen heb ik net afgezet op school. Ik heb over mijn kousen een dikkere legging aangetrokken en ook basic laarsjes aangedaan. Ik heb geen zin om op school de aandacht te trekken. Ik stap in de auto en check KIK. Meester J. stuurt dat hij op tijd op de afgesproken plek zal zijn. Ik houd er ergens nog rekening mee dat ik vlak voordat ik aankom nog een opdracht krijg, maar het lijkt erop dat hij vindt dat dit al spannend genoeg voor mij is. Wat zeker waar is. Ik rijd naar de afgesproken plek en ben twintig minuten te vroeg.

Ik vind het wel fijn dat ik eerder ben en even de tijd heb om te acclimatiseren. Ik trek mijn legging uit en doe mijn andere schoenen met hakken aan. Ik stap uit de auto en loop zo nonchalant mogelijk naar de ingang en de bar. Als ik de trap oploop, check ik even of de bovenkant van mijn kousen niet zichtbaar is. Ik heb al een grotere maat kousen genomen, omdat mijn benen zo lang zijn. Het gevaar is echter dat de kousen dan ook breder worden waardoor ze eerder afglijden. Het lijkt erop dat ze op hun plaats blijven zitten.

Ik stap de bar binnen en het lijkt wel alsof ze een blik bejaarden hebben opengetrokken. Het is overvol. Er gaan net twee mannen weg aan een tafeltje in de hoek waar ik snel plaatsneem.De mannen lijken me met speciale interesse te bekijken of beeld ik me dat nu maar in? Ik bestel een koffie, check nogmaals mijn telefoon en kijk om me heen. Volgens mij wachten de senioren op een bus die vertrekt naar de kerstmarkt. Hoe ánders kan een dag ingevuld worden? Ik vind dat ik nog vrij rustig ben en niet heel erg nerveus. Wel wat gespannen, maar het zou raar zijn als dat niet zo was.

Om half tien zie ik Meester J. binnen komen lopen. Ok, nu wordt het wel echt. We begroeten elkaar en ik merk dat ik nu wel wat verlegen word. Het trekt snel weg als we een beetje over koetjes en kalfjes praten. Na een tijdje vraagt hij om de foto’s te laten zien die ik als opdracht voor hem gemaakt heb. Ik moet even slikken. Het is toch een drempel om foto’s van mezelf in lingerie te laten zien. Ik laat hem de eerste foto zien. Er is een touw te zien dat in een cirkel ligt en ikzelf stap eruit. Het staat symbool voor het uit mijn comfortzone stappen.

De tweede foto is een foto van mezelf in nadu-houding, met mijn ogen dicht. Er is een gedeelte van de balken zichtbaar. De sfeer die ik wil neerzetten is dat ik totaal gefocust ben en de balken zijn een leuke verwijzing naar bondage mogelijkheden. De derde foto is er een waar ik met open armen in een cirkel met licht stap. Uit de schaduw naar het licht. Meester J. vindt ze mooi en is volgens mij onder de indruk. Ik haal stiekem opgelucht adem. Yes, eerste opdracht geslaagd! Inmiddels is het elf uur en kan Meester J. inchecken.

Ik ga nog even snel naar de wc en enkele minuten later lopen we samen naar kamer honderddertig. We komen onderweg enkele meisjes tegen die bij de huishouding werken en ik moet denken aan vele jaren geleden dat ik zelf kamers schoonmaakte. We stappen de kamer binnen en weer word ik verlegen, omdat het nu echt echt wordt. Het is wat fris in de kamer dus Meester J. zet de verwarming aan en sluit de gordijnen. Ik blijf wat onhandig staan en wacht af. De sfeer verandert heel subtiel. Meester J. vraagt of ik mijn basishouding ken.

Ik moet schoorvoetend opbiechten dat ik het niet weet. Ik denk aan de e-mail met basishoudingen die hij gestuurd heeft en geef mezelf om mijn kop dat ik er niet beter naar gekeken heb. Hij zegt me dat ik met mijn benen iets uit elkaar moet staan, mijn handen op mijn rug en mijn blik naar beneden. Hij loopt achter me langs en ik voel dat hij me bekijkt. Ik krijg kippenvel over mijn hele lichaam. Langzaam komt hij voor me staan. Ik voel dat ik moet lachen en niet weet waar ik naar moet kijken. Meester J. ziet het ook en stelt voor om een blinddoek om te doen.

Er komt meteen een soort rust over me heen. Meester J. zegt me dat hij me gaat bekijken en dat hij mijn jurkje gaat uitdoen. Ik knik. Na een minuut vraag hij waar in hemelsnaam de rits zit. Ik moet lachen, want die is er namelijk niet. De jurk moet gewoon over mijn hoofd uit. Nadat dat gebeurd is, loopt hij om me heen en legt een hand op mijn onderrug, op mijn schouder en op mijn billen. Hij zegt dat hij niet snapt dat ik twijfel over mijn lichaam. Tja, ik zeg wijselijk niks en haal mijn schouders op. Hij zegt dat hij mijn lingerie-topje ook gaat uitdoen. Ook dat moet gewoon over mijn hoofd uit.

Ik sla bijna zijn bril van zijn gezicht als ik mijn armen omhoog doe en moet me inhouden om niet te gaan giechelen. Hij raakt mijn borsten aan. Het is meer dan acht jaar geleden dat iemand anders dan mijn man me aanraakte en ik krijg overal kippenvel. Het is niet koud mee in de kamer, maar het is echt de spanning die er op die manier uitkomt. Meester J. zegt dat hij me eerst over zijn knie gaat leggen. Ik schuifel naar de rand van het bed waar hij me zachtjes over zijn schoot trekt. Hoe bizar zou dit eruit zien, bedenk ik me. Ik moet meetellen.

De eerste slag komt niet helemaal op mijn bil terecht. De andere slagen zijn beter gemikt. Het voelt goed. Lekker en niet eens ongemakkelijk. Meester J. voelt even langs mijn slipje. Ik weet hoe nat het daar nu is en hij voelt het ook. Ik ben blij met de blinddoek, want ergens voel ik me betrapt.  Vervolgens doet hij me de leren pols- en enkelbandjes om en maakt hij me vast. Hij trekt mijn benen uit elkaar om me vast te maken en ik voel me overgeleverd. Het voelt goed. Ik vertrouw hem volledig en ben oprecht nieuwsgierig naar wat er komen gaat.

Hij begint met klemmen op mijn tepels om te kijken wat ik kan hebben. Hij haalt ze er snel weer af en begint dan met de flogger. Ik laat het gebeuren. Het doet geen pijn en ik kan me goed concentreren op de slagen. Ik voel dat mijn lichaam verkleurt, maar weet ook dat het snel weer wegtrekt. Meester J. stopt en ik hoor dat hij van alles uit zijn tas haalt. Ik voel wat kouds op de buitenkant van mijn intieme zone en daarna hoor ik een gebrom. De magic wand. Ik heb thuis de draadloze versie, dus ik ben er wel mee vertrouwd maar deze is veel heftiger.

Kon ik bij de flogger nog stil liggen, nu lukt dat niet meer. Ik begin te kronkelen en heb wel nog wat speelruimte, maar ik kan de magic wand moeilijk ontwijken. Ik merk dat mijn ademhaling onregelmatig wordt en dat ik licht begin te kreunen. Meester J. begint ook zijn vingers te gebruiken en het valt hem op dat ik vrij strak ben. Dat klopt. Eigenlijk verbazingwek-kend na twee bevallingen. Het heeft ook wel eens voor pijnlijke situaties gezorgd tijdens het vrijen op momenten dat ik niet opgewonden genoeg was. Daar is nu echter geen sprake van.

Hij weet wat hij doet en ik kan niet anders dan me overgeven en meegaan in het gevoel. Ik voel dat ik enorm vochtig ben, maar het kan me niet veel schelen. Ik wil dat hij stopt en tegelijkertijd ook dat hij doorgaat. Mijn rug kromt zich en ik smeek of hij wil stoppen. Ik weet dondersgoed dat dat niet het stopwoord is, maar het komt spontaan uit mijn mond rollen. Het feit dat ik mezelf dat hardop hoor zeggen, maakt dat ik nog meer opgewonden raak. Meester J. stopt en ik ben heel even blij. Ik kan even herstellen en op adem komen.

Meester J. maakt me los en ik kan even snel naar het toilet gaan. Vervolgens doet hij de collar om en vraagt me om op mijn buik te gaan liggen. Mijn enkels maakt hij opnieuw vast en mijn polsen maakt hij vast aan de collar. Hij pakt opnieuw de flogger om te kijken wat ik aankan op mijn rug. Ik zou graag markings willen hebben, maar ik weet niet of ik de pijn die daarbij hoort aankan. Hij begint langzaam en af en toe voel ik dat hij iets anders doet waardoor de slagen harder aankomen. Hij slaat vaker op dezelfde plek en het begint warm te worden.

Het geluid van de flogger werkt geruststellend. Opeens raakt hij me met de punt van een streng aan de zijkant van mijn lichaam. Ik sis tussen mijn tanden. Dat deed pijn. Meester J. gaat nog even door en stopt dan. Hij smeert mijn rug in. Oh, dat is lekker. Hier mag hij uren mee door gaan. Hij pakt de flogger en begint opnieuw. Hij zorgt ervoor dat hij de zijkant ontziet. Er is een bepaalde slag die echt lekker is. Iets harder dan eerst, maar niet zo hard dat ik het niet aan kan. Meester J. stopt en ik voel mijn rug nagloeien.

Hij zet de magic wand aan en ik heb eigenlijk geen idee wat hij daaronder allemaal uitspookt, maar het voelt goed. Ik trek mijn armen onder me om alle gevoelens en prikkels op te vangen. Ik hoor mezelf geluiden maken die ik nog nooit gemaakt heb. Ik voel dat ik mijn benen probeer los te maken en dat ik maar beperkt kan bewegen. Ik wil me overgeven, maar het gaat niet. Het is te intens. Ik kan niet zeggen hoe lang het duurt, maar net als ik denk dat ik het niet veel langer ga volhouden, stopt hij. Mijn hartslag daalt en mijn ademhaling komt langzaam weer tot rust.

Ik kan mezelf goed voorstellen dat hij er plezier uithaalt om zo bezig te zijn met mij en me zo te zien kronkelen. Hij maakt me los. We drinken even wat en praten over hoe ik me voel. Ik voel mezelf steeds meer op mijn gemak ondanks dat ik naakt ben, met banden om zit en hij gewoon helemaal gekleed is. Het feit dat ik weet dat er geen seks van gaat komen, zorgt ervoor dat ik totaal op mezelf gericht kan zijn. We gaan verder en hij zegt dat ik met mijn handen tegen de muur moet gaan staan. Hij duwt met zijn voet mijn benen iets verder uit elkaar.

Ik denk dat hij de andere zweep gaat gebruiken en ik bereid me voor op de eerste slag. Dat gebeurt echter niet. Hij duwt twee vingers in me om te voelen hoe vochtig ik ben. De blinddoek heb ik allang niet meer om en ik voel me ook niet meer betrapt. Ja, ik ben nat. So what. Ik hoor hem weglopen en hij komt terug met iets van een dildo dat hij vlotjes naar binnen duwt. Ik heb het idee dat het heel smal is. Hij begint ermee te bewegen en ik voel dat hij binnenin een gevoelig plekje raakt. De magic wand gaat ook weer aan en langzaam aan raak ik al het besef van tijd en ruimte kwijt.

Ik kan niet blijven stilstaan. Ik denk niet dat ik me ooit zo in mijn leven in allerlei bochten heb gewrongen. Meester J. houdt me op een gegeven moment strak vast en dat voelt zo ontzettend goed. Het liefst zou ik hebben dat hij me ook nog bij mijn keel zou vasthouden, maar hij heeft moeite genoeg om me op deze manier vast te houden. Hij gaat op het bed zitten en trekt me op zijn schoot. Ik voel dat hij zijn kleren nog aan heeft en dat verschil in positie komt keihard binnen en windt me op. Hij gaat door met me gek te maken en opeens voel ik dat ik niet meer wil vechten.

Ik wil gewoon slap in zijn armen liggen en alleen maar voelen. De prikkelingen zijn zo heftig en intens dat ik echt niet stil kan blijven zitten. Ik hoor aan zijn ademhaling dat die ook onregelmatig is. Ik bedenk me dat we het eigenlijk zouden moeten filmen, want volgens mij ziet het er echt geil uit. Meester J. stopt en ik heb het idee dat ik van heel ver terug moet komen. Meester J. kijkt op zijn telefoon wie er gebeld heeft en vaag herinner ik me inderdaad dat er een telefoon gerinkeld heeft. Heel ver weg. Blijkbaar was ik toch verder weg dan ik had gedacht.

Terwijl Meester J. aan het bellen is, bekijk ik mezelf in de spiegel. De collar, de polsbandjes, mijn huid die gloeit, mijn make-up die iets is uitgelopen en mijn haren in de war. Ik kan niet anders concluderen dan dat ik er sexy uitzie. Het is inmiddels twee uur. Om half drie moet ik weer terug. Ongelooflijk hoe snel de tijd gegaan is. Meester J. zegt dat we gaan afronden. Ik moet weer met mijn handen tegen de muur staan. Hij trekt aan mijn linkertepel en ik krimp in elkaar.  Hetzelfde doet hij rechts.

Ik heb in het begin geroepen dat mijn tepels niet zo gevoelig zijn, maar ik moet mijn woorden terugnemen. Ik kan er maar heel weinig aan verdragen. Hij stopt en vertelt dat hij me vijfentwintig slagen gaat geven. Ik moet terugtellen en als ik me vergis, begint hij weer opnieuw. Ik vergis me meteen bij de tweede slag en begin weer bij vijfentwintig. Hij gebruikt niet de andere hardere zweep, dus ik zal er geen markings aan overhouden. Jammer, maar dat is iets voor een volgende keer. Of misschien wel nooit, want veel pijn kan ik niet hebben.

Hoe dichter we bij de nul komen, hoe venijniger de slagen. Ik moet af en toe echt de pijn even wegslikken. Als het mijn eigen partner was geweest, had ik hem helemaal verrot gescholden. Het feit dat ik kan meetellen en weet hoeveel slagen er nog komen, zorgt ervoor dat ik het netjes afrond. Zo, dat was het voor vandaag. Meer over twee weken. Ik kleed me aan en Meester J. ruimt alles op. We praten nog even na en lopen dan samen naar de auto. Ik bedenk me in de auto dat ik vandaag alleen maar genomen heb.

Ik weet dat Meester J. dat niet zo ziet en dat ik hem veel gegeven heb, maar ergens voelt de verhouding scheef. Ook het feit dat ik niet ben klaargekomen, speelt door mijn gedachten. Ik had er niet op gerekend, maar baal er toch van. Ik heb er wel een aantal keren dicht tegen aan gezeten, maar dan veranderde hij of ik weer iets van positie en ebte het gevoel weer langzaam weg. Ik moet allang blij zijn dat ik me zo heb kunnen overgeven en voor mijn gevoel heb laten gaan. Volgende keer gaat hij weer andere dingen doen. Ik heb er nu al zin in.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen