Plasseks in het park

Ingezonden door Tigo

Zo'n tweeënhalf jaar geleden heb ik een dame ontmoet die dezelfde instelling heeft qua seksueel genot als ik. We zijn beiden nogal ongeremd, kennen weinig taboes en we houden van experimenteren. Het begon allemaal met haar advertentie op Sexjobs waar ik op reageerde. We hadden buiten afgesproken bij een meertje en zijn daar de bosjes ingedoken. De vonken vlogen er direct vanaf. We hadden seks met condoom. Haar mondje volspuiten, was gelukkig geen probleem. Sindsdien spreken we zo'n een keer per twee maanden af.

Na een paar keer afspreken was er van een condoom geen sprake meer. Buitenseks op openbare plekken, lange neuksessies, plasseks, vastbinden. Van alles hebben we gedaan. Gisteravond was het weer zo ver. Op Kik hadden we elkaar al flink opgegeild. Vannacht wilde ze ondergeplast worden, diep bare geneukt worden en mijn zaad proeven. Om 0.00 uur zou ze aankomen bij het Chinese Restaurant bij mij in de buurt. Tegenover het restaurant ligt een wijkparkje en daar zouden we de bosjes in gaan om te neuken.

Ik stond al te wachten toen ze aan kwam rijden bij het restaurant. Ik liep gelijk naar haar auto toe. Nog voordat we iets konden zeggen, waren we al heftig aan het zoenen en het voelen. Ze had onder haar lange jas een lingeriesetje aan waar haar borsten naakt uit popten en de slip had een open kruis. We zijn toch maar naar het park gelopen, de parkeerplaats waar flats op uitkijken is niet echt discreet. Ik had een spot diep in het park voor ogen, maar bij het eerst bruggetje aan de rand van het park begonnen we weer met zoenen.

Heftig tongend werd ik zo geil dat ik haar jas uitdeed en haar tegen de railing van de brug zette. Haar benen zette ze zelf al uit elkaar. Ze deed haar kontje naar achteren, omdat ze wist wat ik wilde. Ze was al kleddernat en zonder enige moeite drukte ik mijn pik doggy diep haar kutje in, bare (zonder condoom) uiteraard. Na een aantal minuten flink doorpompen, wisselden we wat standjes af. Ik voelde dat ik echt nodig moest plassen. Een half uur van te voren had ik zo'n anderhalve liter water gedronken en dit moest er nu uit.

Ik vertelde haar dat ik haar helemaal onder wilde plassen en ze ging gewillig op haar knietjes op de brug zitten. Wat een geil gezicht was dat! Zo'n heerlijke meid in hoerige lingerie met haar mondje wijd open wachtend op mijn plas. Wat het nog extra geil maakte, was dat we daar gewoon op een bruggetje aan de rand van het stadspark stonden om half een 's nachts. Ik met ontbloot lijf en mijn broek op mijn enkels en mevrouw in haar lingerie. Al snel spoot mijn plas eruit recht in haar gezicht. Even later richtte ik op haar mondje.

Ze nam mijn plas gewillig in haar mond. Ik zag en hoorde hoe ze mijn plas opdronk, terwijl ze me diep en geil aankeek. Ik plaste ook op haar gezicht. Het stroomde zo langs haar lichaam naar beneden. Na me helemaal leeg geplast te hebben, zat ze daar in een plas op haar knietjes...pffff.  Ik trok haar aan haar natte haren omhoog. Ze kreunde hoe geil ze was en na een moment diep tongen, drukte ik haar hoofd weer naar beneden en ragde mijn pik diep haar keel in. Ik pakte haar haren stevig vast en gebruikte haar keel als neukgat.

Ik neukte haar mond snoeihard en het slijm droop in lange slierten van mijn pik en langs haar mond. Ik stond echt op springen nu. Ik pakte zelf mijn pik vast en trok me af, terwijl ze me smeekte haar mondje vol te spuiten. Dat spuiten begon al snel en mijn cum spoot straal na straal haar geile bekkie in. Toen ik me leeggespoten had, zoog ze mijn pik nog even schoon. Daarna kwam ze omhoog om haar geile, afgeneukte pis- en zaad gezichtje aan mij te tonen. Zo gingen we heftig tongend deze climax van onze seksdate afsluiten.

Met een meer dan voldaan gevoel liep ik naar huis. Mezelf even opfrissen en toen nog even nagenoten met een dikke sigaar en goeie single malt.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen