Een lang weekend Parijs

Ingezonden door Twan

Het leek mij leuk om Marrit weer eens te verrassen. Wij hadden het er al weleens over gehad, maar verder dan wat wilde plannen onder het genot van een borrel was het tot nu toe niet gekomen. Nu, met de feestdagen voor de deur, leek een lang weekend Parijs heel erg leuk om samen te doen. Mijn laatste bezoek aan de Franse hoofdstad dateerde nog uit 1975. Als een van de weinige leerlingen met Frans in zijn vakkenpakket mocht ik in het examenjaar mee met een school/studie-reis naar Parijs.

Ik kan mij nog herinneren dat ik daar als ontluikende puber ook een van mijn eerste  ervaringen op seksueel gebied heb opgedaan. Veel verder dan wat over en weer friemelen in elkaars broek was het destijds met Anneke niet gegaan. Onder valse voorwendselen had ik Marrit uitgenodigd om een lang weekend bij mij in Utrecht te komen. Van vrijdagochtend tot maandagavond, had ik als tijdpad aangegeven. De site van de NS gaf aan dat ik voor de gewenste reisdata geen kaartjes voor de Thalys meer kon reserveren. Zelfs vier weken van tevoren al niet meer. Alles zou uitverkocht zijn.

Ik kon mij dat echter niet voorstellen. Eigenwijs als ik ben, ging ik naar Utrecht CS. Aan de balie voor het internationaal treinverkeer op het NS-station op Hoog Catharijne kon ik zonder enige moeite nog wel twee kaartjes kopen. Via internet reserveerde ik een rookvrij hotel met een ligbad onder de rook van het Gare du Nord. Naast het metrostation met dezelf-de naam zou dat hotel een prima locatie zijn om als uitvalsbasis voor de meeste bezienswaardigheden te fungeren. De vierdaagse abonnementen voor het Parijse OV waren ook al in mijn bezit.

De volgende vrijdag kocht ik bij Steenweg Electronics -hoe verrassend- aan de Steenweg in Utrecht een digitale video-camera. Ik was van plan om heel veel van Parijs, dat in november al diep in de kerstsfeer was gedompeld, vast te leggen. Hoe waardevol zou dat blijken. Opnames van Marrit en mij sloot ik op voorhand ook zeker niet uit. Zaterdagochtend stap-te ik in mijn auto en reed ik naar Marrits woonplaats. Het vooruitzicht van een weekendje met Marrit was alleen al vol-doende om onderweg al voor lichte onrust in mijn spijkerbroek te zorgen.

Lichte onrust zou absoluut niet de term zijn die de seksuele lading van dat weekend volledig kon dekken. Zoals gebruikelijk vlogen tussen Marrit en mij de vonken over en weer. Toen ik zondagavond afscheid van haar nam, realiseerde ik mij dat dit de laatste keer was geweest dat ik Marrit had gezien voor het weekend Parijs. Ik wist inmiddels heel goed hoe ik met wei-nig woorden Marrit over kon halen om iets onverwachts te doen. Vanuit die kennis nodigde ik Marrit met een vette knip-oog uit om de volgende keer toch vooral al op donderdagavond naar Utrecht te komen.

Zogenaamd had ik een nieuw restaurant ontdekt, waar ik haar mee naartoe wilde nemen. Marrit hapte toe. Zo kon het dus gebeuren dat zij die donderdag luid toeterend  met haar auto voor het hek stond. Ik drukte op de knop waarna de gietijze-ren poort wijd opensloeg. De heftige zoen op de binnenplaats zou de prelude zijn van wat achteraf een zeer heftig wee-kend zou blijken. In mijn studio aangekomen, zette ik Marrits koffertje neer. Tussen neus en lippen door vroeg ik haar of Marrit wel voldoende kleding voor al die vier dagen bij zich had. 'Vier dagen?

'Ik zou zondagavond toch gewoon weer naar huis gaan?' Ik glimlachte geheimzinnig. Dat moet je bij een vrouw dus nooit doen. Dat is gewoon vragen om moeilijkheden. Zeker bij Marrit. Eerst heel lief, maar van lieverlee steeds dwingender, wilde Marrit weten wat er achter mijn glimlach schuilging. Ik was echter onvermurwbaar en hield mijn mond. Ik begon snel over heel iets anders en gelukkig liet Marrit zich verleiden om op die nieuwe koers mee te varen. De genoemde vierde dag bleef voorlopig verder onbesproken. Marrit ging in mijn luie stoel voor de televisie zitten.

Ik kon altijd moeilijk van Marrit afblijven, dus ook nu was dat weer het geval. Ik ging achter haar staan en begon haar hals en schouders te masseren. Ik voelde knobbels in Marrits nekspieren, die ik uit alle macht probeerde weg te masseren met wisselend succes. In elk geval voelde ik Marrit zich onder mijn handen ontspannen. Mijn luie stoel had een lage zitting. Eigenlijk voor mij iets te laag om lang en goed te kunnen masseren. Ik stond met een half gebogen rug en dat begon zich te wreken. Een lichte pijn liet mij tegen Marrit zeggen dat ik haar rug ook wilde masseren.

Uitnodigend toverde ik mijn bank om tot tweepersoons bed. Nog voordat Marrit kon gaan liggen, kleedde ik haar uit. Ik liet haar alleen haar zwarte slipje aanhouden. Marrit ging op haar buik op bed liggen in afwachting van wat komen ging. Uit de badkamer had ik de flacon met massageolie al gepakt. Hier en daar liet ik een druppel olie op Marrits rug terechtkomen. Mogelijk had ik de olie even wat moeten verwarmen, want nu maakte Marrit bij de landing van elke druppel olie een schrikgeluidje. Niet zeuren, dacht ik nog. Marrit werd als was onder mijn handen.

Zij gaf zich in blind vertrouwen volkomen aan mij over. Na Marrits rug waren haar voeten, kuiten, knieën en bovenbenen aan de beurt. Marrit zei het heerlijk te vinden toen ik alle tien haar tenen individueel uitgebreid onder handen nam. Nadat ik Marrits achterkant gemasseerd had, zag ik iets bij Marrit dat volgens mij als signaal naar mij toe bedoeld was. Om beur-ten spande Marrit de spieren van haar linker- en rechterbil aan. Die had ik plagerig expres nog niet aangeraakt. Als een volleerde Zuid-Amerikaanse sambadanseres spande en ontspande Marrit haar kadetjes.

Als Marrit mijn handen op haar billen wilde voelen dan was ik haar graag van dienst. Ik deed nog een paar druppels olie op mijn handen en begon haar billen van onderen af te masseren. Ik genoot van Marrits genieten. Haar billetjes voelden heer-lijk zacht onder mijn handen. Ik vond het iets extra’s hebben om haar slipje niet uit te trekken. Door de beengaten van haar slipje geleden mijn handen over Marrits blanke bolletjes. Dat een en ander onvermijdelijk tot een heftige vrijpartij zou leiden, had ik van tevoren al ingecalculeerd.

Na elkaar meer dan een uur alle hoeken van het bed te hebben laten zien, verdween mijn zaad met een paar heftige heup-bewegingen diep in Marrits heerlijk kutje. Na het douchen vertelde ik Marrit dat wij maar vroeg moesten gaan slapen, omdat wij morgen erg vroeg op moesten staan. Marrit keek mij niet-begrijpend aan totdat ik haar de kaartjes voor de Thalys en een folder van ons hotel in Parijs liet zien. Ontwapenend blij vloog Marrit om mijn nek. Het had weinig gescheeld of wij waren weer aan een heftige vrijpartij begonnen. Ons verstand weerhield ons daar op dat moment van.

Ondanks ons voornemen vielen wij toch pas laat in slaap. Het gesprek over Parijs en over wat ons daar allemaal te wach-ten zou staan, hielden ons wakker. Dat gold ook voor Marrits blote billen die tegen mijn eveneens naakte schoot aan lagen. Probeer maar eens in slaap te vallen als het kutje van jouw vriendin amper vijf centimeter van jouw lul is verwijderd. Dat vergt een ijzeren discipline. Ik kwam wat dat betreft die avond en nacht niet verder dan maximaal zeventig procent. Ik had voor de volgende morgen een taxi besteld die ons met onze koffers naar Utrecht Centraal bracht.

Op Den Haag CS moesten Marrit en ik overstappen in de trein naar Den Haag Hollandsch Spoor, wat de eerste stop van de Thalys na Amsterdam CS zou zijn. Met voor ons het gevoel al een hele reis achter de rug te hebben, ploften Marrit en ik in de voor ons gereserveerde stoelen neer. De trein zette zich in beweging, maar de befaamde hoge snelheid kon ik niet ont-dekken. Het bleek dat de TGV zijn naam pas na station Brussel Zuid eer aan zou doen. Alsof de auto’s op de naastgelegen snelweg stilstonden, zoefden wij iedereen met een snelheid van soms boven de driehonderd kilometer per uur voorbij.

Vlak voor Parijs liet de machinist de snelheidsregelaar los en langzaam reden wij het Gare du Nord binnen. Vanaf het sta-tion was het nog geen vijf minuten lopen naar ons hotel. Onze kamer op de derde verdieping van het Ibis Gare du Nord hotel TGV straalde luxe uit. Nadat de bellboy onze koffers had neergezet en met een fooi de kamerdeur achter zich dicht had getrokken, maakten Marrit en ik even een kleine rondgang door onze kamer.  Alles ademde Parijs. De badkamer, van vloer tot en met de wanden volledig met Carrara-marmer bekleed, was van alle gemakken voorzien.

Zelfs aan een grote jacuzzi was gedacht. Marrit en ik lieten ons met gestrekte armen achterover op ons mega grote bed vallen. Nadat wij onze koffers uitgepakt hadden, gingen Marrit en ik op verkenning in de omgeving. Die was met de hoge gevels met hun sterk schuin opgetrokken gevels en de gietijzeren bollende hekjes rond kleine balkonnetjes typisch Frans. Onze wijk was gelardeerd met tientallen boetiekjes en eetgelegenheden. Marrit en ik streken neer op een terras en bestelden een drankje met een garnituur.

Na ons diner bij Aux Cedres du Nord, dat ons lijfrestaurant zou worden, zouden Marrit en ik een rondvaart door nachtelijk Parijs gaan maken die ik al vanuit Nederland had geboekt. Met de metro reden wij richting het Ile de la Cite. Wij stapten uit bij de Pont Neuf. Vanaf de Pont Neuf zag ik de rondvaartboot al liggen. Met een glas champagne werden wij door een hos-tess aan boord verwelkomd. Normaal gesproken zouden Marrit en ik voor in de boot zijn gaan zitten, mar vanavond hing er romantiek in de lucht.

Marrit en ik kozen dus voor twee stoelen helemaal achterin de boot. Erg druk werd het niet aan boord. Met in totaal acht passagiers werden de trossen losgegooid. Wij voeren eerst een heel stuk stroomopwaarts. Diverse monumentale panden waren gerafineerd uitgelicht en lieten de grandeur van het eens zo machtige Franse rijk zien. Links zagen wij het oude stadhuis vol in de schijnwerpers staan. Op de rechteroever konden wij net een glimp opvangen van de piramidevormige glazen ingang van het Louvre.

Na ruim een uur stroomopwaarts te hebben gevaren, maakte onze boot een draai van honderdtachtig graden. Met de stroming mee schoten de gevels minstens drie keer zo snel aan ons voorbij als net stroomopwaarts. Onder de Pont Neuf door naderden wij de Notre Dame, die links vol in de schijnwerpers stond. Zelfs nu nog was het plein voor de kathedraal vol met mensen. Voorbij de Notre Dame maakte onze boot weer een draai van honderdtachtig graden. Nu voeren wij rechts van het Ile de la Cite weer tegen de stroom van de Seine op terug naar onze vertrekplaats.

De hele rondvaart had ruim twee uur geduurd. Tegen beter weten in wilde Marrit graag nog even naar de Eiffeltoren. Ik wist dat wij vanavond niet meer naar boven zouden kunnen gaan, maar ik liet mij toch overhalen om weer in de metro te stappen. Zoals verwacht was de Eiffeltoren gesloten. Wat wel indrukwekkend was, waren de duizenden kleine lichtjes die in een niet logische volgorde om beurten fel tot zilverkleurig licht uitstraalden. Dat gaf de Eiffeltoren iets buitenaards. Het leek wel een van de raketten die ik op Cape Canaveral in Florida had gezien.

Marrits ogen fonkelden net zoals de lichtjes van de Eiffeltoren. Terug in ons hotel besloten Marrit en ik meteen door te gaan naar onze kamer. Met het hotel had ik geregeld dat er elke dag een fles champagne in onze minibar zou worden gezet. Ik draaide de thermostaatkraan van de jacuzzi omhoog. Het geruis van kledingstukken gaf aan dat Marrit zich aan het uit-kleden was. Toen ik uit de badkamer kwam, stond Marrit poedelnaakt mij aan te kijken. Haar blik sprak alweer boekdelen. Ook ik kleedde mij uit en verried daarmee dat ik toch wel heel erg veel zin in Marrit begon te krijgen.

Mijn penis stak alweer eigenwijs zijn kop op. Marrit liep heupwiegend om mij heen de badkamer in. De sloerie liep mij gewoon uit te dagen! Heerlijk! Marrit verdween voor meer dan de helft in een wolk van schuim. Ik haalde de fles champag-ne uit de koelkast en liep daarmee met twee glazen de badkamer in. De beide champagneglazen zette ik op de rand van de jacuzzi. Daarna concentreerde ik mij volledig op het openen van de fles Veuve Clicquot. Terwijl ik mijn best deed om de kurk met de bekende ‘zucht’ uit de fles te laten komen, was Marrit op heel andere zaken gefocust.

Mijn half erecte penis bijvoorbeeld. Zoals de ijsberg, die destijds de Titanic heeft laten zinken, verrees Marrit uit de berg schuim. Had de kapitein van de Titanic destijds nog wanhopig naar een uitwijkkoers gezocht, voor Marrit stonden koers en doel onmiskenbaar vast. Marrits rechterhand verdween tussen mijn benen. Marrits wijsvinger zocht mijn kontgaatje. Marrit wist heel goed dat bij mij een heel belangrijke erogene zone is. Met haar linkerhand pakte Marrit mijn groeiende penis vast. Tegelijkertijd gaf zij een kusje op mijn eikel. Beneveld door genot had ik bijna de fles champagne laten vallen.

Marrit had in no time de resterende vijftig procent van mijn erectie aangevuld tot bewonderenswaardige proporties. Ik deed zelf helemaal niets behalve in de manshoge spiegel kijken naar Marrits pijpkunsten. Het gevoel van het gepijpt wor-den en het spiegelbeeld daarvan brachten mij angstig dichtbij een hoogtepunt. Ik wilde Marrits mond van mijn lul aftrek-ken om haar ook van mijn verrukking mee te laten genieten. Waar Marrit anders letterlijk voor iedere aanraking open-staat, wilde zij dat het nu even helemaal alleen om mij draaide. Haar beurt zou wel weer komen.

Zij en ik wisten lachend dat dat erg letterlijk bedoeld was. Marrit ging heel wisselend met mijn lul om. Het ene moment liefkoosde zij die, om daarna opeens mijn voorhuid met een ruk van mijn eikel terug te trekken. Soms kwam mijn eikel niet verder dan Marrits lippen om daarna vrijwel tot aan de wortel in Marrits keel te verdwijnen. Ik kon haar soms licht horen kokhalzen, maar dat weerhield Marrit er niet van om mij van het ene extreme gevoel naar het andere te brengen. Ik kon mijn orgasme aan voelen komen. Marrit moet dat gemerkt hebben.

Vlak voordat mijn sperma naar buiten zou komen, drukte Marrit haar vinger voor meer dan de helft in mijn anus. Dat gaf mij niet alleen een heerlijk gevoel, het liet mij ook met mijn heupen naar voren schieten. Mijn megaharde erectie verdween weer in Marrits mond. Weer hoorde ik haar kokhalzen. Toch week Marrit ook nu weer geen centimeter. Ik wist, zelfs als ik naar mijzelf toe eerlijk was, nog steeds niet of ik haar wijsvinger nog dieper in mijn kontgaatje wilde voelen of dat het een reactie op Marrits kokhalzen was waarom ik mijn heupen ook weer fors naar achteren bewoog.

Wat mijn doel ook geweest is, een gevolg was in ieder geval wel dat Marrits middelvinger helemaal bij mij naar binnen ging. Een ander onbedoeld gevolg was dat mijn lul uit Marrits mond kwam. Precies op het moment waarop het eerste sperma mijn eikel uitspoot recht in Marrits gezicht. Ook nu voelde ik verschillende emoties. Mijn eerste was dat ik het bloedgeil vond om in Marrits gezicht klaar te komen, maar aan de andere kant had mijn sperma op Marrits gezicht en hals iets, ja wat precies? Iets onderdanigs? Marrit heeft het absoluut niet als vernederend ervaren.

Met een oog dicht vanwege mijn zaad in haar oogkas, keek Marrit mij aan. Met een andere vinger streek Marrit door mijn zaaddruppels. Een keer of drie bracht zij haar vinger met sperma eraan naar haar mond en likte zij die vinger schoon. Door alles wat er met mij en om mij heen was gebeurd, was het volstrekt niet ondenkbaar dat ik tot een tweede zaadlozing in staat zou zijn. Of dat zo was heb ik niet op dat moment maar uitgeprobeerd. Ik wilde mijn volgende orgasme bewaren om Marrit in vervoering te brengen.

Ons verblijf in Parijs was er een dat stijf stond, en wat mij betreft letterlijk, van onze seksuele uitspattingen. Elke gebeurte-nis beschrijven zou een boekwerk als de Statenbijbel doen verschrompelen. Marrit en ik hebben werkelijk alles wat wij maar konden verzinnen met elkaar gedaan. Geen van tweeën heeft ergens een grens aangegeven. Een van de voor mij meest memorabele momenten was dat Marrit en ik ’s avonds voor onze opengetrokken gordijnen in de meest opzwepen-de posities met elkaar aan het neuken waren.

De keuze voor geopende gordijnen was een gezamenlijke geweest, maar ik beken als hoofddader schuld. Helemaal opwin-dend was het om te weten dat vanuit de kamer al onze gebaren en standjes door de splinternieuwe camera werden vast-gelegd. Het zeker weten dat onze buren aan de overkant van de Rue Jaqueline Bouvoir zichtbaar in het halfdonker naar ons zaten te kijken, zweepte ons op. In Marrits en mijn fantasie deden onze toeschouwers alles wat wij deden exact na. Als met stoomfluiten zijn Marrit en ik klaargekomen. Uitgeput en suf geneukt vielen wij neer op het bed.

Marrit kon het niet laten. Zij stond nog een keer op en liep naar het raam. Voordat zij de gordijnen dichttrok, schoof Marrit de vitrages even helemaal opzij. Met haar rechterhand zwaaide Marrit nog even naar onze overburen. Met haar linker-hand trok Marrit de vitrages en gordijnen dicht. Ons weekendje Parijs staat in mijn geheugen gegrift. Wij hebben heerlijk genoten. Van het hotel, van het heerlijke eten, van de stad en van onze stomende seks. Bij thuiskomst heb ik alle digitale beelden van onze seks op een externe harde schijf moeten zetten.

Meer dan de helft van het geheugen van de camera was gevuld met onze seksvideo’s. Die terugkijken was best opwindend, maar het klaarkomen op videobeelden is maar een zielig surrogaat voor echte dampende seks. Ons weekendje weg is zo goed bevallen dat wij meer reisjes samen hebben gemaakt. Met name eentje daarvan zou ook weer ruim voldoende materiaal voor een geschreven herinnering opleveren.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
3 stemmen