Emma's gangbang

Ingezonden door Twan

Na onze ontmoeting in de lunchroom in Alkmaar hielden Emerald en ik contact. Meestal via de app of e-mail, maar een enkele keer ook telefonisch. Iedere keer verbaasde ik mij weer over wat zij nu weer allemaal mee had gemaakt. Het is dus echt waar. Blonds do have more fun! Ik wist wel dat Emerald een vrolijke tante was. Haar losse, maar gedetailleerde manier van beschrijven van wat haar nu weer allemaal overkomen was, werkte bij mij aanstekelijk. Een ervaring, waarbij zij zelf als tweede vrouw bij een triootje betrokken was geraakt, had bij mij een voor mij totaal onverwacht effect gezorgd.

Ik werd er hard door. ‘s Avonds op bed liet ik mijn fantasie allerlei beelden over dat trio produceren waardoor mijn erectie vrijwel meteen weer terugkwam. Het is die nacht nog lang onrustig gebleven. Een week of wat geleden piepte mijn telefoon op een avond vier keer kort achter elkaar als signaal dat ik vier appjes had ontvangen. Van Emerald. De kans was groot dat zij binnenkort weer welkom zou zijn bij dezelfde gangbang, die zij eerder had bezocht. Zij zou zeker weer gaan kijken. Mogelijk zou ik deze keer mee kunnen gaan.

Ik heb eerder al aangegeven waar mijn fascinatie voor groepsseks en gangbangs vandaan komt. Van Emerald weet ik dat eigenlijk niet. Een vraag daarover kreeg in mijn ogen geen direct en duidelijk antwoord. Ach, misschien moet er gewoon iets om over te fantaseren overblijven. Alles weten maakt ook niet altijd gelukkig. Het antwoord op die vraag zou echter niet lang op zich laten wachten. Terwijl ik ’s avonds thuis tv zat te kijken, ging mijn telefoon af. Met een oog naar de tv keek ik met het andere oog naar het display.

Meteen keek ik niet meer scheel, want mijn linkeroog had gezien dat het Emerald was die belde. ‘Hoi’, klonk het met dat onmiskenbare Noord-Hollandse accent. ‘Het gaat door’, was het eerste dat Emerald door de telefoon tetterde. Ik moest even nadenken. ‘Het gaat door’, was dat niet de uitspraak waarvan heel Nederland uit zijn dak gaat als die in het Fries wordt uitgesproken? It giet oan. Natuurlijk kondigde Emerald niet de volgende Elfstedentocht aan, dus dan kon het niet anders dan dat het over die gangbang ging.

Niet zozeer een Elfstedentocht, maar veel meer een Elfpikkentocht. ‘Okay’, riep ik meteen enthousiast. ‘En ik ben daar welkom bij?’ Emerald verzekerde mij dat dat het geval was. Meteen voegde zij daaraan toe dat het dan wel als voorwaarde gold dat ik actief aan die gangbang deel zou nemen. Tja, dat wist ik nog niet hoor. Ik voel er sowieso weinig voor om als nummer zoveel in een rij met hunkerende mannen aan te sluiten. Wat het voor mij helemaal lastig maakte, was dat het in dit geval om een barebang zou gaan. Hmmmm, daar moest ik echt nog even goed over nadenken.

Meegaan zou ik in elk geval. De rest zou ik van het moment en mijn opwinding af laten hangen. Emerald en ik spraken af om samen met haar auto naar de kop van Noord-Holland te rijden. Emerald was er al een keer eerder geweest en kende de weg dus. We reden een doodgewone straat in en stopten voor een doodgewoon rijtjeshuis. Het grindpad naar de voordeur leek nog even voor probleem te gaan zorgen, omdat Emerald ‘hakken’ met een zebraprint droeg. Niet echt handig op een grindpad, terwijl zij er toch eerder was geweest.

Ik dacht er verder maar niet over na. Ik vond de gedachte aan wat ik zo te zien zou krijgen veel interessanter. Ik drukte op de voordeurbel, die een verkorte versie van de Big Ben liet horen. Een man van ergens midden in de dertig deed de deur open. Hij gaf eerst Emerald een hand en vroeg hoe het met haar ging. Daarna stelde hij zich als Henk aan mij voor. Henk zou zelf niet meedoen aan de gangbang. Hij was als organisator de man achter de schermen. Henk deed een stap achteruit en liet Emerald en mij binnenkomen.

Aan het einde van een kort halletje ging de kamerdeur open. Daar stond een relatief kleine, slanke vrouw van ergens achter in de dertig Emerald al met een glimlach van oor tot oor op te wachten. ‘Liefje, wat leuk jou weer te zien! Fijn dat je er vanavond weer bij bent.' Drie zoenen op beide wangen volgden. Daarna werd ik onderzoekend -of was het keurend- van onder tot boven aangekeken. De dame, die zich als Emma aan mij voorstelde, gaf mij ook meteen maar die drie zoenen. Aangezien Emma de dame van de gangbang was, vermoedde ik vanavond nog wel verdergaande intimiteiten met haar te gaan delen.

Ik heb zeker een voorkeur voor een bepaald type vrouw. Ik heb niets met Afrikaanse dames en voor een Aziatische vrouw zet ik ook geen krulspelden in. Ik ben eigenlijk heel saai met mijn voorkeur voor West-Europese dames. Heel voorspelbaar dus eigenlijk. Weliswaar was Emma zeker een West-Europese dame, maar ik kreeg nou niet meteen de neiging om haar te bespringen. Bovendien dacht ik dat Henk niet alleen de organisator en de man achter de schermen zou zijn. Ik schatte Henk ook in als de eventuele beschermer van Emma voor het geval dat nodig mocht zijn.

De gangbang zou rond 21.00 uur beginnen. Meestal waren er meerdere ‘rondes’ per avond, maar de vorige keer was dat tot slechts een ronde met ook nog eens slechts drie deelnemers beperkt gebleven. Henk en Emma dachten dat dat zeker met Corona te maken zou hebben. Tot nu toe hadden zich voor vanavond vijf mannen aangemeld. Tot mijn geruststelling werd ik niet meteen en automatisch als deelnemer nummer zes betiteld, want nogmaals was Emma niet het type vrouw dat de Neanderthaler in mij naar boven bracht.

Daarnaast was de gangbang ook nog niet begonnen. Ik nam mijzelf voor om, zolang Henk of Emma er niet over zouden beginnen, ik dat zeker niet zou doen. Na drie keer brommen van het Senseo-apparaat in de keuken stonden er drie mokken cappuccino op tafel. Henk nam een cola. Amper was Emma na de derde mok op de bank gaan zitten of 'Big Ben' kondigde de komst van deelnemer een aan. Henk liet hem binnen. De man liep niet meteen door naar de woonkamer. Ik hoorde Henk tegen hem zeggen dat hij zich boven eerst kon douchen en dat hij daarna door kon lopen naar de zolder.

Daar zou het gaan gebeuren. Binnen een tijdsbestek van een half uur meldden zich nog drie liefhebbers. De man die zich als vijfde had aangemeld, kwam zonder afmelding niet opdagen. Emerald en ik liepen samen met Henk de beide trappen naar de zolder op. Ik vond het een hoopvol teken dat Henk mij op de eerste verdieping niet richting de douche stuurde. Ik zou de dans, in dit geval de gangbang, weleens kunnen ontspringen. Op zolder aangekomen zaten de vier heren, allen toch iets ouder dan ik had verwacht, al te wachten.

Ik zag twee onderbroeken, een boxershort en een string in luipaardprint. En echt waar, de string in luipaardprint werd gedragen door de deelnemer, die ik als oudste en ergens behoorlijk in de zestig inschatte. Mijn eerste verrassing die avond. Henk had bij het ontvangen van de deelnemers beneden in de hal al met hen afgerekend. Ook nu weer zag ik de kans om aan deelname te ontkomen weer wat groter worden. Tenslotte had Henk mij niet gevraagd om mijn portemonnee te trekken.

Zoals het een diva betaamt, liet Emma iedereen even op zich wachten, maar toen zij eenmaal de zolderkamer binnenkwam, kwam er ook echt iemand binnen. Ik meende een uitstraling bij Emma waar te nemen die ik beneden nog helemaal niet had gezien. Emma leek opeens op de vroegere Koningin Emma, die ik overigens alleen van postzegels ken. Emma was gehuld in een met glittertjes afgezette cape tot op de grond. De cape was rond haar nek dichtgeknoopt, maar viel voor de rest open. Daardoor werden een goudkleurige beha, dito slip en jarretelgordel zichtbaar.

Aan de goudkleurige bandjes van van het gordeltje waren eveneens goudkleurige klemmetjes bevestigd, die op hun beurt weer zwarte kousen ophielden. Goudkleurige, halfhoge pumps maakten Emma’s outfit compleet. Ik kon niet anders zeggen dan dat Emma echt haar best had gedaan om er iets moois van te maken. Niet bepaald mijn smaak, maar wat de een niet lust…. De zolderkamer was er typisch eentje die bij een doodgewoon huis hoorde. Stijl oplopende dakplaten maakten de ruimte op zich al klein, maar een verlaagd plafond van gipsplaat verkleinde de ruimte nog eens extra.

Wel bood de aanwezige dakkapel wat compenserende ruimte. Dat was tevens het enige raam van de zolderkamer. De vloer van de zolderkamer was voorzien van laminaat. ‘Lekker handig voorval er straks gedweild moet worden’ dacht ik nog. Het ging tenslotte om een barebang. Bijna wiskundig nauwkeurig bepaald, lagen er in het exacte midden van de zolderkamer twee matrassen op elkaar gestapeld met daar overheen een -hoe kon het ook anders- goudkleurig laken, dat netjes om de matrassen heen strak was getrokken.

Op de matrassen lagen twee rode, twee zwarte en -jawel- twee goudkleurige kussens. De zolderkamer werd spaarzaam verlicht door wat hier en daar geplaatste waxinelichtjes, wat de kamer samen met de kleuren rood en goud een ietwat kerstachtige sfeer gaf, maar zeker niet ongezellig. Ik vermoedde bovendien dat de schaarse verlichting mede tot doel had om mogelijke kleine lichamelijke tekortkomingen bij zowel Emma als de deelnemers wat minder opvallend te maken. Het oog wil tenslotte ook wat.

Henk tikte een knop van een cd-speler aan en zwoele klanken vulden de kamer. Emma begon sensuele bewegingen met haar lichaam te maken. Daarbij paradeerde zij langs de gebiologeerde liefhebbers, Emerald en mij. Gelukkig bleef Emma niet opvallend lang voor mij stilstaan. Op de terugweg raakte Emma deze een voor een op een geraffineerde, bijna professionele manier aan. Net niet voldoende om hen meteen al het hoofd op hol te brengen, maar meer dan voldoende voor een eerste, lichte hormonale ontregeling.

Net als haar burgerlijkheid wierp Emma haar cape verre van zich. Nog slechts in lingerie gehuld bewoog haar lichaam ritmisch mee op de muziek. Emma begon aan een doordachte striptease. Daarbij werden eerste de schouderbandjes van haar beha langzaam opzij en omlaag geschoven. Draaiend en buigend verdwenen Emma’s handen achter haar rug. In een opvallend soepele beweging had Emma haar beha losgemaakt. Het volume van haar borsten maakte het mogelijk dat de beha met de cups op zijn plaats werd gehouden. Nee, dat deed Emma goed.

De beha belandde pas op de grond nadat zij deze pal voor de neuzen van de liefhebbers flink heen en weer had geschud. Volgens mij begon de man in de luipaardstring het al warm te krijgen. Nu pas viel mij op dat hij als enige zijn sokken nog aan had. Emma paradeerde rond het bed en zette een voor een haar voeten daar bovenop. Terwijl zij de mannen stuk voor stuk strak aankeek, maakte zij de gespen van het jarretelgordeltje los. Vervolgens werd ook het gordeltje van achteren losgemaakt.

Als een volleerd stripteasedanseres slingerde Emma het gordeltje rond haar wijsvinger en liet het vervolgens speels, maar wel goed gericht achter de stoelen van de liefhebbers landen. Deelnemers een en drie slikten. Luipaardstring ook, want zijn adamsappel ging duidelijk op en neer. Emma ‘las’ de mannen. Alsof zij een inschatting wilde maken wie zij straks als eerste zou gaan verwennen. Mijn inschatting was dat luipaardstring als eerste zijn kruit zou verschieten, maar of ik daarin gelijk zou krijgen? Emma paradeerde weer voor de mannen langs. Hen ditmaal een riante blik op haar billen gunnend.

Emma bezuinigde zeker niet op heupbewegingen. Kreeg luipaardstring zweetdruppels op zijn voorhoofd? Arme man. Het moment suprême kwam duidelijk dichterbij. Emma besteeg de matrassen, draaide en rolde daar nog wat overheen om uiteindelijk met haar benen gestrekt richting de mannen te gaan liggen. Haar duimen werden aan beide zijkanten van haar slipje geplaatst. Emma trok haar knieën op, tilde haar billen iets op en tergend langzaam schoof zij haar slipje langzaam richting haar knieën en daarna enkels. Om het slipje vervolgens helemaal uit te trekken en in haar mond te frommelen.

Emma had alle onverdeelde aandacht. Met nog steeds opgetrokken knieën strekte Emma haar benen om die vervolgens om beurten te spreiden en weer te sluiten. Telkens werden haar schaamlippen duidelijk zichtbaar. Net als de rest van haar volkomen glad geschoren kutje. Acht ogen dreigden uit hun kassen te vallen. Als de heren dachten dat het uur U nu toch echt wel aangebroken was, dan vergisten zij zich duidelijk. Emma gaf de liefhebbers waar voor hun geld door van ergens tussen de twee matrassen een wederom goudkleurige vibrator tevoorschijn te toveren.

Emma stak die eerst in haar mond om hem met haar speeksel te laten glanzen. Een zoemend geluid gaf aan dat Emma de trilfunctie had geactiveerd. Dat bleek toen zij het puntje van de vibrator beurtelings op haar beide tepels zette. Beide werden hard en leken iets verder uit te steken. Emma liet de vibrator over haar borstbeen tussen haar flinke borsten door richting haar navel afdalen. Ik weet zeker dat de vier liefhebbers verwachtten dat de vibrator in een beweging in haar kale kutje zou verdwijnen, maar dat gebeurde niet. Nog niet.

Met haar benen nog steeds omhoog en gespreid streelde Emma de binnenkant van haar dijen, daarbij de vibrator steeds iets dichter bij haar genotsgrotje brengend. Voor de heren was er geen ontkennen meer aan. Bij alle vier verraadde een flinke bult in hun broek dat zij klaar waren voor welke uitdaging dan ook. Emma deed het goed en zelfs voor mij best wel opwindend. Zij liet haar benen zakken, maar hield deze gespreid. Eindelijk verdween de gouden staaf brommend in haar liefdestunnel. Je kon, met uitzondering het geluid van de vibrator, een speld horen vallen.

Emma wenkte luipaardstring. Hij stond op, maar in een wanhopige poging om zijn erectie in zijn string te houden, liep hij gebogen naar Emma die op het bed lag. Emma zei hem op zijn knieën tussen haar benen te gaan zitten. Om zijn spanning nog verder te vergroten, trok Emma met beide handen haar schaamlippen uit elkaar. Luipaardstring slikte duidelijk. Hij wilde de vibrator aanraken, maar Emma zei hem alleen zijn mond en tanden te gebruiken. Luipaardstring begreep het nog steeds niet helemaal.

Emma legde hem uit dat hij de vibrator tussen zijn tanden in zijn mond moest nemen en daarna Emma met zijn mond en de vibrator moest neuken. Dat liet luipaardstring zich geen tweede keer zeggen. Enthousiast begon hij aan zijn opdracht. Na een minuut stuurde Emma hem weg, veegde de vibrator met een reinigingsdoekje schoon en stak hem weer in haar poes. Zo werden alle vier de liefhebbers in de juiste stemming gebracht. Nu was het grote moment aangebroken. Henk gaf de heren het teken dat de piemels gepresenteerd mochten worden. Dat was niet aan dovemansoren gericht.

Binnen tien seconden wezen vier pikken naar het gipsplafond. Destijds in de parenclub was dit het moment waarop de condooms werden aangebracht, maar dit was een barebang. Ik zag Henk de mannen opnemen. Dat wilde zeggen hun pikken dan. Alsof hij probeerde in te schatten wie als eerste zou gaan spuiten. Hoe dan ook, alle vier de mannen stonden aan hun lul te trekken. Emma bekeek ze stuk voor stuk. De eerste liefhebber kroop het matras op en ging op Emma liggen. Die pakte zijn pik en bracht die voor de ingang van haar kutje.

De man deed aan geen enkele vorm van voorspel, ging een paar keer in en uit Emma om daarna zijn pik weer uit haar te halen. In de parenclub zou dan de waarschuwing volgen dat de man bij de volgende keer weer achteraan de rij zou moeten aansluiten. Bij Emma en Henk luisterde dat niet zo nauw. Na zijn eikel wat onhandig over Emma’s vagina te hebben gewreven stopte hij zijn lul weer in haar. Nu sloeg Emma haar benen om zijn heupen en hielp zij de man om zijn tempo te vinden. Hij hield het nog redelijk lang vol, maar uiteindelijk kwam hij grommend klaar in Emma.

Nadat hij zich uit haar teruggetrokken had, kwam er een klein golfje zaad uit Emma’s kutje naar buiten. Snel haalde Emma een tissue langs haar kutje. Het zaad werd zoveel mogelijk weggeveegd. Daarna werd liefhebber twee uitgenodigd. Ik moet eerlijk bekennen dat het gebeuren mij toch niet koud liet. Ik voelde dat er iets in mijn jeans gebeurde. Uit mijn ooghoek keek ik naar Emerald, die op de kruk naast mij zat. Net op dat moment draaide Emerald haar gezicht ook naar mij. Volgens mij keken wij elkaar vragend aan.

Ik kon bij Emerald alleen niet inschatten of dat dezelfde vraag was die ik had. Namelijk of dit ook iets met Emerald deed. Of Emerald probeerde te voorkomen dat ik daar een inschatting over maakte wist ik niet, maar Emerald draaide haar gezicht weer richting Emma, die met geopende knieën liefhebber twee ontving. Die nam wat meer tijd. Voor zichzelf, maar ook voor Emma. Hij ging op zijn buik op het matras liggen met zijn mond tegen Emma’s kutje. Net op het moment dat hij zijn tong in Emma wilde steken golfde er weer een straaltje sperma uit Emma’s kutje. Heel apart.

Waar ik verwachte dat de man zich terug zou trekken en Emma een tweede tissue zou gaan gebruiken, stak de man zijn tong gewoon in haar. Ik zag het crèmekleurige zaad op zijn tong liggen. Niet alleen had ik dat nog nooit meegemaakt, het maakte mij zelfs knap onrustig. Weer keek ik naar Emerald. Ik probeerde aan haar gezicht af te lezen of dit de vorige keer ook gebeurd was, maar ik werd niets wijzer. Liefhebber drie ging links naast Emma’s hoofd zitten. Hij bood zijn pik aan, die door Emma met een lik over zijn eikel werd begroet. Ik zag duidelijk voorvocht uit zijn eikel komen.

Emma likte dat zonder gene of moeite af en slikte het gewoon door. Jeetje, ik raakte steeds meer onder de indruk. Mijn lul ook. Omdat mijn lul in een vervelende houding in mijn jeans zat, probeerde ik hem door mijn broek heen naar boven uit te strekken. Terwijl ik dat deed zag ik Emerald even opzij naar mij en daarna naar mijn hand kijken. Emerald was natuurlijk ook niet gek. Zij wist heel goed dat ik met een erectie worstelde. Ik zou graag hebben geweten hoe het op dat moment met haar niveau van opwinding was gesteld. Zou Emerald ook iets voelen?

Emma pijpte de man naast haar ogenschijnlijk heerlijk. Het ene moment liet zij haar tong cirkeltjes over zijn eikel maken om daarna in die eikel te bijten. Ik voelde haar tanden ook in mijn eikel. Een lekkere pijn. Even later nam Emma de pik zo diep mogelijk in haar mond. Dat was het sein voor luipaardstring om aan de andere kant naast Emma’s hoofd te gaan zitten. Ook hij bood zijn onverwacht grote lul aan Emma aan. Zij had duidelijk geen moeite met twee pikken tegelijk. Ik had verdorie mijn videocamera mee moeten nemen.

Om beurten zoog, likte en beet Emma. Volgens mij had zij opeens een voorkeur voor de pik van luipaardstring. Is de grootte dan toch belangrijk? De derde man lag nog steeds op zijn buik Emma te beffen. Jeetje, wat was dit geil. Niet geil genoeg om mij ook uit te kleden en erbij te gaan zitten of liggen, maar zeker geil genoeg om in mijn broek het voorvocht uit mijn eikel te voelen stromen. Verbeelde ik het mij nou of was er een donkere vlek ter hoogte van mijn eikel in mijn jeans zichtbaar? Ik dreigde in het spel mee te gaan.

Dat uitte zich doordat ik eigenlijk Emerald naast mij vergat en gewoon door mijn jeans heen over mijn paal wreef. Ik voelde duidelijk elke druppel vocht uit mijn eikel komen. Weer keek ik naar Emerald. Emerald keek naar mijn hand. Onwillekeurig keek ik ook naar haar kruis. Ik probeerde mij voor te stellen hoe Emeralds kutje eruit zou zien. Zou Emerald zich scheren? Ik vermoedde van wel, maar dan ook helemaal glad zoals Emma, of met een kleine landingsbaan of achterblijvend plukje?Wat ik wel bijna zeker wist was dat Emerald op dat moment onmogelijk nog helemaal niet vochtig kon zijn.

Ook bij haar moest dit wel iets losmaken en opwekken. Waarom vroeg ik haar die dingen niet gewoon? Vanwege de gangbang en mijn eigen erectie was ik de schaamte toch al voorbij, maar ik durfde het niet. Als Emerald de dame van de gangbang was geweest dan had ik het gewoon glashard gevraagd, maar Emerald was Emerald. Een dierbare vriendin, een vertrouweling. Een goede vriendin vraag je toch niet of haar gladde kutje al nat is? Of toch wel? Geil zijn mag en is okay. Met kijken en fantaseren was ook niets mis, maar een goede vriendin vragen of zij ook geil is? Dat doe je toch niet?

Of durfde ik dat gewoon niet? Langs verschillende wegen en van meerdere kanten hoorde ik al langer verhalen dat mannen en vooral vrouwen van middelbare leeftijd het juist veel liever hebben als je qua seks gewoon zegt waar het op staat. Of in dit geval wat je wilt weten. Vrouwen van middelbare leeftijd zitten niet op puberale verlegenheid te wachten. Schijnt het. Maar Emerald, daar deelde ik mijn herinneringen mee. Zij kent mijn diepste verlangens en eigenaardigheden. Zelfs mijn… noem het maar gerust perversiteiten.

Zei of deed Emerald maar wat. Helaas gebeurde dat niet. Emeralds ogen leken op het seksspel voor onze ogen gebrand te zitten. Of was dat een vlucht? Om niet ook aan haar eigen opwinding of zelfs geilheid toe te hoeven geven? Of toe te durven geven? Was Emerald misschien net zo geil als ik op dat moment? En net zo verlegen als ik? Ik nam een besluit. Ik ging niets vragen en ook niets laten blijken. Althans niets meer dan over mijn keiharde pik wrijven. Het kon mij niets meer schelen dat Emerald dat al gezien had.

Ik was zo opgehitst door de gangbang dat ik toch iets moest doen. Dan maar mijn fantasie te hulp roepen. Ik stond in tweestrijd. Aan de ene kant wilde ik niets van de gangbang missen, maar aan de andere kant wilde ik mijn ogen sluiten en in mijn fantasie verdwijnen. Het was geen keuze. Het gebeurde gewoon. Ik legde mijn linkerarm om Emerald heen. Emerald boog zich naar mij toe en nestelde zich in mijn oksel. De vingers van mijn linkerhand reikte om de ronding van haar bovenlichaam heen. Net ver genoeg om de aanzet van haar linkerborst te voelen.

Ik deed niet eens alsof het toeval was. Vrouwen van middelbare leeftijd willen toch weten waar zij aantoe zijn? Ik had gewoon zin in seks met Emerald. Ik probeerde mijn arm, pols en hand zover mogelijk uit te rekken om daarmee zoveel mogelijk van Emeralds borst aan te kunnen raken. Emerald draaide niet weg en nam ook geen afstand. Toen ik even van opzij naar haar keek, zag ik een tepel bijna door haar blouse heen steken. Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar een harde tepel kon een aanwijzing zijn.

Ik keerde mijn ogen weer naar de gangbang. Zonder aarzelen legde ik mijn rechterhand nu vol op Emeralds rechterborst. Wat voelde die heerlijk aan. Vol maar toch zacht. Ik kneep er zachtjes in en meende een zucht van Emerald te horen. Nu zag ik ook haar tweede tepel zich duidelijk aftekenen. Hij prikte tegen mijn handpalm. Ik draaide Emerald vijfenveertig graden op haar kruk. Zo kon ik van achteren haar beide borsten beetpakken terwijl Emerald toch naar de gangbang kon blijven kijken. Hoe ver zou ik gaan? En hoe ver zou Emerald gaan?

Zonder protest liet Emerald mij met haar borsten spelen. Door haar kleding heen wist ik in haar harde knoppen te knijpen. Emerald boog iets achterover waardoor haar rug tegen mijn borst rustte. Van achteren trok ik de blouse uit haar broek. Ik knoopte de blouse van onder af aan open. Mijn rechterhand voelde de naakte huid van haar buik. Ik trok de open blouse over haar schouders naar achteren. Emerald droeg alleen nog een kanten beha. Rustig gespte ik die van achteren los en trok hem van haar borsten af. Trots staken haar tieten vooruit. Ze hingen een beetje, maar dat vond ik juist enorm sexy.

Ik pakte Emeralds borsten van achteren vol in mijn handen en masseerde ze. Emerald bleef tegen mij aanleunen. Wel tilde zij haar bovenarmen op om ruimte voor mijn armen en handen te maken. Ik nam haar tepels tussen mijn duimen en wijsvingers en liet ze daar onder flinke druk tussen heen en weer rollen. Emerald bleef naar de gangbang kijken. Ik had zelf niet meer bijgehouden wat de stand van zaken op het matras was. Wie was er nu wel of niet klaargekomen? Het interesseerde mij ook niet meer. Ik was bloedgeil, knoerthard en had Emerald als was in mijn handen.

Ik pakte haar hand en bracht die voorzichtig naar achteren. Ik legde haar handpalm op mijn bult. Emerald had geen verdere aanwijzing nodig. Mijn paal werd dwars door mijn jeans en boxer heen verwend. Opeens was ik blij dat ik mijn oude gewoonte om mijn lul en zak te scheren weer uit de kast had gehaald. Mocht het zover komen dat mijn geweer uit de wapenkamer zou komen, dan was dat in elk geval schoon en netjes onderhouden. Geen harige verrassingen. Mijn linkerhand verliet Emeralds borsten.

Zonder verdere poespas duwde ik mijn vingers in Emeralds kruis. Haar hitte straalde mij tegemoet. Alle twijfel was nu weg. Emerald was nat. Ik kon haar vochtigheid door haar kleding heen voelen. Er was geen weg terug meer. Ik probeerde onhandig om de bovenste knoop van haar broek te openen. Dat lukte niet en het duurde Emerald waarschijnlijk te lang. Zij opende zelf haar broek, greep mijn hand en stak die in haar broek. Ik voelde kant. Hetzelfde kant als waarvan haar beha was gemaakt. Wat ik al vermoedde bleek waar. Emeralds slipje was doorweekt.

Ik besloot om niet meteen voor de hoofdprijs te gaan. Ik had blindelings Emeralds genotsknopje kunnen vinden. Haar hitte en vocht wezen feilloos de juiste richting aan, maar ik gunde Emerald meer. Daarom besloot ik eerst haar hele poes te verkennen. Alles met uitzondering van haar clit. Ik vroeg Emerald om even iets op te staan. Daardoor kon ik haar broek en slipje iets omlaag duwen. Nu kon ik met mijn vingertoppen het hele gebied rond haar vagina en venusheuvel moeiteloos bereiken. Ik streelde haar hele vagina en omgeving.

Met steeds kleiner wordende cirkeltjes naderde ik haar clit steeds dichter. Ik liet alles even los om daarna een vingertopje precies midden op haar clitje te drukken. Emerald slaakte een kreet. Zo hard dat er zelfs vanaf het matras even naar ons werd gekeken in plaats van andersom. Ik bleef om en over Emeralds clitje heen cirkelen. Ik wisselde de druk op haar knopje steeds af. Het ene moment nauwelijks en het volgende hard. Die afwisseling miste zijn uitwerking niet. Emerald greep mijn hand en duwde die hard tegen haar kutje. Ik voelde haar vocht over en tussen mijn vingers lopen.

Allemachtig, Emerald had zich en plein public door mij klaar laten vingeren! Zij zat achterover geleund met blote tieten en nagenoeg in haar naakte kutje. Ik trok mijn hand terug uit haar kruis en rook aan mijn vingers. Ik kon Emeralds orgasme ruiken. En proeven. Haar sapjes smaakten ziltig, maar hadden ook iets zoets. Emerald smaakte naar meer. Ik besloot de volgende hindernis te nemen en weer een stapje verder te gaan. Ik ging voor Emerald staan en tilde haar op. Ik wilde haar bij Emma op het matras leggen.

Tussen haar kruk en het matras kreeg ik de gelegenheid om die heerlijke harde tepel op haar rechterborst even in mijn mond te zuigen. Emerald leek even iets van bezwaar te gaan maken. Ik verzekerde dat er niets tegen haar zin of wil zou gebeuren. Die garantie leek haar voorlopig gerust te stellen. Ik legde Emerald haaks op Emma op het matras neer. Tijdens het neerleggen wiegden haar borsten even heen en weer. Ik kon het niet laten om beide tepels even in mijn mond te nemen. Emerald hield haar ogen gesloten.

Ik vroeg haar even haar kont op te wippen, zodat ik haar broek en slipje uit kon trekken. Daar lag Emerald in al haar schoonheid en heerlijkheid. Poedelnaakt en vreselijk geil. Ik dook met mijn gezicht tussen haar benen die Emerald uit zichzelf al iets opende. Weer rook ik die zoetzilte geur van haar intimiteit. Ik proefde haar. Ik wilde Emerald drinken. Ik trok haar aan haar bovenbenen naar de rand van het matras. Als ik op mijn knieën op de grond ging zitten dan had ik het perfecte zicht op haar glimmende spleetje. Emeralds gezwollen schaamlipjes leken mijn naam te roepen.

Ik onderdrukte mijn neiging om Emerald met mijn tong te neuken. Haar rode, strakke clit leek mij uit te dagen. Wat ik net met mijn vingers had gedaan, deed ik nu met mijn tong: steeds kleiner wordende cirkeltjes draaien om haar genotsknopje heen. Tergend langzaam steeds dichterbij dat hunkerende bultje. Mijn tong vond haar clit en verwende die. Ik zoog mijn mond vast op het knopje en beet er zachtjes in. Emerald leek met haar benen mijn hoofd fijn te willen knijpen. Hoe harder zij kneep, des te harder zoog en beet ik.

Ik wilde Emerald horen en voelen klaarkomen. Ik wilde haar verse kutsapjes in mijn gezicht voelen en daarna haar – en mijn lippen aflikken. Emerald maakte mij gek. Zo gek dat ik opstond en mij binnen vijf seconden spiernaakt uitkleedde. Emerald keek ernaar. Toen mijn pik vanuit mijn boxer omhoog veerde, had die haar volle aandacht. Ik kneep even in de aanzet van mijn pik, waardoor die even nog groter en dikker leek. Ik had ook meteen de aandacht van Emma, maar dat liet mij koud. Ik wilde Emerald en ik was het point of no return allang gepasseerd.

Wat er ook nog zou gebeuren, ik wilde Emerald om mijn pik zien kronkelen. Ik wilde haar kutje het sperma uit mijn balzak voelen masseren. Ik ging omgekeerd op mijn zij naast Emerald op het matras liggen. Ik trok haar naar mij toe en begroef mijn gezicht weer in haar kruis. Ik voelde Emeralds hand mijn paal omklemmen. Ik hoopte dat Emerald mij ging pijpen. Net zoals ik Emerald proefde, wilde ik dat zij mij zou proeven. Emerald deed twee dingen tegelijk. Zij pijpte mij, terwijl zij mij ook aftrok. Ik voelde de ene druppel voorvocht na de andere uit mijn pik komen. Emerald nam ze moeiteloos op.

Ik trok Emerald nog iets dichter tegen mijn gezicht. Van achteren kon ik met mijn handen haar billen iets uit elkaar trekken. Als ik met mijn tong in Emerald verdween, dan raakte het puntje van mijn neus nu bijna haar sterretje aan. De verleiding werd te groot. Ik maakte mijn wijsvinger nat met speeksel en kutsap. Ik smeerde het mengsel zorgvuldig uit over Emeralds sterretje. Emerald wilde gaan protesteren, maar ik liet mij niet meer tegenhouden. Ik zette mijn vingertop tegen haar kringspier en voerde de druk langzaam op. Totdat mijn wijsvingers ineens tot het tweede kootje in haar kontje verdween.

Een kreetje, maar geen scheldwoord. Ik wilde voorzichtig zijn. Volgens mij was Emerald anaal nog een maagd. Ik wilde haar graag inwijden in het genot van anale seks, maar dit vond ik voor dit moment voldoende. Ik vingerde het sterretje nog wel even. Toen Emerald in de gaten scheen te hebben dat ik nu niet verder zou gaan, voelde ik haar spier om mijn vinger iets ontspannen. Met mijn wijsvinger in haar kontgaatje en mijn duim in haar spleetje richtte ik mijn tong weer op haar clitje. Emerald reageerde weer meteen op het zuigen en vingeren.

Zij nam mijn pik diep in haar mond. Ik moest aan koude compressen denken om niet een paar flinke stralen sperma in haar mond te schieten. Ik moest en zou Emerald vanavond nog neuken. Met een geluid dat iets van een ‘plop’ had, trok ik mijn pik uit Emeralds mond. Om tijdens de gangbang toch op alles voorbereid te zijn, had ik thuis voor alle zekerheid toch maar twee condooms in mijn portemonnee gestopt. Terwijl ik in de zakken van mijn broek naar mijn portemonnee zocht, keek ik even om naar Emerald.

Emma had een hand op haar borst gelegd. Emerald liet dat toe. Ik had eerder al begrepen dat Emerald niet honderd procent afwijzend tegenover een biseksueel contact stond. Ik vond dat prima, maar ik zou absoluut niet toelaten dat een andere man haar vanavond aanraakte. Als Emerald dat avontuur eventueel ook zou willen verkennen dan wilde ik haar daar graag bij terzijde staan, maar niet hier en niet nu. Ik rolde het condoom over mijn paal af. Alleen al de aanraking van het condoom liet mijn diepblauwe gezwollen eikel bijna exploderen. Ik zag de aderen op mijn pik kloppen van opwinding.

Het was maar goed dat condooms rekbaar zijn. Anders had ik echt een probleem gehad. Ik had behoefte aan wat extra’s. Ik wilde Emerald horen zeggen dat zij mij diep in zich wilde voelen. Ik bracht het even anders. ‘Wil je mijn pik in je voelen kloppen?’ Emerald knikte alleen maar, maar ik wilde het horen en dus vroeg ik haar om het te zeggen. ‘Stop je kloppende lul in mij’, zei Emerald zonder aarzeling. Voordat ik in haar verdween, liet ik mijn eikel eerst nog even een rondgang over Emeralds venusheuvel en grote schaamlippen maken. Ook haar donkerrode clitje kreeg nog een bezoekje.

Vervolgens trok ik mijn eikel nog een paar maal van boven naar onderen tussen haar kleine schaamlipjes heen en weer. Daarna hoefde ik amper druk uit te oefenen om mijn lat diep in Emerald te voelen verdwijnen. Emerald was er helemaal klaar voor. Zij stond wijd open en was echt kletsnat. Haar sapjes liepen via haar bilnaad over het nog iets openstaande sterretje. Ik weet nog dat ik dacht die ik dat gaatje ook nog eens zou verkennen, maar er moest ook iets te wensen overblijven. Een mens moet een doel houden. Ik weet niet meer of ik Emerald nou neukte of zijn mij.

We neukten elkaar. Als seksuele roofdieren. We maakten ook nog eens dezelfde geluiden. Veel te snel voor mijn gevoel voelde ik het sperma via mijn prostaat en zaadleiders naar mijn eikel schieten. Emerald molk mijn pik met haar kutspiertjes. Het zaadreservoir van het condoom was veel te klein om het mengsel van voorvocht en zaad te kunnen opvangen. Het condoom zat tot voorbij de rand van mijn eikel vol. Emerald leek nog even ergens anders te zijn. Mijn vraag of Emerald ook gekomen was werd niet beantwoord, maar dat zei mij al genoeg.

Ik zal bij elke gedachte aan deze ervaring steeds weer keihard worden. Of was het alleen maar fantasie?

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen