Genitorture

Pijnigen of gepijnigd worden staat centraal in de wereld van SM. Je kunt verschillende delen van het lichaam pijnigen. Vaak staan de rug, schouders, billen en bovenbenen hierbij centraal. Een deel van de subs (en Meester(e)ss(en)) vindt het heerlijk om de geslachtsdelen te martelen (ook wel genital tortue = genitorture genoemd). Bij mannen zijn dit de ballen en/of de penis (Cock and Ball Torture = CBT) en bij vrouwen zijn dit de vagina en/of de borsten (Female Genitorture)

 

Er zijn verschillende manieren om de geslachtsdelen te pijnigen.

  • Zo kun je er tegen slaan of schoppen. Het schoppen of slaan tegen de ballen wordt ook wel ballbusting genoemd. Met een flogger, zweep, je blote handen of een ander voorwerp kun je op de genitaliën slaan. 
  • Het pletten van de ballen wordt ball crushing genoemd. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een humbler aan te brengen. 
  • Je kunt de lichaamsdelen afbinden met bijvoorbeeld touw of riemen. Door het afbinden van de ballen, de penis of de borsten worden ze nog gevoeliger.  
  • Een andere optie is het bewerken van de geslachtsdelen met bijvoorbeeld naalden, electro play of andere attributen. Met de naalden (needle play) kun je de geslachtsdelen piercen. Hygiëne speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol. Ontsmet het gebied dat je wilt piercen goed met alcohol en gebruik nieuwe naalden. Zorg ervoor dat je weet wat je doet. Bij een man kun je ook een plug of dilator inbrengen in de plasbuis (sounding). Bij electro play breng je elektrodes of een electro tool aan op de geslachtsdelen. Bij een vrouw zou je bijvoorbeeld wasknijpers op de schaamlippen aan kunnen brengen. 
  • De geslachtsdelen kun je ook martelen door ze met warme of juist koude voorwerpen te bewerken.
 

Ballbusting

Bij ballbusting kunnen de schacht, voorhuid, eikel, de plasbuis en/of de testikels worden gepijnigd. Er zijn verschillende redenen waarom mannen ballbusting prettig vinden. Zo vinden sommige mannen het opwindend dat ze worden geraakt in een erg kwetsbaar gebied. Ze vinden het heerlijk om op die manier gedomineerd te worden door een vrouw. De pijn die de man ervaart wanneer hij in zijn ballen geschopt wordt, zorgt ervoor dat er endorfine door het lichaam wordt aangemaakt. Dit stofje zorgt voor seksueel genot. Sommige mannen komen zelfs klaar door ballbusting. 

Ballbusting kan naast heel lekker ook pijnlijk of gevaarlijk zijn. Er kan tijdelijke, maar ook permanente schade optreden aan de testikels. Een man kan ook zijn penis breken of zelfs onvruchtbaar worden door ballbusting. Het te lang afbinden van de penis, testikels of borsten kan onherstelbare schade veroorzaken. Houd bij bondage altijd een schaar in de buurt om de bondage indien nodig snel te kunnen verwijderen en bindt niet langer dan vijftien minuten het geslachtsdeel af. Zorg ook altijd dat je weet wat je doet.