Erotische massage aan huis

Ingezonden door John

Omdat mijn relatie een beetje in een dip zit en omdat mijn vrouw vreemdgaat, heb ik besloten om mijn hobby na vijftien jaar weer nieuw leven in te blazen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een advertentie op Sexjobs gezet. Ik geef erotische massage aan huis met als hoogtepunt een Yoni massage. Na een paar dagen krijg ik al een reactie van een vrouw die interesse heeft in de massage. Ik geef de massage in de omgeving van Etten-Leur om de reistijd te beperken. Aangezien het haar eerste keer is, heeft ze wat vragen.

Een aantal mailtjes verder hebben we de afspraak gemaakt dat ik dezelfde week nog langs zou komen. Donderdag is het zover. Na mezelf gedoucht en (intiem) geschoren te hebben, parkeer ik mijn auto bij haar in de straat. Uiteraard niet voor de deur. Ik stap uit. Aangezien het al een tijd geleden is dat ik voor de laatste keer iemand intiem heb gemasseerd, loop ik met bonzend hart naar de deur en bel aan. De deur gaat langzaam open en ik zie een heerlijke vrouw staan van ongeveer vijfendertig jaar met een badjas aan.

Het valt me gelijk op dat ze er niets eronder aan heeft, omdat ik haar borsten kan zien. Ik kan net niet haar tepel zien. Ze vraagt me om binnen te komen en loopt voor me uit naar de kamer. Om de zenuwen een beetje te laten zakken, kletsen we eerst wat onder het genot van een bakje koffie. Als we ons beiden wat meer op ons gemak voelen, vraag ik haar naar boven te gaan voor de massage. Terwijl we naar boven lopen, zie ik dat ze ook geen slip aan heeft. Ik kijk namelijk tegen een heerlijk geschoren kutje aan. Dat zorgt ervoor dat er bij mij wat in mijn broek groeit.

Ze heeft al wat handdoeken en massageolie klaargezet naast bed. Op de slaapkamer vraagt ze wat te doen. Ik vraag haar om haar badjas uit te doen en op haar buik op het bed te gaan liggen. Ik pak een handdoek, vouw deze een beetje op en leg die over een paar heerlijke ronde billen. ‘Kleed jij je ook uit?’ vraagt ze mij. ‘Als jij dat wil, is dat geen probleem’, antwoord ik. ‘Doe maar alles uit behalve je short.’ Ik denk waarom ook niet.  Ik doe alles uit, maar houd mijn onderbroek aan. Ik pak de olie en laat die over haar rug lopen. Mijn handen beginnen haar rug en nek te masseren.

Ik laat daarbij mijn handen over haar armen en de zijkant van haar borsten glijden. Ik ga verder met haar billen en haar bovenbenen. Ik hoef het niet eens te vragen. Ze doet haar benen al iets uit elkaar, zodat ik haar kutje goed kan zien. Oh, wat ziet ze er heerlijk uit! Ik ga verder met de massage en raak af en toe heel zachtjes de binnenkant van haar benen en ook haar lipjes aan. Ik voel dat ze dat al heerlijk vindt, want ze reageert al een beetje. Ik vraag haar om zich om te draaien en op haar rug te gaan liggen. Als ze om is gedraaid, steken haar tepels van haar mooie, ronde borsten fier naar voren. 

Ik pak nog wat meer massageolie in mijn hand en laat het op haar borsten en buik vallen. Ik begin haar borsten van onder naar boven te masseren en draai rondjes rond haar borsten. Zachtjes raak ik haar tepels aan. Die worden nog harder. Langzaam ga ik over naar de Yoni massage. Ik ga zachtjes over haar buik en masseer de bovenkant van haar vulva. Ik merk dat ze een beetje met haar heupen begint te draaien als ik met mijn handen en vingers in de buurt van haar clitje en haar lipjes kom. 

Mijn vingers gaan nu naar haar schaamlippen en pakken die zachtjes vast om ze vervolgens tussen mijn vingers te laten glijden. Ik draai rondjes over haar clitje en duw af en toe mijn vinger een heel klein stukje bij haar naar binnen. Ze is heel nat. Haar geil komt al naar buiten. Ondertussen dat ik met haar kutje bezig ben, voel ik ineens een hand over mijn bovenbeen naar mijn paal gaan. Ze kijkt me met vragende ogen aan. Ik knik en ze haalt meteen gretig mijn paal uit mijn broek. Met haar hand gaat ze teder op en neer. ‘Nou’, zegt ze met een knipoog 'die lul van jou is ook snel hard’.

‘Doe jij ook je broek eens uit’, zegt ze tegen me. Terwijl ik haar vinger, stopt ze mijn lul diep in haar mond en begint me diep te pijpen. Ik hoor haar steeds harder kreunen en haar kutje wordt steeds natter. Haar onder lichaam gaat meer en meer op en neer. Ik zie dat het niet lang meer zal duren voordat ze voor de eerste keer klaar zal komen. Ze houdt het niet meer en haalt mijn lul uit haar mond. Ze komt gillend en spuitend klaar. Haar onderlichaam schokt ervan. Elke keer dat ik haar clitje aanraak, komt er meer vocht met een kracht uit haar lekker kutje. 

‘Even wachten’, zegt ze. ‘Ik hou het niet meer. Ik blijf maar komen. Zoiets heb ik nog nooit mee gemaakt.’ Ze komt omhoog en legt me met een smak op mijn rug op het bed. Ze gaat op me zitten en zegt: ‘Nu ga ik jou eens verwennen’. Dit zie ik wel zitten en heb er stilletjes van gedroomd. Mijn lul is hard en ze gaat met haar kutje zachtjes over mijn lul heen. Niet in haar kutje, maar met mijn lul tussen haar lipjes. Er is geen massageolie meer nodig. Zo vochtig is ze. ‘Oh, wat is dit heerlijk! Ga lekker door’, zeg ik.

Af en toe plaagt ze me een beetje en laat mijn lul in haar kutje gaan en haalt hem er dan weer uit om verder te gaan tussen haar lekker zachte lipjes. Ze is zo geil en echt een lekker ding. Ze pakt haar borsten stevig beet. Op dat moment stopt ze mijn lul diep in haar kutje en het tempo gaat snel omhoog. Ze komt met haar mond dicht bij de mijne en fluistert: ‘Ik kom zo weer klaar, maar ik wil dat we tegelijk komen.’ ‘Nou, ik houd het ook niet lang meer.’ Ze gaat omhoog en gaat sneller en sneller. Ze gilt: 'Ik kom, ik kom. Spuit diep in me!’ We komen tegelijkertijd klaar.

Ik spuit diep in haar en zij squirt over me heen. Wat is dit een heerlijk gevoel. Het warme, vermengde vocht van ons samen over mij heen. Daarna hebben we nog heerlijk een tijdje tegen elkaar aan gelegen. ‘John, wat was dit heerlijk. Ik had het niet willen missen.’ We zijn samen nog even gaan douchen om alles van ons af te spoelen. Na nog samen een drankje te hebben gedaan en wat te hebben gepraat ben ik voldaan weer huiswaarts gegaan.

 

Ik hoop dat je hebt genoten van bovenstaand verhaal. Mocht je dit samen met mij willen meemaken, stuur me dan een mailtje (j922547@gmail.com) en wie weet wordt jouw fantasie dan ook werkelijkheid.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.875 sterren
8 stemmen