Jolanda, Jenny en ik

Ingezonden door Twan

Oud Loosdrecht, augustus. Eén keer per jaar wordt er in Oud-Loosdrecht een grote braderie georganiseerd. Vanaf twaalf uur ’s middags tot twaalf uur ’s avonds waarbij de braderie steevast wordt afgesloten met een groots vuurwerk dat vanaf pontons in de Loosdrechtse plassen wordt afgestoken. Ik stond dit jaar voor de derde keer voor mijn beste vriend met gerookte paling op de braderie. In het dagelijks leven doe ik heel andere dingen, maar het is juist die tegenstelling en dat pure, eerlijke van een mooi natuurproduct dat mij aansprak.

Ook dit jaar hielp de schoonzoon van mijn vriend met de verkoop. De eerste paar uur hadden we niet veel te doen, maar tegen etenstijd kwamen de eerste hongerige klanten voor een broodje paling. Vaak ging er nog een pondje paling mee naar huis. Rond tien uur was het redelijk rustig bij onze kraam. Vanuit mijn ooghoeken zag ik Jo aan komen lopen. Jo was in een erg vrolijke bui. Zij had een vriendin aan de arm die aan mij als Jenny werd voorgesteld. Jenny was drie jaar geleden gescheiden en woonde twee straten achter haar in Naarden.

Jo zei tegen Jenny dat ik nou die man was die geen vaste relatie met haar wilde hebben. Ik zag aan Jenny dat zij met een soort van plaatsvervangende schaamte naar mij keek. Zij wist zich niet goed raad met de situatie. Ik had het ook weleens wat relaxter meegemaakt, maar Jo is Jo. Ik trakteerde de dames op een heerlijk broodje paling en we babbelden nog wat. Toen er andere klanten kwamen, moest ik mij daarop richten. Jo en Jenny liepen door. Jo draaide zich nog wel even om en beloofde om straks nog even langs te komen. Bijna drie kwartier later zag ik de dames alweer aan komen lopen.

Ze liepen arm in arm en hadden de grootste lol samen. Ik kon merken dat Jo vast meer dan één glas rosé had gedronken, want zij trok mij aan mijn elleboog een stukje achter de kraam. Ze bekende me dat ze zo geil was en dat ik haar vanavond nog moest neuken. Zomaar en zonder enige aan- of inleiding. Ik zei het al eerder: Jo is Jo. Ik zag dat niet gaan gebeuren. Ten eerste zou het weleens één uur ’s nachts kunnen worden voordat wij hier alles opgeruimd hadden. Daarna moesten we nog de spullen en het geld wegbrengen, dus het zou daarna wel te laat zijn.

Bovendien was Jo niet alleen. Aangezien Jenny nu al naar ons stond te kijken, kon het wel eens ongemakkelijk worden. ‘Ben je mal?' vroeg Jo. ‘Wat nou als ik Jenny vraag om erbij te blijven?’ Waarop ik reageerde met: Ja en dan zeker vragen of Jenny toekijkt?’ ‘Of meedoet’, giechelde Jo. Aan de ene kant leek mij dat heel erg onwaarschijnlijk, maar aan de andere kant werd het daardoor wel meteen weer een uitdaging. De eerste vuurpijlen werden de lucht ingeschoten en Jo rende terug naar Jenny. Ze begon hard giechelend in Jenny’s oor te praten om boven het geluid van het vuurwerk uit te komen.

Even later liepen de dames weer gearmd verder. Jo draaide zich aan de elleboog van Jenny nog even om en maakte met haar hand het 'oké-gebaar' door met haar duim en wijsvinger een O te maken. Tja, soms moet je ook als man gevaarlijk durven te leven. Misschien was dit wel zo’n moment. Ik appte Jo dat ik haar zou bellen zodra het geld in de kluis in Loosdrecht zou liggen. Rond half twee drukte ik de speeddial voor Jo in. Zij antwoordde zo snel dat het erop leek dat zij al op mijn telefoontje zat te wachten. Ook dat was weer typisch Jo.

Toen ik haar zei op dat moment uit Loosdrecht weg te rijden, hoorde ik haar hard in mijn oor lachen. Een beetje te hard. Waar zou dit heen gaan? Jo had niet gezegd of Jenny er wel of niet meer was. Ik had op de achtergrond ook geen stem gehoord. Ik ging er dus vanuit dat Jo alleen thuis zou zijn. Ze had al verteld dat de kids dat weekend bij hun vader waren. De kust was dus veilig. Toen Jo haar voordeur op mijn aanbellen opendeed, vloog Jo me meteen met beide armen om mijn nek. Haar lippen zochten de mijne en Jo deed erg haar best om met haar tong de mijne aan te raken.

Ze drukte haar bovenlichaam hard tegen dat van mij aan en het voelde net alsof ik haar tepels tegen mijn borst voelde drukken, dwars door onze kleding heen. Ik zag dat zij even later wel duidelijk zichtbaar door haar zijden bloesje staken. ‘Hij is er hoor’, riep Jo over haar schouder. Oh mijn hemel! Jenny was er dus nog. Daar stond ik dan met mijn grote mond. Met mijn grootspraak over ‘erbij blijven’ en Jo’s opmerking ‘of meedoen’. Heel veel mannen zouden een gat in de lucht zijn gesprongen, maar ik wist mij even geen raad met de situatie. Wat hadden de dames afgesproken?

Zou ik het slachtoffer van een meidencomplot worden? Ik voelde mijn hoofd knikken, maar of dat nou van opwinding of onzekerheid was wist ik op dat moment niet. Jo liep voor mij uit de woonkamer in en daar zat Jenny op de leren poef. Eigenlijk kon ik Jenny nu pas voor het eerst goed bekijken. Daar was het aan de kraam te druk voor geweest. Jenny was een tenger gebouwde vrouw van tweeënveertig. Zij was een flink stuk kleiner dan Jo, maar ze had een erg lief gezichtje dat enigszins werd verborgen door haar donkerblonde haar dat het grootste deel van haar voorhoofd verborg.

Net als Jo droeg zij een rokje. Niet van leer maar van spijkerstof. Het stond haar goed. Ze droeg laarzen tot net onder haar knie waardoor het stukje been dat nog net zichtbaar bleef genoeg was om mijn aandacht te trekken. Jo trippelde naar de koelkast en vroeg wat ik wilde drinken. 'Doe maar iets fris, want ik moet straks nog rijden', zei ik. 'Nou, reken daar maar wel op', schaterde Jo dubbelzinnig. Ik kon aan haar gedrag merken dat ze al meerdere glazen wijn soldaat had gemaakt. Ik wist me eerlijk gezegd niet zo goed raad met de situatie.

En toen ik -waarschijnlijk wat onzeker- Jenny aankeek, kon ik aan haar gezicht ook niet aflezen hoe ik Jo’s uitspraak moest uitleggen. Voorlopig maar even niet reageren leek mij het beste. Ondanks mijn protest zette Jo een flesje Heineken voor mij op tafel. We toosten met elkaar. Al zou ik op dit moment echt niet meer weten waarop. Er hing spanning in de lucht. Zeg maar gerust lading. Jo zat pal links naast mij, draaide mijn hoofd naar zich toe en begon mij weer te zoenen. Ik wilde daar wel in meegaan, maar ik wist nog steeds niet goed raad met de aanwezigheid van Jenny.

Ik merkte dat Jo een beetje ongeduldig werd. Ze legde haar knie over mijn bovenbeen waardoor haar rokje verschoof. Toen ik naar haar opgeschoven rokje keek, zag ik een gladgeschoren kutje! Jo had geen ondergoed aan. Daarom had ik in de hal haar tepels ook zo goed gevoeld. Nog wat onwennig te zijn, maar al wel overtuigd van het erotische van de situatie, zoende ik terug met toenemend enthousiasme. Jo en ik draaiden steeds verder naar elkaar toe totdat Jo achter-over begon te leunen. Daardoor schoof haar rokje nog verder en haar gladde poes was helemaal zichtbaar.

Het kon niet anders of Jenny zag dat ook. Die zat met twee vrijende mensen voor haar neus echt niet naar de geraniums te kijken. Tijdens het zoenen probeerde ik wel met één oog Jenny in de gaten te houden, maar ik zag geen noemens-waardige reactie. Wat hadden de meiden afgesproken? Hadden de meiden überhaupt wat afgesproken? Ik merkte dat er activiteit tussen mijn benen begon te komen. Sowieso door het zoenen en strelen, maar zeker ook door Jo’s zichtbare kutje en Jenny die niet plotseling naar huis wilde. Op dat moment leek alles mogelijk.

Mijn fantasie en hormonen sloegen op hol en ik verloor mijzelf in een heftige aanval van geilheid. Ik knoopte Jo’s bloesje los. Bij het tweede knoopje werd ik al begroet door haar harde tepels. Ik speelde met de ene, terwijl mijn mond zich op de andere concentreerde. Met mijn tong draaide ik cirkeltjes om de tepel. Zo nu en dan drukte ik met het puntje van mijn tong op die tepel om er daarna zachtjes in te bijten. Jo kreunde en liet haar hoofd achterover hangen. Ik hoorde haar weer zwaar ademen.

De hand die net nog Jo’s borst had omklemd, vond nu zijn weg naar de binnenkant van Jo’s bovenbeen. Hoe dichter ik bij haar genotsdriehoekje kwam des te warmer mijn hand werd. Jo’s kutje leek wel een straalkacheltje. De eerste keer dat ik één van de buitenste schaamlippen aanraakte, zorgde ervoor dat mijn vingertop onmiddellijk glom. Jo was warm, nat en bloedgeil. Jenny zat bewegingsloos op haar poef en keek alleen maar. Omdat ik wist dat zij keek, bestonden er vanaf dat moment voor mij geen grenzen meer. Mijn harde pik klopte in mijn broek.

Wilde ik het soms nog wel eens aan de dame overlaten om die gijzelaar te bevrijden, nu besloot ik zelf tot een verlossing. De riem en knopen van mijn jeans leken als vanzelf open te springen. Met een zelfverzekerdheid die ik niet bij mijzelf herkende, haalde ik mijn pik tevoorschijn. Hij was hard en dik. Ik zag de aderen aan de zij- en bovenkant van mijn pik lopen. Ze leken zelfs te kloppen in de maat van mijn verhoogde hartslag. En dan mijn eikel! Niet meer normaal. Groot, gezwollen en zo strak dat hij gewoon blauwpaars leek te glimmen.

Natuurlijk ook omdat er voorvocht uit mijn eikel kwam. In kleine golfjes leek het. Ik pakte Jo’s rechterhand en wilde haar vingers om mijn paal krullen. Die aanwijzing had Jo helemaal niet nodig, want zij pakte mijn lans stevig vast en trok mijn voorhuid naar achteren waardoor mijn eikel nog verder leek te groeien. Natuurlijk gezichtsbedrog, maar toch. Jenny keek niet meer naar mij of naar Jo. Haar ogen waren op mijn omklemde pik gefixeerd. Ik hoopte dat Jenny op zou staan en zich samen met Jo met mij zou gaan bemoeien.

In gedachten voelde ik Jenny’s hand al samen met die van Jo mijn erectie aftrekken. Beide handen glommen in gedach-ten van mijn voorvocht. Dat deed Jenny niet. Jenny bleef gebiologeerd zitten kijken. Mijn rechter wijs- en middelvinger zochten hun weg langs een glanzend spoor naar de ingang van Jo’s natte poesje. Ik stak de vingers in haar, terwijl ik met mijn duim haar clitoris masseerde. Wat Jo anders eigenlijk nooit doet, deed zij nu wel. Zij duwde mijn hand weg en boog voorover. Net zover totdat haar lippen de onderkant van mijn eikel omklemden.

Ik werd gewoon gepijpt, terwijl een andere vrouw toe zat te kijken. Jo’s hand speelde met mijn balzak. Ik pakte Jo’s hoofd vast en begeleidde daarmee haar op en neer gaande bewegingen. Heerlijk dat blonde koppie zo op en neer te zien gaan. Ik voelde dat het niet lang meer zou duren voordat ik klaar zou komen, maar dat wilde ik nog niet. Ik wilde de perfecte show voor Jenny opvoeren of zij nou mee zou doen of niet. Ik stroopte mijn jeans en boxer over mijn enkels en deed mijn schoenen en sokken uit. Jo leek mijn shirt wel kapot te willen trekken. Ook zij keek zo nu en dan naar Jenny.

Weer vroeg ik mezelf af wat de dames hadden afgesproken. Zou Jenny opeens inhaken? Ik gooide Jo op haar rug op de bank. Ik pakte haar knieholtes en spreidde haar benen. Voordat ik in haar drong, bewoog ik mijn eikel tussen haar lipjes en over haar clitje. Jo’s ogen waren dicht, maar met haar heupen maakte zij bewegingen om zo te proberen mijn eikel tegen haar grotje te krijgen om hem daarna in zich op te nemen. Toen ik na een paar seconden de verleiding niet meer kon weerstaan, stortte ik mij met een reeks heftige heupbewegingen op Jo. We neukten als wilde beesten.

We waren geil en zagen er geil uit. De hele sfeer was geil. Ik moest het gewoon vragen. 'Jenny, heb jij zin om bij ons te komen?' Ik zag Jenny schrikken. Kennelijk was dit niet door de dames voorbesproken, maar de trance waarin zij naar ons had geleken leek verbroken. Jenny mompelde iets onverstaanbaars. Toch bleef zij op haar poef zitten. Ik wilde haar absoluut niet dwingen of in verlegenheid brengen. Jo had daar duidelijk minder moeite mee. Ze vroeg of Jenny ook niet gevingerd, gelikt en/of geneukt wilde worden. Weer een onverstaanbare reactie. Ik zag een trio niet meer gebeuren.

Eerlijk gezegd was ik daar zelfs wel een beetje blij om. Eén ontketende vrouw gelukkig maken lukte mij nog wel, maar of ik twee dames tegelijk had aangekund? Ik was er bang voor. Omdat ik wist dat Jenny alles wat Jo en ik deden met argusogen volgde, raakte ik daar al opgewonden genoeg van. Jo en ik namen 'afscheid' van Jenny en stortten ons weer volledig op elkaar. Letterlijk. Wij verloren ons helemaal in elkaar in een poging om onze heupbewegingen op elkaar af te stemmen.

Toen dat lukte hoorde je geluiden van op elkaar kletsend vlees. Goed gesmeerd door Jo’s kutsapjes en mijn voorvocht. Met mijn handen onder Jo’s billen had ik de volledige controle over haar bewegingen, maar toen ik in een onbewaakt moment toch weer even naar Jenny keek, zag ik dat Jenny haar dijen wat gespreid leek te hebben. Of was dat verbeel-ding? Nee, ze had ze echt licht gespreid. Haar ogen leken weer op onze lichamen geplakt te zijn en ik zag dat Jenny met haar rechterhand de voorkant van de spijkerstof optilde. Ik zag iets wits dat wel haar slipje moest zijn. Zou het dan toch?

Meteen begon ik mezelf weer af te vragen of ik twee dames aan zou kunnen. In gedachten wel, maar in werkelijkheid? Jo trok mijn gezicht weer naar het hare en zoog zich vast op mijn lippen. Mijn gedachten aan Jenny verdwenen even naar de achtergrond totdat Jo half hoestend zei dat ik Jenny moest zien. Jenny zat iets onderuit gezakt op haar poef. En inderdaad had zij haar spijkerrokje aan de voorkant omhoog geduwd. Ik zag verder dat ik mij met dat witte net niet had vergist. Het was Jenny’s slipje geweest.

Met het slipje half opzij getrokken, zag ik dat Jenny met haar vingertoppen haar kutje aanraakte op een manier die nog wat onwennig leek. Zeker nu Jenny zag dat wij keken, trok Jenny haar vingers of hand niet terug. Integendeel. Zij deed haar benen nog wat verder open en een klein beetje schaamhaar werd zichtbaar. Jenny keek beurtelings naar Jo en naar mij. Het was niet duidelijk naar wie zij nu het liefst of het langst keek. Dat leek haar op dat moment niet uit te maken. Waar ik al bang voor was gebeurde dus inderdaad. Nu deed Jo een poging om Jenny bij ons op de bank te krijgen.

Weer sloeg mijn onzekerheid toe, maar ook nu bleef Jenny zitten. Het interesseerde haar niet meer wat wij zagen. Ook bij haar had de lust de overhand genomen. Door haar gejaagde ademhaling lieten Jo en ik ons overhalen af te maken waar wij zo enthousiast aan waren begonnen. Ik kon wel aan mijzelf merken dat de afleiding met Jenny mijn hardheid had beïnvloed, maar eenmaal weer in Jo’s kutje was dat maar van korte duur. Daarom trok ik terug. Jo’s orgasme zat er in golven aan te komen. Ik kan zo genieten van het gezicht van een vrouw op het moment dat zij klaarkomt.

Gewoon heftig en ongeremd met alle geluiden en woorden die daarbij horen. Soms heel ingetogen, maar soms ook ontzettend grof. Nadat Jo de laatste stuiptrekkingen weg had laten golven, wilde ik ook bevredigd raken. Het kwam door de aanwezigheid van Jenny en haar blikken op mijn pik dat ik met heftige bewegingen mijn voorhuid steeds over en van mijn eikel af trok. Ik wilde op Jo klaarkomen. Ik wilde zien dat Jenny dat zag. Toen ik mijn zaad eraan voelde komen, trokken ook mijn heupen en onderlichaam samen.

Mijn spermacellen leken erom te vechten wie als eerste naar buiten mocht. Dat bouwde een druk in mijn pik op die met een straaltje crèmekleurig zaad tussen de tietjes van Jo ontlaadde. Had ik toen mijn camera maar bij me gehad. Ik denk dat Jenny tussendoor ook haar hoogtepunt had bereikt. Zij zat weer netjes rechtop op haar poef met haar rokje weer netjes naar beneden. We keken elkaar aan, onwennig met de situatie. Totdat Jo keihard begon te lachen. Dat zorgde voor een ontlading en al snel hadden wij alle drie de tranen in onze ogen staan. Van het lachen of van schaamte? Wie zal het zeggen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen