Kirsten II

Ingezonden door Twan

Ik heb van tevoren nooit kunnen vermoeden hoe leuk en spannend, maar ook ingewikkeld de relatie met Kirsten was. Ze brengt het beste, maar ook het slechtste in een man naar boven. Daarin ging zij heel ver. Ik ging al jaren met een stel vrienden elk jaar naar 'Night of the Proms' in Ahoy Rotterdam. En omdat ik al jaren single was, was er ook dat jaar maar één kaartje voor mij gekocht. Mijn vrienden wisten niet van Kirsten en dat wilde ik ook zo houden. Met een hubby en kinderen thuis was het allemaal al ingewikkeld genoeg. Eenmaal in Ahoy aangekomen kreeg ik een appje van Kirsten.

Zij schreef er mega van te balen dat ik met vrienden op stap was en zij thuis in het oosten van het land zat, maar dat ik maar niet moest denken dat zij zonder mij geen leuke avond zou hebben. Kirsten schreef in haar eentje naar Arnhem te zullen rijden en daar in een kroeg een willekeurige man aan de haak te slaan om stevig met hem te neuken. Oké, daar sta je dan. Of ik jaloers was? Vreemd genoeg niet. Ik was heel erg op haar gesteld en we deden waanzinnige dingen samen, maar een echt 'samenzijn' zag ik er niet van komen.

Ik weet tot op de dag van vandaag nog niet of zij die avond geneukt heeft of niet. En zo ja, met wie. Dit was nou zo’n typische Kirsten-reactie. Met en bij haar kon echt alles gebeuren. Never a dull moment. Kirsten was redelijk dominant, maar omdat ik bij het uitdelen van dominantie ook niet achteraan heb gestaan, knetterde dat weleens. Net als onze seks. Je kon er bijna op wachten dat er een soort van machtsstrijd zou ontstaan. Ik broedde op een plannetje. Zoals ik al eerder schreef ging ik wel eens naar een parenclub.

Meestal ging ik naar Amourette in Maarssen, maar ook wel naar de Schaafstraat in Amsterdam-Noord. Kirsten wist dat, maar zag daar geen heil in. Hoog tijd om daar verandering in aan te brengen. Die zaterdagavond kwam Kirsten rond half elf ’s avond bij mij aan. Nadat we wat hadden gedronken, en Kirsten eigenlijk wel tot 'het hoofdgerecht' over wilde gaan, vertelde ik haar dat ik haar in wilde wijden in het wereldje van de parenclub. Daar was niet veel overredingskracht voor nodig, dus nog geen uur later zaten we in onze in onze lingerie aan de bar.

Kirsten keek haar ogen uit naar al die halfnaakte mannen en vrouwen. In haar ogen meende ik iets van spanning en fascinatie te ontdekken. Na een paar drankjes, bier voor Kirsten, vond ik het tijd om even de saunacabine in te gaan. Dat leek Kirsten ook wel interessant. Bij het uitkleden voor de saunacabine zag ik dat Kirsten absoluut geen moeite deed om haar mooie borstjes en net geschoren kutje te bedekken. Ik zag weer die blik in haar ogen. In de sauna is verder niets gebeurd, maar in de stoomcabine daarnaast raakten wij aan de praat met een jonger stel.

Vooral de dames leken het wel goed met elkaar te kunnen vinden. En op de één of andere manier wond mij dat wel op. Ik merkte dat ik half hard werd en doordat mijn penis en balzak ook geschoren waren, leek mijn lul wat groter dan hij in werkelijkheid is. Hij was blijkbaar groot genoeg om twee andere dames te laten glimlachen toen wij de stoomcabine uit liepen. De volgende halte was het bubbelbad. We zaten daar met zes personen in en vlak na ons schoof ook het stelletje uit de stoomcabine aan. Zij ging naast Kirsten zitten en hij naast mij.

De dames zaten meteen weer te fluisteren en te giechelen. Opeens fluisterde Kirsten in mijn oor dat Shirley steeds over de knieën en bovenbenen van Kirsten streek. Wat ik daarvan vond? In elk geval niet dat ik daar een einde aan wilde maken. 'Laat het op je afkomen en kijk maar wat er gebeurt.' Kirsten bleef in mijn oor fluisteren dat Shirley tijdens het strelen de binnenkant van Kirstens dijen had bereikt. Kirsten had zelfs al een verdwaald vingertopje tussen haar lipjes gevoeld. Haar clitje had meteen gereageerd. Kirsten spreidde haar dijen om Shirley vrije toegang te geven.

Tot echt vingeren is het niet gekomen, maar Kirsten fluisterde wel dat haar hand ook op ontdekkingsreis was gegaan en ook een warm grotje had verkend. Shirley en haar vriend gingen het bad uit. Kirsten en ik gingen even later aan de bar zitten, maar ik wilde toch even naar boven om in de kamers te kijken of er wat gezelligs gebeurde. Er was één stelletje met elkaar bezig en uit hun geluiden en bewegingen kon je opmaken dat zij tegen een orgasme aanzaten. Dat stimuleerde ons en we gingen naar de zolder. 

Op de zolder was een grote, donkere L-vormige kamer waar meerdere stellen tegelijkertijd met elkaar bezig konden zijn. Kirsten en ik gingen naar binnen en gingen in een hoek met veel kussens liggen. We begonnen te vrijen en elkaars lichaam te onderzoeken en strelen. Mijn vingertoppen gleden over haar tepels, die meteen heftig reageerden door als strakke knopjes uit te steken. Ze smeekten erom om aan gezogen en licht gebeten te worden. Ik was ze maar al te graag van dienst. Heerlijke tepels met samengetrokken tepelvlekken. En dan die ogen van Kirsten.

Die schreeuwden gewoon om seks. Ze wilden geen seks, maar eisten seks. Terwijl wij daar lagen te vrijen, strelen, tongzoenen en Kirsten mijn lul aftrok en ik haar stringetje bijna in tweeën trok, zag ik dat er aan onze voeten een man of drie naar ons keek. Zo nu en dan probeerden ze stiekem en zachtjes Kirstens benen en voeten te strelen. Het viel mij op dat Kirsten haar voeten en benen niet wegtrok. Eén van de mannen had inmiddels het kapotte stringetje van Kirsten veroverd en behandelde dat als een trofee.

Toen moest ik een keuze maken. Of daar blijven en geile seks met Kirsten in het openbaar hebben, wat ik erg geil vind. Of ik zou met een smoes Kirsten daar achterlaten en met een minuut of twee, drie terugkomen en kijken wat ik dan aan zou treffen. Ik koos voor het laatste. Ik fluisterde tegen Kirsten dat ik een verdieping lager naar het toilet zou gaan. Kirsten zou boven op mij wachten. Toen ik na die drie minuten weer boven de donkere kamer inliep, zag ik dat aan beide kanten van Kirsten een man lag, die met hun handen het hele lichaam van Kirsten streelden.

Aan hun strakke lullen kon ik zien dat zij nog wel een stapje verder wilden gaan. Kirsten liet alles met gesloten ogen en gejaagde ademhaling gewoon gebeuren. Zelfs die vreemde vingers in haar kutje. Eigenlijk verliep alles precies volgens mijn plannetje. Ik ging naast Kirstens gezicht zitten en ik hoorde haar zwaar ademen. Haar tepels stonden zo strak dat zij de wijde wereld instaken. Net als mijn lul. Ik was totaal bevangen door geilheid. Ik vroeg aan Kirsten wat zij wilde. 'Seks' was haar korte antwoord. 'Met wie?' vroeg ik. 'Met iedereen', zei ze met een hese stem.

Voor het eerst in mijn leven kon ik een vrouw volgens haar eigen vrije wil laten neuken door weet ik hoeveel mannen. Ook vrouwen mochten inspringen. Ik heb het zelf niet als cuckhold ervaren, maar het gaf mij een adrenaline kick om steeds aan een andere man toestemming te geven om Kirsten te neuken. Kirsten lag niet te kronkelen of zo. Ze lag er stil bij, maar hijgde en kreunde alles bij elkaar. Drie mannen hebben haar die avond genomen, want dat was het genomen. Kirsten vond alles goed. Zelfs die verdwaalde vingers in haar kontgaatje.

Ik ben er de hele tijd bij gebleven om toch een oogje in het zeil te houden. Ook Shirley en haar vriend zijn nog langs geweest. Shirley wilde Kirsten ook weer gaan strelen, maar dat ging Kirsten toch net te ver. Misschien wel daarom richtte Shirley zich op mij en zij begon mij zachtjes af te trekken. Hard en kloppend was mijn lul al, maar toen Shirley omhoog en omlaag begon te bewegen, was ik bang dat één van de aderen van mijn kul zou knappen door de bloeddruk. Toen Shirley haar warme en vochtige mond over mijn eikel liet zakken en zij met haar tong over en langs de rand van mijn eikel cirkelde, duurde het voor mij veel te kort om er optimaal van te genieten.

Wat was er een ontlading! Mijn condoom stond strak van mijn blauw-rode eikel en mijn zaad was zichtbaar in het reservoirtje. Na haar laatste neukbeurt vond ik Kirsten opvallend stil. Ik heb haar gezichtje omarmd en haar gevraagd wat er was. Kirsten zei dat zij nooit van zichzelf had verwacht zich zo en door zoveel verschillende mannen te zullen laten nemen. Ze wist niet wat zij voelde. Schaamte? Opwinding? Verlangde zij naar nog meer? Of was het het feit dat zij, die zichzelf toch als erg dominant zag, zich nu met haar eigen instemming had laten gebruiken op de meest geile manier.

Een manier waarin zij niets te bepalen had, maar waarin zij onderworpen was geweest. Ze had van A tot Z genoten. Na het douchen zijn wij naar huis gereden. Daar hebben wij nog heel heftige seks gehad. Al kwam er bij mij niet veel zaad meer uit mijn pisgaatje, die druppels langzaam over haar gezwollen schaamlipjes zien lopen, zorgde ervoor dat mijn orgasme op dat moment minstens zo hevig was als het klaarkomen in de mond van Shirley. Mijn plannetje met de arrogantie van Kirsten heeft goed uitgepakt.

Niet dat het nog vaker is gebeurd, maar Kirsten heeft nooit meer 'gedreigd' met seks met andere onbekende mannen. Waarschijnlijk omdat zij wist dat ik haar daarna mogelijk toch weer als snolletje zou laten nemen. Ik vraag mezelf nog steeds af of zij dat als een straf zou hebben ervaren. Ergens denk ik van niet. Ik heb een prachtig jaar met Kirsten beleefd, maar vrouwen als zij hou je nooit lang. De wereld is te groot voor haar en er zijn veel te veel interessante mannen. Ik wens Kirsten het allerbeste en ben haar dankbaar voor al onze mooie momenten samen!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.5 sterren
2 stemmen