Spuiten zonder sperma

Ingezonden door Twan

Qua echte seks kom ik helemaal niets tekort. Ondanks mijn leeftijd denk ik dat ik momenteel zelfs in de meest viriele periode van mijn leven zit. Alleen al voor het komende weekend staan er twee afspraken op mijn agenda, waarbij seks op voorhand vrijwel gegarandeerd is. Overigens zonder daarvoor te betalen, want dat zal ik uit principe nooit doen. Zoals de laatste tijd wel vaker word ik om onverklaarbare redenen alweer zo vroeg wakker. Een blik door het gordijn laat zien dat het buiten hard waait. De regen loopt in straaltjes langs het raam van mijn woonkamer.

Maar even een Senseo-tje maken. Op de bank merk ik dat ik zonder aanwijsbare reden last van een ODOL (Ontiegelijk Dikke Ochtend Lul) begin te krijgen. Met het vooruitzicht op een spannende date morgenavond wil ik eigenlijk mijn krachten sparen. Dat gaat goed totdat mijn fantasie op hol slaat. Ik besluit om naar de slaapkamer te gaan. Op bed klap ik mijn iPad open. Via de site Xhamster kan ik kiezen uit een onbeperkt aanbod aan porno. Na wat categorieën te hebben bekeken, merk ik dat er zich in mijn hoofd een eigen filmpje aan het afspelen is.

 

Woensdagavond

Na een matig diner in een restaurant om de hoek besluiten mijn partner voor die avond en ik nog even een bioscoopje te pakken. Niet dat er in de vitrines een blockbuster wordt aangekondigd, maar vanavond lijkt een redelijk alternatief te ontbreken. We besluiten om naar een soort van cultfilm met Antonio Banderas en Penelope Cruz te gaan. De film is op zich weinig inspirerend. Totdat Penelope, die grote gelijkenis vertoont met een dame waarmee ik ooit de meest wilde avonturen heb beleefd, iets doet wat zij in een mainstream film nooit zou doen.

Staand voor Antonio laat zij de bandjes van haar hemdje over haar schouders zakken. Langzaam glijdt het witte hemdje, dat met kant is afgezet, naar beneden. Heel mooi wordt in beeld gebracht dat het kraagje op zijn weg naar beneden een tussenstop op de keiharde tepels van Penelope maakt. Niet te lang, maar net lang genoeg om de seksuele spanning zo op te laten lopen dat ik even moet slikken als twee donkerbruine, keiharde knoppen op twee zongebruinde borsten vol in beeld komen. Ik moet niet alleen slikken. Tot mijn stomme verbazing merk ik dat er tussen mijn benen iets gebeurt.

Van zoiets onschuldigs als twee bruine tepels in een B-film. Maar toch… Zonder mijn partner voor deze avond aan te raken, probeer ik zo onopvallend mogelijk aan haar gezicht te zien of Penelope’s twee sterke punten ook op haar hun uitwerking niet missen. Haar gezicht verraadt niets, maar haar ogen blijven strak op het witte doek gericht. Ik ken haar nog onvoldoende om in te kunnen schatten waarom dat zo is. Mijn vriendin voor vanavond is een nog ongelezen boek. Als ik ‘toevallig’ mijn knie iets opzij laat vallen en daarmee de hare aanraak, trekt zij haar knie weg.

Net zoals Antonio zich van het naakte bovenlichaam van Penelope wegdraait. Gelukkig heeft de regisseur voor een andere camerahoek gekozen. Daardoor wordt de filmzaal niet meer fel verlicht door de reflectie van het felle zonlicht op het spierwitte hemdje van Penelope. Wat mij in de gelegenheid stelt om even mijn beginnende erectie in mijn opeens te krappe jeans recht te trekken. Weer valt mijn knie opzij tegen die van mijn date en weer wordt haar knie weggetrokken. Nadat Antonio weg is gelopen, kleedt Penelope zich achter een typische kar in westernstijl poedelnaakt uit.

Zij loopt heupwiegend naar het meertje achter de kar. Penelope is Mexicaans, maar het kan bijna niet anders dan dat haar streeploos gebruinde lijf regelmatig compleet naakt aan zonnestralen wordt blootgesteld. Nee Twan, niet aan denken. En er al helemaal niet over gaan fantaseren! Helaas, het kwaad is al geschied. Niet alleen fysiek pijnlijk, maar zelfs gênant staat mijn knoertharde erectie schaamteloos schuin in mijn spijkerbroek. Niets doen zal nog veel pijnlijker en gênanter zijn dan te proberen om met een discrete beweging even orde op zaken te stellen. 

Tijdens een donkere scène duw ik mijn erectie parallel aan mijn gulp. Mijn knie valt onbedoeld opzij. Tegen de hare die nu niet wordt weggetrokken. Toeval? Er is maar een manier om daar achter te komen: iets meer druk op mijn knie zetten. De hare houdt dapper stand. Ik pak haar hand van de leuning. Na wat over haar handrug en vingers te hebben gestreeld, pak ik haar hand op en leg deze op mijn bovenbeen. De hand wordt niet teruggetrokken, maar gaat ook niet op verkenning. Mijn hand doet dat wel. Op haar knie aangekomen, wordt hij niet weggeduwd.

Haar knie blijft standvastig tegen de mijne gedrukt. Strelend langs de binnenkant van haar bovenbeen kom ik steeds dichterbij wat zomaar een plaats delict zou kunnen worden. Een centimeter omhoog en twee centimeter omlaag. Soms omgekeerd, maar onmiskenbaar ook steeds dichterbij wat Penelope op het witte doek zo angstvallig onder water houdt. ‘Toe nou!’ denk ik. Ik wil dat wel uitschreeuwen, maar haar hand beweegt niet. De warmte in haar lies bestaat niet alleen in mijn verbeelding. Die is echt en wordt alleen maar warmer naarmate mijn vinger haar venusheuvel voor het eerst betast.

Haar andere knie valt ook opzij. De naad van haar jeans wordt licht tussen haar grote schaamlippen getrokken, die daardoor overdreven dik lijken. Oh, wat zou ik graag met mijn….. Mijn vingernagel raspt over de ijzeren beugeltjes van haar rits. Elk beugeltje veroorzaakt een klein trillinkje tussen haar benen. Ik pak haar hand en leg die op mijn pijnlijke erectie. Er volgt maar een klein kneepjes. Verder niets. Met mijn volle hand masseer ik haar vagina. Haar bekken reageert. Haar hand niet. Bloedgeil druk ik door haar jeans op daar, waar haar clitje moet zitten. Ik had scherpschutter moeten worden.

Een klein kneepje is mijn beloning. Dat is al meer dan voldoende om mij bijna klaar te laten komen. Ik maak mijn riem los en knoop voor knoop krijgt mijn paal de ruimte die hij zo hard nodig heeft. Mijn hand doet precies hetzelfde met haar riem en rits. Een vinger verdwijnt in een kletsnatte poes. Ik vouw haar vingers om mijn pijnlijke pik. Zij trekt niet. Zij knijpt alleen maar. Voorvocht gutst uit mijn eikel. Laat haar vingers en de stoppeltjes van mijn schaamhaar glimmen in de reflectie van het filmdoek. Half in mijn fantasie verdwaald, kijk ik terug in de werkelijkheid op bed in mijn slaapkamer naar beneden.

Zonder mijzelf aangeraakt te hebben, heeft mijn eikel zich onder het elastiek van mijn boxer door gewurmd. Net als in mijn fantasie gulpt het voorvocht naar buiten als een klein beekje. Ik besluit om me af te trekken. Voor het eerst in mijn hele leven kom ik klaar zonder sperma! Drie, vier stralen helder, transparant voorvocht worden gelanceerd en landen halverwege mijn pyamahemd. Het zag eruit als een orgasme. Het voelde als een orgasme.

Er is echter geen zaadcel aan te pas gekomen. Wauw, wat bijzonder! Dit moet ik aan Jewel laten weten. Misschien vindt zij het bijzonder genoeg om op haar website te plaatsen. Mijn eerste half fantasie/ half werkelijkheid verhaal.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen