Stiekem naar de parenclub      

Ingezonden door Simon Winter en Jens de Vries

‘Wat een rotbuurt is dit’, mopperde ik toen ik al zoekende door een donker bedrijventerrein in Amsterdam Noord liep. Het motregende. Ik zocht in het licht van de straatlantaarns naar een zwarte Saab 96 waarvan ik niet wist of die hier zou zijn. Wel wist ik dat Lars, de kersverse minnaar van Alice, mijn vrouw, erin reed. Toen ik die avond om een uur of acht thuiskwam van mijn werk was ze niet thuis. Er lag geen briefje, maar ik herinnerde me dat ze de dag ervoor iets had gezegd over een parenclub in Amsterdam Noord en dat Lars daar wel eens heen ging. 

Ik schrok toen ze dat vertelde. ‘Is hij zo iemand? Gaat hij naar parenclubs?’ vroeg ik me af. We hadden Lars voor het eerst ontmoet op het naaktstrand. Hij kwam gewoon bij ons zitten en maakte een praatje. Hij bleek machinist op de grote vaart te zijn. Was vaak lange tijd van huis, maar ook maandenlang vrij. Zeilen, zwemmen en rijden in zijn oude zwarte Saab 96waren zijn favoriete bezigheden, maar ook seks vertelde hij openhartig. Dat verbaasde me niets, want het viel me op hoe begerig hij naar Alice keek. Zij leek ook van hem gecharmeerd. Ze lachte meer dan normaal.

Ze nodigde hem zelfs uit bij ons te komen liggen. Toen hij naast ons lag, bood hij Alice aan om haar in te smeren met zonnecrème. Zo kwam hun eerste lichamelijke contact tot stand. Ik was erbij en keek ernaar. Ik voelde me ongemakkelijk toen ik zag hoe hij haar benen, rug en billen insmeerde en later ook haar schouders, buik en zelfs haar borsten. Verder ging hij toen niet, maar hij wilde toen ook door haar ingesmeerd worden en ze aarzelde geen moment. Hij bleef op zijn rug liggen en zij smeerde zijn schouders, behaarde borst en ook zijn buik in en natuurlijk raakte ze even zijn grote, halfstijve pik aan. 

Giechelend zei ze dat ze maar niet verder zou gaan. Het gekke was dat ik ook een stijve kreeg. Gelukkig zagen zij dat niet. Ik schaamde me ervoor. Ons huwelijk was helaas verre van perfect. Ik werkte keihard en verwaarloosde haar. Toen zag ik niet hoe aantrekkelijk ze was. Toen ik later foto’s van haar zag, smolt ik weg: wat een slank, sportief, maar ook sexy figuur had ze. Wat was ze een knappe meid met dat fijne gezicht en dat lange donkere haar! Haar borsten waren niet groot, maar stevig alsof ze een jonge meid was, haar kutje was strak en kaal en haar billen klein, maar bol. 

Ze leek op een toptennisster met haar gespierde benen en brede schouders. Ik had daar toen geen oog voor. Lars had dat wel en zij had dat ook voor hem. De dag na de eerste kennismaking hebben ze elkaar weer getroffen op het naaktstrand. Ze heeft me niet verteld wat er is gebeurd, maar toen we ’s avonds seks hadden, was ze nog vochtig. Verdomd, als ik het niet dacht! Daar stond de zwarte Saab 96. Die moest van Lars zijn. Dat kon niet missen. Ze waren dus wel naar de parenclub gegaan die hier om de hoek lag. 

Ik liep naar het gebouw waar met rode neonletters “Sensation” te lezen was op de pui . De deur ging zo nu en dan openom mannen of stellen binnen te laten. Ik stond in dubio: wat moest ik doen? Naar binnen gaan? Iets in me zei dat dat geen goed besluit was. Weer naar huis dan maar? Gatverdamme, dat leek me ook niets. Toen kreeg ik een idee. Ik dacht aan mijn goede vriend Jens. Ik had hem nog nooit gezien, maar appte bijna dagelijks met hem. We lieten elkaar foto’s van knappe vrouwen zien en geilden daar een beetje op. Ik stuurde hem ook wel eens foto’s van Alice, ook wel eens naaktfoto’s.  

Gaandeweg werd hij stapelverliefd op haar. Als hij zich aftrok, dacht hij aan haar. Hij had maar een droom en dat was ooit een keer Alice verwennen. Die kans deed zich nu voor. Hij woonde een kwartiertje uurtje rijden hier vandaan en kon dus snel hier zijn. Ik belde hem op en legde hem de situatie uit. Hij reageerde razend enthousiast. Dit was inderdaad een geweldige kans om zijn droom te vervullen. ‘Maar’, zei ik, ‘ik wil een uitgebreid verslag van wat jij, Lars en anderen met haar uitspoken. En maak je niet bekend bij haar en ook niet bij Lars.’ 

Jens ging akkoord. Ik ben toen naar huis gegaan. De volgende dag stuurde hij me via de mail onderstaand verslag.

 

Hallo Simon,

Hier is het verslag waar je naar vroeg. Het verslag van mijn ervaringen in de parenclub Sensation. Je vroeg me daarheen te gaan en dan vooral om je prachtige vrouw te volgen. Je was er zo goed als zeker van dat ze daar zou zijn met haar minnaar Lars. Je vroeg me dat omdat ik stapelgek ben op je vrouw die ik nog nooit in real life heb gezien, maar wel op foto’s. Vaak heb ik me bij haar foto’s afgetrokken. Nu had ik de kans haar in het echt mee te maken. Laat ik meteen met de deur in huis vallen: ze was daar inderdaad en in gezelschap van haar minnaar Lars. 

Ik heb haar niet alleen gevolgd, sorry, ik heb ook uitgebreid van haar genoten. Het verliep als volgt: Ik heb me eerst gedoucht en intiem geschoren en heb me toen alvast afgetrokken bij een naaktfoto van Alice met haar kale kutje. Zo voorkwam ik dat ik te snel een orgasme zou krijgenals ik opgewonden zou raken in de club. Ik trok een sexy string aan en na een kwartier was ik op weg naar de club. Bij de entree werd ik vriendelijk ontvangen door de portier. Hijverwees mij naar de kleedruimtes. Een beetje gespannen trok ik mijn kleding uit. Ik las dat het in deze club de gewoonte was dat de aanwezigen gekleed gaan in mooie  sexy lingerie. 

Ik was best wel gespannen, controleerde nog even of mijn string goed zat en liep daarna naar de grote ontmoetingsruimte in de club. Ik zag dat alle aanwezige mannen en vrouwen gekleed waren in mooie lingerie. Toen ik binnenkwam, werd ik direct bekeken door zowel mooie vrouwen als mannen. Een rijpe vrouw met een vol rond figuur in een prachtige rood sexy lingerie setje kwam naar mij toe en vroeg of ik wat wilde drinken. Ik bedankte haar vriendelijk en gaf aan dat ik mij eerst even wilde oriënteren. Ik ging op zoek naar Alice en Lars. 

Lang hoefde ik niet te zoeken, want in een zijruimte zag ik een grote groep mannen en een paar vrouwen bij elkaar staan, kijkend naar een verhoogd podium. Ik wurmde mij door de menigte om vooraan te kunnen staan en toen zag ik haar. Ik herkende haar van de foto’s. Alice, de vrouw over wie ik dagelijks droom. Wat een schoonheid. Ze lag naakt op haar rug met haar benen opgetrokken op een bed. Een sportieve man, Lars waarschijnlijk, zat op zijn knieën voor haar. Hij befte en vingerde haar uitgebreid. Zijn tong likte langs haar goddelijke schaamlippen en ik hoorde zijn vingers soppen in haar kletsnatte kut. 

Er ontstond direct spanning in mijn string en ik moest snel mijn pik eruit halen voordat deze klem kwam te zitten. Ik was niet de enige, want alle mannen om mij heen, het waren er denk ik meer dan tien, stonden ook allemaal met hun pik te spelen, terwijl ze naar deze befbeurt stonden te kijken. Ik zag er zelfs een paar vrouwen tussen staan die met hun handen in hun kruis aan het spelen waren. Wat er dan gebeurt, heb jij Simon wel eens omschreven, maar had ik nog nooit in het echt gezien. Alice bereikte een hoogtepunt en kwam spuitend klaar. Ik heb daar wel eens over gelezen, maar dit overtrof mijn wildste dromen. 

Terwijl ze kreunde van genot spoot ze het hele gezicht van Lars onder. Er lag een plas vocht op en naast het bed. Om mij heen hoorde ik een aantal mannen klaarkomen. Alice kwam weer bij haar positieven en keek mij aan, want ik stond vooraan. Ze keek naar mij en dan vooral naar mijn stijve pik. Ik wist niet wat mij overkwam. Zeker niet toen ze me vroeg: ‘Doe je mee?’ Ik klom op het podium. Lars stond daar ook met zijn grote, stijve pik recht vooruit. Ik besloot mijn string uit te doen. Alice pakte direct mijn dikke pik en fluisterde in mijn oor: ‘Deze wil ik in mijn kutje hebben. Mijn kontje is voor hem.’  

Alice lag op haar rug. Ik kon me toen niet langer beheersen, boog me voorover en zoende haar op haar mond. Ze beantwoordde mijn zoen hartstochtelijk. Ik voelde haar tong woelen in mijn mond. Ze sloot haar ogen. Ik genoot van de lekkerste tongzoen die ik ooit gehad heb. Ondertussen plaatsteik mijn armen en benen aan weerskanten van haar. Mijn pik was ter hoogte van haar kutje. Langzaam bracht ik hem bij de ingang van haar kutje. ‘Toe maar’, fluisterde ze en ik duwde hem voorzichtig naar binnen. Iedere keer een stukje dieper. Ze kreunde toen hij over de hele lengte naar binnen was gegleden.

Ik kon nauwelijks geloven dat ik dit meemaakte. Ik sloot mijn ogen en liet de sensatie diep tot me doordringen, maar toen merkte ik dat Alice nog iets anders wilde. ‘Ga jij op je rug liggen’, zei ze en ik doe wat ze zei. Ik lag op mijn rug en meteen schoof ze met haar warme natte kut over mijn pik en boog voorover en zocht weer mijn mond. We zoenden weer, maar toen merkte ik dat er bij haar billen iets gaande was. Ik keek en zag toen dat Lars boven ons uittorende en door zijn knieën boog. Toen voelde ik door Alice heen hoe de pik van Lars in haar kutje werd geduwd. Double penetration! 

Hierover had ik alleen maar gelezen. Nu maakte ik het mee met de mooiste vrouw die ik ken. Om beurten maakten we daarna een neukende beweging. Eerst voorzichtig, maar al gauw waren we op elkaar afgestemd in een soort cadans. Een erotische cadans van drie neukende mensen. De mannen en vrouwen om ons heen reageerden vol bewondering. Ik zag uit mijn ooghoek mannen die gepijpt werden door inmiddels bloedgeile vrouwen en vrouwen die hun billen achterover duwden om ook zo snel mogelijk door welke man dan ook in welk gaatje dan ook geneukt te worden.

Lars kwam als eerste klaar. Ik voelde het door het geile lijf van Alice heen. Omdat ik al een orgasme had gehad, hield ik het langer vol. Toen kwam Alice voor een tweede keer klaar en tot slot spoot ik schreeuwend mijn zaad in de vrouw naar wie ik het meeste verlangd heb. De groep om ons heen applaudisseerde. Ik was buiten adem, krabbelde overeind en gaf Alice een zoen. ‘Bedankt lieverd’, fluisterde ik haar toe en liep naar de kleedruimte. Nadat ik me gedoucht had, ging ik naar de bar om iets te drinken. De vrouw die eerder contact met me zocht, deed dat nu weer, maar ik wimpelde haar af. Ik zat nog in de flow van Alice. 

Na een kwartiertje ging ik naar een andere ruimte. Ook daar bevonden zich enkele tientallen mannen en vrouwen. In hun midden hing een vrouw naakt in een tuigje aan het plafond. Ik zag meteen dat het Alice was. In iedere hand had ze een stijve pik, soms eentje in haar mond. Tussen haar benen stond een rij mannen te wachten. Een grote donkere man was bezig om haar stevig te neuken. Zijn donkere huid glom van het zweet. Toen hij klaar was gekomen, was de volgende man in de rij aan de beurt. Lars stond erbij en verzorgde haar door met een handdoek haar zo nu en dan schoon te vegen. 

Bovendien zag hij erop toe dat de mannen een condoom gebruikten. Ik keek verbaasd toe. Het meest verbaasde met dat ze zo vriendelijk en vrolijk was. Ze lachte naar de mannen en moedigde hen aan en als ze aarzelden zei ze: ’Kom maar hoor.’  Ze heerste daar als een koningin. Toen ineens zag ze mij staan en wenkte mij. Ik ging naar haar toe, boog me voorover en ze zei: ‘Nog een zoen. Jou wil ik vaker treffen.’ Weer zoenden we lang en hartstochtelijk. Totdat Lars mij bij haar wegtrok. Toen heb ik me aangekleed en ben naar huis gegaan. 

Vanmorgen heb ik dit verslag voor jou geschreven. Pff…. Het was zeer indrukwekkend Simon. Wat een vrouw heb jij. Wil je er in godsnaam voor zorgen dat we elkaar weer treffen?

 

Aldus Jens. Zijn gepassioneerde verslag komt hard bij me binnen. Diverse gevoelens overvallen mij. Ik heb zelf aan Jens gevraagd om naar de parenclub te gaan en mij verslag te doen wat mijn vrouw daar met haar minnaar heeft uitgespookt Aan de ene kant windt het mij op, aan de andere kant ben ik boos, teleurgesteld, jaloers. Toen ik Jens gebeld had om naar die parenclub te gaan en hij daarin toestemde, ben ik naar huis gegaan. Met een heel raar en onrustig gevoel heb ik naar de tv gekeken en ben om een uur of elf naar bed gegaan. 

Om ongeveer een uur werd ik wakker. Alice kwam de slaapkamer binnen en wilde naar bed gaan. Ik zag dat ze zich uit kleedde en toen ze naakt was, vroeg ik haar: ‘Kom even hier schatje.’ Ze stapte in bed en kroop tegen me aan. Ik werd geil en ging haar likken. Nooit was haar kutje lekkerder dan toen. Nooit geuriger, warmer en zachter. Alsof het in volle bloei stond.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen