Air B en Me II

Ingezonden door Twan

De seksuele spanning tussen B. en mij liep onverantwoord hoog op. De afrit vanaf de A9 splitst zich meteen nadat je de A9 hebt verlaten. De linker rijstrook voert je dan in de goede richting, terwijl de rechter rijstrook je naar heel andere oorden voert. Ik werd bijna op dat dwaalspoor gebracht. Met het laatste restje hersencellen dat nog niet al tussen B’s benen zat, wist ik met een stuurcorrectie nog net de juiste koers aan te houden. Ik parkeerde de fourwheeldrive en wilde B. netjes uit laten stappen. Heel gerafineerd draaide B. zich naar mij toe nog net voordat zij haar rokje netjes omlaag trok.

Je kunt ver gaan bij mij, maar ook ik heb mijn grenzen. De deur naar de achteringang van B’s woning laat je eerst door een steeg met aan weerskanten bergingen van omliggende woningen lopen. B. liep voor mij. Ik beken dat ik, hormonaal al totaal ontregeld, het op dat moment misschien verkeerd heb ingeschat, maar het leek er verdacht veel op dat B. meer dan normaal aan het heupwiegen was. Dat schreeuwde om een reactie. Ik greep B. van achteren bij haar heupen en gooide haar bijna tegen de muur van een berging.

Nog voordat ik kon beginnen aan iets dat voor een toevallige voorbijganger veel op een verkrachting zou hebben geleken, bood B. mij zichzelf aan door haar rug te krommen en haar kontje naar mij toe te duwen. Ik heb werkelijk geen idee hoe ik het allemaal zo snel voor elkaar heb weten te krijgen, maar na wat bijna als op automatische piloot moet zijn geweest, kon ik met een simpele duimbeweging mijn eikel tegen de kut van B. plaatsen. Een enkele heupbeweging was voldoende om mijn getergde pik halverwege in B. te laten verdwijnen.

Als de situatie op dat moment niet zo allesoverheersend en extreem geil zou zijn geweest dan zou ik in lachen uitgebarsten zijn. Aan het einde van het steegje, boven de achterdeur, hing namelijk een schijnwerper die kennelijk gekoppeld was aan een bewegingsmelder. Met enige vertraging ging die schijnwerper aan en uit in vrijwel hetzelfde tempo als waarin ik B. op dat moment aan het neuken was. Ik trok B. iets verder van de muur vandaan. Nu echt voorover gebukt, hield B. zich met haar handen tegen de muur in evenwicht.

Haar ellebogen fungeerden als een soort van schokbreker die elke stoot in haar opvingen. Ik voelde dat ik weer bijna pijnlijk dik was geworden. Mijn eikel moet in B. wel heel erg blauw en gezwollen zijn geweest. Ik kon letterlijk iedere druppel voorvocht naar buiten voelen komen. B. pompte bij iedere stoot terug. Haar ademhaling paste zich ook aan aan het tempo waarin ik genadeloos in haar bleef stoten. B. ademde heftiger uit dan dat zij inademde. Haar zuchten veranderende duidelijk hoorbaar in hijgen. Met zo hier en daar een kreun, die uit B’s tenen leek te komen.

B. maakte een bijna sissend geluid. Alsof zij haar adem tussen haar tanden door perste. Haar stoten veranderden van karakter. Haar nadruk kwam steeds meer op het achteruit stoten en steeds minder op het vooruit trekken te liggen. Ik zat werkelijk tot aan de wortel van mijn pik en mijn zak in haar. Als mijn pik al even rust werd gegund, dan werd hij glimmend deels zichtbaar, maar nooit lang. Het voelde bijna alsof B. mij met haar kut pijpte, zoals B. mij ook met haar mond kon neuken. B. was echt een seksueel roofdier.

Ik weet dat zowel B. als ik echt nog ons best hebben gedaan om ons volume laag te houden. Ik heb werkelijk geen idee of wij daarin geslaagd zijn. Nergens werd een gordijn opzij geschoven of een raam geopend. Het zal dus vrij goed gelukt zijn, maar ik durf bijna te garanderen dat ik toch licht prehistorische geluiden moet hebben gemaakt toen ik de laatste restanten sperma van die avond in B. liet verdwijnen. Waar ik de eerste tekenen van uitputting begon te laten zien, huppelde B. als een jonge hinde voor mij de trap naar haar woonlaag op.

Op dat moment was niets ook nog maar toevallig aan B. Dus ook niet dat zij een tree of acht voor mij omhoog liep. Mij daarmee alweer een blik op haar zuigertje gunnend. Eenmaal boven aangekomen, opende B. de voordeur. Ik snakte naar een paar glazen ijskoud water. Ik wilde doorlopen richting de keuken. B. dacht daar anders over. Ik werd meteen de eerste afslag rechts ingeduwd. Voordat ik ook maar enig teken van zinloos protest had kunnen vertonen, lag ik al op mijn rug op het tweepersoons bed.

B. ging op mijn enkels zitten en probeerde mijn broek en gulp weer open te maken. Ik wist dat iedere poging om het trieste restant van wat net nog een paal van jewelste was geweest weer tot iets dat op een lul moest gaan lijken te maken, volstrekt kansloos was. B. had voor diezelfde conclusie aanzienlijk meer tijd nodig. Moedeloos keek zij naar iets dat duidelijk hopeloos was. Ik ben sowieso al erg vrouwgericht. Zeker als het om seks gaat. Mijn ‘will to please’ gaat zelfs zover dat ik het orgasme van de vrouw vaak belangrijker vind dan dat van mijzelf.

Net zoals ik dat met de deur van een restaurant doe, zal ik ook altijd proberen om de dame bij het klaarkomen voor te laten gaan. Mijn wormvormig aanhangsel was dan misschien wel niet meer tot een prestatie in staat, aan mijn vingers, mond en tong mankeerde nog niets. Ik trok mijn benen onder B’s kont vandaan en gooide haar plagerig opzij. Met een gilletje landde B. op haar zij waarbij zij, totaal overdreven en zelfs doortrapt, haar rechterbeen ophief. De aanblik van haar glimmende kutje, waarbinnen miljoenen van mijn zaadcellen vrij circuleerden, werd mij teveel.

Bijna dierlijk stortte ik mij tussen B’s benen. Mijn gezicht en vooral mijn mond was meteen bedekt met een mengsel van B’s sapjes en mijn voorvocht. Hier en daar vermengd met iets dat verdacht veel op mijn eigen sperma leek. Ik was elke vorm van schaamte en zelfbeheersing voorbij. Ik zoog me vast op B’s clitje. Ik nam het knopje zachtjes tussen mijn tanden, terwijl ik het puntje van mijn tong zijn werk liet doen. Zuigend, bijtend en prikkelend bracht ik B. naar haar orgasme. Dat mij overigens bijna letterlijk de kop kostte.

Mijn hoofd dreigde als een jeugdpuistje door B’s bovenbenen te worden uitgedrukt. De ene verkramping na de andere gaf uiting aan iedere genotsgolf die op dat moment door B’s lichaam schoot. ‘Kun jij nog een keertje?’ vroeg B bijna smekend. Ik moest haar teleurstellen. Mijn eens zo trotse staander was bij de laatste poging tot reanimatie door de behandelaar opgegeven. Dat was de harde, nee, juist de zachte waarheid. B. bleek een plan B te hebben. Bijna katachtig klom zij over mij heen en toverde een paarse vibrator uit haar nachtkastje.

Niet zo donkerpaars als mijn eikel in aanvalshouding, maar toch onmiskenbaar paars. Ik kende het type. Onderaan zat een schakelaar die op een draaibeweging reageerde. De luxere modellen hadden meerdere standen. B’s type was standaard en bovendien erg luidruchtig. Om de een of andere reden vond ik het op dat moment opwindender als B. niet helemaal naakt zou zijn. Nog op haar zij liggend, haalde ik de vibrator een paar maal tussen B’s lipjes door. Ter hoogte van haar vagina kantelde ik het paarse geval, zodat ik die een paar centimeter in B. kon laten verdwijnen.

Van heel dichtbij kon ik goed bekijken hoe B’s schaamlipjes de vibrator leken te omhelzen. Na een paar keer zo bij B. naar binnen te zijn gegaan, zette ik de vibrator op trillen. Met de punt ging ik over het gebied rond B’s clitje. De cirkels werden steeds kleiner. Naarmate ik het clitje steeds dichter naderde, probeerde zij met steeds heftiger heupbewegingen een contact tussen de punt van de vibrator en haar genotsknopje tot stand te brengen. Ik wist het paarse geval steeds net op tijd weg te trekken. Uiteindelijk besloot ik om genadig te zijn. Ik gunde B. haar geluksmoment.

Telkens wanneer ik merkte dat genot haar dreigde te overmeesteren, haalde ik de vibrator langzaam weg. B’s kutje zette dan prompt de achtervolging in. Daarbij kwamen haar billen zelfs is los van het matras. Terwijl B’s kadetjes op hun hoogte punt waren aangekomen, zette ik het puntje van mijn wijsvinger tegen B’s bruine sterretje. Ik vermoedde dat B. dat op dat moment nog niet eens in de gaten had, maar toen ik de vibrator weer liet zakken en B. haar bekken mee liet bewegen, merkte ik een korte aarzeling bij haar om haar bekken verder te laten zakken. De aarzeling duurde niet lang.

Moeiteloos en in vrijwel een vloeiende beweging liet B. haar sterretje over mijn wijsvinger zakken. Als beloning nam ik B’s knopje even tussen mijn lippen. Langzaam begon ik B’s kontje te vingeren. Net als de vorige keren was het voor B. totaal geen punt om mijn vinger in haar kontgaatje te verdragen. Ook nu weer bleek B. er zelfs van te genieten. Ik besloot om B. richting een orgasme te brengen. Terwijl ik B’s dikke lipjes en clit met mijn lippen en tong bewerkte, begon ik haar langzaam en diep met de vibrator te neuken. B. hield even op met ademen.

Daarna volgde een zucht vanuit haar tenen. Gevolgd door een schokkerige inademing. B. was aan het opstijgen. Haar straalmotor begon toeren te maken. Ik probeerde het effect te verhogen door B. te likken alsof mijn leven er vanaf hing. B. reageerde sterk op mijn inspanningen. Ik merkte aan haar ademhaling en krampachtige bewegingen dat haar moment van verlossing heel dichtbij was gekomen. B. drukte mijn gezicht met haar handen vol in haar kruis. B. smaakte en rook heerlijk. De hele slaapkamer rook naar seks.

Ook B’s kontgaatje bleef een rol spelen. Mijn vinger ging moeiteloos in en uit het bruine sterretje. Ik twijfelde er niet aan dat een foto van dat moment zo op een pornosite geplaatst kon worden. Mijn mond en tong bij B’s clit, de vibrator diep in haar gleuf en mijn vinger in haar kontgaatje. Kon het nog geiler? Terwijl ik daar nog over nadacht leek mijn rudimentaire zenuwstelsel de overhand te hebben genomen. Een tweede vinger rekte B’s kringspier op. Ook nu weer zonder moeite of tegenstand. Met mijn vingertoppen kon ik door de dunne scheiding heen de vibrator in B’s kutje in en uit voelen gaan.

Hoopvol keek ik nog even tussen mijn eigen benen. Zou ik heel misschien toch nog een keertje…? De waarheid was hard. Mijn penis niet. B. bleek mijn penis op dat moment helemaal niet nodig te hebben. B. had meer dan genoeg aan mijn mond, vingers en de vibrator en aan zichzelf. Volgens mij drong het op een bepaald moment ook niet meer tot B. door wat er nu allemaal precies gebeurde. Met half dichtgeknepen ogen staarde B. in het niets. De laatste golven van genot kabbelden uit haar lichaam. Het springtij ging over in afgaand water.

B. en ik zijn nog een hele tijd zo blijven liggen. Ik met mijn troosteloze hoopje vellen. B. in haar omhooggeschoven shirt en rokje met blote tieten en een gladgeschoren kutje. Zoals B. er op dat moment bij lag, had het iets sletterigs. Bijna hoerig. Heerlijk! Moe maar voldaan en met voldoende herinneringen om de komende dagen masturberend door te komen,draaide ik de A9 en daarna de A4 op. Thuis realiseerde ik mij dat wij het nog helemaal niet over B’s wens over seks met meerdere mannen tegelijk hadden gehad.

Misschien was het beter als B. en ik de details daarover via de telefoon zouden bespreken. Gelukkig hebben de tegenwoordige telefoons geen snoeren meer. Anders zouden die tijdens dat gesprek wel ens kunnen smelten. Iets in mij zei dat er meerdere memorabele momenten zouden volgen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem