VII cuck vertrekt

Ingezonden door Mosby & Cira

Na de ontspanning van het bad en de belofte van trouw is het tijd voor Toy om zich terug te trekken. M. gaat met zijn dames naar het restaurant en ik ga naar huis. Tot dan ga ik er vanuit dat iedereen na het diner naar huis gaat, maar ik realiseer me achteraf dat Meester M. zich na de maaltijd, tijdens mijn afwezigheid, nog eens goed heeft uitgeleefd op zijn dames. Ik voel me haast overbodig als ik dit schrijf. Mijn Lady's die zich tijdens mijn afwezigheid als 'sletten' laten gebruiken. Omdat ik er niet bij ben geweest, heeft M. mij geconfronteerd met een verslag.

Het verslag dient om me duidelijk te maken dat dit allemaal gebeurt of kan gebeuren zonder overleg of toestemming. Tijdens het aankleden doen de dames een shirt aan met een mooi decolleté en er wordt over gesproken of ze de collar aan zouden durven houden. Ze hebben er moeite mee om hem af te doen, maar aangezien we dit hotel als 'thuisbasis' voor onze avonturen willen houden, besluiten we ze toch in de kamer te laten. Meester M. zei dat hij vond dat de dames sexy aangekleed waren, maar dat hij ze moest berispen. Hieronder vind je het verslag van Meester M. van die avond.

Ze hadden de trileitjes niet in gedaan en dus stonden ze even later met de benen wijd alsnog de roze eitjes in te brengen. Dat ging niet makkelijk met de hoge laarzen die ze aanhadden, maar met wat gewroet lukte het toch. Uiteraard koos ik tijdens het diner mijn momenten om de eitjes te laten trillen. Donya kan dat kennelijk erg goed opvangen, maar Cira sprong af en toe een halve meter omhoog met een verschrikte blik in haar ogen. Het viel haar met name zwaar toen wij bediend werden en dat deed mij dan weer glunderen.

De ober moest eens weten dat mijn geile 'hoertjes' zaten te doen alsof ze keurige dames zijn. Eenmaal terug op de kamer stonden de dames al snel helemaal naakt voor me. Ik trok aan de lus van de trileitjes en proefde even later de nectar van mijn 'sletjes'. Heerlijk! Zelf nog aangekleed zette ik mijn sletjes op hun knieën op het bed. Hun handen geboeid, hun hoofd omlaag en hun geile kontjes omhoog. Tijd voor een flink pak slaag, want beide dames liepen me al geruime tijd uit te dagen om eens echte, zoete pijn te voelen. Dat hebben ze geweten.

Afwisselend nam ik de pad met de 'verkeerde kant' en de paardrijzweep ter hand om hun billen, rug en benen afwisselend te bewerken. Al snel verschenen de rode striemen, want ik was dit keer niet zo mild als tijdens onze eerste meeting. Vreemd genoeg kreunden de dames van genot. Dit hadden ze dus blijkbaar nodig, de 'sletten'! Cira was recalcitrant en maakte haar handboeien los, dus pakte ik haar hardhandig vast en nam haar mee naar de deur waar ik haar met touw vastzette aan de deurwraps.

Dat bleek ze niet te verwachten, want ze piepte dat het touw in haar polsen sneed en ze probeerde zich steeds weg te draaien voor mijn klappen. Ik zei haar niet te zeuren en tilde haar benen op, zodat ze vol aan haar armen hing en daar schrok ze van. 'Als je dit niet wilt, moet je stil blijven staan', zei ik haar en dat hielp. Een heerlijke serie klappen met de pad volgde en Donya, ver weg op het bed, kon daarvan meegenieten. Ik voelde het kutje van Cira en ze was werkelijk kletsnat.

Ik maakte haar na de fikse aframmeling los, bracht haar galant naar het bed om bij te komen en nam Donya mee. Zij bleef stilstaan, maar bij controle bleek ze al net zo nat en ik kon het niet laten om even te proeven. Strak vastgebonden deelde ik haar een portie klappen uit en dit keer kon zij het niet volhouden zonder een combinatie van geilheid, genot en pijn te uiten. Losgemaakt en op het bed gunde ik Donya even de tijd om bij te komen. Tijd om Cira met de glazen dildo en de womanizer te bewerken. Ook de grote buttplug gleed met wat glijmiddel moeiteloos in haar strakke kontje.

Binnen no time lag Cira te kermen van genot en ik was weer zo stijf dat ik mijn pik snel in haar kutje stootte. Ik neukte haar hard en al snel vroeg ze me of ze mocht klaarkomen, wat ik niet toestond. Ik neukte haar wel keihard door. Ik zag haar gezicht vertrekken. Zoveel moeite had ze om niet klaar te komen. Toen ik de wanhoop op haar gezicht zag verschijnen, tikte ik haar aan en knikte. Met een zucht van verlichting ontplofte het 'sletje' bijna. Tijd om Donya te gaan gebruiken. Ik had mezelf voorgenomen om te kijken hoeveel van mijn hand ik in haar heerlijke kut kon krijgen.

Daarin werd ik niet teleurgesteld. Kennelijk geil omdat ik haar vriendin naast haar lag te neuken, gingen twee vingers makkelijk naar binnen in haar enorm natte roompotje. Een derde vinger was ook geen enkel probleem. Even later de vierde evenmin. Met mijn andere hand had ik inmiddels ook een paar vingers in haar kont en zo kon ik, met alleen een stukje vochtige huid ertussen, mijn eigen hand voelen. Enorm opwindend en kennelijk voor Donya teveel van het goede, want smekend vroeg ze me of ze klaar mocht komen. Met zoveel stimulatie in haar onderlichaam stond ik haar dat toe.

Vrijwel mijn hele hand zat inmiddels in haar kutje en terwijl ze klaarkwam verwisselde ik snel van positie en neukte haar diep in haar heerlijke kont. Nadat we alledrie weer wat waren bijgekomen en opgefrist waren, was het tijd voor de Japanse kaars. Vorige keer was de kaars een groot succes en de dames bleken ernaar te snakken. Tot mijn verbazing piepten beide 'sletjes' hierbij behoorlijk. Kennelijk veel gevoeliger na diverse orgasmes prikte het kaarsvet behoorlijk, wat mij uiteraard niet deed stoppen.

Al snel lagen er twee zwartgevlekte dames onder me, stralend dat ze ook dit weer hadden doorstaan. Nadat we dit hadden schoongemaakt, was ik aan wat ontspanning toe en dus liet ik me door de dames heerlijk pijpen. Uitgedaagd door een filmpje van Pornhub dat Toy hen had laten zien in de voorbereiding zoog de één aan mijn pik en nam hem tot aan de wortel in haar mond. De ander likte mijn ballen en dat wisselden ze zo gedurende lange tijd af. Een zalig gevoel. Tijd voor de grande finale, waarin ik mijn 'sletjes' om de beurt diep neukte.

Toen ik bijna klaarkwam lagen mijn 'sletjes' op hun rug toe te kijken. Ik trok mijn pik uit Donya en begon mezelf met lange halen af te trekken. De hunkerende blikken van mijn 'sletjes' maakten me gek en voor de tweede keer deze avond kwam ik ontploffend klaar. Donya verwachtte mijn zaad op haar buik, maar ik spoot met zoveel kracht dat het rakelings langs haar oog schoot. Lange stralen over haar lichaam lieten zien dat het zaad uit mijn tenen was gekomen. Twee uiterst gelukkige 'sletjes' keken me stralend aan en Cira kon het niet laten om mijn zaad van het heerlijke lichaam van haar vriendin te likken.

Uitgeput viel ik op bed, waarna mijn heerlijke meisjes me langdurig verwenden met een massage als afsluiting. Hun doel was om mij in slaap te masseren aangezien ik in de hotelkamer bleef en zij weer samen naar huis vertrokken. Dat lukte helaas niet. De adrenaline in mijn lichaam van deze heerlijke dag kwam niet tot bedaren. Nadat mijn 'sletjes' vertrokken waren, zette ik het bubbelbad aan en liet ik de hele middag en avond bij de gekleurde lichtjes in het donker van de kamer nog eens de revue passeren. Wat bof ik toch met mijn 'sletjes'!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem