The good, the bad and the ugly

Ingezonden door Twan

Iedereen zal erkennen dat het hebben van een netwerk erg belangrijk is. Er bestaat een gezegde dat zegt dat ‘kennis macht is’. Voor de gelegenheid voeg ik daar aan toe dat ‘kennissen meer is’. Ik noem het ook wel een het domino-effect. Je tikt het eerste steentje om en daarna volgt de rest in volgorde. Zo ging het ook bij deze ervaring. ‘Twan, als jij dit leuk vindt dan zou jij ook eens bij de seksbioscoop in A. moeten kijken. Volgens mij is dat dan ook wel iets voor jou.' De bron van deze informatie had duidelijk connecties bij deze seksbioscoop, die onderdeel van een keten van meerdere vestigingen uit bleek te maken.

Ik maakte dat ondermeer op uit het feit dat de persoon in kwestie niet alleen heel goed geïnformeerd was, maar ook omdat ik een vrijkaartje in mijn hand gedrukt kreeg. Met de van mij bekende woordspelingen riep dat een aantal associaties bij mij op. Het ging om een vrijkaartje en daarmee dus een gratis kaartje, maar het ging dus ook om een kaartje om te vrijen. Ik besloot om beide voordelen te combineren en zag het kaartje daarmee als een kaartje om gratis te kunnen vrijen.

Bovendien zou ik bij aankoop van erotische artikelen ook nog eens een korting van tien procent op het zeer uitgebreide assortiment krijgen. Alle ingrediënten waren dus aanwezig om ter plaatse eens poolshoogte te gaan nemen. Ter voorbereiding had ik even op de site gekeken. De seksbioscoop organiseerde meerdere themadagen. Zo waren er vaste gay/bi-dagen, jongerendagen, stelletjesdagen en naaktdagen. Ik besloot om voor een naaktdag op een donderdag naar A. af te reizen.

De bioscoop was gevestigd in wat op een oude stadsmuur leek. Anders dan wat ik bij andere, soortgelijke gelegenheden wel eens had gezien, had deze bioscoop niets groezeligs of stiekems. Een brede gevel met reclame die aan duidelijkheid over doel en activiteit niets te wensen over liet, gaf toegang tot een verrassend grote zaak. Mij vielen meteen twee dingen op. Ten eerste de inrichting: vitrines langs alle wanden, rekken en stellingen door. De hele winkel etaleerden een scala van attributen waarvan zelfs ik sommige nog niet eerder had gezien.

Bij een aantal moest ik zelfs even goed nadenken bij welke activiteiten zij gebruikt konden worden. Het tweede dat mij opviel was de verlichting van de zaak. Daar werd duidelijk niet op bezuinigd. Wat het open karakter van de zaak alleen maar ten goede kwam. Ook het personeel straalde iets uit waardoor ik mij goed kon voorstellen dat ook vrouwelijke klanten zich hier meteen veilig en vertrouwd zouden voelen. ‘Ik trof het’, meldde de man achter de balie. Vandaag was het een speciale dag.

Om dat te onderstrepen werd vandaag niet alleen een glas Prosecco geserveerd, er werd ook een lunch aangeboden en in de loop van de middag zouden zelfs broodjes kroket van de plaatselijk bekendste frituurartiest worden uitgedeeld. Het was namelijk gangbang dag! Daarom gold vandaag ook een aangepaste toegangsprijs. Trots liet de man bovendien weten dat er al twee stelletjes binnen waren. Ik besloot om de proef op de som te nemen en nam een glas alcoholvrije Prosecco. De electronisch ontgrendelde deur gaf toegang tot een ruimte waarin, omgekeerd evenredig, voor bijna vijfennegentig procent op verlichting werd bezuinigd.

Het duurde even voordat mijn ogen op infrarood waren omgeschakeld. Ik kwam binnen in een ruimte waar de eerste afslag naar links toegang bood tot de gay-cinema. Toen ik rechtdoor liep, kwam ik in een darkroom terecht waarin cabines met gloryholes waren aangebracht. In een hoek stond een gyneacologenstoel prominent opgesteld.

 

The ugly

Toen ik in plaats van linksaf naar rechts liep, kon ik een van de dames al van verre horen genieten. Met een stem die mij deed denken aan die van iemand die net een ballon met heliumgas had ingeademd. Ik opende het gordijn dat toegang bood tot de zogenaamde cruiserruimte. Een vertrek waar de kledinglockers stonden opgesteld en waar bezoekers ook voor het eerst kennis met elkaar konden maken. Langs twee kanten waren meerzitsbanken neergezet. Tegen de achterwand zag ik het pronkstuk van de bioscoop: de panoramadouche.

In het midden van de ruimte was een verhoogd plateau aangebracht waarop twee dames zich uitgebreid door een schare van heren lieten verwennen. Verwennen? Bij een van de dames leek lichte paniek te bestaan. Ik hoorde haar gillen dat 'ie' in haar buik zat. Dat hoor ik niet elke dag, dus daar wilde ik meer van weten. Het bleek dat een van de hitsige heren in zijn enthousiasme een vibrator iets te diep bij de dame naar binnen had gebracht en die leek nu vast te zitten. Dame twee maakte zich echt zorgen.

Omdat mijn ogen nog steeds moesten wennen, kon ik nog geen details waarnemen, maar ik kon uit de opmerkingen van de aanwezigen opmaken dat er toch echt de nodige ‘handenarbeid’ aan te pas zou moeten komen. Over het aantal vrijwilligers maakte ik mij echt geen zorgen. Handenarbeid draaide onvermijdelijk uit op ‘vuistarbeid’. Duidelijk opgelucht kalmeerde de verstopte dame nadat de vibrator uit haar was verwijderd. Waarom hier de kwalificatie 'the ugly'? Voor alle duidelijkheid: dat heeft absoluut niets te maken met de beide dames!

Ik ken verhalen van gelegenheden waar gangbangs worden aangekondigd met honderd procent garantie op seks met ‘liefhebsters’. In de praktijk kon dat meestal alleen maar waargemaakt worden door dames in te zetten die mogelijk wel een ‘liefhebster’ waren, maar die zonder de voor zo’n avond riante vergoeding nooit tientallen mannen aan hun gerief zouden hebben laten komen. Bij deze twee dames ging het ook echt om amatrices in die zin dat zij echt puur voor hun eigen genot en absoluut zonder betaling op het plateau lagen.

'The ugly' bestond voor mij erin dat het geheel aanvankelijk nogal groezelig op mij overkwam. Ten eerste trok ik een gelijkenis met het verkeer in Bangkok. Daar geldt namelijk maar een regel: namelijk dat er geen regels gelden. De scheiding tussen gay, bi en hetero bleek in de praktijk absoluut niet te bestaan. Sterker nog: ik zag ik het heterodeel mannen elkaar aftrekken en pijpen. In de gay/bi-cinema werd een mmv-trio afgewerkt. Overigens, en dat baarde mij toch wel zorgen, heb ik tijdens mij verblijf van meerdere uren amper een condoom gebruikt zien worden.

Ik was verbaasd of eigenlijk verbijsterd over het feit dat ik mannen gewoon in elkaars mond zag klaarkomen waarna het zaad gewoon doorgeslikt werd! Wat ik verder ‘ugly’ vond, was de ware zwerm van mannen rond het plateau met de beide dames. Een regelmatige telling liet aantallen tussen de twaalf en de twintig zien. Er werd vooral veel gemasseerd en gebeft. Slechts een enkele geluksvogel werd door een dame afgetrokken. Een enkeling werd ook echt gepijpt. Pas toen na bijna twee uur een duidelijk bekende van een van de dames binnenkwam, werd er geneukt.

De man werd luid en enthousiast bij naam genoemd. Als een ware ‘leader of the pack’ ontdeed hij zich van zijn kleding en deed hij een soort van niergordel om. De dame van de vastzittende vibrator wist duidelijk wat haar te wachten stond. Zij opende alvast haar benen waarna de gordeldrager zich vol overgave op haar kut stortte. Een heftige befpartij met smakkende geluiden volgde. Mij viel weer iets op. Weer datgene waardoor ik voor mijzelf eigenlijk niet zoveel heb met gangbangs.

Al vaker schreef ik erover: het totale verschil in beleving dat mannen en vrouwen daarbij lijken te hebben. Ik heb meerdere dames heb horen uitleggen dat het hen bij een gangbang primair gaat om het gevoel de macht en controle in handen te hebben. Meteen daarna wordt genoemd de enorme kick die zij ervan krijgen dat zij zoveel mannen gek kunnen maken. Zij gaan zich er begeerd door voelen. Mannen daarentegen zijn veel simpeler en denken met slechts drie hersencellen: een voor hun pik en de beide andere houden zich elk met een teeltbal bezig.

Mannen in dat stadium van opwinding zien niet meer hoe mooi of begeerlijk een vrouw is. Mannen zien -platweg gezegd- alleen maar een kut waar zij zo snel mogelijk hun zak in willen legen. Hooguit een paar tieten waar overheen klaargekomen mag worden. Mannen doen hun ding en gaan daarna weg. Vaak zonder een bedankje aan de dame of zelfs hun ‘rommel op te ruimen’. Een waardeoordeel? Dat zeker niet, maar het komt op mij zo onpersoonlijk, zo respectloos over. Vandaar ook ‘the ugly’.

 

The bad

Het zal tegen 15.00 uur geweest zijn. Er kwam een stel door de deur. Qua leeftijd schatte ik haar ergens begin dertig. De man zal begin veertig zijn geweest. Er was ook sprake van een aanmerkelijk lengteverschil. De vrouw stak zeker een halve kop boven man uit. Dat werd deels verklaard door de ‘hakken’ van de dame. Het stel stapte resoluut de cruiserruimte met de kledinglockers in. Manlief kreeg na het volledig uitkleden een zwarte halsband en dito polsbanden met chroomstalen ringen om.

De dame was extreem slank. Met lang, donkerblond haar dat enigszins gekruld haar fijne gezichtje met opvallende neus omkleedde. Het viel mij op dat zij nauwelijks borsten had. Zij trok een nauwsluitend, doorzichtig mini-mini-jurkje in een camouflagetint aan. Met een gekromde vinger door de ring aan de halsband, trok zij manlief mee naar een tweede darkroom in het heterogedeelte waar twee cabines met gloryholes aanwezig waren. De man werd op zijn knieën in een kamer met gloryholes neergezet. Vrijwilligers konden zich bij de dame melden.

Iedere pik die naar binnen werd gestoken, werd door de man onder goedkeurende blikken en complimenten van de dame zonder condoom klaar gepijpt. Er werd geen druppel sperma verspild. Een enkele hormonaal ontregelde man probeerde de dame aan te raken. Zij liet er geen enkele twijfel over bestaan dat zij vandaag ‘niet op het menu stond’. Een laatste poging van een op springen staande man om haar prachtige billetjes te onthullen, kwam hem op een snauw en een grauw te staan. DE gedragscode: nee = nee!

Wat ik dan ook wel weer grappig vind, is dat er dan toch mannen zijn die in mogelijkheden denken en zich niet meteen door beperkingen uit het veld laten slaan. Wel passend in de sfeer van onderdanigheid zag ik een man letterlijk op zijn hurken achter de dame gaan zitten. Hij had aan een glimp van haar kutje voldoende om klaar te komen. Hij ruimde zelf zijn rommeltje netjes op. Wat ik erg mooi vond, was dat het heel duidelijk was dat de vrouw de absoluut dominante partij was. Dat kwam echter niet tot uitdrukking in haar taalgebruik.

Zij commandeerde de man totaal niet. Zij gaf slechts aanwijzingen en complimenten als hij iets goeds had gedaan. Zoals een kind een compliment van zijn moeder krijgt. Na vijf mannen afgepijpt te hebben, werd het subje weer aan zijn halsband meegenomen naar de darkroom met de gyneacologenstoel. Ruggelings werden zijn benen in de ‘stijgbeugels’ vastgegespt. Het koffertje van de dame werd voor het eerste geopend. Twee latex handschoentjes verraadden niet veel goeds, maar waren voor de man voldoende om zijn ogen te sluiten in afwachting van wat hij wist dat er ging komen.

Een grote pot vaseline bevestigde mijn voorgevoel. En al helemaal toen ik niet alleen een of twee vingers ingesmeerd zag worden, maar dat de hele handschoen rijkelijk ingevet werd. Mijn eigen kringspier trok er spontaan van samen. Eerst kwam de harde lul aan bod. Glimmend van de vaseline werd die beurtelings licht afgetrokken en soms heel licht op de eikel gezoend om daarna met een forse tik weer tot de orde te worden geroepen. Mijn lul deed plaatsvervangend pijn, maar de man leek te genieten. De dame wist duidelijk van wanten.

In een uitgebalanceerd spel tussen pik en anus kwam het moment suprême steeds dichterbij. De ene vinger na de andere ging naar binnen. Met kleine, steeds dieper gaande bewegingen. Het stel had dit duidelijk vaker gedaan. Hoe vaak had ik de kringspier van een dame bloedeloos wit weg zien trekken als ik met mijn paal haar kontje binnenging? Hoe vaak had diezelfde kringspier niet zijn uiterste best gedaan om mijn hele pik, maar toch in elk geval mijn eikel er compleet af te knijpen? Bij deze man niets van dat alles. Uiterlijk vertrok hij geen spier. Letterlijk.

Alleen zijn ademhaling verraadde zijn opwinding. Een hele hand ging naar binnen en alsof dat nog niet genoeg was, balde de dame in de anus haar hand ook nog eens tot een vuist. Het ging echter niet grof. De vrouw lette heel nauwkeurig op de reactie van de man. Hier was absoluut sprake van een machtsverhouding, maar die had niets vernederends. Met haar vrije hand bewerkte de dame afwisselend zijn ongelofelijke erectie en zijn door een stalen ring afgebonden ballen. Ook zijn tepels moesten het ontgelden.

Een enkele keer verdwenen nog twee vingers van de vrije hand ook nog in de kont van de man. Hij werd extreem opgerekt, maar hij leek daar geen enkele moeite mee te hebben. Ook in dit stadium gaf de dame geen commando’s. Zij moedigde aan en gaf alleen maar complimenten. Na een pauze verplaatste het duo zich weer naar de eerste darkroom. De man liet zich met zijn polsbanden aan het Andreaskruis vastgespen. De vrouw toverde twee staafklemmen uit haar koffertje. Op elke tepel werd eentje aangebracht.

De vrouw schoof de kralen op de staafklemmen steeds iets dichter naar de tepels van de man. Ook die verkleurden totaal niet waar de mijne gevoelsmatig al afgeknepen op de grond lagen. Het afklemmen was echter nog niet voldoende. De vrouw plantte haar puntige nagels ook nog eens in zijn tepels. Om haar nagels af te wisselen met clipklemmen bovenop de staafklemmen. Met een ruk aan de kettinkjes aan die klemmen werden de tepels nog verder mishandeld. Soms rukte de vrouw de clipklemmen er helemaal vanaf. Om vervolgens haar tanden in die tepels te zetten en echt hard daarin te bijten.

De man was keihard. Zijn pik steigerde als die van een tweejarige dekhengst en trok daarmee de aandacht van de vrouw. Een nieuwe duik in haar koffertje leverde een dun stuk elastiek op. Het afklemmen met de stalen cockring was kennelijk nog niet voldoende. Het uitgerekte elastiek werd eerst een paar malen strak rond de basis van de pik en de balzak getrokken. Om daarna in een veterpatroon de hele pik in een opgebonden rollade te veranderen. De man kreunde diep. ‘Van genot’ wist ik.

Weer was daar dat geraffineerde teasen van tepels en eikel. Er werd een knijper op de teruggetrokken voorhuid geplaatst. De man zakte door zijn knieën. De vrouw drukte haar puntnagels beurtelings diep in zijn zak en eikel. De man stond op knappen. Zijn pik veerde op en neer in het tempo van zijn hartslag. Weer de extra klemmen op zijn tepels. Zelfs ik werd er hard door. Opnieuw was ik onder de indruk van de manier waarop de dame met de man omging. Absoluut dominant, maar zonder stemverheffing of duidelijk bevel.

Bovendien bleef zij hem constant observeren en paste zij haar folteringen aan op het moment. Zij wist precies waar de grenzen lagen. Om die vervolgens ook niet te overschrijden. Uiteindelijk werd de man verlost. Ik weet niet of hij dat ook echt zo heeft ervaren. De man had van begin tot eind duidelijk genoten, maar zat wel aan zijn grens. Hij heeft niet gespoten, maar ik vermoed dat zijn mentale orgasme daardoor alleen maar heftiger is geweest. Het stel is even geruisloos vertrokken als zij gekomen waren.

 

The good

Voor mijn gevoel waren zij er opeens. Een vierde stel dat mij pas bij de kledinglockers opviel. Qua leeftijd ergens midden of eind veertig. Zij ongeveer 1,75m lang, slank en met een redelijk neutraal gezichtje. Haar kapsel bestond uit donkerblond haar dat aan een zijde korter geknipt was dan aan de andere zijde. Al het haar was naar een kant geslagen waardoor het, mede door de kleine slagen/krulletjes, het gezicht van de vrouw iets meisjesachtigs gaf. Aanvankelijk maakte ik een verkeerde inschatting.

De duidelijk veel jongere man met een bril met een zwaar, zwart montuur waar de vrouw mee stond te praten, bleek dus niet haar partner. Dat bleek de man te zijn die ik van rond dezelfde leeftijd als de vrouw inschatte. Het stel maakte op mij de indruk uit de ‘gegoede klasse’ afkomstig te zijn. Niet dat dat aan sieraden of iets dergelijks viel af te lezen. Sommige mensen hebben gewoon die uitstraling. Ik kreeg de indruk dat het stel van tevoren al een afspraak met de jongeman met de zwarte bril had gemaakt.

Het trio huddelde meteen tegen elkaar aan om vervolgens iedere stap door elke ruimte met z’n drieën te maken. In de eerste darkroom zoende de vrouw de jongeman, terwijl haar man haar met soppende geluiden klaarvingerde. Een hele horde aan hun eigen pik trekkende mannen omringde het trio dat vol belangstelling keek het drietal naar het Bad-stel waarvan de man op dat moment gefist werd. Een tweede soppend orgasme bij haar volgde. Het trio verdween in de hetero-cinema. De hunkerende menigte volgde blindelings.

Op de eerste rij namen de jongeman en de vrouw plaats in de twee stoelen. De oudere man ging op zijn hurken voor hen zitten. Met een hand streelde hij zijn vrouw, terwijl zijn andere hand het lichaam van de jongeman verkende. Na verloop van tijd veranderde het strelen van de vrouw in vingeren en veranderde de verkenningstocht van het mannenlijf in aftrekken. Het viel mij op dat de oudere man zelf geen erectie kreeg. Even later probeerde het stel daar verandering in te brengen doordat de vrouw hem over zich heen liet hangen, waarna zij hem met haar mond redelijk stijf kreeg.

Daarna was de lul van de jongeman aan de beurt. Die was al hard getrokken door de man, maar nam in omvang nog iets toe in de mond van de vrouw. Na wat gefriemel over en weer verruilde het trio de hetero-cinema voor de gay-kant. Daar werd op de achterste rij het pijp- en vingerwerk voortgezet. Totdat de spanning zo hoog opgelopen was dat het drietal koers zette naar het verhoogde plateau voor het grote beeldscherm waarop mannen elkaar in de meest acrobatische houdingen in hun kont aan het neuken waren.

De dame ging wijdbeens net over de rand van het plateau liggen. De jongeman opende haar benen en begon de vrouw te beffen. Haar man stond naast haar gezicht. Eerst werd hij alleen door haar afgetrokken, maar toen de opwinding bij haar duidelijk toenam, verdween zijn lul in haar mond. De oudere man klom ook op het plateau en begon de vrouw te neuken. Op zich niets spectaculairs, maar in de setting van het moment toch vreselijk opwindend. De vrouw kwam duidelijk alweer klaar. Van de lichaamstaal van de man viel weinig af te lezen.

De jongeman nam het over. Ook hij neukte de vrouw. Ook kwam standje negenenzestig aan bod. Weer niet geschiedschrijvend, maar absoluut goed genoeg om de vrouw aan haar volgende orgasmes te helpen. Met een gevuld reservoir van zijn condoom trok de jongeman zich uiteindelijk uit de vrouw terug. Om zich vervolgens aan te kleden en geruisloos het pand te verlaten. Na een korte pauze in de cruiserruimte ging het stel de hetero-cinema weer in, gevolgd door de hitsige schare rukkers. Het stel nam weer in de voorste twee stoelen plaats.

De vrouw pijpte de man net zolang totdat hij weer tot een penetratie in staat was. Nu beklom het stel het plateau aan de heterokant. De vrouw kwam hijgend klaar. De man trok zich uit haar terug. Weer was het voor mij niet duidelijk of hij nu wel of niet was klaargekomen. Eerlijk gezegd vermoedde ik (weer) van niet. De vrouw bleef wijdbeens op het plateau liggen. Dat bleek het signaal waarop iedereen had gewacht. Een man raakte haar als eerste voorzichtig aan. Duidelijk in afwachting op goed- of afkeuring van haar partner.

Toen afkeuring uitbleef bewogen vier, vijf handen zich over het lichaam van de vrouw. Haar borsten en tepels werden beknepen en gedraaid. Vingers verdwenen in haar kutje. Dat ik overigens opvallend klein, roze en vooral zacht en klets-, kletsnat vond. Haar partner hield toezicht. Ik heb de dame achteraf gevraagd waarom haar keuze specifiek op mij was gevallen. Haar verklaring was, omdat ik als enige niet steeds vooraan had willen staan en dat ik in het hele trio en het hele stel was geïnteresseerd geweest. Omdat ik haar het gevoel had gegeven meer te zijn dan 'twee tieten en een kut'.

De dame wenkte mij met haar hand. Haar op mij gerichte ogen lieten er geen enkel misverstand bestaan dat ik ‘the lucky guy’ was. Ik klom op het plateau en ging op mijn knieën naast haar hoofd zitten. De vrouw pakte mijn lul die in een paar rukken in een heipaal veranderde. De dame hitste mij zo op dat er voorvocht uit mijn eikel druppelde. Ik werd daar alleen maar geiler door. Terwijl de vrouw door meerdere mannen, inclusief haar man, eigen soppend werd gevingerd, duwde ik mijn pik naar beneden. Het voorvocht droop nu uit mijn gaatje. Mijn eikel was blauwpaars en stond op exploderen.

Ik voelde mijn hartslag in mijn eikel kloppen. Ik had mijn eikel zelden zo dik en zo paars gezien. De vrouw pakte mijn pik en probeerde die in haar mond te nemen. So far, so good. Maar wat ik nog niet eerder had meegemaakt, gebeurde nu dus echt. Haar partner zag het aankomen: ‘die gaat niet passen’. Mijn eikel was te dik en te groot voor de mond van de dame. Hoe zij haar best ook deed, van opzij, van voren of van onderen, mijn eikel was te groot voor haar. Ik heb geen idee hoe dat psychologisch bij mij werkte.

Het zal iets met mijn mannelijke ego, mijn trots te maken hebben, maar een vrouw horen zeggen dat ik te groot voor haar was voelde op dat moment beter dan menig orgasme uit het verleden. Mijn pik was al hard, maar kon nu als vlaggenmast gebruikt worden. Ik vroeg de vrouw waar zij mijn sperma wilde hebben. ‘Spuit maar over mijn tieten.' Mijn eerste straal raakte zelfs de hand van haar partner. Daarna spatte klodder na klodder op haar borsten en buik. Ik haastte mij om mijn ‘rotzooi’ op te ruimen. Wat ik niet meer dan normaal vond, maar wat toch hogelijk door het stel gewaardeerd werd.

De vrouw hief haar hoofd op om mij te zoenen. Ik zoende haar licht op haar lippen, neusje en voorhoofd. De show was voorbij. Ik vroeg aan de dame of zij dit vaker deden en of zij ook nog wel eens andere activiteiten ondernamen? De vrouw bevestigde dat. Daarmee was het stel voor mij een interessante optie voor een eventueel aangenaam vervolg. In de cruiserruimte kleedde ik mij aan. Het stel maakte nog geen aanstalten. Wel hield de dame mij nauwlettend in de gaten. Ik besloot hen nog even aan te spreken voordat ik weg zou gaan.

Ik richtte mij primair tot de man, maar de vrouw las elk woord van mijn lippen. Na mijn dank en complimenten uitgesproken te hebben, bood ik het stel mijn visitekaartje aan. Met als toevoeging dat 'niets moet, maar alles mag’. Lachend werd het kaartje aangenomen. Wie weet krijgt dit avontuur nog een vervolg.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen