I kissed a girl

Afgelopen week was een drukke week op het werk. Ik heb lange dagen gemaakt en kan wel wat ontspanning gebruiken. Ik schenk een glas wijn in en installeer mezelf op de bank. De afstandsbediening ligt op tafel. Als ik die wil pakken om de televisie aan te zetten, zie ik dat ik een appje heb ontvangen van mijn beste vriendin. Ik leg mijn telefoon naast me neer op de bank en zet de televisie aan. Ik zap langs wat kanalen en kom tot de conclusie dat er weinig op televisie komt vandaag. Aangezien het vakantie is, komen er alleen maar herhalingen op. Ik kies een muziekzender en pak mijn telefoon.

De telefoon haal ik van de screensaver en open het bericht. Mijn beste vriendin geeft aan dat ze net als ik een drukke week heeft gehad op haar werk en dat zij ook wel wat ontspanning kan gebruiken. Ik app haar terug dat ik ook wel toe ben aan ontspanning. Meteen krijg ik een berichtje terug. Ze stelt voor om morgen naar de sauna te gaan. Dat is een uitstekend idee. Even helemaal niks dat moet en lekker ontspannen. Gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje en wellicht hebben ze nog ruimte voor een massage.

Ik app terug dat ik graag met haar mee ga en we spreken af dat ik haar morgen ophaal om vervolgens samen naar de sauna rijden. Wel zo gezellig. Op de website van de sauna maak ik alvast een reservering voor morgen. Het is mooi weer en wellicht dat meer mensen het idee hebben om naar de sauna te gaan. Ik heb geen zin om morgen bij de sauna aan te komen en dan weer naar huis gestuurd te worden, omdat de sauna is volgeboekt. Op de website maak ik een reservering voor morgen. Ik geef aan dat we rond tien uur bij de sauna aankomen.

Vervolgens kijk ik nog even snel op de pagina met aanbiedingen en zie een leuk arrangement. Ik besluit dat erbij te boeken. Tenslotte neem ik nog een kijkje op de pagina's met de massages. Ik zie dat ze een nieuwe massage hebben. De omschrijving staat me wel aan en ik besluit deze massage erbij te boeken. Dan ben ik morgenavond weer helemaal zen. Af en toe moet je jezelf lekker verwennen. In mijn e-mail zie ik de bevestiging van de sauna. Ik drink mijn wijn op en ga naar boven om naar bed te gaan. Ik zet de wekker en ga in mijn bed liggen.

Als ik eenmaal in mijn bed lig, duurt het niet heel lang voordat ik in slaap val. De volgende ochtend word ik wakker van de wekker. Ik zet de wekker uit en zie dat het inderdaad tijd is om op te staan. Uit de kast pak ik de spullen die ik mee wil nemen naar de sauna. Aangezien het vandaag geen badkledingdag is, hoef ik niet veel mee te nemen. In mijn tas stop ik mijn slippers, handdoeken en badjas. Om half tien pak ik mijn autosleutels en ga op weg naar mijn vriendin. Mijn vriendin woont vlakbij mij en ik ben er dan ook zo.

Ik bel aan en ze doet de deur open. Ze ziet lijkbleek en ik vraag haar of het goed met haar gaat. Ze zegt dat ze zich niet heel goed voelt, maar het sneu voor mij vindt om af te zeggen, omdat ik er zo naar uit heb gekeken. Het lijkt me niet verstandig dat ze meegaat naar de sauna en besluit haar terug naar bed te sturen met een paracetamol. We spreken af dat we gewoon een andere keer samen gaan. Eenmaal in de auto wil ik in eerste instantie de sauna bellen om af te zeggen voor vandaag.

Ik toets het nummer van de sauna in, maar bedenk mezelf dat het toch wel erg lekker is om een dagje helemaal niks te hoeven en besluit gewoon in mijn eentje richting de sauna te vertrekken. Ik zet mijn zonnebril op, zet mijn playlist aan en rijd richting de sauna. Op het parkeerterrein zie ik dat het meevalt met de drukte. Wellicht dat veel mensen op vakantie zijn. Ik parkeer mijn auto, pak mijn tas uit de achterklep en loop naar de balie. Ik meld mezelf bij de balie en loop naar de kleedkamer. Als ik mijn kleren heb uitgedaan en op heb geborgen in de kluis, ga ik de deur door en neem een douche.

Op het saunaplein loop ik een rondje langs de sauna's en besluit als eerste een bezoek te brengen aan de kleurensauna. De sauna is helemaal leeg. Ik leg mijn handdoek op de hoogste bank neer en draai de zandloper om. Ik sluit mijn ogen en geniet van de rust en de kleuren. Na een tijdje hoor ik dat de deur open gaat en een stelletje neemt plaats op de banken onder mij. Inmiddels is mijn lichaam al aardig opgewarmd. Ik voel de zweetdruppels van mijn lichaam glijden. Nog heel even blijf ik liggen met mijn ogen gesloten. Als ik mijn ogen open zie ik dat de zandloper leeg is en het tijd is om de sauna te verlaten.

Ik neem een koude douche en ga buiten in de zon een bedje opzoeken. Ik kies een bedje vlakbij de ingang. Ik bestel wat te drinken en neem plaats op het bedje. Met mijn drankje in mijn hand kijk ik de tuin rond. Het is ook hier niet druk en de meeste bedjes zijn leeg. Recht voor mijn bedje is het bubbelbad. Het bubbelbad is nu nog leeg, maar ik zie dat er twee mensen aan komen lopen. Het is een mooi jong stel. Ze hangen hun badjas aan een haakje en lopen naar het bubbelbad. Vanachter mijn zonnebril bekijk ik de twee aandachtig. Ze hebben prachtige lichamen.

Hij heeft donker haar en is licht getint. Zij is blond, slank en heeft mooie vrouwelijke vormen. Ze gaan naast elkaar zitten in het bubbelbad en hebben het zo te zien erg gezellig. Hij slaat een arm om haar heen en hij zoent haar. Ik zie hoe zijn linkerarm van haar schouder naar haar borst glijdt. Hij pak haar mooi gevormde borst in zijn linkerhand en pakt deze stevig vast. Zij reageert daarop door haar linkerhand van zijn bovenbeen te verplaatsen richting zijn lies. Ze zoenen nog heftiger en vergeten hun omgeving volledig. Buiten hen ben ik nu de enige die buiten is.

Of ze hebben mij niet gezien of ze vinden het juist wel leuk om bekeken te worden. Ik gok het laatste. Haar hand glijdt onder water verder omhoog richting zijn kruis. Ze pakt zijn pik stevig in haar handen en masseert hem. Ook zijn hand is inmiddels onder water verdwenen en streelt haar tussen haar benen. Zij heeft haar benen verder gespreid, zodat hij er beter bij kan. Terwijl twee vingers bij haar naar binnen glijden, masseert hij met zijn duim haar clit. Ze sluit haar ogen en geniet van zijn aanrakingen. Dan tilt hij haar op en schuift haar boven op zijn pik.

Terwijl ze verder zoenen, zie ik haar op en neer gaande bewegingen op zijn schoot maken. Eerst langzaam en daarna steeds sneller. Korte tijd later komt hij klaar en gaat ze weer naast hem zitten alsof er niks is gebeurd. Ik merk dat ik het tafereel toch wel opwindend vind. Als ik op de klok kijk zie ik dat het tijd is voor mijn massage. Ik sta op van mijn bedje en loop naar de wachtruimte. Niet veel later komt de masseuse me halen. Ik loop achter haar aan naar de kamer en ze vraagt me mijn badjas uit te doen en op het haakje te hangen. Ik doe wat er van me gevraagd wordt en neem plaats op de tafel.

Ik ga op mijn buik liggen en probeer te ontspannen. Haar zachte handen glijden over mijn rechterbeen en verdelen de olie. Eerst masseert ze vakkundig mijn onderbeen. Als ze daarmee klaar is, verplaatsten haar handen zich naar mijn bovenbeen. Bij elke aanraking voel ik haar handen steeds iets verder omhoog gaan. Door wat er zich zojuist voor mijn neus afspeelde, ben ik nog steeds opgewonden en snak naar een intieme aanraking. Ik leg mijn benen iets verder uit elkaar, zodat ze er makkelijker bij kan. Stiekem hoop ik dat haar handen nog iets verder omhoog gaan dan ze tot nu toe deden.

Bij elke volgende aanraking merk ik dat ze iets verder omhoog gaat dan bij de vorige aanraking. Ik merk hoe zeer ik ernaar verlang dat ze me aanraakt op dat ene gevoelig plekje. Bij de laatste aanraking raakt ze eindelijk mijn buitenste schaamlip aan. Ik ga er vanuit dat het per ongeluk gebeurde, maar het voelde erg lekker. Ze gaat nu verder met mijn linkerbeen. Ook hier gaat ze steeds iets verder omhoog met haar handen. Bij de laatste aanraking raakt ze ook hier per ongeluk mijn buitenste schaamlip aan. 

Als ze klaar is met mijn benen komt ze voor me staan en masseert mijn rug. Ik voel dat mijn schouders erg vast zitten en het kost haar dan ook moeite om de knopen los te krijgen. Als de knopen een beetje los zijn, is het weer tijd om te genieten van de ontspanningsmassage. Ze pakt nog wat olie en haar handen glijden van mijn schouders naar mijn billen. Als ze mijn billen aanraakt, hangt ze met haar hele lichaam op het mijne aangezien ze er anders niet bij kan. Ik voel haar kleine borsten over mijn rug glijden. Dat is een heerlijk gevoel. Bij elke aanraking voel ik hoe mijn lichaam zich verder ontspant.

Ik weet zeker dat ze merkt wat dit met me doet. Ze gaat steeds net iets verder dan gebruikelijk. Ik heb geen bezwaar daar tegen. In tegendeel. Ze vraagt of ze op de tafel mag komen zitten, zodat ze beter bij mijn schouders kan. Ik zeg haar dat dat geen probleem is en korte tijd later voel ik hoe ze op mijn billen gaat zitten en haar benen naast mijn lichaam legt. De grip op mijn schouders is nu inderdaad veel steviger. Ze vraagt me me handen boven mijn hoofd te leggen. Ze masseert de rest van mijn rug en gaat steeds via de zijkant van mijn lichaam met haar handen naar boven.

Hierbij raakt ze steeds de zijkant van mijn borsten aan. Ik laat haar begaan en geniet nog steeds van elke aanraking. Aan mijn ademhaling merkt ze dat ik het prettig vindt om daar aangeraakt te worden en dit moedigt haar aan om door te gaan. Haar handen gaan steeds iets verder naar de zijkant en raken een steeds groter deel van mijn borsten. Bij de volgende aanraking glijden haar handen helemaal om mijn borsten en ze knijpt er stevig in. Ik hoor hoe mijn ademhaling zwaarder wordt. Mijn tepels worden hard in haar handen. Mijn lichaam ontspant meer en meer.

Tegelijkertijd word ik ook steeds meer opgewonden. Ze vervolgt haar massage en neemt mijn armen onder handen. Bij het masseren van mijn bovenarmen raakt ze telkens de zijkant van mijn borst aan. Als de achterkant voldoende is gemasseerd, vraagt ze me om mezelf om te draaien. Ik draai me om en zoek een positie waarin ik comfortabel lig. Als ik mijn ogen open, zie ik dat ze mijn lichaam van boven tot onder in zich opneemt. Onze blikken kruisen elkaar en ze kijkt mij ondeugend aan. Met haar mooie blauwe ogen kijkt ze me vragend aan en ik reageer met een kort knikje. 

Ze legt een handdoek op mijn bovenlichaam en zegt dat het hier steeds warmer wordt. Ik zeg met een lach dat ze dan maar iets uit moet doen. Dat laat ze zich geen twee keer zeggen en voor ik het weet heeft ze haar jurkje uitgedaan en naast mijn badjas gehangen. Onder haar jurkje heeft ze niks aan. Net als ik staat ze nu volledig naakt in de kamer. Ze heeft een heerlijk lichaam. Ik doe mijn ogen dicht en geef me volledig aan haar over. Ze pakt de massageolie en gaat verder met het masseren van mijn onderbenen.

Als die voldoende los zijn gemaakt, gaat ze verder met het masseren van mijn bovenbenen. Bij elke beweging naar boven raakt ze hierbij speels de binnenkant van mijn dijen. Ze weet precies welke plekjes gevoelig zijn en probeert het zolang mogelijk uit te stellen voordat ze die aanraakt. Heel subtiel raakt ze terloops mijn schaamlippen. Hierdoor wordt de spanning onwijs opgebouwd en voelt haar aanraking nog lekkerder op die gevoelige plekjes. Ze komt bij mijn hoofd staan en verdeelt de olie op mijn bovenlichaam. Ze raakt alle plekjes op mijn bovenlichaam aan, maar vermijdt mijn borsten.

Ik verlang hierdoor nog meer naar de aanraking van haar handen op mijn borsten. Ze stopt met masseren en loopt weg bij mijn hoofd. Ze komt naast me staan en ik voel hoe ze op de tafel gaat zitten. Ze gaat om mijn onderbenen zitten en buigt zich naar voren. Met haar borsten glijdt ze over mijn bovenlichaam. Dat voelt heerlijk zacht aan. Heel anders dan wanneer een man dat doet. Dit is de lekkerste massage die ik ooit heb gehad. Ze neemt uitgebreid de tijd voor mijn bovenlichaam. Bij elke beweging komt ze met haar hoofd steeds dichterbij dat van mij.

Ik voel hoe haar wang de mijne raakt en korte tijd later voel ik haar mond op de mijne. Ze zoent me hartstochtelijk en ik zoen haar terug. Haar zachte lippen voelen heerlijk aan op de mijne. Ze verplaatst haar mond richting mijn buik en stopt onderweg om mijn borsten te zoenen. Mijn tepels streelt ze met haar tong en ze worden keihard in haar mond. Ze komt met haar mond naar mijn gezicht en fluistert in mijn oor of ik een massage met happy end wil. Ik lach en knik ja. Ze zoent me op mijn mond en vindt zoenend een weg naar beneden. Ze zoent mijn dijen en mijn venusheuvel.

Vervolgens zoent ze mijn buitenste schaamlippen en daarna de binnenste. Door alle aanrakingen en opwinding staat mijn lichaam op scherp. Met haar zachte tong raakt ze mijn clit aan en er verschijnt een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht. Dit is het lekkerste gevoel wat er bestaat. Met korte ferme likken bewerkt ze mijn clit. Doordat ik zo ontspannen en opgewonden ben, duurt het niet lang voordat ik een hoogtepunt bereik. Heftig schokkend kom ik klaar met haar tong op mijn clit. Ik hou mijn ogen nog altijd dicht en geniet van het warme gevoel dat zich in mijn lichaam verspreid.

Ze zoent me op mijn mond en ik bedank haar voor de heerlijke massage met happy end. Ik ben blij dat ik heb besloten om toch in mijn eentje naar de sauna te gaan. Ik spreek af met de masseuse dat ik volgende week weer terug kom voor een ontspanningsmassage...  

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.875 sterren
8 stemmen