Turkse milf

Ingezonden door Anoniem

Ik wordt geappt. Ik kijk en zie dat het een bekende is die ik lang niet gesproken heb. Momenteel zit die in Turkije in verband met een erfenis. Hij vroeg me of ik 250 euro kon overmaken naar zijn vrouw: achtendertig jaar, BBW, strakke wenkbrauwen en donkere ogen. Hij zou over drie weken terugkomen naar Nederland. Ik gaf aan dat ik het contant heb en vroeg hem of iemand het kon ophalen. Even later berichtte hij me en vroeg of ik het toch niet kon komen brengen. Na de bokstraining reed ik bij haar langs.

Ik belde aan en zijn vrouw opende de deur. Ze droeg een zwarte hoofddoek met een zwarte jurk tot net over haar knieën. Ik kende haar inmiddels drie jaar. Ik gaf haar het geld en vroeg hoe het met haar ging. Heel blij en vrolijk zei ze: 'Het gaat perfect. Kom even binnen.' Ze vroeg of wat wou drinken en ik vroeg om koffie. Ik ging zitten en stak een peuk op. Ineens viel het me op dat ze echt grote billen heeft. Ik had niet door dat ik staarde. Ze zag het en gaf me een glimlach toen ik haar aan keek.

Na wat te hebben bijgepraat, vroeg ze of ik haar man nog vaak sprak. Ik gaf aan dat onze band niet meer is wat het geweest is. Ze zei dat ze hetzelfde had. Hij gaf haar niet dezelfde aandacht als vroeger. Ze had hem betrapt op Tinder. Ik zei dat dat kut voor haar was en dat ze echt een toppertje is. Ze zei dat ze zichzelf wat vol vond. Ik keek haar aan en zei haar dat ze goed is zoals ze is. 'Een beetje houvast is juist lekker als je ermee om kan gaan.' Ik zei dat haar gezicht mooi is en dat elke man die wel vanuit een bepaalde hoek zou willen zien. 

Ze keek verbaasd en begon te blozen. Ze noemde me een gekkie en tikte me op mijn been. Ik liet me meeslepen en dacht niet na. Ik zei haar dat hij boft met die lippen en die billen van haar. Ze beet op haar lip en zei dat ik er mocht zijn met mijn krullen en lichte ogen. Ik schoof haar kant op en legde mijn hand op haar been. Ik vroeg haar of ze wel haar best deed om hem te bevredigen. Ze keek me aan en zei: 'Ik doe mijn best. Ik ben niet vies van seks en doe echt alles.' Langzaam zette ik mijn hand op haar gezicht.

Met mijn duim ging ik over haar lip. Ik keek haar aan en zei haar dat ik wel een duiveltje in haar zag. Ze stopte mijn duim in haar mond, terwijl ze mij aankeek. Langzaam begon ze er aan te zuigen. Ze streelde over mijn trainingsbroek en voelde mijn lul. Ze haalde mijn duim uit haar mond, zei dat ik groot ben en streelde me met twee handen. Ze kwam dichterbij en likte me in mijn nek. Ze vroeg: 'Houd je dit voor je?' Ik fluisterde in haar oor en vroeg hoe groot haar man is. Hijgend in haar oor fluisterde ik dat ze haar beide handen nodig had. 

Ik vroeg haar om op mijn schoot te komen liggen. Keurig deed ze wat ik haar vroeg. Langzaam begon ik haar billen te masseren. Ze zoog ondertussen aan mijn linker middelvinger. Na wat gespank en dirty talk nam ze mij mee naar haar slaapkamer. Ik vroeg haar om met haar armen plat op bed te gaan liggen. Ik ging achter haar staan en spankte haar drie minuten rustig op haar billen. Dat stopte nadat zij van het bed af sprong en mijn broek naar beneden trok. Ze keek me aan en zei iets in het Turks. Ze lachte en greep hem met twee handen vast. Mijn eikel stak eruit. 

Ik vroeg haar of ik haar mocht filmen. Ze lachte en zei dat het prima was zolang ze maar niet herkenbaar in beeld kwam. Ik keek haar aan, terwijl ze mijn lul nat maakte met haar tong. Ze trok me af met haar hand. Langzaam begon ze te zuigen aan mijn eikel. Ze stopte, zei dat ik lekker smaakte en dat ik echt een mooie lul had. Ze kwam losser en losser en ging steeds dieper. Ondertussen filmde ik hoe ze me pijpte. Ik legde mijn telefoon weg en zei haar in doggy te gaan staan. Twee seconde later stond ze al voor me klaar. Ik schoof mijn lul erin. Ze was onwijs strak.

Ze kneep in haar kussen en beet erin, terwijl ik steeds dieper ging. Eenmaal in haar zette ik haar armen op haar rug. Ik stootte steeds harder. Gillend zei ze dat ik te diep ging. Ik draaide haar om, zette haar benen in mijn nek en schoof hem opnieuw naar binnen. Haar gezicht vergeet ik nooit meer. De manier waarop ze naar me keek, was te geil. Scheldend in het Turks wond ze me nog meer op. Ik haalde haar benen van mijn nek en zette haar benen een kant op. Haar grote billen kwamen weer te voorschijn. Ik bleef in haar stoten en haar vertellen dat ze echt een 'topsletje' was.

Haar benen begonnen te trillen. Ik voelde dat haar kut zo erg aanspannen was. Het was een orgasme om niet te vergeten. Ik haalde mijn lul eruit en begon mezelf af te trekken. Ze keek me aan en kwam dichterbij met haar gezicht. Met haar likkend aan mijn ballen was ik aan het trekken. Ik kneep mijn lul dicht. Ze opende zelf haar mond. Ik mikte in haar mondje, maar raakte daarbij haar neus en wimpers. Snel zette ze haar lippen over mijn eikel en zoog eraan als aan een speentje. Ze slikte alles netjes door en liet me haar tong zien. Ik sloeg met mijn lul op haar tong. Achterover liggend nam ze een diepe zucht. Ze keek me aan en zei: 'Kom je morgen ook? Ik ben nog niet klaar met jou.'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6 sterren
10 stemmen