Schone schijn

Ingezonden door Twan

Toen ik in deze organisatie binnenkwam, werd mij een werkplek bij twee dames op de kamer toebedeeld. Caroline en L.  waren beiden dames van -ik schat- begin dertig. Caroline was een dame van wie mij meteen opviel dat zij hele lange benen had. Die werden nog eens geaccentueerd doordat zij vaak een minirokje droeg. Net als L., die weliswaar een kop kleiner was dan Caroline, maar ook vrijwel altijd korte rokjes droeg. Ook bij L. lieten die rokjes zien dat er aan haar benen niets mankeerde.

L. was 1.75 meter lang, slank en had een leuk kapsel vol met slagen en kleine krulletjes tot halverwege haar rug. L. droeg vaak strakke truitjes en blouses waardoor haar prachtige borsten nog eens extra werden geaccentueerd. L. was wat je noemt een mooie meid, maar er zat wel een schaduwkant aan L. Ik zou al snel merken dat L. zich de chef van de kamer voelde. Dat was absoluut niet zo, maar zo kon L. zich wel manifesteren. Caroline leek dat niet alleen gewoon te accepte-ren, maar zij leek dat ook wel prettig te vinden.

Omdat ik zelf ook graag de regels bepaal, botste dat regelmatig. Wat heet botsen? L. en ik hebben weleens flink ruzie gehad. Mijn beeld van haar was dan ook dat van een arrogante, over het paard getilde bitch. Een dame die ook niet zou schromen om in situaties, waarin dat nuttig of nodig kon zijn, haar uiterlijk in de strijd te gooien. Voor mijn gevoel paste zij ook wel in het plaatje van een golddigger. Het liep niet lekker tussen L. en mij. Ik denk dat wij daarom beiden blij waren dat ik mijn werkzaamheden vanaf een andere locatie ging invullen.

Ik betrapte mijzelf er wel eens op dat als ik bepaalde informatie van mijn oude kamer nodig had, ik altijd Caroline belde. Nooit L. Volgens mij konden zowel L. als ik daar prima mee leven. Ik heb jaren naast mijn eigenlijke werk trainingen en    cursussen gegeven aan medewerkers uit dezelfde landelijke organisatie. Vanaf mijn nieuwe, decentrale werkplek bleef ik dat naast mijn werk doen. Vanwege het hoge specialisatieniveau van enkele van die cursussen werd deze altijd door twee docenten verzorgd. Landelijk was slechts een handvol docenten voor deze cursus beschikbaar.

Zo gebeurde het regelmatig dat je de cursus gaf met iemand met wie je dat al vaker had gedaan. De organisatie, aan wie ik mezelf als freelance docent verhuurde, was daarom permanent op zoek naar deskundigen die ook als docent ingehuurd konden worden. Via via had ik al gehoord dat L. ook was benaderd en dat zij had toegezegd beschikbaar te zullen zijn. Gelet op onze historie zag ik geen mogelijkheid tot samenwerking met deze dame. Toen ik dus op een bepaald moment werd benaderd om als toegevoegde docent weer een nieuwe cursus te gaan verzorgen, wilde ik eerst wel weten wie mijn evenknie zou zijn. Dat zou L. zijn!

Ik meen dat ik zo diplomatiek mogelijk heb geprobeerd duidelijk te maken dat ik die samenwerking weinig productief inschatte. Ik was dan ook extreem verbaasd toen ik hoorde dat L. juist om mij als mededocent had gevraagd! Wat zat daarachter? Welk kunstje probeerde zij mij te flikken? Zonder ‘alarmbellen af te willen laten gaan’, vroeg ik of er geen sprake was van een vergissing. L. en ik konden elkaar niet luchten of zien, dacht ik, dus accepteerde ik onder voorbehoud. Dat voorbehoud hield in dat ik van tevoren eerst een goed gesprek met L. wilde hebben. Zo geschiedde.

L. en ik maakten een afspraak om op neutraal terrein een kop koffie te gaan drinken. Plaats delict zou Wagamama bij NS-station Amsterdam-Zuid worden. Gewapend met een gezonde dosis argwaan en met allerlei redenen in mijn hoofd waarom onze samenwerking gedoodverfd was om te mislukken, stapte ik Wagamama binnen. L. zat al aan een tafeltje te wachten. Was het nou gespeeld of verscheen er zowaar een glimlach op haar gezicht? Cynisch als ik was, dacht ik nog ‘als een boer die kiespijn heeft’.

We bestelden een kop koffie en ik sprak mijn verbazing uit over het feit dat L. mij als favoriete mededocent voor deze cursus had genoemd en voegde daaraan toe dat ik dat nooit had verwacht of zelf zou hebben gedaan. Ik vond mijzelf redelijk duidelijk. L. leek een beetje van haar stuk gebracht te zijn en zei mijn naam genoemd te hebben vanwege mijn grote schat aan ervaring. Het zou haar eerste optreden als docent zijn en daar was zij behoorlijk onzeker over. Zij ver-wachtte veel van mij te kunnen leren.

Aangezien mijn achterdocht nog steeds niet helemaal weg was, vroeg ik L. hoe zij een en ander voor zich zag. L. wilde graag een dagdeel gebruiken om samen met mij de hele cursus door te nemen om de inhoud en methodiek door te spreken. Ik hoefde niet weer met de trein naar haar toe te komen. Dit keer zou zij met de trein naar mij toe komen. ‘De berg komt naar Mohammed’ dacht ik nog, maar we maakten een afspraak. Ik had bij mij op kantoor een vergaderruimte kunnen regelen. L. en ik namen de hele cursus van A tot Z door.

Bij het weglopen vroeg L. of ik op elke cursusdag misschien een half uurtje eerder kon komen om L. weer even op weg te helpen. Ik ging akkoord. De vier cursusdagen gingen voorbij. Op de vijfde dag, de examendag, zaten L. en ik na afloop de opgaves na te kijken. Het was een prachtige score. Geen van de kandidaten was gezakt. Het gemiddelde resultaat was zelfs aan de hoge kant. L. bedankte mij voor onze samenwerking die zij erg prettig en collegiaal had gevonden. Ik van mijn kant zei dat ik blij was toch op haar uitnodiging in te zijn gegaan en dat ik nu een heel andere L. had gezien.

Niet die bijna arrogante, maar die onzekere en zoekende L. Verbeelde ik het mij nou of zag ik L’s ogen vochtig worden? Met een ferme handdruk namen wij afscheid en gingen wij elk onze weg. Drie maanden later kwam het evenement van het jaar eraan: het Eindejaarsfeest. Beroemd en berucht in alle gelederen van het bedrijf. Iedereen die wat was of wat wilde zijn binnen het bedrijf was daarbij aanwezig. Zien en gezien worden daar ging het om. Het feest werd elk jaar groots aangepakt. Enige honderden medewerkers zouden komen.

Catering, band en disco, alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik stond elk jaar weer met verbazing te kijken hoe sommige collega’s, die het hele jaar een stijve hark waren, die stijfheid op het feest trachtten te verbergen. Bewegingen op de dansvloer, die op dansen moesten lijken, vertoonden meer gelijkenis met een varken dat kort voor de slacht wordt geëlektrocuteerd. Ik stond in een hoekje met een collega te praten. Ik had L. al een keer of drie langs zien lopen. Was zij nou naar mij op zoek? In ieder geval liep zij, nadat zij mij zeker had zien staan praten, weer door.

Ze zou dus wel iemand anders hebben gezocht. Amper was mijn collega alweer met iemand anders in gesprek of daar kwam L. weer aan. Ditmaal liep zij recht op mij af. L. vroeg of zij een biertje voor mij kon halen. 'Graag', zei ik. Even later kwam zij met twee glazen terug. L. ging tegenover mij staan en wij probeerden wat te praten. Omdat de band zo hard speelde, vingen wij steeds slechts flarden van het gesprek op. Zelfs met onze handen als een toeter om elkaars oren. konden we elkaar amper verstaan. 

We liepen richting het bedrijfsrestaurant dat enigszins achteraf lag. Daar konden wij elkaar tenminste verstaan. We babbelden wat. L. begon nogmaals over onze cursus en zei dat zij bij de organisatie al had aangegeven volgend jaar graag weer een cursus met mij te willen geven. Dat leek mij leuk en dat zei ik ook tegen haar. Onze glazen waren al even leeg en ik bood aan nieuwe te gaan halen. Dat vond L. een goed idee. Zij zei alleen wel meteen met mij mee te lopen. Even samen dansen leek haar leuk. Op dat moment was haar wens mijn bevel.

Na een paar nummers op de dansvloer te hebben gestaan, vond ik het wel genoeg. L. blijkbaar ook. Samen liepen we naar de rand van de vloer. Alweer moesten wij in elkaars oor toeteren om enigszins verstaanbaar te zijn. Ik dacht het niet goed verstaan te hebben, maar L. stelde voor om bij haar thuis een drankje te gaan drinken. Volgens haar woonde zij dichtbij. We hadden geen taxi nodig. L’s woning lag op een paar honderd meter afstand van kantoor. In onze jassen gedoken, liepen we door. Het viel mij op dat L’s jas zo lang en dik was.

We kwamen binnen in een hal waarvan de wanden en vloer met glanzend wit marmer waren bekleed. Een trap met bewerkte en uitgesneden leuning leidde naar L's woning op de eerste verdieping. We kwamen in een prachtige ruimte met hoge plafonds waarop in gips uitgevoerde ornamenten waren aangebracht. Een centrale kroonluchter was het epicentrum. Het huis echt een monumentaal pand van misschien wel meerdere eeuwen oud. In de hoek stond een hoge kerstboom. We hingen onze jassen aan de kapstok en gingen op de bank zitten.

L. stond meteen weer op en haalde, zonder verdere vragen, twee biertjes uit de koelkast. Zij ging naast mij zitten en we kletsten erop los. Er zat geen begin of eind aan wat wij bespraken, maar als ik mij niet vergiste dan was het L. daar ook niet om begonnen. L. gaf dat ook toe. Door mijn aan de ene kant afwijzing en afstandelijkheid, maar aan de andere kant mijn deskundigheid en geduld waren voor L. een samenkomst van redenen voor haar om zich vreselijk tot mij aangetrokken te voelen.

Die bekentenis maakte mij op mijn beurt weer een beetje onzeker. Ik wist dat wat en hoe ik het had gedaan absoluut niet de bedoeling had gehad om indruk op L. te maken. Aan de andere kant zaten we, een paar dagen voor de kerst, in een prachtig ingerichte kamer met een mooie kerstboom. Met z’n tweeën, waarvan ik zeker wist dat eentje daarvan zin kreeg in seks. Ineens zaten we op de bank te vrijen. Monden en neuzen raakten elkaar of draaiden om elkaar heen. L’s handen betastten mijn lichaam en mijn handen het hare.

Ik knoopte het witte bloesje los en trok het uit haar zwarte rokje. Een zwarte, doorzichtige beha werd zichtbaar. Ik kon de lichtkleurige tepelvlekken en de iets rodere tepels er dwars doorheen zien. Voor de rest had L. een opvallend lichte huidskleur. Nu ik haar van echt dichtbij bekeek, zag ik dat L. ook redelijk veel sproetjes in haar gezicht had. Toen drong het tot mij door, want L’s krullen hadden ook iets rossigs. Ik dacht meteen dat L’s zomers wel vreselijk zou verbranden in de zon. L. pakte mijn hoofd en trok dat naar zich toe. Weer vonden onze monden elkaar.

Mijn handen streken over haar benen. Zij gingen steeds iets verder omhoog. Tot mijn hand iets voelde dat aan kant deed denken. Ik voelde iets hards. Iets van metaal of kunststof. Het zou toch niet waar zijn? Droeg L. jarretels? Ook dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Alleen die gedachte al was genoeg om mij enorm op te winden. Twee dingen waren voor mij honderd procent zeker. We gingen neuken en die jarretels bleven aan! L. lachte toen zij de mengeling van verrassing en opwinding op mijn gezicht zag.

Zij leek het initiatief naar zich toe te willen trekken door met haar handen naar haar heupen te gaan. Met aan elke kant een duim duwde zij een zwart doorzichtig slipje over haar knieën en zwarte laarzen omlaag. Ik was nieuwsgierig en schoof haar rokje omhoog. Ik zag een zwart kanten jarretelgordel die aan de voorkant met twee bandjes met aan het einde een clip het gladde kutje van L. omlijstten. Meteen werd ik hard. Daar was verder niets meer voor nodig. L. gleed met haar hand over mijn kruis en voelde natuurlijk mijn erectie.

Met haar handpalm en gespreide vingers maakte L. precies de juiste bewegingen. Weliswaar op dat moment totaal overbodig, omdat mijn lul al strak stond. Ik ging staan en maakte mijn riem en de knopen van mijn broek los. Meteen werd een mega bult in mijn boxer zichtbaar. Die bult werd direct betast en beknepen. Wat L. met één hand niet lukte, gebeurde wel toen ik het elastiek van mijn boxer over mijn lul naar beneden trok. Mijn erectie sprong, klaar voor de strijd, enthousiast naar buiten. Niet alleen mijn hoofd, maar ook mijn lul wist dat we flink aan de bak konden.

Met mijn broek halverwege mijn bovenbenen pakte L. mijn lul met haar linkerhand en trok zij mijn eikel naar zich toe. Ik overstrekte mijn onderrug, waardoor mijn eikel nog geen vijf centimeter meer van L’s mond was verwijderd. Zonder haar handen te gebruiken wist L. mijn paal in haar mond te nemen. L. legde haar handen op mijn blote billen, maar nog steeds raakten haar handen mijn lul niet aan. Mijn hemel, L. kon er wat van. Mijn lul was echt niet haar eerste. L.s handen lagen nog steeds op mijn billen. Terwijl ik haar krullen vastpakte, keek ik naar haar mond om mijn erectie.

Als ik daarlangs keek dan zag ik dat L’s mooi gevormde benen iets geopend uit elkaar stonden. Daardoor zag ik weer haar gladde venusheuvel. Ik zei L. dat ik haar wilde beffen. Ik hoefde verder niets te zeggen, want L. ging liggen en leek haar rokje uit te willen trekken. Dat verbood ik haar. Aan haar heupen trok ik L's kutje naar mij toe, bijna gebiologeerd door die zwarte kousen en het gordeltje. L’s hoge laarzen maakten mijn wensplaatje op dat moment compleet. Eerst rustig en voorzichtig liet ik mijn tong over L’s venusheuvel gaan. Daar reageerde L. al op.

Die reactie werd sterker toen mijn tongpuntje links en rechts tussen haar grote en kleine schaamlippen op verkenning ging. Nog sterker toen ik met mijn tong het stukje tussen haar kutje en kontgaatje aanraakte. L. slaakte een diepe zucht. Bij haar ontsnapte de adem die zij al even had ingehouden in één keer. Het was een zucht. Of was het een hijg? Ik draaide, al was het meer gooien, L. op haar buik en trok haar rokje aan de achterkant omhoog. Twee nagenoeg witte billetjes keken mij aan. Ik gaf een kus op beide billen en liet mijn tong daarna in L’s bilnaad verdwijnen.

Mijn handen spreidden die billetjes en ik kon met mijn tong de hele spleet van L. bestrijken. In mijn geilheid richtte ik mij ook weer op haar kontje. L. reageerde op mijn tong toen ik haar kringspier aanraakte. Toen ik mijn vinger daarop legde en naar binnen wilde duwen, verstijfde haar hele lichaam. L. pakte mijn hand en zei dat zij dat niet wilde. ‘Misschien ooit wel, maar nu nog niet’, waren haar woorden. Ik kan best dominant zijn om daarmee soms een vrouw over een drempel te duwen, maar nu wist ik dat ik hier moest stoppen. Ik respecteerde haar wens.

L. ontspande zich daarna meteen weer en gaf zich weer over aan haar genot. Mijn lul klopte inmiddels van opwinding. Toen ik overeind kwam, zag ik ook een paar druppels voorvocht op de parketvloer liggen. Op mijn penisgaatje glansde een nieuwe druppel vocht, terwijl de vorige nog aan de rand van mijn eikel hing. L. lag daar in al haar schoonheid met haar open witte blouse met daaronder haar zwarte, doorzichtige beha en haar opgetrokken rokje met jarretels. Haar zwarte nylons en hoge laarzen gaven haar bijna iets ordinairs. Iets hoerigs, maar ook zoiets vreselijk geils!

Ik vermoed dat ik op dat moment aan een paar spiersamentrekkingen voldoende zou hebben gehad om mijn roomwitte zaad naar buiten te laten komen. Ik wist dat ik daarna al vrij snel niet meer in L. kon komen en dus besloot ik weer aan andere, nuchtere zaken te denken. L. lag daar stil. Waar zij zonet nog had gepijpt alsof haar leven ervan afhing, was zij nu de rust zelve. L. lag daar alsof zij genomen wilde worden. In elk geval moest het verdere initiatief van mij uitgaan. Ik ging met mijn handen vanaf haar laarzen omhoog. Steeds dichterbij haar gladde kutje.

Haar schaamlipjes leken iets roder en wat meer opgezet dan zonet. L. hield zich in, maar stond volgens mij ook op springen. De stilte voor de storm. Ik zette L. in een halfzittende houding met haar billen net over de rand van de bank. Toen ik op mijn knieën ging zitten, wees mijn eikel pal richting L’s kutje. Haar lipjes hadden nu dezelfde kleur als haar tepels. Die leken mij brutaal aan te kijken. Daar wilde ik ze voor straffen door erin te knijpen en er dwars door haar beha heen licht in te bijten. L. sloot haar ogen weer en gooide haar hoofd achterover.

Haar rug trok nog krommer toen ik mijn eikel tegen haar lipjes zette en hem vervolgens in een vloeiende beweging in haar schoof. Langzaam doorstotend totdat mijn balzak tegen L’s sterretje tikte. L. begon mij met heupbewegingen te neuken. Even leek het een strijd te worden wie het tempo zou bepalen, maar al snel vonden wij een compromis waarbij L. haar bekken terugtrok als ik mijn pik uit haar haalde. Zodra ik weer in haar stootte, stootte zij haar heupen richting de mijne.

Ik weet zeker dat het niet alleen L’s sapjes waren die ervoor zorgden dat wij met elk heupcontact klets- en smakkende geluiden maakten. Ik kon zelfs in L. het vocht uit mijn penisgaatje voelen komen. L. bewoog in ritme. L. kronkelde. L. probeerde mijn lul te vermoorden, zo voelde het. Toen ik, op het toppunt van mijn extase, haar een 'slettebak’ en ‘hoer’ noemde, hoorde ik alleen maar een diepe uitademing waarin zij lang en hard ‘ja’ schreeuwde. Of dat nou was wat zij nog net nodig had gehad weet ik niet, maar het was wel meteen daarna dat L. haar nagels in mijn rug plantte.

Dat mijn shirt dat schadeloos heeft doorstaan, verbaast mij nog. Zeker omdat ik bij thuiskomst de volgende dag de nagelafdrukken en schrammen van L. in mijn rug zag staan. L. sloeg haar benen wild om mij heen en het leek of zij zou doordraaien. Nu schold zij mij uit voor ‘vuile klootzak’ en ‘verkrachter’. Toen zij ook nog schreeuwde dat zij mij gek zou maken, had zij daar volkomen gelijk in. Met mijn snoeiharde pik diep in haar voelde ik haar baarmoedermond samen-knijpen. Mijn eikel werd bijna afgeknepen.

L. bleef maar klaarkomen. Het ene orgasme volgde op het andere. Er leek geen einde aan te komen. Eén van mijn fantasieën was om in het gezicht van een vrouw klaar te komen. Dat crèmekleurige zaad op haar wangen, mond en voorhoofd te zien. Op dat moment was ik er geil genoeg voor om dat te doen. L. hing achterover met haar handen achter haar rug op de bank. Als een volleerd pornoacteur roste ik de voorhuid over mijn eikel heen en weer. Ik voelde mijn sperma eraan komen. Mijn prostaat leek overuren te maken.

Op het moment van mijn orgasme kromp ik ineen in een kramp. Ik moet bijna dierlijke geluiden hebben gemaakt. De aanblik van mijn zaad op L’s gezicht was zo geil dat ik erg graag nog een keer op haar gespoten zou hebben. Mijn orgasme was echter zo intens geweest dat mijn lul, ondanks dat mijn hoofd dat graag wilde, het af liet weten. Nog nooit eerder heb ik het zo jammer gevonden dat ik mijn camera niet bij mij had. Achteraf besefte ik dat ik ook mijn telefoon had kunnen gebruiken.

Ik denk dat ik op dat moment alleen maar primair en met mijn pik heb gedacht. Ik ben pas de volgende morgen naar mijn eigen huis gegaan. L. en ik hebben elkaar nog drie keer geneukt. Een paar weken hebben wij ook nog aan telefoonseks gedaan. Pas toen L. haar huidige man leerde kennen, stopte ons contact. Zo nu en dan denk ik nog weleens aan dat arrogante nest dat om mijn pik in een hoer veranderde. Ik krijg het er nog warm van.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen