Een Iers avontuur

Ingezonden door Twan

Aangezien ik veel te vroeg aangekomen was, zat ik op een bankje naast het erotisch café te wachten tot de deuren zouden worden geopend. Een taxibusje maakte een U-bocht en kwam pal voor mij tot stilstand. De zijdeur ging automatisch open. Eerst stapte er een man van midden dertig uit die qua kleding en postuur totaal niet opviel. Hoe groot was het contrast met de dame die na hem het taxibusje verliet. Ze was klein van stuk, ik schatte ongeveer 1.65m, met een bos donkerbruin haar dat in natuurlijke krullen tot ruim over haar schouders viel.

Ze droeg een kort zwart jurkje met daar overheen een kort zwart wollen jasje dat aan de voorkant openviel. Het jurkje was voldoende kort om twee prachtig gevormde benen te laten zien. Benen die overigens in of een zwarte panty of in zwarte kousen (toch niet met een jarretelgordeltje?) waren gehuld. Helemaal in de juiste verhouding tot de rest van haar lichaam stond deze beauty op kleine voetjes die zij in zwarte enkellaarsjes had gestoken. De laarsjes hadden een fluweelachtig uiterlijk. Kortom, deze vrouw was een echte eyecatcher.

Ik weet nog dat ik dacht dat, als dit stel vanavond ook het erotisch café zou bezoeken, ik echt moeite ervoor wilde doen om met hen in contact te komen. Zoveel geluk zou ik vanavond vast niet hebben. Ter bevestiging van die gedachte zag ik het paar links om de hoek verdwijnen in een straat waarvan ik wist dat daar allerlei leuke kroegjes en eethuisjes waren. Wauw, dat zou wat zijn geweest! Nadat ik voor de zoveelste keer op mijn horloge had gekeken en ik zeker nog een kwartier zou moeten wachten, begon het tot overmaat van ramp ook nog eens te regenen. En ook niet zo zachtjes.

Ik schuilde onder een uitgeklapte zonwering van de bistro naast het erotisch café. Mijn hart maakte een sprongetje van blijdschap, want om de hoek kwam het paar van het taxibusje teruglopen. Duidelijk op zoek naar iets. Het prachtige vrouwtje sprak mij aan, maar omdat ik mijn ‘oortjes’ in had, had ik dat niet eens in de gaten. Totdat zij op mijn schouder tikte. Zij had meteen mijn volledige aandacht. Ze begon te praten, maar ik moest echt moeite doen om haar te verstaan. Ik meende klanken uit de Engelse taal te herkennen, maar daar dwars doorheen klonk een heel ander accent.

Dat bleek een Ierse tongval te zijn, want het paar vertelde uit Dublin afkomstig te zijn. Ze waren voor een lang weekend naar Amsterdam gekomen. Of ik ook wist waar de ingang van het café op de hoek (het erotisch café) was? Ik was meer dan bereidwillig om die aan te wijzen. Ik moest er meteen bij vertellen dat ook zij nog even zouden moeten wachten. Wat door het stel meteen werd aangegrepen om mij naar mijn eventuele ervaringen met het café te vragen. Die had ik nog niet zoveel, maar degene die ik had deelde ik maar al te graag. Ik had de volle aandacht van beiden.

Nadat ik mijn naam had genoemd, stelde het koppel zich voor als Sabrina en Porrick. Wat na enige uitleg Iers voor Patrick bleek te zijn. Porrick zei vooral geïnteresseerd te zijn in BDSM. Voor Sabrina lag dat nog niet zo duidelijk vast. Het stel wilde in elk geval vanavond grensverleggend bezig zijn. omdat er in het puriteinse Ierland op het gebied van erotiek en dat van de vrije seks vrijwel niets te beleven viel. Grensverleggend? Vrije seks? Het klonk mij als muziek in mijn oren. We zaten zo lang en geconcentreerd met elkaar te praten dat ik er opeens achter kwam dat het café al een kwartier geleden zijn deuren had geopend.

Wat ik vermoedde dat het een – althans voorlopig – afscheid zou zijn, ontpopte zich als een uitnodiging om nog even een tijdje in hun buurt te blijven. ‘Of ik daar bezwaar tegen had? Of had ik misschien andere plannen?’ Van beide was absoluut geen sprake. Bij binnenkomst gaven wij onze jassen af. Bij Sabrina hield dat in dat haar toch al prachtige lichaam nog verder onthuld werd. Haar zwarte jurkje was aan de voorzijde ter hoogte van haar borsten bijna tot aan haar tepels transparant. Wat een paar heerlijke halve manen onthulde.

Aan de achterkant was het jurkje erg laag uitgesneden. Zelfs te laag voor een strapless beha. De 'konijnen zaten dus los in het hok'. Wat mij meteen ook opviel was dat vanaf Sabrina’s bovenste ruggenwervel tot de laagste ruggenwervel net boven haar bilnaad, er op elke wervel een discreet Keltisch runen patroon was getatoeëerd. Prachtig in al hun eenvoud. Binnen zaten er twee stelletjes en drie dames aan de linkerkant van de bar. Aan de rechterkant een stelletje en een waarschijnlijk alleengaande man.

Sabrina ging aan de prosecco en Porrick bestelde een voor mij onverstaanbaar mixdrankje. Eerlijk gezegd was ik een beetje verbaasd, maar ook bezorgd over het tempo waarmee Sabrina de mousserende wijn weg klokte. Haar gedrag werd duidelijk anders. Alsof remmingen wegvielen. Dat werd nog duidelijker toen Sabrina in de zaal naast de bar de danspaal ontdekte. Thuis had zij er ook zo eentje. Sabrina was maar al te graag bereid om haar kunsten aan de paal te vertonen, omdat zij eigenlijk daarin best wel goed was volgens haar en Porrick.

Die haar overigens wel adviseerde om dan haar panty (dus helaas toch) eerst uit te trekken. Niet helemaal meer stevig op haar enkellaarsjes staand, trok Sabrina haar jurkje omhoog om haar duimen in de band van haar panty te zetten. Mij daarmee meteen een blik gunnend op haar schaamstreek, want Sabrina’s panty bleek kruisloos te zijn! Ik raakte gefascineerd en al enigszins opgewonden door haar kleine, teruggetrokken schaamlipjes. Maar, en dat is waarschijnlijk een persoonlijk ‘dingetje’, vooral door het minieme streepje schaamhaar op haar venusheuvel.

Het klopte bij Sabrina, en het klopte bij mij, maar wel met een belangrijk verschil. De portier, die ook in het café rondliep, kwam naar Sabrina en Porrick toe. Hij adviseerde hun om Sabrina niet aan de paal te laten dansen. Daarvoor had Sabrina naar zijn mening inmiddels al teveel gedronken. Ik denk dat hij gelijk had. Jammer, want ik had Sabrina’s kunsten wel eens willen zien. Zeker in die kruisloze panty. Ik had al visioenen van gespreide benen en openstaande schaamlipjes, maar helaas…

We dronken en praatten nog wat en zo nu en dan mengden andere gasten zich in het gesprek. Met een aantal mensen gingen we naar het souterrain waar mogelijk al wat activiteiten aan de gang waren. Links en rechts werd er wat aan elkaar gevoeld en gefriemeld, maar ik zag nog niets wat mij tot grote erotische hoogten liet opstijgen. Totdat Porrick, die kennelijk al een tijdje met de vraag rondliep, mij totaal uit het niets vroeg om Sabrina te neuken! Hij bekende daar enorm op te kicken. Okay, maar hoe zat Sabrina daar dan in? Porrick ging het haar vragen.

Sabrina was duidelijk in de war. Waarbij ik meteen in het standje ‘bij twijfel niet inhalen’ schoot. Na enig over en weer gepraat tussen het Ierse stel zei Sabrina het wel te willen proberen voor Porrick. Ik had toch zo mijn twijfels die Sabrina heel lief weg probeerde te nemen door met een onvervalst Iers accent: ‘What harm can it do?’ te lachen. En om meteen maar de daad bij het woord te voegen, streelde Sabrina mijn borst waardoor mijn tepels door het mesh van mijn hemdje zichtbaar werden. ‘You can touch me’, voegde Sabrina daar heel direct aantoe.

Het leek er ernstig op dat mijn droom op het bankje voor het café toch echt in vervulling zou gaan. Hevig heen en weer, en over en weer gestreel, betasten en beknijpen volgde. Sabrina had mooie kleine billetjes die opvallend hard waren. Haar borsten voelden niet helemaal natuurlijk aan. En waren dat ook niet bekende Sabrina, maar wat een heerlijke ‘handjes vol’. Handen zochten – en vonden – elkaars erogene zones. Mijn opwinding was duidelijk zichtbaar. Mijn lul deed ernstige pogingen om de gulp van mijn slip te slopen. Sabrina merkte mij mijn erectie.

Uit goede bedoelingen, probeerde zij mijn gulp te openen. Wat zij beter niet had kunnen doen. Waarschijnlijk omdat ik al zo hard was sneed de rits in mijn voorhuid, wat niet echt fijn was.Sabrina merkte mijn terugtrekkende beweging natuurlijk en realiseerde zich wat er net gebeurd moest zijn. Bestaat er betere seks dan goedmaak-seks? ‘Please open your fly.’ Misschien was mijn voorhuid gekwetst, maar mijn ego was dat zeker niet. Ik trok de rits tussen mijn benen tot halverwege mijn bilnaad open en ik presenteerde mijn geweer.

Sabrina gaf een kusje op wat wel de pijnlijke plek moest zijn. Ik had elke plek prima gevonden. Terwijl Sabrina mijn schaamstreek begon te liefkozen, schoof ik haar schouderbandjes omlaag. Inderdaad; geen beha, maar wel tietjes die te strak stonden om volledig natuurlijk te zijn. Met kleine roze tepels die middenin opvallend licht gekleurde tepelvlekken extra opvielen. Ik moest Sabrina echt uit mijn kruis weghalen, omdat ik anders mijn kruit meteen al zou hebben verschoten. We besloten om op een van de matrassen te gaan liggen.

Sabrina gaf aan niet zo graag gevingerd te willen worden. ‘Just eat my fanny,’ wat kennelijk Iers voor haar ‘tunnel of love’ was. We gingen op onze zij in houding negenenzestig liggen. Terwijl mijn erectie voor de helft in Sabrina’s mondje verdween, trok ik haar linkerbeen over mijn hoofd. Daarmee gaf ik mijzelf een onbeperkte toegang tot dat prachtige kleine kutje. Het minieme streepje schaamhaar intrigeerde mij en werd ook onderdeel van mijn liefdesspel. Ik moest mezelf er telkens aan herinneren dat Sabrina niet gevingerd wilde worden en dus nam mijn tong die taak dankbaar op zich.

De spanning liep op tot het punt waarop er geen terugweg meer was. Porrick zag dat en haastte zich om ergens een condoom op te duikelen. Sabrina haalde het uit de verpakking en deed het condoom in haar mond om het vervolgens al pijpend over mijn pik af te rollen. Het scheelde zo ontzettend weinig of ik had het reservoir meteen al volgespoten. Het was echt kantje boord. ‘Take her from behind.’ Was het een wens of opdracht van Porrick? Sabrina ging op plat haar buik op het matras liggen.

Ik ging met gespreide benen net onder haar billetjes zitten en duwde mijn pik in de richting van haar heerlijkheid. Ik was zo hard dat dat nog niet meeviel. Ik schoot iets naar achteren en trok Sabrina’s heupen iets omhoog. Porrick ging naast ons op het matras liggen om precies te kunnen zien wat er ging gebeuren. Hij zat eerste rang toen mijn kloppende, blauwe eikel de ingang van Sabrina’s genotsgrotje doorboorde. Haar lipjes werden voor een klein deel mee naar binnen geschoven om zich bij mijn terugtrekken bijna als een zuignap om mijn paal samen te trekken.

Ik zag het en Porrick zag het. Hij keek gebiologeerd toe. Met mijn handen pakte ik Sabrina’s schouders om tegenstand te bieden aan mijn harde stoten die ik afwisselde met rustige, diepe halen waarbij Sabrina’s kutje zich duidelijk ontspande. Het neuken, Porricks gezicht dat nog geen dertig centimeter van onze geslachtsdelen verwijderd was en de duidelijk met zichzelf en elkaar spelende omstanders…. het werd mij teveel. Onmiskenbaar en onhoudbaar voelde ik mijn prostaat samenknijpen. Aan wat wel een stroom van zaad moest zijn geweest, kwam uiteindelijk helaas een einde.

Wat een heftig orgasme! ‘Stay inside her.’ Was het weer een vraag of een opdracht? Ik besloot het aan Sabrina te vragen. ‘I’m almost there.’ Ik liet mijn pik, die weigerde om te verslappen, zo diep mogelijk in Sabrina zitten. Met een perfecte controle over de spieren in haar vagina probeerde Sabrina haar hoogtepunt te bereiken. Sabrina deed al het werk. Mijn twee vingers, waarmee ik haar clitje bewerkte, lieten Sabrina uiteindelijk kreunend klaarkomen. Porrick streelde ondertussen haar kadetjes. Het was maar goed dat ik bij het terugtrekken het condoom vasthield.

Het was namelijk vrijwel tot de rand gevuld met een mengsel van zaad en voorvocht. Wat alleen maar aangaf hoe heftig ik klaargekomen was. Ik kon een nieuwe internationale ervaring op mijn lijstje bijschrijven. Naast Frans, Grieks en Russisch had ik het nu ook op z’n Iers gedaan. Met nadrukkelijke dank aan Sabrina en natuurlijk Porrick.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem