Het Femdom menu

Hakken

De vrouwen zitten gekleed op de bank en hij staat naakt voor hen. Ze hebben hakken aan en strekken hun been en zetten de hakken tegen zijn ballen en zeggen hem zichzelf goed hard te maken voor hen. Dan volgt er een pik-keuring. Als hij hard genoeg is, zal er met hem gespeeld worden. Hij voelt hiermee heel goed de femdom-verhoudingen, naakt-aangekleed, het overwicht van twee vrouwen en één man, de eisen die zij stellen voordat er gespeeld wordt.

Op sleeptouw

Vrouwen zijn aangekleed en hij is naakt en klaar om mee te gaan naar de slaapkamer. Een touw wordt om zijn pik en ballen geknoopt en een van de vrouwen houdt het uiteinde van het touw vast en neemt hem zo mee naar de slaapkamer. Hij voelt nu dat hij zich moet gaan overgeven, dat hij aan zijn pik mee wordt getrokken achter een mooi geklede vrouw aan, versterkt het gevoel van de vrouwelijke dominantie.

Schommelen

Hij hangt in de seksswing en de vrouwen staan om hem heen. Ze duwen hem heen en weer, van vrouw tot vrouw, of draaien hem in de swing, maar raken daarbij alleen zijn pik aan. Zijn pik is de hendel waarmee ze hem in beweging zetten. Hij ervaart dat er los van de seks ook lol gemaakt wordt, waarbij hij als speeltje gebruikt wordt. Alles blijft een erotische lading hebben.

Oogcontact

Hij staat, handen op zijn rug gebonden. Een van de vrouwen zit voor hem en bewerkt zijn penis met handen en/of mond. Zijn opwinding wordt groter en zijn aandacht gaat die kant op. De andere vrouw zegt hem dat hij zijn aandacht bij haar moet houden, door middel van oogcontact. Tijdens het oogcontact geeft ze hem af en toe een tik in het gezicht en spuugt een keer op hem.

Er wordt van hem verwacht dat hij zich hierdoor niet laat afleiden, goed rechtop blijft staan en zijn erectie mooi standhoudt terwijl de zittende vrouw zijn pik blijft aftrekken. Voor hem is het opwindend dat zijn genot niet te eenvoudig gemaakt wordt. Op het moment dat een van de vrouwen zich inspant om hem te verwennen, eist de andere zijn focus op. Met de tikken en het spugen wordt hij licht vernederd, wat zijn opwinding versterkt omdat haar vrouwelijke dominantie getoond wordt.

Voeren

IJs is lekker, wie lust het niet. Daarom wordt hij gevoerd. Maar het blijkt nog lastig te zijn om hapjes ijs te eten als je op hetzelfde moment flink hard wordt afgetrokken. De vrouwen wisselen af met voeren en trekken. Hij dient zich aan te passen aan het tempo van voeren en al het ijs netjes op te eten. Knoeien betekent tik op je lul! Dit spel is in plaats van met ijs ook uit te voeren met water of een ander drankje waarvan hij slokjes krijgt toegediend.

Het is voor de vrouwen vrij snel aan te voelen met welke snelheid hij het voeren aan kan. Als hij stevig wordt afgetrokken zal het punt waarop het lastig voor hem wordt snel bereikt zijn. Zij werken als super dominant team samen. Degene die voert ziet hem wat knoeien en zegt dat, waarop de andere gelijk het aftrekken stopt voor een tik tegen de harde lul. Daarna wordt direct doorgegaan met trekken en voeren. Bij dit spel zal hij goed voelen hoe leuk de vrouwen het vinden om het hem steeds moeilijker te maken.

Oud-Hollands eierlopen

Op kinderfeestjes een hit: lepel in de mond, ei erop en lopen maar. Wie houdt genoeg balans en laat het ei niet vallen? Bij de Femdom variant wordt er niet gelopen maar staat hij rechtop met een lepel met willekeurige inhoud. Handen op zijn rug gebonden. Zijn taak is om de inhoud niet te laten vallen, maar de vrouwen zorgen er met hun aanrakingen voor dat hij er een flinke taak aan heeft.

In tegenstelling tot het voeren zou dit spel uitgevoerd kunnen worden met subtielere aanrakingen. Beide vrouwen hebben hun handen vrij, waardoor zijn dijen, billen, tepels, pik en ballen door een veelvoud van handen aangeraakt kunnen worden.

Tikkertje

Pikken groeien door streling en aftrekken. Femdompikken groeien ook als ze geslagen worden. De vrouwen spelen tikkertje en zeggen hem dat ze zijn lul hard gaan slaan. Pas als hij stijf wordt van de tikken, dan zal er worden gestopt. Hij kan zijn opwinding niet halen uit de fijne aanraking van het aftrekken. Dat zal nu moeten komen uit de dominantie van de vrouwen en de kick die hij hier bij voelt.

Slipjes

Hij ligt en terwijl een van de vrouwen met zijn pik speelt, heeft de andere vrouw hun slipjes vast en wrijft ze over zijn neus. Hij krijgt zo de kutjes te ruiken die hij niet mag aanraken en zijn verlangen wordt steeds meer geprikkeld. Zij spreken hem toe met dat hij diep moet insnuiven en dat dit het dichtst bij is dat hij zal komen. Bij dit spel kan hij veel genieten, maar voelt tegelijk de beperkingen van het femdomspel.

Het genieten zal zijn verlangen doen groeien om de kutjes van dichtbij te zien, voelen, ruiken en proeven… maar hij heeft geen enkele mogelijkheid om hier zelf initiatieven in te nemen.

Golden shower

Hij ligt op de vloer (van de douche). Een van de vrouwen trekt zijn pik af om zijn opwinding te vergroten. Zodra het genot groot genoeg is, hurkt de andere vrouw over zijn borst heen en plast over hem heen terwijl de ene vrouw stevig door rukt. Als ze klaar met plassen is, laat ze hem haar kutje kort schoon likken. Deze golden shower is voor hem een combinatie van vernedering en geilheid, wat voor grote opwinding zorgt.

Te weten wat er gaat gebeuren maakt de aanloop er naar toe een opbouw waarin hij het niet meer houdt van spanning. Het over hem heen hurken, het warme vocht over zijn lijf voelen spetteren en stromen, versterkt het gevoel van femdom.

Magic wand

Hij ligt vastgebonden en de vrouwen hebben de magic wand (met opzetstuk) erbij gepakt. Het apparaat wordt ingeplugd en ze zeggen, zo we gaan eens kijken hoe lang je dit kunt volhouden. Daarna wordt zijn pik en eikel bewerkt met de wand. Dit in combinatie met aftrekken of zijn ballen stevig omklemmen. Ook kan er een tweede vibrator bij gehaald worden om de druk te verhogen.

Tijdens de femdom wordt hij soms uitgedaagd om prikkelingen zo goed mogelijk te doorstaan. Hij haalt veel opwinding uit zijn best willen doen om dan zo goed mogelijk stand te houden voor de vrouwen en hoort daarbij ook graag de kritiek of juist de complimenten die ze hiervoor hebben tijdens het spel.

Neukmachine

Hij kan als neukmachine worden gebruikt. Hiervoor zit een van de vrouwen doggy op bed en hij staat voor het bed (of voor de keukentafel waarop zij ligt). In plaats van dat hij dit als normaal seksstandje kan doen waarbij hij in charge is, worden nu zijn handen gebonden. De tweede vrouw staat achter hem en gebruikt of een halsband of een sjaal die hij in zijn mond heeft en welke zij van achter hem vasthoudt en kan aantrekken.

Bij elke aantrekking wordt zijn hoofd iets naar achteren geduwd. In haar andere hand heeft ze een zweepje. Nu zal de staande vrouw de neukmachine bedienen. Ze zegt hem dat hij niet voor zijn genot zal neuken, maar voor het genot van de vrouw op bed/tafel. Dit betekent dat hij dus niet op eigen tempo gaat, maar dat de staande vrouwen bepalen. Hij begint te neuken en als het sneller moet zal de staande vrouw hem dit zeggen en met zweep en rukje aan sjaal/halsband hem ophitsen om z’n best te doen.

Als hij te vroeg pauzeert idem. De vrouwen communiceren waarbij de staande vrouw vraagt of de vrouw op bed zich voldoende verwend voelt. Als zij meer wil, harder, langer of sneller, dan zorgt de staande vrouw dat de neukmachine haar dit geeft. Voor hem is het een ultiem femdomgevoel dat zijn mannelijkheid nu gebruikt wordt voor de lusten van de vrouw. Hij wil graag zo goed mogelijk presteren.

Dildo

De vrouwen keuren zijn pik op stijfheid. Een van de vrouwen streelt zijn penis en zegt dat ze hem goed stijf willen zien. De andere vrouw heeft een dildo vast en zet deze tegen zijn anus. Ze zegt dat als hij niet goed stijf wordt, ze de dildo zal gebruiken om zijn kont te neuken. Als deze waarschuwing nog niet direct voor voldoende stijfheid zorgt dan zal ze extra druk uitvoeren door de dildo goed tegen hem aan te duwen.

Ook kan ze herhalen hoe ze hem ermee zou nemen en hoe ver ze die dildo wel niet in zijn kont zou duwen. Hij verdraagt geen dingen in zijn anus en hoewel het dus een harde grens is die iedereen kent, kan het tijdens het femdomspel toch voor iedereen prikkelend zijn om even te doen alsof die grens er niet is. De gedachte aan haar sancties zwepen hem op en zorgen voor extra erectie.

Buiten aan de paal

Hij ligt op bed en wordt afgetrokken als de vrouwen ineens besluiten dat ze even buiten verder willen. Ze vertellen hem dat zijn mond wordt afgeplakt zodat hij met zijn smerige geluiden geen overlast voor de buren veroorzaakt. Dan nemen ze hem mee naar het thuisschuurtje en binden hem vast aan de paal van het afdak. Met z’n blote voeten op de stenen staat hij daar met tape over de mond heen en wordt zijn pik verder aangeraakt tot hij van opwinding knikkende knieën krijgt.

Voor hem is het afplakken van de mond extra opwinding, vooral als hierbij dirty talk is zoals bijvoorbeeld de reden dat het is om anderen geen last te laten hebben van zijn smerige geluiden.

Kontlikken

Hij ligt op bed, maar zijn hoofd steekt over de rand heen zodat zijn nek iets naar achteren kan buigen. De een vrouw zit op zijn benen en trekt hem af. De andere vrouw staat naast het bed met haar billen naar hem toe. Ze bukt met haar billen naar achteren zodat haar kontje bij zijn gezicht komt. Met een hand houdt ze hem bij zijn haar vast en zegt hem haar kont te likken.

Voor hem is elke combinatie van aftrekken en op zijn gezicht iets waarbij hij zich moet overgeven aan genot en overwicht van de vrouwen. Dit spel kan in andere varianten gespeeld worden, op bed en dan op zijn gezicht zitten, maar ook op de grond liggend met een vrouw gehurkt.

Ruined of niet

Als hij in opwinding hoog zit wordt een timer gebruikt waarbij er om en om een aantal minuten is. Dit kan ook met muziek op de achtergrond, waarbij het ene nummer staat voor klaarkomen, het volgende nummer voor ruined orgasm, enz. Het moment waarop zijn climax komt is bepalend voor hoe het afloopt. Veel spelletjes die met orgasme controle te maken hebben zijn voor hem erg opwindend vanwege het aspect van overgeleverd zijn aan de wil van de vrouw, of aan het lot zoals zij dat bepaalt hebben met de keuze van het spel.

Zaad slaan

Hierbij zeggen de vrouwen dat als hij klaarkomt de vrouw die op dat moment trekt zal loslaten. De andere vrouw zal op dat moment met platte hand meerdere keren tegen zijn lul slaan. Ze gaat het zaad uit de klaarkomende lul meppen. Dit spel is extreem opwindend als hij ziet dat ze ervan genieten om met zijn orgasme te spelen, dat ze het leuk vinden om hem te plagen en het moeilijk te maken.

Zaad eten

Dit draait er uiteraard om dat hij zijn eigen zaad zal moeten oplikken. Veel extra opwinding is te halen uit de opbouw, door in de fase voor het orgasme hem met dirty talk toe te spreken en hem ook te vernederen. Zijn zaad kan smerig, plakkerig mannensap genoemd worden. Hij kan worden verguist voor het feit dat hij elke dag weer die vieze troep de wereld in wil helpen en dat hij daarom vanaf nu altijd zijn eigen ranzigheid zal moeten opeten. De verbale vernedering is wat hem hier de meeste opwinding geeft.

Aftellen en Post orgasm

Een goede man moet op commando kunnen klaarkomen, zeggen de vrouwen hem. Daarom gaan ze aftellen en ze verwachten dat als ze bij 0 zijn, hij netjes zijn zaad loost. Ze zeggen hem erbij dat hij ook maar beter zijn best kan doen, want als hij voor de 0, of pas na de 0, klaarkomt, dan komt hij daar niet zomaar mee weg. Zal dan post orgasm stimulatie krijgen.

Terwijl zijn pik net is klaargekomen en hij heel gevoelig is, zullen ze hem nog even flink plagen waardoor hij hen zal smeken om te stoppen. Met dit spel wordt heel duidelijk gemaakt dat zijn mannelijkheid nu hun eigendom is. Hij zal zijn best doen om de gevraagde prestatie te leveren. Als dat niet helemaal lukt, dan voelt hij aan de sanctie dat de vrouwen oppermachtig zijn en hij niet anders kan doen dan smeken om het aftrekken te stoppen.