Mijn vriendin en haar twee stiefzusjes

Ingezonden door Christiaan 

Na het schrijven van mijn vorige verhaal kreeg ik toch een beetje een verlangensgevoel, dus trok ik maar snel de stoute schoenen aan en stuurde Shey een berichtje. Binnen no time had ik een antwoord en niet veel later was een afspraakje gemaakt. Maandag 14 juni was de dag. Ik had die dag toevallig vrij, dus ik kon even nog snel naar de kapper om mijn verwilderde kapsel te laten verwijderen. Rond acht uur stuurde ik haar een berichtje dat ik in de buurt was en niet veel later was ik er dan eindelijk.

Toen ik via de tuin naar binnen liep, viel het me op dat er nog twee andere meisjes waren. Omdat ik iets vroeger was dan gepland, dacht ik dat ze wel weg zouden gaan. Toen ik de deur open deed, keken ze erg nerveus voor zich uit. Dit zaaide een soort angst in me. Al snel werden de twee andere meiden aan me voorgesteld. Het waren haar twee stiefzusjes: S. en I. Een bloedmooie tweeling. Ze werden de dag erna achttien en hadden net hun verjaardag hier gevierd. Ik werd gelijk overvallen met de vraag of ik deze meiden hun maagdelijkheid wilde ontnemen op het moment dat ze achttien werden.

Aanvankelijk twijfelde ik. Ik voelde me er niet goed bij, maar toen het alcohol in vlot tempo onze kelen in verdween, was het geen vraag meer. Ik zou deze meiden de tijd van hun leven geven. Tot elf uur bleven we genoeg alcohol nuttigen (ook de toen nog zeventien jarige meiden) en rond half twaalf verruilden we de woonkamer voor de slaapkamer. Toen het eenmaal twaalf uur was, vierden we de verjaardag met een goede fles champagne. Om kwart over twaalf besloten we met zijn allen in bed te liggen en pornhub.com aan te zetten op Shey haar grote televisie om in de stemming te komen.

Hier kwam al snel mijn grote liefde voor ebony's naar boven. Binnen no time was ik hard, terwijl de tweeling hun ogen niet meer van mijn pik af konden krijgen. De tweeling leek niet extreem veel op elkaar, maar het was te zien dat ze zussen waren. Twee mooie, witte meiden met een mooie, ronde kont en vooral S. had mooie borsten. Omdat ik zag dat ze niet konden wachten, begon ik S. haar borsten te strelen. Haar tepels waren al snel heel hard. Ik zoende haar. Ze had hier moeite mee, want ook zoenen had ze nooit gedaan.

Na een tijdje begon ze het door te hebben en gingen we nog even door. Terwijl S. en ik dit deden, was Shey aan I. aan het uitleggen hoe ze moest pijpen. I. leerde dit erg snel en nam gulzig mijn pik diep in haar keel. Dit ging even zo door en daarna wisselden de tweeling van positie. Hetzelfde proces begon, maar was wat makkelijker, omdat I. al meerdere jongens had gezoend. S. leerde het pijpen ook snel. Inmiddels kwart voor een en konden Shey en ik elkaar ook eindelijk gaan aanraken. Het voelde precies zoals een paar jaar geleden. De meiden keken gefascineerd naar ons.

Nu was het tijd voor de rest van het spel. Ik vroeg aan Shey, S. en I. om op hun rug op bed te gaan liggen. Eerst lieten Shey en ik zien wat we gingen doen. Dit was rustig zoenen, vingeren en likken. Blijkbaar kan ik dit erg goed, want Shey kwam kronkelend klaar over mijn tong. Hierna was I. aan de beurt. Ik begon erg rustig, maar als snel gaf ze aan dat het wat harder mocht en het liefst met mijn tong. Ook zij kwam snel over mijn tong heen. Als laatste was S. aan de beurt. Zij gaf aan dat ze liever met vingers had, omdat ze mij kon verrassen.

Na nog geen halve minuut squirtte ze over mijn vingers heen en likte haar eigen vocht er weer af. Toen was het mijn beurt om op mijn rug te gaan liggen. Voor een half uur werd ik geweldig gepijpt tot ik in Shey haar mond kwam. De tweeling deed het niet slecht voor hun eerste keer. Het voelde een beetje als een porno pijpbeurt vanwege het vele speeksel. Omdat het natuurlijk hun eerste keer was, besloten we strikte regels te maken. Onder andere een codewoord voor als er direct gestopt zou moeten worden.

Tot onze hilariteit kozen we voor het woord poffertjes, omdat we die als snacks hadden gegeten die avond. Ook zou alles zonder condoom gebeuren en kon ik in iedereen klaarkomen. Alleen S. was niet aan de pil, maar die beloofde de morning after pil te nemen. Als ze dat niet heeft gedaan dan krijg ik over negen maanden een kind waar ik eigenlijk niet op zit te wachten, maar goed. We begonnen erg voorzichtig en rustig, terwijl Shey en ik constant aan het uitleggen waren wat we deden en wat er ging gebeuren. Dit kon je eigenlijk dus als seksschool zien.

Na een half uurtje rustig namen we een pauze. Het was inmiddels half drie en iedereen was moe, maar we besloten om drie uur om door te gaan en nu wat harder. Ik had immers nog maar een orgasme gehad. De drie meiden hadden al wel genoeg schokkende orgasmes gehad. En nee dit zeg ik niet om te overdrijven. Na drie uur gingen we dus iets harder en niet snel daarna kwam ik in S. haar mond klaar. Ze slikte dit snel door en wachtte tot ik weer ging liggen. Omdat alle drie de meiden een geweldige kont hadden, deden we veel hetzelfde standje.

Of we deden reversed cowgirl of met een kussen onder het meisje en dan nam ik haar van achteren. Zo ben ik nog een paar keer klaargekomen. Mijn grootste orgasme was in het kutje van I. Er leek geen einde aan te komen, terwijl I. zichtbaar aan het genieten was. Rond vijf uur was de tweeling moe. Ze wilden nog een faceshot hebben voor ze naar bed gingen. Nadat ze die hadden gekregen, heb ik ze een voor een naar bed gedragen en daar nog een flinke zoen gegeven. Nu was het dan eindelijk tijd voor Shey en mij.

Gelijk begonnen we te experimenteren met anaal. Haar gaatje was zo strak dat ik weer erg snel klaarkwam, maar we gingen door. We hebben zelfs standje 69 nog gedaan, maar daarvan ben ik geen grote fan moet ik bekennen. Om half zeven waren ook wij moe en vielen we in slaap. Toen ik wakker werd, was Shey al naar haar werk en lag de tweeling weer op bed met mijn pik te spelen. Zelf had ik om half drie een afspraak, maar daar zat nog genoeg tijd tussen om een trio te hebben met S. en I. I vond dat ze al klaar was voor anaal, maar na twee stoten zei ze dat ze verkeerd had gedacht.

Het werd wel steeds extremer. Dit kwam ook door de invloed van alcohol. Rond een uur gingen wij met ons drieën douchen waar ik beide meiden nog een keer sperma op hun tongetje gegeven heb. Ook heb ik I. in haar mond geplast, omdat haar dat best geil leek. Niet heel lang daarna moesten we afscheid nemen waar gelijk bij werd gezworen dat we dit nog een keer zouden doen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6666666666667 sterren
6 stemmen