De Dokter aan het woord

Ik ben al jaren bezig met deze fascinerende hobby: dokterspel. Dertig jaar geleden heb ik na wat fantasieën de stoute schoenen aangetrokken en voor het eerst een speelmaatje gezocht voor dokterspel. De eerste keer nog via een advertentie, maar met succes. Via een ervaren dokter/patiënte deed ik mijn eerste ervaring op, zowel als dokter als ook als dominant. In het begin onwennig aangezien ik geen ervaring, geen coach, geen spullen en geen speelruimte had. Na drie jaar heb ik een begin gemaakt met het inrichten van een eigen speelruimte. Gewoon op zolder met een zelfgemaakte gynotafel met hele mooie, zelfgemaakte beensteunen.

Het verkrijgen van de eerste patiënten was ook lastig, maar met de opkomst van het internet begon het opeens te lopen. Via MSN en de chat werd het leggen van contacten gemakkelijker. In 2004 schreef patiënte C haar eerste verslag. Het enge, lekkere en heftige van haar eerste SM-ervaring en haar eerste dokterspel wist ze precies vast te leggen. Andere mensen die dat verslag lazen, kregen ook de kriebels en wilden een afspraak maken. Die verslagen smaakten naar meer. Meer verslagen en meer ervaringen toonden aan dat deze Dokter heel serieus is.

 

Mijn kick

Mijn principe bij dokterspel is 'als een echte dokter geen seks heeft met zijn patiënten dan doet deze Dokter dat ook niet'. De ultieme kick van mijn kant van het spel is macht. De macht over de angst van de ander, gelijktijdig met het genot, de macht over de schaamte en de lust. Er komen veel relatief onervaren speelmaatjes en wat is er dan leuker om te horen 'ik wist niet dat ik zoiets kon', en 'ik kon altijd maar één orgasme krijgen'. 

Niets is leuker dan om achteraf te horen dat iemand er na al die jaren achterkomt dat het overgeven en je overleveren aan een dominante man een unieke ervaring is. Het leuke is dan ook dat naarmate ik meer ervaring opdoe (meer dan vijfhonderd verschillende speelmaatjes), het ook steeds makkelijker gaat. Het 'lezen' van een nieuw speelmaatje gaat soepeler en ik pas mijn spel steeds makkelijker aan op de wensen en grenzen van mijn patiënten. Ik doe niet alleen aan dokterspel, maar sinds een jaar of tien ook aan vele andere vormen van SM, zoals energiespel en hypnose. Vaak intensief, heel persoonlijk en vaak met minder afstandelijkheid en indien gewenst meer lichamelijk contact.

 

Het eerste contact

Soms willen speelmaatje nog niet die grote stap in een keer maken en willen ze eerst een ontmoeting of meekijken bij een spel. Dat kan allemaal. Tevens is het mogelijk een vriendin of (SM)partner mee te nemen bij het spel. Tenslotte moet de speelmaatjes zich op hun gemak voelen (het spel is al spannend genoeg) en het liefste natuurlijk snel terugkomen voor een vervolgafspraak. De eerste afspraak is altijd spannend en eng, maar dat is ook wat de meesten juist willen. Uiteindelijk is de overgave altijd mooi en uiteindelijk ook meestal een verlossing.

 

En verder?

Bij speelmaatjes waar het bijzonder mee klikt, doe ik soms mijn best om een onvervulde fantasie uit te werken. Door mijn ervaring en mijn contacten kunnen dat soms hele leuke dingen zijn zoals speelmaatjes hun eerste bi-ervaring op laten doen, een eerste bezoek aan een SM-feest, het organiseren van SM-etentjes, het opleiden van nieuwe dokters en verpleegsters, het organiseren van workshops en het coachen van beginners op het SM-vlak.

 

Mocht je na het lezen van de verslagen enthousiast zijn geworden dan kan je altijd contact met me opnemen voor een afspraak voor:

 

Tot ziens in de praktijk,

Dokter Bob, 2020

Nursingpraktijk@hotmail.com