Bij de kapper

Ingezonden door Marc

Bij de kapper waar ik altijd ga, loopt sinds een half jaar een alleraardigst grietje stage. Ze mag de jassen aannemen, de gasten een kopje koffie geven, de kappersschorten alvast omdoen bij de klanten, de haren opvegen en dergelijke. De laatste keer dat ik er was, mocht ze mij voor het eerst knippen van de eigenaar. Blijkbaar had ze genoeg geleerd dat ze het mocht proberen. Verlegen komt ze op mij af gelopen en vraagt of het goed is dat ze mij mag knippen. Ik kijk in haar mooie, wat verlegen blauwe ogen en zeg: ‘Natuurlijk meisje. Hoe heet je?’

Ze glimlachte en zegt: ‘Michelle meneer. Ga maar op de achterste stoel zitten.’ Ze loopt voor me uit, zodat ik goed uitzicht op haar volle billen heb. Ze heeft het volgens mij in de gaten, want ze doet een catwalk waarbij haar billen bij elke pas extra opzij uitdijen. Ze doet de kapperscape bij me om en vraagt hoe ik geknipt wil worden. ‘Klem twee, zoals altijd’, zeg ik. Ietwat onhandig begint ze mij te knippen. Of ze het expres doet of niet weet ik niet, maar ze gaat met haar benen lekker tegen mij aan staan. Het kan zijn dat ze het doet, omdat ze vrij klein van stuk is. Ik schat haar 1m60.

Onder de cape wrijf ik wat tegen haar been aan. Ze lijkt het niet erg te vinden, maar plots stopt ze en kijkt ze mij aan. Ze zegt niets en gaat weer verder. Even denk ik dat het haar niets doet, maar dan valt mijn oog op haar priemende tepel. ‘Let jij even op de zaak Michelle?’ vraagt de eigenaar ‘Ik moet even een boodschap doen.’ Ze staat nu alleen in de kleine kapperszaak met mij als enige klant. ‘Ja, dat is goed. Blijf je niet te lang weg?’ De eigenaar vertrekt en ik zie mijn kans schoon mijn handen de vrije loop te laten onder de cape.

Ik wrijf zachtjes aan de binnenkant van haar benen en merk dat ze steeds vaker ‘even stopt’. Als ik merk dat ze haar ogen even dicht doet en echt staat te genieten, haal ik een arm onder de cape vandaan en betast haar heerlijke kontje. Mijn hand gaat links en rechts over haar billen en van boven naar onder door haar bilnaad. Ik kneed het geile kapsterkontje goed stevig. ‘Wacht even’, zegt ze ‘nog even de wenkbrauwen en dan ben je klaar.’ Zodra ze klaar is, sta ik op en pak haar lieve gezichtje in mijn handen. Ik sluit mijn ogen en kus haar. Onze lippen ontmoeten elkaar en we staan al snel te tongen.

‘Ik vond je altijd zo’n leuke man, maar ik mocht je nooit knippen. Ik heb me wel eens klaar gemasturbeerd toen je op je beurt zat te wachten.’ Ik krijg er een enorme stijve van. Zo’n mooi meisje dat mijn dochter had kunnen zijn, geilt op mij. Terwijl we aan het tongzoenen zijn, gaan mijn handen over heel haar lichaam. ‘Kom even in het keukentje staan’, zegt ze. ‘We staan anders zo te kijk.’ Weer kijk ik naar haar billen en bedenk me hoe fijn het moet zijn die uit elkaar te trekken en te neuken. Ze gaat op haar hurken zitten en ritst mijn gulp naar beneden.

Mijn harde pik (tweeëntwintig centimeter) plopt naar buiten. Ze pak mijn paal vast en neemt mijn eikel tussen haar lippen. Ze likt eerst mijn pik schoon. Langzame halen langs mijn steeds harder wordende pik. Haar hand knijpt mijn pik net achter de eikel, terwijl haar tong mijn eikel plaagt. Ik merk nu pas dat ze een tongpiercing heeft. Het voelt zo heerlijk! Hard zuigend en af en toe tot tegen haar amandelen pijpt ze me erop los. Ik word er zo geil van dat ik haar haren beetpak en haar hoofd ruw naar mij toe druk.

Ze moet even kokhalzen, maar dat weerhoudt mij er niet van haar keeltje eens hard te neuken. Drie, vier snelle harde stoten en dan laat ik haar op adem komen. Steeds een stoot erbij en dan weer even ademen. Ze hijgt bij elke adempauze wat mij enorm opwindt. Een sliert spuug en voorvocht druipt van haar kin af. Oh mijn god, wat pijpt ze me lekker! Het duurt niet lang voordat ik merk dat ik ga komen. Ik pak haar hoofd vast met twee handen en trek haar hoofd stevig over mijn pik. Ze wil weer teruggaan, maar nu houd ik haar hoofd stevig vast.

Ze raakt heel eventjes in paniek, maar merkt snel dat het menens is. Mijn heupen schokken als ik mijn zaad rechtstreeks haar slokdarm in spuit. Ik laat haar los en proestend komt ze bij. Ze veegt haar pijpmondje schoon en ritst mijn gulp dicht. Op dat moment komt de eigenaar weer terug. ‘Zo Michelle, ik ben er weer. Is het allemaal gelukt?’ ‘Ja meneer, alles onder controle. Loop maar even mee naar de kassa’, zegt ze, terwijl ze weer voor mij uit loopt. ‘Dat is dan €64,50 meneer’, zegt ze. ‘€64,50? Ik dacht dat het knippen maar €14,50 was?’ vraag ik een beetje verward. ‘Dat is het ook. En €50,- voor het pijpen….’

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 2.5 sterren
2 stemmen