Plezier voor twee

Afgelopen vrijdagavond zat ik alleen op de bank. Mijn vriendinnen hadden andere verplichtingen waardoor ik de avond alleen op de bank door moest brengen.  Al zittend op de bank pakte ik mijn mobiel erbij en onder het genot van een wijntje opende ik de tinderapp. Al snel verschenen de foto's van mannen die ik al eerder had gezien op de app. Met enkelen van hen was ik een match en heb ik ook een tijdje appcontact gehad. Het is met hen nooit echt tot een date gekomen. Het was voor mij ook eerder een leuk tijdverdrijf dan dat ik serieus op zoek ben naar de prins op het witte paard. 

Van vanavond had ik dan ook niet echt hoge verwachtingen. De mannen met wie ik eerder een match was swipte ik naar links. Dat had immers niet veel zin aangezien het eerder ook niet een succes was geweest. De daarop volgende profielen kon ik ook simpel naar links swipen. Qua uiterlijk echt niet mijn type en ook de vis-, en bierfoto's konden daar geen verandering in brengen. Af en toe kwam er een leuke nieuwe jongen voorbij die ik naar rechts swipte. Na een kwartiertje was ik klaar met swipen en legde mijn telefoon aan de kant om voor mezelf een glas wijn in te schenken.

Toen ik terugkwam zag ik dat ik een nieuwe match had. Ik opende de app en zag dat dit een leuke match was. Een leuke man die vlakbij woonde en aandacht had besteed aan zijn profielomschrijving. Kort daarop volgde zijn eerste bericht. Eerst ging het gesprek over de standaard dingen; wie ben je, waar kom je vandaan en wat doe je voor werk? Naarmate het gesprek vorderde werd het gesprek steeds persoonlijker. Aangezien ik al aardig wat wijn op had durfde ik hem ook persoonlijkere dingen te vragen dan ik normaal gesproken zou doen.

Ik was ook niet serieus van plan hem te ontmoeten en dat maakte het ook makkelijker om van alles te vragen. Langzaam maar zeker kwam het onderwerp op seks uit. Hij vertelde wat er nog zoal op zijn to-do-list staat en stelde mij ook de vraag wat ik er nog op had staan. Tja dat was een goede vraag. Nog niet eerder over nagedacht antwoordde ik hem. Hij vroeg mij hierover na te denken en hem te appen als ik het wist. Na nog een paar glazen wijn heb ik hem geappt dat het mij wel spannend leek om een keer naar een club te gaan.

Al snel kreeg ik antwoord van hem dat hem dat ook wel leuk leek en of we niet een keer samen konden gaan. Ik appte hem terug dat me dat een goed idee leek. Hij vroeg me of ik voor morgenavond al plannen had. Nog niet echt zei ik. Hij zei dat hij morgen om 20.00 uur bij mij zou zijn om me op te halen om samen naar een club te gaan. Hij had wat research gedaan en had een leuke club gevonden bij ons in de buurt. Uhm oké dit werd nu wel heel concreet. Ach ja zoals ik altijd zeg je leeft maar een keer en je moet genieten.

Misschien durft hij wel helemaal niet en zit ik morgen weer alleen op de bank. We gaan het zien. De volgende dag appt hij me 's ochtends of ik lekker heb geslapen en al zin heb in vanavond. Vanavond? Wat gaan we vanavond precies doen? Ik scroll omhoog en zie wat ik heb afgesproken. Vanavond ga ik blijkbaar samen met hem naar een club. Ik ben meteen wakker en app hem terug dat ik even ga douchen. Onder de douche komen alle herinneringen van gisteravond langzaam weer naar boven. Ik ben stiekem toch best benieuwd hoe het zou zijn in zo'n club.

Na het douchen google ik de naam van de club en kom terecht op de website van de club. Mooie foto's. Helemaal niet ordinair of schmtutzelig zoals ik had verwacht. Ook de reacties van de mensen zijn heel positief. Ik krijg er steeds meer zin in. Inmiddels is het al bijna avond en tijdens het eten bedenk ik wat ik vanavond aan zal trekken. In de club ga je namelijk niet meteen naakt. Als je binnenkomt ga je de dansvloer op en pas om half twaalf moet iedereen omgekleed zijn en lingerie dragen. Als ik klaar ben met eten loop ik naar boven en open mijn kast.

In mijn lade met lingerie vind ik jarretels met mooie bijbehorende kousen. Dat lijkt me zeker een winnaar.  In dezelfde lade vind ik een mooie bijpassende beha. Nu nog een leuk jurkje en de outfit is compleet. In de kast vind ik een nieuw jurkje waarin mijn lichaam goed uitkomt. Dat lijkt me een goede keus voor vanavond. Mooie hakken erbij en het plaatje is compleet. Het is alweer tijd om te douchen en om te kleden. Anders ben ik niet op tijd klaar voor vanavond. Onder de douche scheer ik me op mijn intieme plekken en zorg dat er nergens ongewenst haar is waar dat niet hoort.

Als iedereen je naakt ziet wil je toch dat alles er goed uitziet. Als ik de douche uitstap trek ik de eerder uitgekozen outfit aan en doe mijn haar en make-up. Ik trek mijn hakken aan en bekijk mezelf in de spiegel. Ik ben tevreden. Als ik de trap afloop hoor ik de deurbel. Ik kijk op mijn horloge en zie dat het al 20.00 uur is. Ik open de deur en zie mijn tinderdate voor de deur staan. In het echt ziet hij er nog beter uit dan op zijn foto's. Ook is hij een stuk langer dan ik, dus ik kan rustig mijn hakken aanhouden. Hij geeft me drie zoenen en bekijkt me van top tot teen. Hij zegt dat ik er heerlijk uitzie.

Hij kan het niet weerstaan om me te zoenen. Hij kan heerlijk zoenen. Met zijn handen glijdt hij over mijn jurkje en zijn handen vinden mijn billen. Hij knijpt er stevig in. Ook voelt hij even aan mijn borsten. Ook die krijgen zijn volledige goedkeuring. Als we klaar zijn om te gaan doe ik mijn jas aan en loop met hem mee naar zijn auto. Een kwartier later zijn we bij de club. Op het parkeerterrein staan allerlei dure auto's. We lopen het parkeerterrein af en lopen door de tuin naar de ingang. Buiten in de tuin is een zwembad. Aangezien het nu niet zo mooi weer is is deze niet open.

In de club kun je alleen naar binnen als stel of als vrouw alleen. Hier heb je dus geen last van geile mannetjes die zich aftrekken als andere mensen seks hebben. Dat is wel een prettig idee. Aangezien we beiden nog nooit eerder in deze club zijn geweest, mogen we meelopen naar het 'washok'. In dit hok staan nog twee stellen die nog niet eerder in de club zijn geweest. We raken met elkaar aan de praat. Een stel is vaker naar een club geweest, maar zijn nu ook voor het eerst in deze club. De man van de club vertelt ons hoe het in zijn werk gaat in de club en wat de clubregels precies zijn.

Om half elf draaien ze het clublied en daarna kan iedereen zich gaan omkleden. Om half twaalf moet iedereen omgekleed zijn. Na zijn uitleg mogen we in de rij aansluiten om af te rekenen bij de kassa. Bij de kassa krijgen we een tijdelijke pas. Als we binnen een half jaar nogmaals terugkomen wordt de pas omgezet in een vaste leden pas. We betalen bij de kassa en lopen naar boven om de spullen in de kluis te doen. Vervolgens gaan we weer naar beneden en gaan naar de dansvloer. Het lijkt net alsof we in een reguliere club zijn.

Ik heb niet het idee dat ik in een of andere vage sekstent met rare mensen ben beland. In tegendeel juist. In de club zie ik alleen maar goed geklede nette mensen. Gek idee dat iedereen over een paar uur alleen in lingerie rondloopt. We halen wat te drinken aan de bar en wagen een dansje op de dansvloer. Ik dans dicht tegen hem aan en we zoenen geregeld. Ik laat mijn handen zijn lichaam verkennen. Wat ik voel bevalt me wel. Benieuwd hoe hij er in ondergoed uitziet. We besluiten een rondje te gaan lopen. Beneden is alleen de dansvloer. Boven zijn de ruimtes waar je seks kunt hebben.

Nu is het nog lekker rustig. We gaan de trap op en lopen de deur door. Aan de ene kant is het saunagedeelte. Er is een sauna, bubbelbad en een ruimte waar je elkaar lekker kunt inoliëen en masseren. Aan de andere kant heb je verschillende ruimtes waar je jezelf kunt terugtrekken met zijn tweeën of meer indien gewenst. Overal liggen handdoeken en condooms. Helemaal bovenin is de orgiezolder. Aangezien het nu vroeg is is het rustig boven. Dat zal straks wel anders zijn verwacht ik. We lopen terug naar de dansvloer, drinken nog een drankje en kletsen wat.

Om half elf horen we een liedje. Dat is onmiskenbaar het nummer dat de man van het washok bedoelde. Langzaam vertrekken de clubgasten naar boven om zich om te kleden. Ik had verwacht dat iedereen naar boven zou rennen om zich om te kleden en los te gaan, maar het tegendeel is waar. Iedereen drinkt op zijn gemak een drankje en pas na een uur is iedereen omgekleed. Ik kijk mijn ogen uit. Niks geen ordinaire outfits, maar goed uitgekozen classy lingerie. We besluiten onszelf ook maar om te gaan kleden.

Boven bij de kluisjes doe ik mijn jurk uit en zie hoe mijn date zich vergaapt aan wat ik onder mijn jurkje draag. Op mijn beurt kijk ik aandachtig hoe hij zijn blouse en broek uittrekt. Onder zijn kleding komt een prachtig gebruind bovenlijf te voorschijn en ook zijn broek is goed gevuld zo te zien. Het voelt helemaal niet ongemakkelijk om hier in lingerie rond te lopen. We gaan terug naar het saunagedeelte en kleden ons uit om plaats te nemen in het bubbelbad. We zijn niet de enige in het bubbelbad. Naast ons zit nog een stel en tegenover ons zit een man met twee vrouwen.

We kletsen wat en hij slaat een arm om me heen. De bubbels gaan aan en zijn hand verdwijnt onder water. Ik voel hij zijn hand mijn been raakt en naar boven glijdt. Nonchalant raken zijn vingers mijn clit en maakt ronddraaiende bewegingen. Dit is zo te voelen niet de eerste keer dat hij dat doet. Ik ga er goed voor zitten en open mijn benen iets verder, zodat hij er goed bij kan. De man tegenover ons zoent om en om met beide vrouwen die naast hem zitten. Een van hen gaat bij hem op schoot zitten en zoent ondertussen met de andere vrouw. Ik zie hoe hun handen onder water verdwijnen. De vrouw is op de pik van de man gaan zitten en beweegt haar heupen heen en weer. De vrouw die op zijn schoot zit, zoent en vingert ondertussen de vrouw naast hen. Mooi dat dit hier allemaal kan. 

Ik voel dat de pik van mijn date hard is geworden. Ook hij kijkt aandachtig naar het trio tegenover ons. Hij wordt hier ontzettend geil van net als ik. Ik masseer zijn pik stevig van boven naar beneden en neem daarbij ook zijn ballen mee. Na een tijdje ga ik op zijn schoot zitten met mijn rug naar hem toe en voel hoe zijn pik mijn vagina binnen schuift. Hij zet zijn handen op mijn heupen en beweegt met me mee. Terwijl ik op en neer beweeg op zijn pik draait hij met zijn vingers rondjes om mijn clit. We genieten beiden van alles wat er om ons heen gebeurt. Naast ons zitten twee stellen dicht naast elkaar.

Beide vrouwen zitten bij hun man op schoot terwijl ze elkaar bij de borsten vastpakken en stevig tongzoenen. Een tijdje later verlaten beide stellen het bubbelbad om de avond elders voor te zetten met zijn vieren. Na nog een paar ferme bewegingen komt hij in me klaar. Hij blijft mijn clit masseren tot ook ik een hoogtepunt heb bereikt. We blijven nog een tijdje in het bubbelbad zitten en kijken naar de mensen om ons heen. Dan stappen we uit het bubbelbad en spoelen ons af onder de douche. Beneden drinken we een drankje aan de bar en komen we even bij van zojuist.

Als we weer zijn bekomen van onze vrijpartij besluiten we boven een rondje te gaan lopen. Als we de trap oplopen zien we dat je ook van bovenaf op de dansvloer kan kijken. We besluiten hier te gaan staan en naar de mensen op de dansvloer te kijken. Een stukje verderop staan bankjes waar verschillende mensen plaats hebben genomen. Het zijn veelal jonge mensen valt me op. Tegenover ons staan twee mannen en twee vrouwen. De man staat voor de ene vrouw en deze vrouw pijpt hem. Even later staat de man op en laat zijn broek zakken en stopt zijn pik in de andere vrouw naast hem.

De vrouw die hem zojuist pijpte, heeft haar mond zojuist over de pik van haar buurman geschoven. Een stukje verderop zijn de wallen nagebouwd. Er zijn verschillende huisjes waar mensen zich terug kunnen trekken om seks met elkaar te hebben. Iedereen kan de huisjes vrij binnenlopen. In een huisje bevindt zich een ketting aan het plafond. Mijn date doet mijn handen in de boeien en zakt door zijn knieën. Hij schuift mijn onderbroek naar beneden en begraaft zijn tong tussen mijn benen. Terwijl hij mij heerlijk beft komt er een ander stel de ruimte binnen.

Zij nemen plaats op de bank naast ons en hij begint haar te neuken. Echt heel geil om te zien. Dit zorgt ervoor dat ik in no-time een orgasme bereik. Hij schuift de onderbroek weer over mijn billen en we verlaten de ruimte. De man stoot zijn pik nog steeds in de vrouw. Het wordt naarmate de avond vordert steeds normale om seksende mensen te zien. Aan de andere kant heb je verschillende ruimtes waar je door kijkgaten andere stellen kunt bekijken. Ook heb je een ruimte waar de mannen hun pik door een gat heen kunnen steken. 

Door iemand aan de andere zijde van de ruimte kunnen ze gepijpt worden, terwijl ze geen idee hebben wie. Ook zijn er meerdere ruimtes waar je met meerdere stellen op een bad of bank seks kunt hebben. We besluiten beneden wat te gaan eten en drinken nadat we wat seksende stellen hebben bekeken. Als we uit gegeten zijn vertrekken we weer richting de bovenverdieping. We gaan de trap op en besluiten een kijkje te gaan nemen in de andere ruimte. We lopen door de gangen en kijken hoe andere stellen met zijn tweeën of met meer mensen tegelijkertijd seks hebben.

Het lijkt me wel geil om seks te hebben terwijl we bekeken worden door andere mensen. Met een handdoek en condooms in onze handen lopen we de ruimte binnen waar andere stellen seks hebben. We vinden een plaatsje in het midden en gaan daar liggen. De man naast ons wordt door twee vrouwen gepijpt. Aan de andere kant wordt een vrouw van achteren genomen door de ene man terwijl ze een andere man pijpt. Ik ontdoe mijn date van zijn onderbroek en begin hem, geïnspireerd door de buren, eveneens te pijpen. Met mijn mond bevochtig ik zijn pik. Het vocht druipt over mijn kin.

Met mijn linkerhand omvat ik zijn schacht stevig en beweeg mijn hand omhoog en omlaag langs zijn pik. Met mijn rechterhand masseer ik zijn perineum. Ik zie hoe hij onder me kronkelt van genot. Al na korte tijd wil hij dat ik stop, omdat hij anders al klaarkomt en dat wil hij nu nog niet. Met mijn mond doe ik het condoom om zijn pik en ga bovenop hem zitten met mijn gezicht naar hem toe. Zijn handen houden mijn borsten stevig vast. Ik beweeg mijn heupen kundig heen en weer. Na een tijdje duwt hij me van zich af en vraagt of ik op handen en knieën voor hem wil gaan zitten.

Gedwee doe ik wat hij van mij vraagt. Met zijn handen op mijn heupen stoot hij diep in mij. Hij herhaalt dit tot hij trillend klaarkomt. Hij haalt zijn pik uit me en komt naast me liggen. Stevig houdt hij me in zijn armen en zoent me vol passie. Als ik op de klok kijk zie ik dat de club bijna sluit. Het is helaas alweer tijd om te gaan douchen en aan te gaan kleden. Moe maar voldaan brengt hij mij thuis. Ik vraag hem binnen te komen en bij mij te blijven slapen. Na nog een laatste heerlijke vrijpartij slaat hij zijn arm om me heen en we vallen lepeltje lepeltje in slaap.

Dit was een avond om nooit te vergeten en wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Wellicht dat ik de volgende keer open zou staan om ook samen met genieten met andere stellen..

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6 sterren
5 stemmen