De moeder van mijn beste vriend

Ingezonden door Paul

Ik bel aan bij mijn beste vriend. Hij heeft nog geld van me tegoed en dat ga ik hem teruggeven. Ik kom soms bij hem thuis. Hij woont nog thuis met zijn vader en moeder. Zijn moeder intrigeert me. Zeer. Misschien ongepast om te zeggen, maar ze windt me op. Het is een vrouw van eind veertig. Ze heeft een sexy lijf en is niet bang om er subtiel mee te pronken. Ze heeft een blik die je direct doorgrondt. Het is alsof ze al je geheime fantasieën kan lezen. Onze blikken kruisten elkaar weleens. Ze maakt me verlegen en onzeker en opgewonden.

Doorziet ze me en vindt ze me raar? Een sukkel? Of speelt ze met me? Ze is wat onpeilbaar. Ze lijkt een ijskoningin die weet wat ze in huis heeft. Ik bel aan en zijn moeder doet, onverwacht, open. Ik merk dat ik schrik. 'Nee, hij is de hele dag weg, op stap met zijn vader. Of ik binnen wil komen?' Ik twijfel. Wat moet ik doen en waarom? Ze kijkt me geamuseerd aan, een beetje streng en enigszins afstandelijk. Ik voel haar blik. Die blik die kan doden en me gek maakt. Ik volg haar naar binnen en loop achter haar aan.

Ze draagt hoge hakken, een strak rokje om haar heerlijke billen en een strak wit bloesje. Zou ze voelen dat ik haar met mijn ogen uitkleedt nu? 'Of ik wil zitten en wat wil drinken?' Nou. Ja. Eh. Ik kom alleen wat geld afgeven. Ze negeert mijn gestamel. Lijkt er lol jn te hebben. Ze bespeelt me als haar instrument. Ze loopt wat heen en weer en kijkt me af en toe even aan. Onze blikken blijven even haken. Ik zit op de bank in de woonkamer en zij staat nog. ;Of ze me iets mag vragen?' Tuurlijk. Ze heeft het idee dat ik haar soms stiekem bekijk als ik op bezoek ben. Klopt dat?

Ik merk dat ik rood word en ik heb zweethanden. Mijn hart klopt in mijn keel. Ik weet niet wat te doen. Ik voel me betrapt. Vindt ze me gestoord, vervelend? Lelijk? Of grappig? Wil ze me voor schut zetten? Ik blijf stil, rood, betrapt, schaamte... Ze kijkt me aan en zegt niks. Ik kan haar niet peilen. Moet ik weggaan? Mijn excuses aanbieden? 'Wil je me bekijken', vraagt ze me uiteindelijk. 'Echt goed bekijken?' Ik knijp in mijn arm. Droom ik dit? Eerlijk, dit is een droom die uitkomt. Hoe vaak heb ik me niet afgetrokken bij de herinnering aan haar?

Hoe vaak heb ik gefantaseerd over haar lichaam, haar lippen, mond, borsten, billen, alles...? Ik hakkel dat ik dat graag zou willen, hopend dat dat het goede antwoord is. 'Okay, voor één keer mag je dat. Normaal gesproken val ik niet op jongere mannen en ik ben natuurlijk gelukkig getrouwd, maar ik zag je vaak gluren en wil je één keer de kans geven om te kijken. Niemand is thuis nu en wat niet weet wat niet deert. Alleen kijken. Aanraken alleen als ik het zeg, maar ik beloof niks. Goed?' 

Ik ben vuurrood, raak opgewonden en ben nerveus. De prikkels razen door mijn lijf. 'Geef me maar het geld dat je kwam afgeven. Zie het als een vergoeding. Ik kijk of ik het aan hem geef. Voor niets gaat tenslotte de zon op.' Ik vind het, tja, geil dat ze me blijft bespelen. Ze heeft me volledig in haar macht. Ze zet een paar stappen naar voren en dwingt me met haar blik om naar haar lijf te kijken. Haar ogen houden mijn blik vast. Er is geen ontkomen meer aan. Ze wrijft langzaam met haar handen over haar billen en borsten en benadrukt zo haar vrouwelijke vormen. Ze weet hoe ze me gek maakt.

Ik mag, nee moet kijken. Ze pakt mijn handen vast en wrijft ze zacht over haar heupen. Dan legt ze ze op haar billen en heel zachtjes, bijna niet voelbaar glijden ze over haar borsten. Heel even maar. Ze laat mijn handen los, stapt iets weg van me weg, maar blijft me aankijken. 'Kleed je maar uit. Eerst wil ik je graag kwetsbaar voor me zien. Ik wil zien hoe je fysiek op me reageert'. Ik kleed me uit onder haar blik, verlegen. Ik ga weer zitten en voel hoe ze me bekijkt. Ik voel me onzeker, nerveus en tegelijkertijd opgewonden. Ik kan me niet voorstellen hoe ver ze wil gaan. 

Of zal het toch een grap blijken te zijn?  Haar handen gaan richting haar billen. Haar wijsvinger en duim pakken de rits van haar rokje en tergend langzaam hoor ik haar rits omlaag gaan. Halverwege draait ze zich om. Ik kijk naar haar billen en de rits die langzaam open gaat. Haar slipje komt te voorschijn. Langzaam stroop ze haar rokje naar beneden en laat ze het plagend langzaam zakken, zodat ik uitgebreid naar haar billen en blote benen kan kijken. Ze, laat ik haar Joyce noemen, stapt uit haar rokje en draait zich langzaam om. Wat een lijf en wat een dirty & playful mind.

Kom maar dichterbij gebaart ze.Haar blik verraadt dat ze geniet van dit spel. Tegelijkertijd blijft ze cool doen. Te warm, te zacht, te lief zou afbreuk doen aan de spanning die ze zo goed weet op te bouwen. 'Je mag mijn benen, slipje en billen ruiken met je handjes op je rug.' Ik ga voor haar zitten, terwijl ze zich omdraait. Ze staat stevig op haar hoge hakken. Ze spreidt haar benen iets. Mijn gezicht gaat langzaam langs haar benen, van beneden omhoog. Ze ruikt heerlijk en heeft een zachte, gladde huid. Haar billen en slipje roepen om gelikt en betast te worden, maar ik hou mezelf in.

Ik wil mijn kansen niet verspelen. Ik druk mijn gezicht wat harder tegen haar slipje. Ik wil haar bilspleet voelen met mijn gezicht. Ze draait zich om, pakt mijn hoofd vast en wrijft mijn gezicht langs en tegen haar slipje. Ik voel de warmte van haar poesje. Net als ik verlang naar meer en dichterbij duwt ze me zachtjes weg. 'Ga maar weer zitten.' Ik kan niet meer scherp denken en raak in een soort geile trance. Opgewonden en de wens om dit eeuwig te laten duren. Terwijl haar blik op en neer gaat van mijn ogen naar mijn geslacht en weer terug knoopt ze langzaam haar witte blouse open.

Beetje bij beetje komt haar bovenlijf te voorschijn, deels gehuld in een stijlvol en tegelijkertijd minuscuul behaatje. Ze laat haar blouse even openhangen, for me to watch, en kijkt me geamuseerd aan. Langzaam trekt ze hem helemaal uit en laat hem op de grond vallen. Daar staat ze voor me: in slipje, behaatje en op high heels. Ik kreun zachtjes, mijn blik bewonderend en voel me bijna dierlijk. 'Kom, voel me en ruik aan me, maar zachtjes en met respect en geen gelik.' Ik kruip naar Joyce toe. Ik begin bij haar slipje. Ik ruik en masseer haar billen en werk me langzaam omhoog.

Mijn handen gaan overal waar het eerst niet mocht. Zachtjes en soms steviger voel ik haar huid. Ik masseer zachtjes haar borsten en tepels die ik door het stof van haar beha heen voel. Ik ga met mijn vingers over het stof dat haar poesje afschermt. Dijen, heupen, ruiken, voelen, haar warmte, haar geur. Al mijn zintuigen slaan op hol. Ze wrijft door mijn haar, terwijl ik op ontdekkingstocht ben. 'Heb je een goed beeld van me?', vraagt ze half serieus en half plagend, terwijl ze me weer wat van zich afduwt. Ik ben ervan overtuigd dat dit is einde van onze reis is. Verder gaat ze niet.

Ik stamel wat, zeg 'ja' en durf zeker niet aan te dringen. 'Op je plaats. Ik zie aan je dat je geniet. Ik weet alleen niet hoe ver ik wil gaan.' Ze knipoogt. Pffff.  Zou ze? Haar armen gaan naar haar rug. Ze maakt haar beha los, houdt hem nog even vast en laat dan los. Haar borsten en tepels...perfectie. Haar tepels lijken hard te zijn en staan fier overeind. Zachtjes rolt ze haar slipje af. Ze heeft zich omgedraaid, zodat ik goed kan zien hoe haar billen langzaam zichtbaar worden.

Wanneer haar slipje halverwege haar slanke benen hangt, draait ze zich om om me haar poesje te laten bekijken. Ik hap naar adem en weet niet wat ik moet doen met mijn opwinding, of beter gezegd mijn geilheid. Ze stapt uit haar slipje, naakt en houdt haar high heels, gelukkig, aan. Mijn hart bonst. Ik zie alles door een soort waas en weet niet wat me overkomt. 'Nu wil ik je tong voelen, overal, echt overal...' Ze blijft staan en gebaart naar me met haar wijsvinger, 'Kom maar.' Mijn tong proeft en likt haar hele lijf en huid. Van haar enkels langzaam omhoog via haar dijen.

Ik bijt zachtjes in haar billen en lik haar bilspleet uitgebreid. Het lijkt of Joyce zachtjes kreunt en haar ademhaling versnelt. Of beeld ik me dat in? Ik mag eindeloos haar borsten voelen en likken. Ik zuig haar tepels diep in mijn mond. Mijn speeksel voelt als een soort tweede huid. No kissing, dat zou te persoonlijk worden. Haar poesje heb ik expres overgeslagen. Ze heeft dat gemerkt uiteraard en duwt me zachtjes van haar af. Ze gaat, voor de eerste keer, zitten in een stoel tegenover me en spreidt haar benen met haar high heels stevig op de grond. Ze nodigt me uit.

‘Kom maar dichterbij. Ik wil dat je me goed bekijkt.' Met haar vingers streelt ze haar poesje. Zachtjes spreidt ze haar lipjes en kijkt me strak aan. Ze strekt haar hand uit, vraagt me mijn mond te openen en steekt haar middelvinger en wijsvinger in mijn mond. Ik lik en zuig haar vingers nat. ‘Dank je’. Haar natte vingers vinden hun weg terug naar haar lipjes. Ritmisch speelt Joyce met zichzelf. Haar blik houdt me vast. Haar ademhaling wordt zwaarder en gaat over in gehijg. Haar vingers dringen haar natte poesje binnen en zoeken weer haar clitje.

Het soppende geluid van haar vocht maakt me gek. 'Kom eens. Help me even.' Ze spreidt haar benen nog wat verder en doet hetzelfde met haar lipjes. 'Lik me, maar niet te lang. Het is mijn feestje.' Ik kniel tussen haar benen en mijn tong streelt en likt haar lipjes. Geil hoe ze alles voor me uitspreid met haar vingers. Mijn tong vindt haar opgezwollen clit en likt en likt. Zachtjes zuig ik ook. Ik merk dat ze geniet, maar ze zal dat niet toegeven. Ze duwt me zachtjes weer weg. Haar hoofd laat ze wat achterover hangen.

Ze masseert haar borsten en tepels met haar andere hand en begint zichzelf steeds sneller en harder te vingeren. Ik weet niet waar ik het moet zoeken, maar ik mag alleen kijken. Het gehijg gaat over in gekreun. Luid en vol overgave komt mijn lustdame klaar. Ze blijft even zitten, beweegt niet en komt langzaam weer bij. Ze richt zich op en kijkt me aan. Verdoofd en tegelijk met een scherpe, geamuseerde blik. 'Genoten? Wat ga ik met je doen toch? Hm. Ga maar liggen op je buik. Eens kijken hoe ik je verder kan laten genieten van mijn lichaam.

Maar, ik ben nog steeds de baas, verbeeld je niks.' Ik ga op mijn buik liggen en wacht af. Ik voel haar vingers over mijn huid. Over mijn benen. Ze voelt en kneedt mijn billen en rug. Voel ik haar warme tong nu over mijn billen gaan? Het is een heerlijk zacht gevoel. Haar heerlijke borsten en harde tepels voel ik overal: op mijn rug, billen en weer een tong. Ze plaagt mijn bilspleet met het puntje van haar tong. Mijn God. 'Draai je maar om.' Ik gehoorzaam uiteraard. Mijn pik is keihard en overgevoelig. 'Groot ben je. Dat had ik nooit achter je gezocht', zegt ze knipogend.

Ze kijkt, maar raakt hem niet aan. Gelukkig maar. Ik kom vaak te snel klaar van oververhitte fantasie en opwinding. Ik wil dit gevoel nog even vasthouden. De spanning mag blijven. Ik wil en mag nog niet komen. Joyce buigt zich over me heen en wrijft haar borsten over mijn gezicht. Heerlijk! Ik open mijn mond om haar tepels te kunnen likken. Ze voelt me aan en duwt zachtjes een tepel in mijn mond. Ik lik, zuig en zuig. Eindeloos lang. Ik masseer haar andere borst en breng deze naar mijn lippen. Zachtjes, na het lijkt uren, gaat ze weer rechtop zitten en kijkt me aan. 

Voorzichtig schuift ze over me heen. Mijn hoofd bevindt zich tussen haar heerlijke benen. Langzaam laat ze zich zakken. 'Steek je tong maar uit.' Haar natte poesje masseert ze over mijn gezicht en tong. Op en neer. Ik proef haar. Heerlijk! Dan schuift ze iets verder op. Haar glorieuze, volle billen zitten nu recht boven mijn gezicht. Plagend wrijft ze met haar billen over mijn gezicht. Ze gaat weer iets omhoog en trekt met haar vingers haar billen verder uit elkaar. Ze laat zich weer zakken. Mijn gezicht verdwijnt tussen haar billen. Ik weet niet wat me overkomt. Hoe weet ze dat ik hier zo op geil? 

'Houd je tong nog maar even paraat'. Ik lik haar bilspleet en vind haar kontgaatje en lik het. Ik kan niet anders. Met het puntje van mijn tong dring ik zachtjes binnen. Joyce hoor ik goedkeurend kreunen. Ze rijdt op mijn gezicht en laat me ademhalen. Ze zakt weer op me. Ik mag verder gaan. Mijn tong likt als een razend haar billen en gaatje. Pervers. Geil. Ultiem geil. Verdwaasd kom ik bij. Ze zit naast me en kijkt me aan. Geamuseerd. 'Als dank mag je speciaal voor mij klaarkomen. Maar let op: je doet het alleen voor mij en omdat ik het wil.

Jouw pik en zaad zijn van mij en voor mijn genot'. Ze buigt zich voorover, neemt mijn harde pik tussen haar borsten en likt kort mijn eikel. Tergend langzaam en heel zacht begint ze mijn ballen en pik te likken. Soms neemt ze hem even in haar mond om te plagen. Ik vecht ertegen om al klaar te komen. Geduldig blijft ze likken en me aankijken. Steeds vaker zuigt ze me naar binnen in haar warme mond. Ze legt mijn pik op haar tong en kijkt me uitdagend aan. Trekkend en zuigend begint ze aan de finale. Ik weet niet meer hoe ik het heb.

Met haar mond wijd open houdt ze mijn pik vast. Ze Likt, zuigt en trekt. Ze wacht even en gaat weer door. Uit mijn tenen voel ik mijn zaad komen. Luid kreunend kom ik klaar. Hard en intens. Mijn zaad spuit op haar tong, in haar mond en op haar lippen. Goedkeurend laat ze het me zien. Ze proeft en slikt het langzaam door.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
18 stemmen