Het begin van mijn BDSM-avontuur

Ingezonden door Kees

Ik denk dat het ieder stel overkomt: na een huwelijk van vijfentwintig jaar: met een fantastische vrouw en lieve moeder van onze kinderen raakt de seks steeds meer op de achtergrond. De kinderen worden groter, je kent elkaar door en door en de spanning ebt weg zonder dat je het tij kan keren. Natuurlijk zijn er stellen die het wel spannend weten te houden. Ze gaan samen op zoek naar de passie, die ze weer de vlam doet ontsteken die vroeger zo fel brandde. Bij ons wilde dat echter niet vlotte.

Als ik lingerie had gekocht voor mijn lieve en aantrekkelijke vrouw was ze eerder boos dan blij en/of verrast. Ik wilde toch graag spanning en erotiek in mijn leven behouden, maar toch ook niet langs de hoeren gaan. Natuurlijk bezocht ik diverse sites op internet. Zo viel mijn oog een keer op een advertentie waar SM centraal stond. SM was iets waar ik totaal niets vanaf wist, maar wel interessant vond. Ik merkte dat ik er opgewonden van raakte hoe sexy vrouwen een man domineerde en soms met harde hand hun wil oplegde. Mannen die totaal hulpeloos en afhankelijk werden van een Meesteres.

Er gingen enkele weken voorbij, maar de gedachten dat ik als slaaf zou mogen en kunnen dienen voor een vrouw of liever gezegd een Meesteres bleef mij wel bezig houden. Doordat ik onregelmatig werk heb, kon ik in alle rust het internet afzoe-ken naar een Meesteres als mijn vrouw was werken. Zo was ik op een dag aan het zoeken en vond een Meesteres die slaaf-jes zocht. Slaven met of zonder ervaring mochten solliciteren om haar te mogen dienen. Ik nam de brutaliteit om haar een e-mail te sturen.

Ik vertelde haar wie ik was, hoe ik eruit zag, hoe oud ik was en hoe graag ik de ervaring wilde hebben om een dame zoals zij te mogen dienen. Ook schreef ik haar dat ik het goed vond dat zij over mijn lichaam en mind mocht heersen. Vrij snel mail-de ze me terug dat zij mij graag wilde begeleiden op mijn ontdekkingsreis in de wereld van de BDSM. Als ik nog interesse had, moest ik haar bellen voor een afspraak. De afspraak was snel gemaakt en enkele dagen later was ik op weg naar haar. Ze zou mij alles gaan leren over hoe ik me als slaaf moest gedragen om een Meesteres te mogen dienen. 

We hadden afgesproken bij een wegrestaurant. Om 10.00 uur stapte ik het restaurant binnen. Ze had me verteld welke kleding ze aan had: een zwarte rok met een kleurig shirt en ze zou aan de kant van het raam gaan zitten. Ik keek even rond en vermoede dat ik haar zag zitten. Terwijl ik met knikkende knieën op haar afliep, vroeg ik mezelf af hoe ik haar aan ging spreken. Toen ik bij haar tafel kwam, stamelde ik een beetje: 'Bent u mevrouw Judith?' Ze keek op en taxeerde me. 'Dat ben ik', zei ze met een rustige, bedeesde stem. 'Ben jij of wil jij mijn slaafje worden?'

'Ja,' antwoordde ik. 'Ja, wie?' vroeg ze me geïrriteerd. 'Ja, Meesteres', verbeterde ik mezelf snel. 'Ga koffie en appelgebak halen slaaf en alleen voor mij begrepen? Dit is je eerste opdracht, dus verknal het niet', zei ze duidelijk tegen me met een luide stem. Andere gasten konden dit vast ook gehoord hebben. Met een rood hoofd liep ik naar de bar en bestelde het gevraagde. Ik rekende af, liep terug naar onze tafel en zette de koffie en het gebak voor haar neer. Ik wilde tegenover haar gaan zitten. 'Heb je toestemming?' vroeg ze? 'Uh nee, Meesteres', antwoordde ik snel.

Ik schoof de stoel terug en ging snel weer achter de stoel staan. Ze keek me door dringend aan en zei: 'Kom hier naast mij op de bank zitten.' Ik zat op gepaste afstand naast haar wachtend op wat er verder besproken zou worden of welke acties er nog zouden volgen. De Meesteres genoot van haar koffie en gebak. 'Je hebt je eerste opdracht goed uitgevoerd, slaafje. Het smaakt me goed en ik zal je belonen.' Ze schoof wat met haar billen op de bank en bracht haar rok wat omhoog. Nu zag ik dat er een best lange split in zat die ze wat open liet vallen ter hoogte van haar dijen.

'Kijk maar even goed', zei ze. Terwijl ze ongestoord van haar koffie dronk, zag ik haar dijen die gehuld waren in heerlijk geile, zwarte kousen die met jarretels keurig op hun plek bleven. Hmmm, wat een erotiek straalde ze uit. 'Genoeg gezien?' vroeg ze zachtjes. 'Luister slaaf, jij gaat nu naar het invalidentoilet en je kleedt je helemaal uit. Je mag de deur op slot doen, maar ik zou het klasse vinden als je hem niet op slot doet en ik zo binnen kan.' Ze maakte een beweging met haar hand dat ik kon gaan. Ik liep naar de hal waar het toilet zich bevond.

Ik keek nog even vluchtig om of ze me al zou volgen, maar ze genoot nog van haar koffie en keek uit het raam naar buiten. Ze negeerde mij totaal. In het toilet aangekomen, sloot ik de deur en deed het slot erop. Snel kleedde ik me uit. Naakt stond ik te wachten. Het spookte door mijn hoofd wat ik met het slot moest doen. Uiteindelijk besloot ik het slot open te maken en af te wachten. Een paar minuten later zag ik de deurklink naar beneden gaan en hoorde de deur zachtjes open gaan. Pfff, gelukkig stapte de Meesteres binnen. Ze sloot de deur achter haar.

'Ga staan met je handen in je nek', beval ze me. Rustig ging ze achter me staan en streelde mijn rug en mijn billen. Ze voelde aan mijn tepels en streelde liefkozend mijn borst. Ik voelde haar borsten tegen mijn rug en de wens van de gedachte maak-te zich meester van mijn pik. Ze liep om me heen met één hand contact houdend met mijn lichaam. 'Oh', zei ze 'je bent blij mij te zien stouterd.' 'Ja, Meesteres', stamelde ik. Langzaam zakte ze door haar knieën. Haar mond was nu dichtbij mijn pik. Ze blies tegen mijn eikel waar al enkele druppeltjes geil uit dreigde te ontsnappen.

'Draai je om en buig je voorover.' Uit haar tas haalde ze een flesje met glijmiddel en een paar handschoenen. Ze smeerde haar vingers in met glijmiddel en ook mijn anus ontving een lik. 'Ik hou ervan om mijn slaafjes anaal te nemen, dus ik moet vooraf wel weten of je geschikt bent voor mij', vertelde ze, terwijl haar vingers een opening zochten. Ik wilde protesteren, maar voor ik goed en wel besefte wat ze ging doen, had ze al één vinger bij me naar binnen gebracht. Ze neukte me met die vinger en haar middelvinger drong aan om ook in mijn slettenkutje binnen te dringen.

'Ontspan je', zei ze, terwijl ze haar vingers in me ronddraaide en me oprekte. 'Er moet nog een vingertje bij slaafje en dat kan makkelijk sletje', beet ze me toe. Ik stond daar naakt voorovergebogen aan de wastafel met mijn kont omhoog voor een vrouw die ik een half uur geleden nog niet kende en die nu mijn kont vingerde met drie vingers! Na enkele minuten haalde ze de besmeurde handschoen van haar hand en gooide die in de afvalemmer. Ze deed het deksel van het toilet dicht en nam plaats op het toilet. 'Ga voor me staan', zei ze en wees op de grond op de plek waar ik moet gaan staan.

Ze wachtte tot ik er stond. 'Je mag jezelf aftrekken, maar pas klaarkomen als ik het zeg, begrepen?' Ik had nu totaal geen gene meer voor deze vrouw. Ze was de eerste dame die in mijn kont was geweest. Ze deed met mij wat ze wilde en ik genoot van haar dominantie. Na een paar keer te hebben moeten stoppen, omdat mijn pik dreigde te ontploffen, stond ze op en kwam op me af. Toen ze naast me stond, streelde ze met haar ene hand mijn rug en billen. De andere hand hield ze voor mijn pik. 'Spuit je zaad in mijn hand', fluisterde ze in mijn oor, terwijl ze me geil aankeek en aan mijn oor knabbelde.

Na een paar heftige rukken begon mijn pik te spuiten. Drie, misschien wel vier dikke stralen zaad ontplofte uit mijn eikel. Ik mikte zoveel mogelijk op haar handpalm waar ze mijn zaad zoveel mogelijk opving. 'Jee heftig', lachte ze, 'ouwe spuiter die je bent. Heerlijk!' lachte ze geil, terwijl ze haar hand naar mond bracht. Hmm, wat een geil wijf dacht ik. Die gaat mijn zaad nog proeven ook! 'Dacht je dat echt?' lachte ze. 'Dat ik je zaad op zou likken? Nee slaafje, ik ga niet van je zaad genieten. Mond open!' riep ze dwingend en ze smeerde mijn zaad in en op mijn mond .

'Lik mijn hand schoon en slik alles door.' Ik deed wat ze me opdroeg. Daarna kleedde ik mezelf weer aan en liepen we terug naar onze tafel. We dronken samen nog een cola in het restaurant. 'Als je wil, kan ik je kennis laten maken met BDSM. Je wordt dan mijn slaaf. Ik ga je gebruiken voor mijn plezier en je zal ook gebruikt worden door anderen. Ik duld geen tegen- spraak. Je mag je grenzen aangeven, maar ik zal ze proberen te verleggen. Als je bij mij bent, bepaal ik wat ik met je ga doen. Verder zorg jij dat je altijd intiem geschoren, gespoeld en anaal beschikbaar bent.

Denk erover na en als je ermee in kan stemmen dan ontvang ik een e-mail van je dat je mijn slaaf wil zijn. Daarna spreken we verder.' Ze stond op en verliet heupwiegend het restaurant.

 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen