Een helpende hand

Ingezonden door Twan

Met Kirsten erbij was alles mogelijk. Telkens als ik dacht dat ik met haar op seksueel gebied nu wel ongeveer alles had bereikt, gebeurde er toch weer iets waardoor zij mij weer wist te verbazen. Of was het verbijsteren? Waarschijnlijk beide. Toen ik Kirsten leerde kennen was zij -volgens haar man- gelukkig getrouwd. Zelf had Kirsten daar een andere beleving bij. Zij was getrouwd, haar man was gelukkig. Een van de dingen die mij vanaf het begin af aan aan Kirsten opvielen, waren haar ogen. Niet zozeer omdat die zo bijzonder waren, maar omdat die geen moment rust leken te kennen.

In een eerdere herinnering aan haar heb ik Kirsten al als een soort van branddriehoek beschreven. De combinatie van Kirsten, drank en mannen stond garant voor vuurwerk. Kirsten vond het ook leuk, zelfs opwindend om over haar ‘encounters’ met andere mannen te praten. Niet elke ‘encounter’ was in een wilde vrijpartij geëindigd, maar Kirsten was bereid om tot het uiterste te gaan. Een kleine opsomming? Kirstens man werkte op een kantoor in Z. Recht tegenover hem zat ene Frank, waar Kirsten kennis mee had gemaakt tijdens een feestavond van dat bedrijf.

Frank, hoewel ook getrouwd, had er geen been in gezien om Kirsten duidelijk te laten merken dat hij wel eens ‘een beschuitje met haar zou willen eten’. Van Kirsten kon je veel dingen zeggen en vele kwaliteiten benoemen, discretie was daar niet eentje van. In geuren en kleuren vertelde Kirsten mij dat het ogenspel met Frank die avond haar had opgewonden. Zelfs zo opgewonden dat Kirsten op het toilet zichzelf klaar had gevingerd met Frank in gedachten. Kirstens man had bij het openlijk flirten over en weer gestaan, maar had daarbij helemaal niet in de gaten gehad wat er tussen Frank en Kirsten speelde.

Kort daarna had het bedrijf van haar man en Frank kaarten weten te kopen voor een concert van U2 in de Johan Cruijff-arena. Frank, aan wie Kirsten haar telefoonnummer had gegeven, zou ook meegaan, begeleid door zijn vrouw. Hij had Kirsten via een appje laten weten dat hij haar die avond graag in een kort rokje met laarzen daaronder zou zien. Kirsten zou Kirsten niet zijn geweest als zij niet aan dat verzoek had voldaan. Het groepje collega’s had op de tweede ring van de Arena gezeten. Kirsten en haar man een rij hoger dan Frank met zijn betere helft.

Als Frank de moeite nam om achterom te kijken dan had hij een riant uitzicht op de blote benen van Kirsten, die onder een kort rokje samen kwamen. En ‘heel toevallig’ openden Kirstens benen zich weleens als Frank achterom keek. Voor de gelegenheid had Kirsten geen normaal slipje of string aangetrokken. Nee, Kirsten had thuis al de string van haar sheer bikini, die zij zonder dat haar man daar ook maar iets van wist via Wicked Weasel België had besteld, aangetrokken. Kirsten schoor haar poesje nooit helemaal glad.

Zij liet altijd een klein plukje schaamhaar een centimeter of drie boven haar kietelaar staan. Het kon niet anders dan dat Frank de lipjes, kietelaar en plukje schaamhaar dwars door de sheer string heen kon bekijken. Kirsten vertelde mij trots dat zij een flinke bobbel in Franks jeans ontdekt meende te hebben. In de pauze had Kirsten aangesloten in de rij dames, die voor de toiletten stonden te wachten. Kirsten had gevoeld dat zij al nat was. Achter de deur van het toilet had zij haar rokje opgetrokken en de sheer string tot op haar enkels naar beneden geschoven.

Door haar sapjes was het toch al transparante stringetje nu helemaal doorschijnend geworden. Ook nu had Kirsten zich klaar gevingerd. Na haar orgasme had zij niet eens de moeite genomen om haar stringetje weer aan te trekken. Zij had het niemendalletje over haar hakken geschoven en in haar tas gefrommeld. Met een naakt kutje was zij weer op haar plaats gaan zitten. Nog voordat de lichten weer gedimd werden en het concert verder zou gaan, had Frank alweer achterom gekeken.

Kirsten had nonchalant haar ene been iets opzij laten vallen waardoor Frank -als hij goed keek- kon zien dat Kirsten in haar blote doos zat, maar Kirsten had het zo gerafineerd gespeeld dat dat ook het enige was dat Frank kon zien. Pas toen de lichten gedoofd waren, had Kirsten niet alleen haar knieën iets uit elkaar laten vallen. Nadat zij duidelijk had kunnen zien dat Franks adem bij het achterom kijken stokte, was zij zelfs iets onderuit geschoven. Frank had haar natte, glimmende kutje kunnen zien. Inclusief haar provocerende plukje schaamhaar.

Kirstens man en Franks vrouw hadden niets in de gaten gehad. Kirsten vertelde mij later dat het tussen haar en Frank nooit verder was gekomen dan dat zij hem eens achter het bedrijf waar hij en haar man werkten, had afgetrokken. De eerste zaaddruppels waren tegen haar rode truitje aan gespoten. Kirsten had thuis nog heel wat moeite moeten doen om die vlekken uit het lamswol te krijgen.

Een ander ‘wapenfeit’ van Kirsten was dat zij op de bruiloft van een vrouwelijke collega het voor elkaar had weten te krijgen om de echtgenoot van een collega op het toilet te pijpen. Zijn sperma was gedeeltelijk zelfs in haar paardenstaartje terecht gekomen. Op diezelfde avond had Kirsten haar lat nog veel hoger gelegd. Zij had er haar doel van gemaakt om de bruidegom te verleiden. Dat was erop uitgedraaid dat Kirsten op het herentoilet met haar mond een condoom om de pik van de bruidegom had gemanoeuvreerd.

Daarna had zij zich op die anderhalve vierkante meter achter het deurtje door hem laten nemen. De stoten, waarbij de bruidegom zijn zaad in haar geschoten, had zij dwars door het condoom heen gevoeld. Volgens Kirsten was zij zo nat geweest dat haar vocht langs de binnenkant van haar dijen had gedropen. Je zult begrijpen dat de avond waarop Kirsten mij deze verhalen uit de doeken deed, mijn penis zich kloppend meldde. Kirsten en ik hadden die dag, samen met nog wat collega’s, een vriendin geholpen in haar bovenwoning in Z.

Na de afsluitende borrel gingen de collega’s moe en half aangeschoten naar huis. Kirsten had thuis verteld dat zij bij die collega zou blijven slapen. Zij had daarbij uiteraard niet gemeld dat ondergetekende dat ook zou doen. Toen de laatste collega naar huis was gegaan, toverde collega T. een tweepersoons matras tevoorschijn dat in het midden van de woonkamer op de grond werd gelegd. Lakens, twee kussens en een dekbed werden erop gelegd en ons nachtleger was klaar.

Met z’n drieën dronken wij nog wat. T. was zwanger en dronk dus geen alcohol. Kirsten des te meer. Haar ogen schreeuwden gewoon dat zij geneukt wilde worden. Zelfs T. had dat gezien, vertelde zij later. Korte tijd later klom T. de trap op naar haar slaapgedeelte op de eerste etage. Nog voordat T. de laatste trede had verlaten, zogen Kirsten en ik ons aan elkaar vast. Onze lippen werden wit onder de druk waarmee die op elkaar werden geperst. Ik had het gevoel dat Kirsten probeerde om haar tong via mijn linkeroor naar buiten te laten komen.

Ik op mijn beurt was bezig haar keelamandelen te pellen. Wij kwamen handen en andere lichaamsdelen tekort om tegen elkaar aan te persen en elkaar te betasten. Ik duwde mijn linkerbeen omhoog tegen het kruis van Kirsten. Zij reageerde door tegen mijn bovenbeen aan te ‘rijden’ waarbij ik de warmte van haar kutje dwars door haar – en mijn jeans- heen kon voelen. Kirstens gleufje leek wel een straalkacheltje. Ik greep haar billen met beide handen vast en kneep daar zo hard als ik kon in.

Kirsten greep mij vol in mijn kruis. Zo grof dat het pijn deed, maar die pijn wond mij vreselijk op. Ik liet Kirstens billen los. Met mijn linkerhand trok ik de knoop van haar jeans bijna kapot. Mijn rechterhand deed zijn best om Kirstens tietjes te verpletteren. Zelfs door haar beha en truitje heen voelde ik de twee snoeiharde tepels, die er werkelijk om schreeuwden om eraf te worden gebeten. Kirsten was nat. Kletsnat. Zodra ik mijn vingers in haar slipje had weten te wurmen, waren die ook zeiknat geworden. Kirstens clitje was heel goed voelbaar. Elke aanraking liet een siddering door Kirsten gaan.

Haar dijen trokken dan samen om mijn hand en haar lichaam vouwde zich dubbel vanaf haar buik. Ik trok haar broek naar beneden. Het blauwe slipje had het bijna niet overleefd. Aan een kant ingescheurd, was het plotseling verdwenen. Ik heb Kirsten op mijn knieën gebeft, terwijl zij staand met haar handen mijn hoofd tussen haar benen duwde. Mijn mond en neus glommen van haar sap. Ik proefde Kirsten. Wat heet proeven? Ik dronk Kirsten. ‘Lik me’, riep zij. Ik meende mij vaag iets te herinneren dat ene T. een verdieping hoger in bed lag.

Aangezien haar slaapgedeelte niet door een muur of deur werd afgescheiden, moest T. onze paringsgeluiden gewoon kunnen horen, maar ik was al zo bloedgeil. Met mijn mond nog steeds tegen Kirstens genotsgrotje stak ik mijn linkerhand tussen haar benen door. Ik stond op en tilde haar met mijn arm tussen haar benen door op en legde haar neer op het dekbed. Hoe precies is mij ontgaan, maar even later waren Kirsten en ik elkaar gek aan het maken. Opeens waren wij naakt. Mijn pik klopte en de aderen op mijn schacht waren duidelijk zichtbaar.

Ik probeerde om Kirsten mij te laten pijpen. Dat is nooit een van Kirstens favorieten geweest. Wat zij met haar mond en lippen niet deed, maakten haar handen meer dan goed. Met beide handen trok, nee sjorde Kirsten mijn voorhuid over mijn eikel. Mijn voorvocht liep over haar vingers. Het bleef maar uit mijn gaatje sijpelen. Kirsten smeerde er mijn hele eikel en schacht mee in. Zelfs mijn balzak glom op een bepaald moment. Ik trok Kirsten over mij heen met haar kutje tegen mijn mond. Ik wilde haar op mijn tong klaar laten komen.

Kirsten ging met een paar nagels over mijn eikel. Ik heb nooit geweten dat er ook striemen op je eikel kunnen ontstaan. Nou geloof mij maar: dat kan dus wel. Kirstens onderlichaam lag tegen mijn mond. Ik omarmde haar bekken met beide handen. Met mijn handen trok ik Kirstens kadetjes uit elkaar. Haar druipende poes en roze kontgaatje keken mij brutaal aan. Leken mij zelfs uit te dagen! Toen ik met het puntje van mijn tong het roze sterretje aanraakte, hoorde ik iets dat als ‘Oef’ klonk. Het kringspiertje was gevoelig vanavond.

Ik vouwde mijn tong tussen Kirstens lipjes en stak die zo diep mogelijk in haar. Het eerste kootje van mijn rechter wijsvinger verdween in het roze gaatje. Ik trok Kirstens kutje nog dichter tegen naar mij toe. Elke keer als ik probeerde ook een tweede kootje in haar kontje te laten verdwijnen, beet Kirsten in mijn eikel. Als straf of als aanmoediging? Als Kirsten en ik zo door waren gegaan dan had ik mijn zaad in haar gezicht gespoten. Kirsten had waarschijnlijk de controle helemaal verloren en mijn hele gezicht met haar kutsapjes ingesmeerd.

Ik wilde wat anders. Ik wilde iets proberen en ontdekken. Ik wilde mijn grenzen en die van Kirsten opzoeken. Hijgend en bijna klaarkomend, vertelde ik Kirsten hees dat ik met haar naar boven wilde. Naar het slaapgedeelte van T. Op dat moment had Kirsten het zelfs goedgevonden als ik haar door de buurman van nummer twaalf en zestien had laten nemen. Tegelijkertijd nog wel, dus zonder verder aanmoediging nodig te hebben, trippelde Kirsten overdreven heupwiegend richting de trap. Ik volgde blindelings met mijn lans schuin naar voren. Kirsten liep voor mij de trap op en ik zag haar natte lipjes op de trap langs elkaar heen gaan.

Ik kon mijzelf niet bedwingen en stak mijn wijs- en middelvinger van onderen in Kirstens gleufje. Zij viel bijna achterover van de trap. Wij gierden het uit van de lol. Bovenaan de trap zag ik T. op het bed liggen. Haar ogen waren misschien wel gesloten, maar ik betwijfelde of T. ook echt sliep. Volgens mij waren Kirsten en ik daarvoor beneden iets te luidruchtig geweest. Ik stuurde Kirsten met haar schouders naar het bed. Zij liet zich opvallend meewerkend naast T. op het bed leggen.

Zonder daar op dat moment verder over na te denken, stortte ik mij weer vol op Kirsten. Kirsten ook op mij. Monden en handen waren overal. Elk lichaamsdeel deed mee. Opeens liet Kirsten vocht uit haar kutje over mijn gezicht lopen. Het kon niet anders dan dat zij net enorm heftig klaargekomen was. Vanaf dat moment was er bij mij geen houden meer aan. Ik sprak T’s naam uit. Kirsten lag nog met gesloten ogen naast mij. T. reageerde niet. Ik zei haar naam nog eens. Ditmaal iets luider. Nog geen reactie. Toen ik T. voor de derde keer aansprak, opende Kirsten haar ogen.

Zij keek beurtelings naar mij en naar T. Toen Kirsten ook T’s naam noemde, draaide T. zich naar ons om. Er werd geen woord gezegd, maar alle zes ogen spraken boekdelen. Nu twijfelde ik er helemaal niet meer aan dat T. alles dat beneden gebeurd was, had gevolgd. Op dat moment had ik even niet meer zo’n grote mond. Eigenlijk had ik iets in gang gezet, waarvan ik zelf niet eens wist wat ik daarmee wilde. Ik denk dat iedereen, man en vrouw weleens fantasieën over een trio heeft gehad. Ik was zeker geen uitzondering. Nu aarzelde ik echter.

Met name omdat T. onmiskenbaar zwanger was en haar dikke buik haar ook niet echt mobieler maakte. Een actieve rol leek mij dan ook niet voor haar weggelegd. Ik concentreerde mij maar weer op Kirsten, die zich ook even geen raad leek te weten met de situatie. Ik wist niet of Kirsten ooit wel eens wat met T. had gedaan. Het zou mij niet verbaasd hebben als dat wel zo was, maar ik weet dat nog steeds niet. Kirsten liet zich graag naar een tweede orgasme beffen en vingeren. Ook nu weer glom mijn gezicht van haar vocht. Ze smaakte heerlijk.

Ik wist ons zo te draaien dat T. goed kon zien hoe ik Kirsten liet kreunen. T’s ogen namen alles in zich op. Zij miste niets. Het kon heel goed mijn verbeelding of fantasie zijn geweest toen ik dacht een diepe zucht te horen op het moment dat mijn rechter middelvinger bijna volledig in Kirstens kontje verdween. Kirsten betaalde mij met gelijke munt terug. Wat mij weer deed sidderen. Ik drukte mijn rechter wijsvinger in Kirstens doosje en ik begon haar kutje en kontje langzaam tegelijkertijd te vingeren. Kirsten trok mijn zak omhoog en stak nu haar duim in mijn kont. Heftig!

T. stak haar hand uit en streelde Kirstens billen. Ik wist niet of Kirsten in de gaten had dat het de hand van T. en niet die van mij was. Voor Kirsten leek het op dat moment ook totaal niet uit te maken. Zij leek helemaal in haar spel met mijn sluitspier op te gaan. Ik besloot een stapje verder te gaan. Ik deed mijn best om, met Kirsten bovenop mij, een draai van 180 graden te maken zodat T. kon zien hoe Kirsten mijn kont vingerde of eigenlijk duimde. De draai lukt niet helemaal, maar volgens mij kon T. voldoende zien. Anders zou haar fantasie de rest wel doen.

Opeens voelde ik soms drie handen. Twee waren onmiskenbaar van Kirsten, dus die derde moest wel van T. zijn. Ik vergiste mij niet. T’s hand omvatte mijn zak en masseerde die een beetje. Ik sloot mijn ogen en probeerde voor mijzelf een beeld te vormen over hoe het er op dat moment tussen mijn benen uitzag. Dat had ik beter niet kunnen doen, want vrijwel op datzelfde moment verkrampte mijn prostaat en voelde ik mijn sperma zich een weg naar buiten zoeken. Ik heb geen idee hoe hoog mijn zaad is gekomen. Wat ik wel weet is dat er aan mijn orgasme geen einde leek te komen.

Aan het zaad wel, maar mijn prostaat en zaadbuis bleven mijn eikel melden dat het feest was. Na mijn orgasme bleef ik plat op mijn rug liggen. Uitgeput en suf gespoten. Kirstens handen omklemden mijn lat nog steeds. In mijn gedachten sijpelde mijn sperma over haar handen naar mijn zak. Ik probeerde langs Kirsten heen te kijken. Ik was benieuwd of ik iets van T. kon zien. Na enig wurmen, kon ik net zien dat T. naar haar hand keek. Ik vermoedde dat mijn zaad daarop zou zitten. Het idee dat T. daar nu gebiologeerd naar zat te kijken was ruimschoots voldoende om mijn lul in de neukhouding te laten.

Kirsten leek ook nog niet verzadigd te zijn. Zij draaide zich om en drukte haar mond op de mijne. Ik omhelsde haar en graaide met mijn handen door haar haar. Onze lippen werden weer op elkaar geperst. Het leek alsof Kirsten met haar heupen probeerde om die van mij door het matras heen te drukken. Ik voelde de hitte van haar schaamlipjes tegen de schacht van mijn lul. Kirsten bewoog haar bekken, zodat mijn eikel elke keer net niet bij haar naar binnen schoof. Het geile mormel, maar tegelijkertijd ook weer wat een heerlijk sletje.

Kirsten genoot altijd als ik haar zo noemde. Zij zag dat in bed als een ‘eretitel’ vertelde zij. Het uitdagen en zelfs provoceren van Kirsten kreeg een abrupt einde toen ik een paar vingers om mijn lul voelde. Na een paar bewegingen met mijn lul heen en weer werd mijn pik naar voren geduwd. In een handig samenspel tussen de vreemde hand (die uiteraard alleen maar van T. kon zijn) en de heupbewegingen van Kirsten, wist mijn eikel opeens de weg in de genotstunnel van Kirsten. Die mij meteen met sensuele heupbewegingen in extase wist te brengen.

Ik hoorde het geruis van het dekbed van T. Zou zij… T. hield mijn pik vast. Daardoor kon ik maar een paar centimeter van mijn pik in Kirsten krijgen. T’s hand werkte als een vroegtijdige stop, maar wat haar hand aan de ene kant onmogelijk maakte, maakte T. goed door mij met diezelfde hand tijdens het neuken licht af te trekken. Ik dacht helemaal in het Walhalla terecht te zijn gekomen toen ik de tweede hand van T. langs de binnenkant van mijn dijen voelde strelen. Soms verdween die hand eventjes.

In mijn fantasie gebruikte T. die hand dan om Kirsten aan te raken. Te strelen. Misschien zelfs over Kirstens sterretje te wrijven. Dat had ik niet moeten denken, want orgasme nummer twee kondigde zich aan. T. moet aan de hardheid van mijn pik gevoeld hebben dat ik bijna aan het klaarkomen was. Zij wipte mijn lul handig uit Kirsten. T. hield wel mijn pik vast, maar liet die kloppend en voorvocht spuwend tegen Kirstens lipjes liggen. Elke beweging van T. of Kirsten, welke dan ook, had mij op dat moment laten exploderen. Gevoelsmatig zou ik tegen het plafond zijn geklapt.

Wij hebben daar zo secondelang roerloos gelegen. Geen van ons drieën bewoog ook maar een spiertje. Het onvermijdelijke gevolg was ons alle drie duidelijk. Nadat ik enigszins tot bedaren was gekomen, vroeg ik aan Kirsten om mijn pik weer in zich te stoppen. Kirsten hoefde echter niets te doen. T. was mijn gids. Ook nu weer zag ik niets. Ik nam mijn omgeving alleen op gevoel en geluid waar. Mijn fantasie deed de rest. In die fantasie zag ik de vingers van T. het clitje van Kirsten opzoeken.

Ik zag dat zo levendig voor mij, dat ik aan Kirsten vroeg/opdroeg zich om te draaien en met haar rug op mijn borst te gaan liggen. Zonder op- of aanmerking ging Kirsten in de gewenste houding liggen. In een oogwenk werd mijn paal weer bij haar naar binnen geleid. Eerst bewoog Kirsten niet veel, maar dat veranderde langzaam. Weer in mijn fantasie kwam dat doordat T. nu heel goed het clitje van Kirsten kon strelen. Toen ik mij daarbij nog voorstelde dat T. het clitje met haar lippen zou aanraken, was ik rijp voor opname in een kliniek. Ik dacht echt dat ik gek werd.

Ik had zo de hele nacht wel door willen gaan om elke fantasie tot leven te laten komen. Mijn geest was gewillig, maar mijn vlees was zwak. Zeker toen ik de hand van T. beurtelings over mijn zak, schacht en wat niets anders kon zijn dan het kutje van Kirsten, waren bij mij alle remmen los. Het heeft echt niet langer geduurd dan twee of drie stoten totdat ik mijn prostaat zijn uiterste best voelde doen om mijn laatste zaadcellen in Kirsten te schieten. Zaad kwam er niet veel meer. Mijn gevoel was des te heftiger.

Ik heb meer gedaan dan alleen kreunen. Ik denk dat ik zelfs een schreeuw heb gelaten. Ik ben zo heftig klaargekomen dat ik niet eens heb meegekregen of dat ook voor Kirsten gold. Kirsten en ik zijn de rest van die nacht bij T. boven blijven slapen. Wij lagen soms tegen elkaar aan. Op een bepaald moment lag ik zelfs lepeltje lepeltje met T. Haar warme billen lagen tegen mijn liezen. Gelukkig was ik niet meer tot een erectie in staat. Later, in mijn fantasie heb ik ook nog heerlijke seks met T. gehad.

In die fantasie was het nu de hand van Kirsten die mij in T. hielp en wiens wijsvinger diep in mijn kont stak. In mijn fantasie kwam mijn zaad nu langzaam uit T. druppelen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen