Diner voor drie

Ingezonden door Paul V

Ik had een advertentie geplaatst en daarin vermeldt dat vrouwen of stellen me mochten mailen met een diner wens. Mijn aanbod was dat ik de ingrediënten zou halen en bij hen thuis zou komen koken. Voorwaarde was wel dat ze gekleed moesten gaan alsof ze uit gingen eten en er moest een erotisch randje aan de ontmoeting zitten. Dus niet tafelen met een joggingbroek aan. Hoe groot of klein dat erotische randje was, mochten ze zelf bepalen. Ik kreeg vele reacties. De reacties met gerechten zoals kreeft, kaviaar en andere dure wensen heb ik aan de kant gelegd.

Dat was de essentie van mijn advertentie. Een stel reageerde met een leuke e-mail en stuurde een drie gangen diner door. Dat was reëel en het zou me geen dag kosten om het voor te bereiden. Na wat e-mails over en weer gestuurd te hebben, ben ik met dit stel in zee gegaan. Ze kwamen betrouwbaar over en een echte check heb ik dan ook niet meer gedaan. Een half uur eerder dan afgesproken, arriveerde ik in de straat en heb verderop even gewacht om niet te vroeg aan de deur te staan.

Naast dat ik erotische spanning voelde opborrelen, kreeg ik ook wat kriebels. Stel dat het fake is, dan sta ik daar met boodschappen aan de deur. Dat zou heel gênant zijn. Van de andere kant maakt dit ook wel deel uit van de spanning die je opzoekt. Op het afgesproken tijdstip heb ik me gemeld op het afgesproken adres. Bij het aanbellen klopte mijn hart twee keer zo snel, maar ik had er wel vertrouwen in. Er werd open gedaan door de dame des huizes. Een grote vrouw met blond haar, een strak zomerjurkje en mooie hoge laarzen. Ik was niet ontevreden. 

Hij was klein en gezet. We gingen in de kamer zitten. Hij pakte mijn tas met spullen, bracht die naar de keuken en kwam terug met een kopje koffie. We kletsten wat over koetjes en kalfjes en na een half uur voelde het zeer vertrouwd. Het begin was geslaagd. Inmiddels was het zeven uur en laat ik haar Marianne noemen gaf aan dat ze wel honger begon te krijgen. Mijn hart ging weer wat sneller kloppen, omdat mijn fantasie werkelijkheid begon te worden. Ook was ik benieuwd wat het erotisch randje zou zijn, omdat ze dat zelf in mochten vullen.

Dat kon een praatje zijn over erotiek, de kleding die ze nu aan had, een filmpje kijken of vul maar in. Ik was er klaar voor. Ze begeleidde me naar de keuken en legde uit waar alles stond. Vervolgens liep ze naar de kelderkast en kwam terug met een schort om aan te doen tijdens het koken. Ze gaf aan dat ze graag had dat ik naakt was onder de schort. Ik mocht me omkleden in de badkamer. Ik trok mijn kleren uit en deed het schort om. Het feit dat ik naakt was onder het schort prikkelde mijn lichaam. Ik kon niet voorkomen dat dit te zien was aan de voorkant.

Ik keek in de spiegel hoe ik er uit zag. Ik wachtte even, maar ook dat hielp niet. Ik ging terug naar de keuken waar Marianne me van boven tot onder bekeek. De blik en de stilte maakte het alleen maar erger. Ze gaf aan dat ze graag een wijntje dronken vooraf. Ze ging naar de kamer.  Ik heb een lekker wijntje ingeschonken in de keuken en vervolgens geserveerd in de kamer, waar ze gezellig aan een mooi gedekte tafel zaten. Ik werd weer goed bekeken door Marianne en toen ik terug liep naar de keuken ,voelde ik haar ogen nog op mij gericht.

In de keuken heb ik even al mijn aandacht gericht op het voorgerecht. Terwijl ik aan het koken was, kwam Marianne even kijken wat ik aan het bereiden was. Terwijl ze achter me stond, voelde ik haar hand op mijn billen. Ze gleed met haar vingers in mijn bilnaad en kriebelde aan mijn ballen. Dit voelde zo lekker dat het schort aan de voorkant weer omhoog ging. Ze keek over mijn schouders en zei niets. Toen ging ze weer terug naar de kamer. Ik maakte het voorgerecht af en liep naar de tafel in de kamer.

Daar zaten ze te wachten op het voorgerecht. Marianne had ondertussen een paar knoopjes van haar jurk losgemaakt en ik had mooi uitzicht op een gedeelte van haar borsten, die mooi waren ingepakt een in zwarte kanten beha. Ook dit liet me niet onberoerd en het nadeel van een schort is, is dat dat meteen zichtbaar is. Terwijl ik de bordjes op de tafel zette ,stak ze haar hand onder het schort en voelde ik haar warme handen in mijn kruis. Mijn ballen werden op een hele lekkere manier gekriebeld.

Toen begonnen ze aan het voorgerecht en verdween ik weer naar de keuken. Ook tijdens het maken van het hoofdgerecht kwam Marianne naar de keuken en ging ze naast me staan. Na de uitleg van wat ik aan het bereiden was, werd ik heel uitgebreid gezoend. Een lange tongzoen is heel erotisch vind ik persoonlijk en ik kan daar ook met volle teugen van genieten. Feitelijk een lekker voorgerecht, alhoewel ik op dat moment niet wist of het een voorgerecht was of het hoofdgerecht of toetje.

Heel vervelend als je je na een lekkere zoen weer moet concentreren op het koken. Het hoofdgerecht was klaar en kon geserveerd worden. Toen ik de kamer in kwam, zag ik dat Marianne haar jurk nog verder had opengedaan en had ik het mooiste uitzicht. Terwijl ik de borden op tafel zette, kon ik het niet nalaten om goed te kijken. Ik vroeg of alles naar wens was. Marianne zei dat ze zeer tevreden was en het er lekker uitzag. Ze wees me echter op een vlekje op mijn schort. 'Hang hem maar over de stoel dan was ik het schort wel uit', gaf ze aan.

Daar stond ik in volle glorie voor haar. Er werd een wijntje voor me ingeschonken en er werden mij wat erotische vragen gesteld. De ogen van Marianne bleven op mij gericht. Ze pakte het bestek. 'Anders wordt het eten koud', zei ze. Ik liep naakt terug naar de keuken en nam nog een slok van de wijn die ze voor mij had ingeschonken. Ik had even pauze terwijl zij aan het eten waren. De kamerdeur ging open en Alexander kwam met de borden en de glazen de keuken in. Hij was ook naakt en bestelde nog twee rode wijn en ging terug naar de keuken.

Het was even wennen: een naakte man, want ik had nog nooit een ontmoeting gehad met een koppel. Ik schonk twee glazen rode wijn in en ging weer naar de kamer. Marianne zat op schoot bij Alexander en zoende hem zoals ze mij had gezoend. Ik zette de twee glazen op tafel. Marianne stopte met zoenen en zei dat ze wel toe was aan het toetje en ging weer verder met zoenen. Ik knikte en liep naar de keuken en begon met plezier aan het bereiden van het toetje. Ik kook heel graag, maar op deze manier is koken toch wel fantastisch.

Mijn avond kon niet meer stuk al zou het hier bij blijven. Een kinderhand is snel gevuld, dacht ik nog. Ik richtte mijn aandacht op het toetje en mijn schort zat weer in model. Tijdens het bereiden van het toetje kwam Marianne weer een kijkje nemen in de keuken. Ze bleef kijken hoe ik bezig was met het toetje. 'Ik hou wel van toetjes', zei ze en zoende me uitgebreid. Ze werd ook handtastelijk. Ik vond het echt heerlijk naakt te staan naast een sexy, geklede vrouw die ook nog eens heel mooi was. Vervolgens liet ze me weer alleen.

Ik zorgde dat de toetjes er mooi uitzagen en liep voldaan naar de kamer. Ik schrok even want Marianne had haar jurkje uitgedaan en zat aan tafel met alleen een kanten beha, een string en mooie hoge laarzen aan. Wat is het toch fantastisch dacht ik dat ik visueel ben ingesteld. Ik genoot. 'Blijf maar even naast me staan, terwijl we ons toetje opeten', gaf ze aan en ze begon aan haar toetje.  Toen ze halverwege was en een slok van haar wijn nam, zei ze dat ik mezelf even een beetje moest opwarmen door met mezelf te spelen. 'Doe dat maar tot dat ik mijn toetje op heb.'

Ik deed wat ze vroeg en raakte behoorlijk opgewonden. Vooral omdat ik door twee mensen werd bekeken. Ik stond er naakt aan de tafel, terwijl zij een toetje aten. Ze genoot van haar toetje en nipte af en toe aan de wijn. Toen ze klaar was stopte ik zoals me was opgedragen. Alexander stond op en zei:' Nu is het mijn beurt. Ik ga even de afwas doen, want dat moet ook gebeuren.' Hij liep naar de keuken met de afwas. Hij liet de deur open en ik hoorde dat hij begon met de afwas. Zij pakte mijn hand en liep met mij naar de bank.

Ze zoende me uitgebreid en ik legde mijn hand op haar warme, zachte borst en genoot met volle teugen van Marianne, terwijl haar man de afwas deed. Overigens was de avond nog niet afgelopen. Deze bestond uit twee delen. Van alle twee heb ik genoten en waren zeer bijzonder.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 2 sterren
2 stemmen