Les een…

Ingezonden door Bert

Het is vrijdagavond, een paar minuten voor elf. Ik ben er klaar voor en zit op de bovenste tree van de trap, zodat ik door het raam boven de keukendeur kan kijken. Ik ben helemaal bloot en mijn linkerhand speelt met mijn piemel, die misschien wel groter is dan ooit. Dat vind ik erg lekker, maar op dit moment ben ik veel te zenuwachtig om daarvan te genieten. Omdat de tijd maar langzaam gaat, gaan mijn gedachten terug naar twee maanden geleden. Naar een vrijdagavond toen ik me niet lekker voelde en naar beneden wilde sluipen voor een paracetamolletje.

Ik kon nog maar net op de overloop in de schaduw terug stappen, want precies op dat moment liep mijn vader naar de keuken. Hij was helemaal bloot en zijn piemel was groot en stond recht vooruit. De deur ging achter hem dicht en omdat ik nogal nieuwsgierig ben, keek ik dus door het raampje boven de keukendeur. Zo kon ik zien dat Isabel, onze huishoudster, ook in de keuken was. Tot mijn grote verbazing was zij ook bloot. Ze leunde tegen het aanrecht. Mijn vader ging achter haar staan en legde zijn handen om haar heen op de bobbels, die vrouwen aan de voorkant hebben.

Hij begon een beetje te wrijven en te knijpen. Een paar tellen later begonnen ze samen te bewegen. Ik kon alleen de bovenste helft van hun lichamen zien. Of daaronder iets gebeurde daar had ik geen idee van. Het was voor het eerst van mijn leven dat ik een vrouw zonder kleren zag. Nou ja, de bovenste helft dan. Dat komt omdat we in een supergroot bos in Canada wonen. De dichtstbijzijnde buurman woont ver weg. ‘Wel vijf dagen lopen,’ tenminste dat zegt mijn vader. Ik heb die buurman een keer gezien, toen ik nog heel klein was.

Verder komt er nooit iemand op bezoek en bestaat ons leven uit werken, eten en slapen. In de weken nadat dat gebeurde met blote pa en blote Isabel, kwam ik steeds meer te weten. Elke vrijdag precies als de klok in de huiskamer elf uur sloeg, lag ik natuurlijk op de overloop in de hoop meer te kunnen zien. Steeds kwam Isabel helemaal bloot de keuken in gelopen. Dat kon ik heel even zien als ze uit haar slaapkamer kwam. Mijn pa kwam bijna op hetzelfde moment uit zijn slaapkamer, steeds bloot met een harde recht vooruit staande piemel. In de keuken gebeurde steeds hetzelfde.

Als mijn pa dan terugliep naar zijn slaapkamer, was zijn piemel een stukje slapper en hingen er soms druppels aan. Wat deed hij toch met zijn piemel, dacht ik dan. Ik weet van mijn eigen piemel dat er slijmerig spul uit kan komen als je er mee speelt en dat dat best lekker voelt, maar pa speelde niet met zijn piemel. Zijn handen zaten aan haar bobbels. Drie weken geleden gebeurde er iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Op een middag hoorde ik gesnuif en het geluid van paarden. Er kwam een man naar ons huis met twee paarden. Het bleek een broer van mijn vader te zijn.

Ik wist niet eens dat mijn pa een broer had. Hij bleef drie dagen en ik vond hem aardig. Op de tweede dag haalde mijn pa Marga, onze merrie, uit de wei en zette haar vast aan een boom naast het huis. Meteen werd een van de twee paarden van zijn broer behoorlijk opgewonden en binnen een paar tellen schoof er een kanjer van een lul, zo noemde mijn oom die piemel tenminste, van tussen de achterbenen van dat paard tevoorschijn. Ik keek mijn ogen uit en voelde tussen mijn eigen benen dat mijn piemel ook begon te groeien, terwijl ik er niet eens mee speelde.

Het grote mannetjespaard sprong met de voorbenen op Marga’s rug en ik zag die lul van hem een beetje tussen de billen van Marga porren. Mijn oom schudde zijn hoofd en duwde met een hand Marga’s staart opzij, pakte met de andere hand die lul beet en duwde de lul in de plasspleet van Marga. ‘Haar kut is goed nat,’ zei mijn oom toen. Mijn vader lachte een beetje, maar ik snapte het niet. Bovendien stond ik diep onder de indruk te kijken naar het gestamp van die lul in de plasser van Marga. Poeh, dacht ik. Als dat maar geen pijn doet. Marga vond het blijkbaar allemaal best.

Het was eigenlijk zo voorbij en de lul schoof weer uit haar plasser. Hij viel een beetje slap naar beneden en ik zag er nog minstens een half glas van dat slijmerige spul uitstromen. Het leek wel op het spul dat al vaak ‘s nachts zomaar uit mijn piemel was gespoten en waar het ook uit spuit als ik er een tijdlang mee speel en lekker aan zit te trekken. Omdat mijn piemel, dubbelgevouwen in mijn broek nu wel tamelijk pijn begon te doen, rende ik snel naar boven. Toen ik mijn piemel opgelucht tevoorschijn haalde, hoefde ik hem maar even te bewegen of hij begon ook te spuiten.

Het was een bijzondere gebeurtenis, maar het maakte ook dat ik heel wat had om over na te denken. Op donderdag vertrok mijn oom weer en ik had besloten dat ik meer moest weten en wilde beter zien wat pa in de keuken uitspookte op de vrijdagavonden om elf uur. Er is een kleine bijkeuken naast de grote keuken, waar hout ligt, voor het koken en voor de kachel in de winter. Twee gaatjes in de muur heb ik stiekem iets groter gemaakt en die vrijdagavond had ik meteen geluk. Doodstil zat ik door de gaatjes te koekeloeren en Isabel stond precies zo dat ik alles goed kon zien.

Ze heeft minder haar tussen haar benen dan pa en ik op onze piemels en daardoor kon ik goed zien dat er tussen haar benen een spleet zat, die wel wat leek op de plasser van Marga. Binnen een paar tellen stond mijn pa achter haar en in mijn fantasie zag ik zijn handen om de bollen op haar borst gaan. Zijn piemel floepte tussen de benen van Isabel en ik zag de handen van Isabel erbij komen. Haar linkerhand maakte de plasgleuf een stukje open en haar rechterhand pakte de piemel. Die werd door haar, zo te zien vakkundig, naar binnen geschoven en pa begon meteen in en uit haar te bewegen.

Eerst nog langzaam, maar daarna steeds sneller. Een keer glipte zijn piemel uit de spleet, maar hij vond zelf de weg terug. Hij gleed gewoon soepel weer naar binnen. Ik kon toen goed zien dat de spleet van Isabel kletsnat was en ik moest denken aan de ‘kut’ van Marga, die ook goed nat was. Zou bij vrouwen die plasspleet ook kut heten? dacht ik toen. Alles bij elkaar vond ik het opwindend om te zien en ik voelde mijn eigen piemel ook weer groeien. Toen ik even later hijgende geluiden hoorde en ook de geluidjes van Isabel steeds sneller gingen, had ik grote moeite om niet aan mijn eigen piemel te trekken.

Ze mochten me echt niet horen, want de straf van pa zou niet mals zijn. Na een minuutje of zo kwamen ze tot rust en gleed vaders piemel, net als de paardenlul, uit de plasser en ook uit zijn piemel zag ik een paar druppels vallen. Er was geen woord gezegd. Pa vertrok weer en Isabel bleef even wijdbeens staan. Het slijmspul, duidelijk uit de piemel van pa afkomstig, droop uit haar spleet en even later kwam haar hand nog even met een zakdoekje tussen haar benen om het droog of schoon te deppen. Alleen daar naar kijken, vond ik al opwindend en mijn piemel bleef keihard vooruit staan.

Gelukkig vond Isabel het niet nodig om buiten te kijken toen ik een houtblok van de stapel af stootte. Isabel maakte de vloer schoon en verdween naar haar slaapkamer. Ik had een blote vrouw gezien en het was me heel goed bevallen. Het smaakte naar meer. Eigenlijk vond ik meteen al dat ik de plek van mijn vader een keertje moest overnemen, maar hoe? Weer boven in mijn bed speelde ik al snel lekker met mijn eigen piemel en ik spoot dat het een lieve lust was. Heerlijk!!!!! In de week daarna heb ik na veel nadenken een besluit genomen. Ik dacht en denk dat ik wel genoeg weet.

Het is voor mij nu wel zeker dat je piemel in zo’n vrouwenplasser stoppen een heel prettige ervaring is en daarom ga ik nu voor mezelf kiezen. Ik ga pa een hak zetten en daarna trek ik de wijde wereld in. Ik ben tenslotte al bijna achttien en er moet toch meer zijn op deze wereld dan alleen deze boerderij en een vader die nooit iets vertelt, waar ik niets aan mag vragen en die ook niks om mij geeft. Ik ben maar een goedkope, domme werkkracht. Nou, daar gaat hij achter komen. Ik heb van de week twee slaappillen uit het potje van Isabel gehaald en die heeft pa samen met zijn whiskey vanavond opgedronken.

Hij slaapt en snurkt als een os en ik ga zo meteen mijn piemel in de plasspleet van Isabel stoppen. Het lijkt er zelfs op dat mijn piemel dat ook al aanvoelt, want mijn piemel is knalhard en ik hoef er geen enkele moeite voor te doen. Ook is mijn piemel net zo groot als die van pa. We ruiken hetzelfde en er wordt toch niets gezegd. Isabel gaat vast niet merken dat ik het ben. Dat denkende, hoor ik nog net de laatste twee slagen van de klok en ik weet dat ik nu niet moet aarzelen. Door het raam zie ik dat Isabel klaar staat. Zachtjes en met bonzend hart ga ik de trap af en trek de deur naar de keuken open.

Daar staat ze. Ik ga zo een blote vrouw aanraken. Ik barst bijna van de spanning. In twee stappen sta ik achter Isabel en druk me tegen haar aan. Mijn piemel schuift een beetje tussen haar billen en mijn handen gaan meteen naar de voorkant, waar die bobbels zitten. De huid is heerlijk zacht en het voelt fijn aan mijn handen. De bruine punten worden een klein beetje groter en ik knijp er zachtjes in. Ik voel mijn piemel haast nog harder worden. Isabel beweegt helemaal niet. Sukkel, denk ik dan. Ze kan niet bij je piemel.

Ik duw met mijn linkerhand mijn piemel tussen haar benen en dan doe ik iets, wat pa niet deed. Ik glijd met mijn vingers over haar spleet. Dat wil ik gewoon. Wat voelt dat zacht en soepel. Het is een heerlijk gevoel. Mijn vingers glijden van achter naar voren en helemaal vooraan voel ik een siddering door Isabel haar lichaam gaan. Ze zucht. Dan gaan mijn vingers weer naar achteren en vlak voordat ik tussen haar billen ga, voel ik een opening. Ik ben duidelijk toch al vergeten wat ik precies gerepeteerd heb en daarom laat ik nu twee vingers in dat gat naar binnen glijden.

Ook dat voelt superlekker. Isabel vindt het blijkbaar goed, want ze spreidt haar benen een stukje verder en ik voel ook nog eens dat mijn vingers daarbinnen een beetje vastgeklemd worden. Weer hoor ik haar zuchten. Dan trek ik mijn vingers langzaam uit het gat, maar kan het niet laten om nog een keer helemaal naar voren te gaan. Helemaal vooraan voel ik nu een soort bobbeltje en tegelijk gaat weer een siddering door het lichaam van Isabel. Ik kan het niet laten en ga nog twee keer met natte vingers over dat bobbeltje. Een gevoelig plekje, is mijn conclusie.

Ik zou zo wel nog een tijdje door kunnen gaan, maar besluit toch om het oorspronkelijke plan te volgen en trek mijn hand terug. Nat van het vocht uit haar spleet, pak ik weer haar bobbels beet en ik voel de hand van Isabel tussen haar benen mijn piemel beetpakken. Voor de eerste keer in mijn leven zit een andere hand dan de mijne aan mijn piemel. Het voelt zo heerlijk dat er bijna tranen in mijn ogen springen. Die duw ik snel weg, maar tot mijn verbazing neemt de hand de tijd en voelt aan mijn piemel. Van boven naar beneden en ook de zak met ballen die er onder hangt, wordt uitgebreid gevoeld.

Ik sta te shaken en te genieten. Als haar hand twee keer op en neer geweest is, ontdek ik nog iets. Het topje van mijn piemel ligt in haar hand en automatisch beginnen mijn heupen te bewegen, zodat de piemel op en neer gaat. Meteen glijdt de hand van Isabel weer naar beneden en met twee vingers duwt ze mijn piemel in haar spleet naar binnen. Dit moment zal ik mijn leven lang niet meer vergeten. Heerlijk warm en nat en glad voelt het daar binnen. Steeds dieper gaat mijn piemel en ik merk dat hij er helemaal in past.

Het voelt zo lekker daarbinnen dat ik meteen het gevoel heb dat mijn piemel hier nooit meer uit wil. Daarom sta ik genietend even stil en Isabel beweegt ook niet. Mijn handen spelen nog met haar warme bollen en ik snap nu al dat dit heerlijk is om nog veel vaker te doen. Diezelfde beweging met mijn heupen komt toch weer op gang en het wordt meteen supergevoelig, vooral rond de dikke punt van mijn piemel en dan nog meer aan de voorkant. Isabel sluit haar benen ietsje meer en mijn ballen glijden daar ook nog eens langs.

Ik merk nauwelijks dat op de bollen, die ik in mijn handen heb, de twee puntjes zijn gegroeid. Ik knijp er in en blijkbaar een beetje te hard, want Isabel pakt mijn hand en zegt: ‘Zachtjes Jack, doe me geen pijn.’ Dat ze mijn naam noemt, dringt gelukkig niet echt tot me door, want anders was ik misschien in paniek er vandoor gegaan en het voelt veel te lekker wat we nu doen. Net als ik pa heb zien doen, ga ik steeds sneller en dan gebeurt het. Ik voel vanuit mijn benen een heerlijk gevoel richting mijn piemel gaan.

Een tel later lijkt dat gevoel van alle kanten te komen en het gaat via mijn zak, dwars door mijn piemel heen. Een heerlijk soort kramp met een explosie er achteraan. Ik voel gewoon dat uit de punt van mijn piemel nu dat slijmspul spuit. Dat is een geweldig, fantastisch gevoel en omdat ik door ga met bewegen, ik kan gewoon niet stoppen, voelt het zo ongelooflijk lekker en intens dat ik het zou willen uitschreeuwen van genot. Mijn piemel spuit maar door. Het voelt nu zo heftig dat ik ineens bang word Isabel pijn te doen, maar als ik wil stoppen, zegt Isabel heel duidelijk: ‘Ga door, Jack!’

Dus ik blijf mijn piemel in en uit bewegen en het is het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt. Ook nadat ik voel dat er niets meer uit mijn piemel spuit, beweeg ik nog door en ik word me bewust van de vinger van Isabel die boven mijn piemel in haar plasspleet, als ik het goed heb op de plaats van het bobbeltje, heel snel rondjes draait of zo. Ze hijgt en terwijl mijn piemel nog zachtjes op en neer gaat komt er een gesmoorde kreet uit haar mond en voelde ik de spieren in haar plasspleet bewegen. Net als bij mijn vingers, wordt mijn piemel als het ware vastgepakt en vastgehouden.

Het voelt een beetje of ze het laatste restje uit mijn piemel zuigt. Het is gewoon geweldig. Ik heb het nog nooit zo naar mijn zin gehad. Hoewel ik eigenlijk gewoon door wil gaan, voel ik ook wel dat het nu klaar is. Isabel laat zich een beetje voorover zakken op het aanrecht. Ik laat me vervolgens op haar rug zakken en met mijn piemel nog steeds in haar warme plasspleet, liggen we een beetje bij te komen. Plotseling valt het kwartje bij mij. Ze heeft me twee keer ‘Jack’ genoemd. Oeps! Ik wil er vandoor en duw mezelf omhoog, maar Isabel heeft blijkbaar andere plannen. ‘Jack, het was heerlijk,’ fluistert ze.

‘Ik wil best nog eens met je neuken.’ ‘Neuken? Wat is dat?’ was mijn antwoord. ‘Ach,’ fluistert Isabel, ‘je kent er de woorden niet eens voor.’ Toen leek ze toch even te schrikken. ‘Je vader?’ ‘Geen zorgen,’ zeg ik. hij heeft twee van jouw slaappillen achter zijn kiezen.’ Ik voel haar verbazing, maar dan begint ze te lachen. ‘Mooi Jack, dat heb je goed gedaan. Hij zal morgen wel de pest in hebben enne, je mag nu wel even je lul uit mijn kut halen.’ Die woorden had ik eerder gehoord. Ik leun een beetje achterover en laat langzaam mijn lul uit haar plasspleet ehhhh kut glijden.

Daar word ik alweer een beetje opgewonden van. Isabel wacht geduldig en laat me kijken naar al dat moois dat zo nieuw is voor mij. ‘En vind je mijn kut mooi?’ ‘Nou en of en ik had nooit gedacht dat je met je plasser zulke lekkere dingen kunt doen.’ Dan draait Isabel zich om, geeft me een zoen, zegt dat ik lief ben, pakt mijn piemel beet en stelt de vraag: ‘Dacht je echt dat ik niet zou merken dat jij het was?’ ‘Om eerlijk te zijn. Ja!’ ‘Toen je tegen me aan leunde wist ik het meteen en ik was alleen maar blij.’ ‘Nou ja, het maakt niet meer uit, want ik ga hier toch weg. Ik wil de wereld zien.’

‘Goed zo jongen, dan ga ik met je mee. Niet om altijd bij je te blijven, want jij hebt een lief meisje en een leuk huis nodig en ik ben daar te oud voor. Die oude brompot van een vader zoekt het dan verder zelf maar uit. Ik stel voor dat we het samen goed voorbereiden en ondertussen kan ik je van alles leren. Om te beginnen alles over seks.’ ‘Seks?’ Isabel glimlacht. Dit zijn mijn borsten, oftewel tieten en hieronder zit mijn vagina oftewel kut.’ En terwijl ze hem beetpakt, ‘Jij hebt een penis, oftewel een lul en zo te zien is die lul meteen al klaar voor les twee.

Ga je mee naar mijn bed, we hebben nog de hele nacht?’ Dat laat ik me natuurlijk geen tweede keer vragen. ‘Twee slaappillen maar liefst. Die ouwe blijft tot morgenmiddag slapen, wat ik je brom.’   

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem