Thuisfeestje bij Dokter Bob

Wat was het weer gezellig! Tijdens het thuisfeestje bij Dokter Bob heb ik een hoop nieuwe mensen mogen leren kennen en weer nieuwe ervaringen op mogen doen. Er waren veel nieuwe gezichten, maar ook een bekend gezicht, namelijk  dat van Esther. Haar had ik een aantal weken daarvoor ontmoet tijdens een feestje bij de Ultimate Dream in Beek en Donk. Van heel dichtbij heb ik toen een energiespel mogen ervaren. Heel mooi en bijzonder. Nadat iedereen zich aan elkaar heeft voorgesteld en iedereen voorzien is van een hapje en een drankje, is het tijd voor Dokter Bob om de avond te openen.

Uit alle windstreken zijn mensen gekomen om het feestje bij te kunnen wonen. Alle gasten zijn door Dokter Bob persoonlijk uitgekozen en uitgenodigd om hier vanavond te kunnen zijn. Het is een mooi en divers gezelschap met een goede man/vrouw verhouding. Na het welkomstwoord wordt onze aandacht op het grote vel met opdrachten gevestigd. Iedereen heeft een of meerdere opdrachten in mogen sturen. In totaal staan er achtentwintig opdrachten op het vel geschreven. Ik lees de opdrachten door.

Van tevoren had Dokter Bob de opdrachten die tot dusver waren binnengekomen al met ons gedeeld. Er zitten een paar hele leuke opdrachten tussen en sommige zijn niet echt mijn ding. Ik had verwacht dat we een voor een onze namen achter een opdracht moesten schrijven, maar dat was niet het geval. Om het lot een handje te helpen, moet er worden gedobbeld. Iedere aanwezige, te beginnen met de vrouwen uiteraard, mogen zelf bepalen met hoeveel lichtgevende dobbelstenen hij of zij tegelijkertijd wil gooien. De eerste vrouwen zijn heel enthousiast en gooien met alle drie de dobbelstenen tegelijk. 

Na elke worp mag je bepalen of je de opdracht van het aantal gegooide ogen kiest of dat je nog een keer wil dobbelen. Als je echter op opdracht achtentwintig uitkomt door precies het benodigde aantal ogen tot achtentwintig te gooien en of meer te gooien, is je lot bezegeld met die bewuste opdracht. Je mag daarna niet nog een keer gooien. Nu is het mijn beurt. Ik hou graag zelf de touwtjes in handen en besluit met een dobbelsteen te gooien om zoveel mogelijk sturing te geven. Ik gooi steeds lage ogen en moet een aantal keer gooien voordat ik op een opdracht uitkom die me aanspreekt.

Uiteindelijk bepaalt het lot, met een beetje eigen inspraak, dat ik een man op het bodyboard moet leggen en dan met assistentie de man onder handen moet nemen. Dat lijkt me een geschikte en een mij op het lijf geschreven opdracht. Nadat iedereen met de dobbelstenen heeft gegooid en dus zijn of haar naam achter een opdracht heeft gezet, is het tijd om met de opdrachten aan de slag te gaan. Dokter Bob legt uit waar we alles kunnen vinden. Beneden in de woonkamer staat een massagetafel met daarop een bodyboard. Naast de massagetafel staat een spankingbankje.

Boven in de slaapkamer hangt een stang met kettingen waaraan je iemand kan vastmaken. In de speelkamer staan de Sybian en een gynaecologenstoel en aan het plafond hangt een sling. Ook het bed en de douche mogen worden gebruikt voor de opdrachten. Mogelijkheden genoeg dus om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Esther wil meteen aan de slag gaan met haar opdracht. Ze moet tien wasknijpers op haar lichaam laten plaatsen en deze er vervolgens vanaf laten slaan. Ik sta er uiteraard met mijn neus bovenop. 

Als de wasknijpers van boven zijn gehaald, kunnen deze op het lichaam van Esther worden geplaatst. Hierbij moeten voornamelijk haar borsten het ontgelden. Symmetrisch worden de wasknijpers op en rond haar tepels bevestigd. Een van de dominante mannen zegt dat het het makkelijkst is om de wasknijpers er met een cane vanaf te slaan. Laat ik die nou toevallig mee hebben genomen vanavond. Met de cane probeer ik de wasknijpers er vanaf te slaan, maar dat valt nog niet mee. De man zegt dat ik iets harder moet slaan. Dat heeft inderdaad resultaat.

Hij slaat de rest van de wasknijpers er vanaf. Alleen de knijpers op haar tepels zijn er lastig vanaf te slaan. Hij zet ze er iets anders op en nu gaan ze er wel makkelijker vanaf. Het ging niet zonder slag of stoot en was behoorlijk pijnlijk voor Esther, maar blijkbaar wil Esther het maximale uit de avond halen en is ze alweer klaar voor de volgende opdracht. De laatste keer dat ik haar zag, had ze de volgende dag een lange motorrit voor de boeg. Het leek destijds geen goed idee om haar met de cane op haar billen te slaan. Dat vond ze jammer, want dat stond hoog op haar verlanglijstje.

Gelukkig staat er morgen niks op de planning, dus ze kan ook deze na vandaag van haar lijstje afstrepen. Met een flogger wam ik haar billen eerst goed op. Dan is het tijd voor de cane. Een van de mannen gaat voor haar staan. Ze laat haar hoofd op zijn schouder rusten als ik de cane keer op keer op haar billen laat landen. Ze doorstaat het met gemak. De cane kan toch best een scherpe pijn veroorzaken, weet ik uit eigen ervaring. De intensiteit van de tikken op haar billen voer ik gestaag op. Ik haal niet voluit met de cane, maar sla toch behoorlijk door. 

Op haar billen zijn de marks die de cane hebben veroorzaakt goed te zien. De marks zijn nog wel een tijdje zichtbaar geweest. Het is maar goed dat we dit niet de vorige keer hebben gedaan. Dan had ze er de volgende dag nog lang en vaak aan terug kunnen denken tijdens de motorrit. Een andere Meester heeft het schouwspel vanaf de zijkant gezien. Hij vraagt of ik zou willen helpen om de opdracht van zijn sub uit te voeren. Ik vraag haar wat haar opdracht is. Zij moet haar meest intense moment opnieuw beleven. Laat dat nou ook een ervaring met een cane zijn.

Eerst moet Esther het nog wat meer ontgelden. Spelen met kaarsvet staat ook nog op haar lijstje. Een man heeft twee kaarsen meegebracht en alvast aangemaakt. Het zijn speciale kaarsen die minder heet zouden moeten zijn. De man start met het zwarte kaarsvet. Op de tepels van Esther tekent hij met het kaarsvet mooie hartjes. Het lijkt goed te doen te zijn qua pijn. Dan is het de beurt aan de rode kaars. Het kaarsvet van deze kaars is aanzienlijk warmer en voelt een stuk minder prettig aan. Het kaarsvet wordt afgewisseld met water. Een leuke mindfuck. 

Dan is het tijd voor alweer de volgende opdracht. We drinken wat en vertrekken naar boven naar de speelkamer. Het Andreaskruis is helaas bezet, dus we wijken uit naar de slaapkamer. We maken zijn sub vast aan de stang op de slaapkamer. Dan is het tijd om haar meest intense ervaring te reproduceren. Eerst warm ik ook haar billen op met de flogger, mijn meest favoriete zweep. Die ligt heerlijk in de hand. Naast de flogger gebruik ik ook mijn handen om haar billen op te warmen. Ik neem er uitgebreid de tijd voer en zie hoe haar lichaam begint te trillen.

Haar Meester staat de hele tijd voor haar om haar in de gaten te houden. We hebben regelmatig oogcontact om te checken of alles goed gaat. Ik ga naast hem staan om te kijken. Het is altijd belangrijk om tijdens het spel goed de reactie van  het lichaam en de gezichtsuitdrukking van de sub in de gaten te houden. Ik zie dat het spel haar emotioneel heeft gemaakt. Haar Meester geeft aan dat dit het signaal is om het spel te stoppen. Ze vond het een heel aangenaam en prettig spel vertelde ze me achteraf. Een mooie nieuwe herinnering en dat zonder de cane te hebben gebruikt.

Ondertussen zie ik dat er twee dames op het bed liggen. Een van hen houdt een staaf vast die half in haar poes verdwijnt. Blijkbaar is het een electro toy. Het lijkt echter weinig effect te hebben op de vrouw. Voordat ik naar beneden ga om een drankje te drinken, werp ik nog even snel een blik op de speelkamer. Daar zie ik een man in de sling liggen die door een vrouw anaal gefist wordt. Aan de andere kant van de kamer ligt een vrouw in de gynaecologen stoel. De vrouw in de stoel wordt aan een uitwendig onderzoek onderworpen. Heerlijk toch dat dit allemaal kan.

Beneden in de woonkamer bevinden zich op dat moment alleen vrouwen. Een van de vrouwen vraagt wie haar straks wil helpen om haar opdracht te voltooien. In koor roepen Esther en ik dat wij haar wel willen helpen. Aangezien ik net iets harder riep, mag ik straks het 'lijdend' voorwerp zijn tijdens haar opdracht. Er zijn slechtere zaterdagavonden... Eerst is het tijd om mijn opdracht uit te voeren. De onderdanige vrouw stelt voor om haar dominante man te vragen om plaats te nemen op het bodyboard. Dat vindt hij prima. Hij kleedt zichzelf uit en neemt op zijn rug plaats op het bodyboard.

Met zijn drieën maken we alle riempjes vast. Dat is nog een behoorlijke klus aangezien er behoorlijk wat riempjes op het bord zijn vastgemaakt. Als hij helemaal vast ligt, is het tijd om te beginnen. Ik rits mijn tas open en haal er wat attributen uit. Ik nodig de dames uit om mij te assisteren. Met verschillende zweepjes, veertjes en een pinwheel plagen we zijn lichaam. Zijn vrouw legt haar borsten op het gezicht van de man. Hij is echt een borstenman en vindt het heerlijk. Dan is het de beurt aan Esther. Die heeft ook niet bepaald achteraan gestaan toen de borsten werden uitgedeeld. 

Als Dokter Bob de kamer inloopt, nodigt hij de vrouw van de man uit om op zijn gezicht te komen zitten. Ook niet echt heel vervelend lijkt me. Zowel de man als de vrouw genieten ervan. De man gaf aan dat hij het in het begin maar saai vond, maar dat veranderde al snel. Aan het einde van de opdracht maken we de man los van het bodyboard, zodat hij zich kan gaan opfrissen. Dan is het mijn beurt. Ik kleed mezelf uit en ga naakt op mijn buik op de massagetafel liggen. Ik doe mijn ogen dicht en voel hoe vier handen over mijn lichaam glijden.

Vier handen worden er zes, zes worden er acht en acht worden er uiteindelijk tien. Heerlijk om al die handen op je lichaam te voelen. Dan voel ik een substantie op mijn rug die ik niet meteen thuis kan brengen. Eerst denk ik dat het water is, maar het is niet zo vloeibaar. Het lijkt eerder iets van slagroom te zijn, maar dan bereikt de lucht van de substantie mijn neus. Ik herken de geur van scheerschuim. Door het scheerschuim glijden de tien handen nog makkelijker over mijn lichaam. Het voelt heerlijk aan. Na de massage is het hoognodig om mezelf af te spoelen onder de douche. 

Aan de deur van de douche zie ik het bodyharnas hangen. Ik dacht dat het een lederen constructie zou zijn, maar het blijkt van metaal te zijn. Een ring rond je middel en de andere rond je nek of gezicht. Het ziet er niet heel comfortabel uit. Na de douche voelt mijn lichaam nog altijd heerlijk zacht aan. Ik loop naar beneden en trek mijn kleding weer aan. Ik klets gezellig wat met de vrouw die op de massagetafel zit. Van boven hoor ik intense oerkreten. Samen met de vrouw ga ik boven kijken. De oerkreten blijken uit de speelkamer te komen.

Ik zie een vrouw op de Sybian zitten en Dokter Bob zit op een kruk tegenover haar met de afstandsbediening in zijn hand. Ik had al eerder iemand gesproken die een Sybian heeft, maar ik had er nog nooit een in het echt gezien. De Sybian is een apparaat in de vorm van een zadel waar een dildo op bevestigd is. Op het zadel waar ook de dildo op bevestigd is, zit aan de onderkant van de dildo een kort matje met ribbels. Het matje en de dildo kunnen los van elkaar worden bestuurd. Aan de reactie van de vrouw te zien, maar vooral ook te horen, is het een fantastisch apparaat.

De vrouw is overgeleverd aan Dokter Bob die de knopjes vakkundig bedient. Het ene na het andere orgasme dient zich aan. Als ze het niet meer houdt, laat Dokter Bob de Sybian stoppen en is het tijd voor de volgende dame om het zadel te bestijgen. Een nieuw condoom over de dildo en het is tijd voor dame nummer twee om te gaan genieten. Binnen no time beleeft ook zij een heftig orgasme. Ze probeert zich er lang tegen te verzetten, maar als de rotatie van de dildo intenser wordt, kan ook zij geen weerstand meer bieden. Dat moet ik toch ook echt zelf maar eens proberen.

Na de Sybian grondig te hebben gereinigd en een nieuw condoom te hebben aangebracht, is het mijn beurt. Ik neem plaats op het zadel en doe mijn benen in de stijgbeugels. Ik voel de dildo naar binnen schuiven. Ik ga er goed voor zitten. De eerste dame bedient de knopjes inmiddels en vraagt of ik er klaar voor ben. Dat ben ik. Kom maar op. Ik vraag haar wel om het rustig op te bouwen. Als er namelijk teveel wrijving op mijn clit is, dan is het feest voorbij en kan ik moeilijk klaarkomen. Ze belooft het rustig aan te doen. 

Ik leg mijn handen in mijn nek om de juiste druk op de Sybian uit te kunnen oefenen. Ik voel de dildo in mijn vagina roteren. Van penetratie kom ik niet klaar, dus is al mijn hoop gevestigd op het matje. Het duurt even voordat ik de trillingen van het matje op mijn clit voel. Inmiddels staat het knopje al best ver open, zowel voor de dildo als het matje. Ik ben inmiddels benieuwd of er überhaupt nog iets gaat gebeuren. De knopjes gaan verder open. Langzaamaan begin ik de trillingen op mijn clit te voelen. Het begint steeds iets aangenamer te voelen.

Ik ga iets verzitten, zodat het matje nog beter in aanraking komt met mijn clit. Niet veel later voel ik redelijk onverwacht een golf door mijn onderlichaam gaan. Dat was mijn eerste orgasme. Normaal gesproken moet ik mijn clit even wat rust gunnen voordat ik klaar ben voor het tweede orgasme, maar ik besluit het erop te wagen en te kijken of ik nog een orgasme kan krijgen. Het lijkt me heerlijk om net als die andere vrouwen orgasme na orgasme te kunnen krijgen. De vrouw blijft de knopjes verder opendraaien. De omstanders helpen me eraan herinneren dat ik moet blijven ademen.

Het is gek dat je niet diep genoeg inademt wanneer je op het zadel zit. Ik zag het ook bij de andere vrouwen gebeuren. Ewen vrouw was na afloop van de rit een beetje licht in haar hoofd. Waarschijnlijk omdat ze niet voldoende lucht binnenkreeg. Ik doe mijn best om nog een orgasme te krijgen, maar ik ben bang dat het er niet in zit. Ik vraag de vrouw om te stoppen en stap van het zadel af. Ik vind het leuk om een keer te hebben geprobeerd, maar ik geef toch de voorkeur aan een tong op mijn clit. Mijn vagina blijft wat gevoelig aanvoelen.

Esther wil het ook nog een keer proberen. Eerder die avond had ze al op de Sybian gezeten, maar ze vind het heerlijk. Wie de knopjes wil bedienen? Nou, dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Knopjes bedienen en zeker de knopjes die iemands orgasme bepalen, vind ik helemaal top. Ik neem plaats op de kruk en ben inmiddels wel benieuwd hoe hard het matje nu precies aanvoelt. Als de Sybian weer klaar is voor gebruik leg ik mijn hand op het matje om de intensiteit goed te kunnen voelen. Het voelt best intens aan inderdaad.

De vrouw die bij mij de knopjes had bediend, lijkt het een goed idee om met haar neus te voelen. Ze legt haar neus op het matje en langzaam draai ik het knopje open. Als het knopje helemaal open staat, weet ze niet hoe snel ze haar neus er vanaf moet halen. Best heel intens dus dat matje bij full speed. Esther neemt plaats op de Sybian en we gaan meteen van start. Het duurt best even voordat de Sybian een reactie op het gezicht van de Esther teweeg brengt, maar dan is er geen houden meer aan. Ze komt en blijft komen. Ze kan zich er niet tegen verzetten.

Heerlijk om te zien hoe mensen zo intens klaar kunnen komen van dit apparaat. Bij Esther kunnen zowel de dildo als het matje op volle kracht open. Dan geeft Esther aan dat ze haar tax heeft bereikt. We vragen nog aan de aanwezige man of hij dit ook wil proberen, maar hij slaat het aanbod af. Ik ben ook heel benieuwd of dit bij een man net zo effectief werkt als bij een vrouw. Voordat ik naar beneden ga, werp ik nog een blik in de slaapkamer. Op het bed zie ik een vrouw op een man zitten en wordt de vrouw bij elke beweging die ze maakt op haar rug geslagen met een zweep.

Een andere man wordt door een vrouw gepijpt. Ik ga naar beneden. In de woonkamer zie ik een vrouw op het spankingbankje liggen. Twee mannen zwepen haar met zwepen van paardenhaar. Het is de eerste keer dat ze wordt gezweept en dan meteen de vuurdoop met meerdere zwepen met paardenhaar. De zwepen zien er heel mooi en schattig uit, maar de weerhaakje in de haren zijn een stuk minder lief. Ze doorstaat het echter met glans. Al met al was het een hele gezellige en educatieve avond.

Ik blijf het bijzonder vinden hoe relaxed en ontspannen de sfeer is als je op een BDSM-feestje bent. Alles kan en mag en niks moet. Ook heel bijzonder vind ik het dat ik hierbij aanwezig mag zijn en kan blijven ontdekken en leren. Iedereen is zo open en wil graag mensen die oprecht geïnteresseerd zijn hun kennis en kunde overbrengen. Elke keer denk ik weer zo'n beetje alles te hebben gezien en gedaan, maar ook ik word telkens weer verrast met nieuwe dingen. Op naar het volgende feestje!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen