Bi-tje veel

Ingezonden door Shakespeare

Soms ben ik bewust op zoek naar een gelegenheid om met mijn biseksuele gevoelens te experimenteren. Meestal levert zo’n zoektocht een korte ‘close encounter of the third kind’ op. Een ontmoeting, die leuk is voor dat ene moment, maar niet iets dat permanent in mijn geheugen blijft hangen. Vanmiddag was ik in elk geval niet specifiek op zoek naar een mannelijk contact, maar een eventuele verdwaalde mannenhand zou, wist ik uit ervaring, absoluut geen deal braker zijn. Ik zat aan de bar van wat mijn vaste erotische stamkroeg begon te worden.

Het thema van deze zondagmiddag was ‘Shamelessly Naked’. Wat inhield dat iedereen zich bij binnenkomst meteen in Adams- of Evakostuum moest hullen. Om een eventuele drempel van valse schaamte te overwinnen, mochten dames het eerste uur van hun aanwezigheid een slipje of string aanhouden. Geen van de aanwezige dames bleek over die emotionele drempel heen te hoeven stappen. Zo ook niet de dame van het stel, dat rond zes uur binnenkwam. Hem schatte ik ergens begin zestig en zij kon voor een goed geconserveerde vijftiger doorgaan.

Hij was duidelijk iemand die er een Bourgondische levensstijl op nahield. Duidelijk een paar kilootjes teveel op de verkeerde plaatsen. Zij daarentegen was op ieder aspect van haar lichaam mooi geproportioneerd. Al zou zij later toegeven dat haar boobies niet helemaal natuurlijk waren. Het stel ging naakt naast mij aan de bar zitten en stelde zich voor als Rob en Lena, een LAT-stel uit een klein plaatsje in het Gooi. Rob was in alles een -wat ik altijd maar noem- een Gooise kakker. Lena’s wiegje bleek in Zweden te hebben gestaan.

Veel aan Lena viel op. Niet alleen de zeer gedetailleerde tattoo op haar onderrug, maar zeker, maar dat zou mij later pas echt opvallen, een zorgvuldig getrimd driehoekje kort blond schaamhaar op haar venusheuvel. Ik kom er de laatste tijd achter dat ik een klein streepje of driehoekje schaamhaar eigenlijk opwindender vind dan een compleet gladgeschoren poes. Ooit hoorde ik een man over het totaal gladgeschoren kutje van zijn vrouw zeggen dat ‘op een racebaan toch ook geen gras groeide’. Niet direct complimenteus vond ik toen.

Het was vooral Rob, met wie ik het meeste sprak. Lena hield zich wat afzijdig. Wat mogelijk voortkwam uit een taalbarrière. Lena sprak eigenlijk alleen maar Zweeds en een handvol woorden Engels. Naast haar uiterlijk trok Lena mijn volledige, onverdeelde aandacht door volkomen onaangekondigd voor Rob op haar hurken te gaan zitten. Aan de bar gaf zij een showtje pijpen weg waarvan ik binnen de kortste keren snoeihard werd. Bijna automatisch draaide ik mijn keiharde lul in haar richting in de hoop dat ook ik van haar vaardigheden zou mogen genieten.

Helaas bleef alleen Rob de directeur-grootaandeelhouder. Na een tijdje voor Zweedse Nilfisk stofzuiger te hebben gespeeld, nam Lena weer plaats op haar barkruk. Het stel zat constant aan elkaar te frunniken, wat uiteraard voor nogal wat belangstelling van wat omstanders trok. Geheel onverwacht liet het koppel toe dat Lena door meerdere mannen betast en zelfs gevingerd werd. Lena genoot zicht- en hoorbaar. Toen de spanning aan de bar hoog genoeg opgelopen was, verplaatste het tafereel zich naar een van de twee verhoogde bedden in de danszaal.

Naast Lena, Rob en ik volgden nog twee mannen het koppel in de hoop een graantje van al dat mooie Zweeds mee te mogen pikken. Het stel nam standje negenenzestig aan waarbij Rob op zijn rug lag. Lena gaf weer een staaltje pijpkunst weg, waarvan ik spontaan voorvocht begon te produceren. En ook niet zo’n klein beetje. Sliertjes glimmend natuurlijk glijmiddel hingen aan mijn bijna pijnlijk kloppende eikel. Een van de twee andere mannen ging met zijn hoofd naast dat van Lena liggen. Ook hij bleek Rob te heten. Deze Rob begon de eerste Rob samen met Lena te pijpen. En ook niet zo zuinig!

Alleen die aanblik al liet bij mij een zaadlozing angstig dichtbij komen. Ik streelde Lena’s rug en billen. Mijn middelvinger gleed door haar bilnaad over een strak aangespannen kontgaatje. Daar zou ik later absoluut meer aandacht aan gaan besteden. Nu werd die aandacht volledig opgeëist door een werkelijk zeiknat kutje, dat moeiteloos twee en al snel drie vingers in zich opnam. Mijn andere hand vond Lena’s genotsgrotje via de voorkant. Ik voelde geen clitje, maar toen ik het plekje aanraakte waar die toch echt zou moeten zitten, was het wel meteen raak. En goed ook.

Terwijl ik mijn best deed om Lena zowel van voren als van achteren aan haar genot te helpen, maakte Lena met haar bekken steeds tegengestelde bewegingen. Gebruikte ik Lena nou met mijn vingers of gebruikte Lena mij? Wat maakte het ook uit? Rob nummer een liet zich uitgebreid door Rob nummer twee pijpen. Terwijl ik mij volledig op Lena richtte, voelde ik een hand om mijn kloppende penis. Van Lena? Van Rob een? Van Rob twee? Ook nu maakte dat totaal niet uit. Gaandeweg bleken alle drie grote belangstelling voor mijn trotse staander te hebben.

Ik werd gepijpt en afgetrokken. Mijn balzak werd gemasseerd en er ging zelfs een vingerkootje in mijn kont. Mijn God, dit was niet normaal! Lena trok mij aan mijn pik naar de mond van Gooise Rob. Met uitgestoken tong nam hij mijn bijna exploderende eikel in zijn mond. Allemachtig, wat was ik dik en hard. Rob nam iedere golf voorvocht gulzig in zijn mond op. Lena molk mijn ballen en speelde geraffineerd met mijn kringspier. Ik hoopte dat zij haar vinger diep in mij zou steken. Ron twee trok mij met een ring van zijn duim en middelvinger af. Ik dacht dat ik gek werd.

Als ik zo nog vijf seconden door zou gaan dan zou ik gegarandeerd een lading zaad in de mond van Rob een hebben geschoten. Hoe moeilijk het ook was, ik besloot om mijn sperma voor Lena te bewaren. Mijn paal had Robs mond nog niet verlaten of de fraaie lul van Rob twee werd door het stel flink onderhanden genomen. Lena trok vooral af, maar Rob een nam de nieuwe uitdaging weer graag diep in zijn gulzige mond. Ik drukte op Lena’s’ sterretje. Geen protest. Ik voerde de druk iets op. Geen weerstand. Moeiteloos nam Lena mijn hele vinger in haar kontje op. Ze stootte zelfs terug.

Ik besloot voor ‘de dubbel’ te gaan. Met mijn wijsvinger in haar kontje liet ik mijn middelvinger langzaam in haar werkelijk druipnatte kutje verdwijnen. In een langzaam tempo vingerde ik beide tunneltjes. Weer voelde ik handen en monden om mijn paal. Van wie kon mij helemaal niets meer schelen. De knijpende handen, de warmte van een mond over mijn pik, het speeksel dat langs mijn pik over mijn zak droop…. Het mag een wonder heten dat ik niet spuitend klaargekomen ben. Rob twee werd door Rob een af- en leeggezogen.

Ik was inmiddels in de Do-or-Die modus terechtgekomen. Mijn duim voegde zich bij mijn wijsvinger in Lena’s sterretje. Lena beantwoordde iedere penetratie enthousiast. Middel- en ringvinger gingen samen met mijn pink haar kutje in. Lena sopte. Ik vingerde Lena met al mijn vijf vingers tegelijk! Ik voelde Robs tong regelmatig mijn vingers aflikken. Lena gooide haar hoofd achterover en kon alleen nog maar: ‘Deeper, deeper, deeeeper’ uitbrengen. Opeens liep er allemaal vocht over mijn vingers en in mijn handpalm. Lena had duidelijk haar sluizen opengezet.

Met een zacht ‘dankjewel’ verliet Rob twee het strijdtoneel. Man nummer vier aan de rechterkant van Rob een werd ook door hem klaar getrokken. Zijn zaad werd door Lena over de borst van haar Rob uitgesmeerd, wat door hem zichtbaar gewaardeerd werd. Tijd voor een pauze. En tevens tijd om onszelf een beetje op te frissen. Rob kwam uit de wc en ging weer lui op zijn rug op het verhoogde bed liggen. Lena kwam uit het damestoilet en kroop over hem heen. Ik ging naast het koppel zitten en ik begon Lena weer te strelen. Een werkelijk prachtig lichaam met een uitdagend – en uitnodigend kontje.

Terwijl het koppel fluisterend communiceerde, ging ik weer op zoek naar Lena’s gaatjes. Weer -of was het nog steeds- glom Lena’s spleetje. Haar sterretje was niet meer zo strak. Ik besloot om toch op zoek te gaan naar haar clitje. Het zat er wel degelijk. Hoe klein dan misschien ook, Lena’s reactie op mijn aanraking was omgekeerd evenredig groot. Haar kutje werd bijna op een presenteerblaadje aangeboden. Om dat te onderstrepen zei Rob dat ik Lena mocht neuken, maar dan wel met een condoom. Hoe anders?

Ik haalde een condoom uit het schaaltje en moest echt moeite doen om het strakke rubber over mijn blauwpaarse eikel te worstelen. Lena spreidde in afwachting alvast haar benen langs die van Rob. Zijn slappe penis hing vermoeid naar beneden. Eindelijk had ik met moeite het condoom aangebracht. Voor alle zekerheid controleerde ik nog even of het rubber het geweld bij het aantrekken heelhuids had overleefd. Even dacht ik nog dat de houding, waarin wij lagen en zaten, zich bij uitstek voor een DP, een dubbele penetratie, zou hebben geleend. Rob was duidelijk niet meer tot een penetratie in staat.

Mijn paal ging in een moeiteloze beweging tot mijn ballen diep in Lena. Wat met een diepe zucht duidelijk gewaardeerd werd. Vanuit mijn onderrug liet ik mijn heupen telkens tegen die heerlijke Zweedse billen kletsen. Het geluid van geil vlees tegen geil vlees. Geluid, dat steeds soppender werd. Ik spreidde Lenas kadetten en zag haar ontspannen kringspier. Mijn duim verdween er moeiteloos in. Om beurten neukte en vingerde ik haar gaatjes. Lena fluisterde kennelijk wat ik aan het doen was, want Rob probeerde zichzelf weer hard te maken. Toch een DP?

Helaas bleef het bij een wormvormig aanhangsel. Waar er zonet twee vingers moeiteloos in Lenas kontje waren verdwenen en zij daar zelfs verwelkomd waren, was er waarschijnlijk ook wel ruimte voor mijn zware jongen. Ik trok mij uit Lenas grotje terug en schoof iets omhoog. Lena hoefde geen hogere wiskunde te hebben gestudeerd om te weten wat er zou gaan volgen. Weer gefluister tussen het stel. Lena kromde haar rug. Robs handen trokken haar billen wijdopen. Lena’s kontgaatje leek te pulseren. Aantrekken en ontspannen. Uitstulpend en terugtrekkend.

Als mijn condoom dit maar aankon. Maar diezelfde vraag gold ook voor Lena’s sterretje. Ik hoefde opmerkelijk weinig druk uit te oefenen om mijn mega eikel door Lena’s sluitspier te duwen. Even had Lena de neiging om weg te draaien. Ik gaf haar even de tijd om aan mijn snoeiharde knots te wennen. Ik heb zeker een minuut bewegingsloos zo gezeten. Rob bleef maar in Lena’s oor fluisteren. Totdat hij het ‘sein veilig ‘ gaf. Het restant van mijn lat verdween langzaam in Lena. Ik was erop voorbereid om bij het eerste signaal van te grote pijn terug te trekken.

Helemaal in Lena wachtte ik weer even met bewegen. Lena was dit duidelijk niet gewend. Totdat Lena uit zichzelf kleine beweginkjes begon te maken. Heel klein en heel zacht, maar toch onmiskenbaar. Ik bood mijn paal zonder neukbewegingen aan. Lena deed zelf al het werk en dat voelde goed. Robs hand bemoeide zich met haar glimmende kutje. Lena kreunde zo nu en dan ‘Oh God, Oh God’. Duidelijk was dat er een orgasme aan zat te komen. Elke man, en dus ook ik, kan maar zoveel verdragen.

Ik nam Lena’s neukbewegingen over, pakte haar heupen vast en reeg haar keer op keer over mijn explosief. Lena kwam sproeiend klaar. Mijn zak droop van haar vocht. De handdoeken onder Robs Bill waren doorweekt. ‘Je pik!' Het was geen verzoek. Het klonk als een bevel uit Robs mond. Ik trok mij uit Lena’s kontje terug. Haar sterretje bleef half open staan. Rob pakte mijn paal, rukte het condoom eraf. Samen met Lena bracht hij mijn pik naar zijn mond. Lena trok en Rob zoog. Vijf, hooguit zes seconden later verlieten twee, drie straaltjes zaad mijn gaatje. Over Robs kin en borst.

Weer smeerde Lena het mannenzaad over Robs borst. Rob lag na te genieten. Terwijl ik deze belevenis de volgende morgen aan het opschrijven ben, word ik alweer hard. Van Lena, maar zeker ook van de beide Robs. Of is het Robben? Even de dikke Van Dale raadplegen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen