Op de camping

Ingezonden door Stoute echtgenoot

Afgelopen zomer was ik samen met mijn gezin op vakantie in Italië . Het was erg warm. Op deze warme dagen was ik erg geil. Ik merkte dat er een rijpe oudere vrouw bij me in het straatje stond die wel interesse in me had. Telkens wanneer ze langsliep begroette ik haar met een: 'Goedendag'. Ik merkte dat ik steevast een stijve lul van haar kreeg in mijn korte broek. Na een tijdje dacht ik: als zij naar het toiletgebouw loopt, ga ik er niet veel later ook heen. Jammer genoeg kwam ik iedere keer dan ook haar man tegen, dus durfde ik op dat moment niet naar haar toe te gaan. 

Ze glimlachte wel iedere keer als ze merkte dat ik achter haar aan kwam. Op een dag had ik geluk. Haar man was met de auto weg. Ik had hem kort daarvoor weg zien rijden. Niet veel later liep ik haar campingplaats voorbij en ze vroeg me: 'Weet jij toevallig de netwerk code van de camping?' Ik dacht eerst dat ze serieus de code wilde weten, maar toen ik eenmaal bij haar stond zei ze: 'Ik zie je wel steeds naar me kijken. Vind je me lekker?' Ik antwoordde eerlijk dat dat inderdaad zo was. 'Dat dacht ik al, want ik zag je stijve lul wel in je broek.'

Ik schrok even toen haar hand via mijn broekspijp richting mijn harde lul ging. Daar aangekomen, begon ze mijn eikel en mijn ballen te masseren. Ze deed het zo heerlijk. Mijn eikel werd al meteen nat. Ze wilde me gaan zoenen. 'Zullen we maar even naar toiletgebouw gaan, want mijn vrouw en kids zitten een paar plekken verder', vroeg ik. 'Is goed, lekker ding. Mijn man komt misschien zo terug. Loop jij maar alvast naar de gezinsdouche. Ik kom er zo aan.' Ik liep rustig met mijn harde paal in mijn broek richting het toiletgebouw en zocht een lege gezinsdouche uit waar ik netjes wachtte.

Het duurde even, zodat ik dacht dat ze niet meer kwam. Toen werd er op de deur geklopt. Ik deed de deur open en zag haar in haar badjas voor de deur staan. Ik liet haar vlug naar binnen. Ze deed haar badjas uit en ze bleek helemaal niks eronder aan te hebben. Mijn pik werd gelijk weer mega hard. Ze zei: 'Ik dacht ik verras je even. Dan hoef je me niet meer uit te kleden. Nu ga ik jou uitkleden.' Ze maakte de strik van mijn zwembroek los en haalde mijn harde paal eruit. 'Hmmm, lekker jonge pik', zei ze en begon mijn pik stevig te zuigen.

Fucking hell! Wat deed ze dat lekker. Tussen door keek ze me geil aan. 'Laat maar lekker komen, schatje', zei ze. 'Ik wil je zaad proeven.' Ik wilde het nog tegen houden, maar het zaad spoot al haar mond in. Ik dacht 'niet stoppen. Ga door, ga door. Ze had wel door wat ik wilde en ze ging gewoon door. Ik pakte haar vast en legde haar neer op de grond. Ik likte haar kutje goed. Die was lekker geil en nat geworden. Ik likte haar kutsap mijn mond in en hoorde haar kreunen van genot. Ik bleef doorgaan. Ze lag helemaal te shaken en kreunde zachtjes: 'Ga door, ga door.'

Ik begon haar hard te vingeren en het vocht uit haar kutje spoot tot tegen de deur. Ze was extreem nat en geil. We begonnen elkaar te tongzoenen. Ze trok aan mijn lul, terwijl ik met haar kutje speelde. Ik zette haar in doggystyle neer en duwde mijn harde paal haar kutje in. Dit voelde zo lekker en geil. Ik neukte haar stevig door en voelde het zaad haar kutje in spuiten. Hmmm. Ze pakt mijn pik vast en likte het zaad eraf. Daarna neukte ik haar hard van voren. Haar kutje droop van de geile kutsappen.

We neukten nog even lekker door. Na afloop bleef mijn pik nog mega hard. Ze zei tegen me: 'Gaan we zeker nog een paar keer doen deze vakantie.' En zo gebeurde het ook.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4444444444444 sterren
9 stemmen