Avontuur in Turkije

Ingezonden door Twan

Na onze reis naar Parijs besloten Marrit en ik dat wij na ruim een half jaar flink doorwerken wel een luie vakantie hadden verdiend. Het zomerseizoen was al voorbij, dus zouden Marrit en ik zelf de warmte op moeten zoeken. In een verre vliegreis hadden wij geen van tweeën zin. Warm, niet te ver en betaalbaar, dat waren onze voornaamste criteria. Onze keuze viel al snel op Turkije. Zowel Marrit als ik waren daar al vaker geweest. Op onze lijstjes van ‘daar ben ik nog niet geweest’ stond Side bovenaan.

Vrienden van ons waren daar wel geweest. Zij waren helemaal lyrisch over hun hotel destijds: het all-in resort Magic Life. Iedereen die Marrit en mij kende, zou het absoluut niet vreemd gevonden hebben dat Marrit en ik zelfs de voorbereidingen voor deze vakantie tot een vorm van voorspel wisten te maken. Er bestaat een Australisch bedrijf onder de naam Wicked Weasel, dat alleen maar badkleding voor dames ontwerpt, maakt en verkoopt. Hun naam draagt al iets ondeugends in zich en dat zie je in hun collectie terug. Zo zijn nagenoeg al hun badpakken en bikini’s minuscuul van formaat.

Tepels worden amper bedekt en er zijn bij sommige badpakken zelfs open kruisen toegepast. Wicked Weasel is zo trots op haar producten dat zij zelfs de site ‘Microminimus’ hebben ontwikkeld. Daarop kunnen, meestal partners van, hun kopers foto’s van zichzelf in hun badkleding posten. Elke maand wordt er een winnares bekend gemaakt. Ik had mijn oog laten vallen op een witte bikini, die qua textielgebruik nog goed door de beugel kon. Het bijzondere aan die bikini was echter dat deze compleet doorzichtig werd zodra hij nat was geworden.

Een dame liep dus ‘bedekt’ de zee in om er ‘transparant’ weer uit te komen. Ik stelde dit aan Marrit voor, die er meteen voor ‘in’ was. Wij bestelden de bikini, die volgens de site binnen zeven dagen netjes geleverd zou worden. Nog geen vierentwintig uur later ontving ik een e-mail uit Byron Bay, Australië. Wegens problemen met de productie kon de bestelde bikini pas volgende maand geleverd worden, maar dan zouden Marrit en ik al in Side zitten. Ik annuleerde de bestelling. Marrit was er een beetje teleurgesteld over. Zij vond het dragen van deze bikini wel iets erotisch hebben.

Nu wilde het toeval dat er op nog geen tweehonderd meter van mijn studio een lingeriewinkel was gevestigd. Heel toepasselijk heette die ‘O lijf’. Naast dameslingerie werd daar ook badkleding verkocht. In de winkel zochten Marrit en ik naar een bikini die qua model en kleur, maar vooral qua transparante eigenschappen overeenkwam met die van Wicked Weasel. Aan een kreetje van Marrit kon ik horen dat zij in het rek iets gevonden had. Zij hield trots een bikini op een kleerhanger omhoog. Mij viel meteen op dat de kleerhanger bijna groter was dan de bikini zelf.

Dat was nu juist een groot deel van de lol. De verkoopster, een dame die qua leeftijd en kapsel duidelijk in de tweede helft van haar vijftiger jaren terecht was gekomen, kwam dichterbij. Zij ging vlak naast Marrit staan en zei, voor mij amper hoorbaar, dat deze bikini misschien niet zo’n goede keuze zou zijn. Marrit moest namelijk weten dat, als deze bikini nat werd, hij heel erg ‘doorscheen’. ‘U meent het’, antwoordde Marrit met een onschuldig gezicht. De verkoopster kreeg duidelijk de overtuiging dat Marrit om deze reden de bikini snel in het rek terug zou hangen.

Toen Marrit dat dus niet deed, en sterker nog, met de bikini naar de paskamers liep, leek de dame lichtelijk onthutst. Haar afkeuring leek te verdwijnen toen Marrit zei dat zij altijd nog iets onder deze bikini aan kon trekken. Marrit trok het gordijn van de paskamer dicht. Ik hoorde het geruis van haar kleding, terwijl zij zich uitkleedde. Marrit zou Marrit niet zijn geweest als zij niet na een paar seconden mij al had geroepen. Achter het half opengeschoven gordijn stond Marrit met alleen het bikinibroekje aan. Haar borsten keken mij aan.

Breedlachend draaide Marrit zich nog eens rond, duwde mij naar buiten en trok het gordijn weer dicht. Weer hoorde ik geruis en Marrit opende het gordijn opnieuw. Nu stond madam met alleen haar bh’tje aan. Haar geschoren poes keek mij aan. Om het nog ‘erger’ te maken, bukte Marrit enigszins voorover. Volgens haar was er een draadje uit het bikinibroekje tussen haar schaamlipjes blijven hangen, dus trok Marrit die schaamlipjes nu even uit elkaar. Hun zachtroze kleur gaapte mij aan. Wat een boefje was Marrit toch, maar onze keuze was gemaakt.

Voor eventuele ongewenste situaties kochten wij er nog een bijpassende omslagdoek bij. Nog net niet hoofdschuddend keek de verkoopster ons na. Thuis aangekomen moest natuurlijk worden onderzocht in welke mate Marrits nieuwe bikini transparant zou blijken. Marrit stapte in haar nieuwe aanwinst onder de douche. Met haar haar nog niet eens nat kwam Marrit de douchecabine alweer grijnzend uit. De meest treffende uitspraak was dat Marrit een samenstelling van enig textiel droeg, die door niets bij elkaar leken te worden gehouden.

Niet alleen Marrits borsten en tepels waren zichtbaar. Haar broekje liet ook aan duidelijkheid niets te wensen over. Als Marrit de bandjes over haar heupen ook maar iets optrok, dan zorgde de snit van haar broekje er zelfs voor dat Marrits vagina duidelijk in een cameltoe veranderde. Het leek toch een beetje veel van het goede. De bikini zou wel meegaan, maar of Marrit die ook daadwerkelijk zou gaan dragen, zou toch echt van de situatie en sfeer op dat moment afhangen.    Half oktober stapten Marrit en ik op Schiphol in een compleet wit gespoten vliegtuig.

Ik zou nu nog steeds niet kunnen zeggen met welke maatschappij wij gevlogen hebben. Hoe dan ook deze witte ‘vogel’ zou ons in bijna vierenhalf uur naar Antalya vliegen. Van daaruit was het nog bijna twee uur rijden met de taxi die ons op het vliegveld zou oppikken. Vanwege ons tijdstip van vertrek uit Nederland zouden Marrit en ik pas rond tien uur ’s avonds op onze plaats van bestemming aankomen. Het was dus al nagenoeg donker toen onze taxi de oprijlaan van het hotel opdraaide. Wij checkten in en kregen een kamer met uitzicht over de zee op de derde verdieping toegewezen.

Toen Marrit onze kamerdeur openmaakte, kwam ons als eerste een weldadige koelte tegemoet. Zelfs in oktober was het in Side nog steeds warm. De dagtemperatuur liep elke dag nog moeiteloos op naar vijfendertig graden. De airco in onze taxi had het af laten weten. Gelukkig mankeerde er niets aan die van onze kamer. Die was brandschoon en zelfs redelijk luxe. Hier zouden Marrit en ik het de komende twee weken wel volhouden. In deze kamer zouden nog spannende dingen gaan gebeuren.

Eerst maar eens douchen. De douche was helemaal van glas. Je kon vanuit de badkamer helemaal door de doucheruimte heenkijken. Je had dan ruim zicht op het tweepersoons bed en het grote balkon. De doucheruimte bood ruim voldoende plaats aan twee personen. De eerste avond in Magic Life was al geweldig, maar zou slechts een voorbode zijn van wat nog komen ging. De meeste van onze dagen aan de Turkse zuidkust weken niet veel af van die van andere mensen. Marrit en ik genoten van ons hotel, het eten en drinken, de zee en van elkaar.

Als de muren van onze hotelkamer hadden kunnen schrijven, dan had daar een apart boek uit kunnen ontstaan. Als bekentenis zal ik er twee situaties uitlichten. Marrit en ik waren na het strand nog even op een ligbed bij het grote zwembad gaan liggen. Marrit droeg dit keer een zwarte bikini, waarvan het bovenstukje pas bij het verlaten van het strand werd aangetrokken. Wij dronken wat toen Marrit compleet vanuit het niets zei dat zij ongelofelijk veel zin in seks had. Op zich niet zo’n opzienbarende uitspraak, want onze hele vakantie en zelfs onze manier van omgaan met elkaar ademde seks.

Het was de lijm in onze relatie. Een dergelijk duidelijke uitspraak van een mooie, sensuele en ook nog eens schaars geklede jongedame leg je niet zomaar naast je neer. Wij dronken onze glazen leeg en liepen naar de lift. Zelfs in de lift konden Marrit en ik niet van elkaar afblijven. Camera of niet. Verder gedroegen wij ons (nog) netjes. Op de hotelkamer aangekomen, wilde Marrit mij meteen bespringen. Dat liet ik niet zo gemakkelijk gebeuren. Elke poging tot fysiek contact ontweek ik soepel. Het moest allemaal ook niet te makkelijk en te voorspelbaar worden.

Ik opende de balkondeuren en schoof twee stoelen in de laatste zonnestralen van die dag. Op weg naar de minibar stak Marrit weer een hand ter hoogte van mijn kruis uit. Ik wist ook deze weer te ontwijken. Het flesje Efes-bier was ijskoud. Marrit galmde vanuit de badkamer dat zij graag een flesje water wilde hebben. Nog steeds in mijn zwembroek ging ik op het balkon zitten. Ik had Marrits water expres nog binnen laten staan om te voorkomen dat door de zon het water weer lauw zou worden. Marrit kwam even later ook naar buiten. In haar bikinibroekje en met het flesje water in haar hand.

Zij ging naast mij staan en tilde het water boven mijn hoofd. ‘Durf het eens’, daagde ik Marrit uit, dus gebeurde precies wat onvermijdelijk was: Marrit keerde het flesje boven mijn hoofd om. Na een korte achtervolging door de hotelkamer nam ik een snoekduik, waardoor Marrit en ik schaterend op ons bed vielen. Natuurlijk ontaardde dat in een intense vrijpartij waarbij zowel Marrit als ik geen textiel meer droegen. Marrit wilde neuken. Ik ook, maar niet meteen. Marrit moest er wel een beetje haar best voor doen, vond ik. Dus, hard of niet, ik draaide mij om en liet mij van het bed af rollen.

Ik trok mijn zwembroek weer aan en ik liep terug naar het balkon. Marrit staarde mij vol ongeloof na. Dit kan toch niet waar zijn, las ik in haar gefrustreerde blik. Ik vond het wel een leuk spelletje. Ik had mijn flesje bier half leeggedronken toen Marrit ook het balkon weer opliep. Ook nu weer in haar bikinibroekje. Anders dan net had zij nu haar bovenstukje wel aan-getrokken. Verder had zij een donzige handdoek omgeslagen. Als dit mijn straf zou moeten zijn dan kon ik daar smakelijk om lachen. Dat deed ik dus ook. Ook dat was weer niet mijn meest briljante moment. Marrit begon mij echt uit te dagen.

Vrouwen kunnen dat heel goed als zij hun volle overtuiging daarin leggen. Marrit was heel erg overtuigd mag ik wel zeggen. Echter wel met een onverwacht vervolg. Eerst verdween de handdoek met een sensueel gebaar naar de vloer. Na een sierlijke buikdans maakte Marrit op zeer doordachte manier haar bovenstukje los. Net als een volleerd stripper wist zij, ondanks de losse bandjes, de cups van het bovenstukje met haar borsten vast te houden. Interessant, maar daar hield het sensuele verhaal ook op.

Met wat als sierlijk gebaar was bedoeld, wierp Marrit haar bovenstukje argeloos over haar schouder. Helaas net iets te enthousiast, want in plaats van op het balkon te landen, vloog het bovenstukje met een fraaie boog over de railing van het balkon. Je kon mij wegdragen. Zeker omdat Marrits ogen het bovenstukje volgden. Marrit zag opeens ook de humor van haar optreden in. Als twee pubers zaten wij op het balkon te schaterlachen. Mijn biertje was op. Ik zei tegen Marrit dat ik wel even naar beneden zou gaan om haar bovenstukje op te halen.

Op de begane grond lag geen bovenstukje. Ik keek omhoog en zag op het balkon van de eerste verdieping een jongedame in een strak hemdje en een kort rokje zitten. Met natte haren zat zij op het balkon wat folders uit de lobby door te kijken, maar ik zag ook bij haar geen bovenstukje van Marrit over de railing hangen. Mijn blik op de tweede verdieping bracht verlossing. Marrits bovenstukje hang half over de railing op tweehoog. Er waren geen mensen op dat balkon die ik even kon vragen mij het niemendalletje toe te gooien.

Goede raad was duur. Ik besloot de jongedame van de eerste verdieping te vragen of zij bij Marrits bovenstukje kon. Op mijn aanspreken, bleek de dame in kwestie Frans te spreken. Ik legde haar de situatie uit, die ook bij haar voor een brede glimlach zorgde. Vanaf het balkon zou zij nooit bij het topje kunnen. Zij liep even naar binnen en kwam met iets, dat op een camerastatief leek terug. Zij klom op de railing, waarbij ik haar nog waarschuwend toesprak. Zelfs als zij zich helemaal uitstrekte, kon zij er nog niet bij.

Waar ik wel bij kon, in elk geval met mijn ogen, was haar naakte poes die mij van onder het rokje aankeek. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat dit mijn slechtste middag in Side was geweest. Laat ik het netjes houden door te zeggen dat niet alleen het uitzicht op zee vanaf mijn balkon mooi was. De Française kwam qua waardering wel heel dicht in de buurt van het zeezicht. Mijn kwelling was nog niet voorbij. Het camerastatief was twintig centimeter tekort. De Franse dame klom van de railing af en liep haar kamer weer in.

Ik heb geen idee waar zij hem vandaan haalde, maar nu had zij een bezem in haar hand. Weer werd de railing beklommen en weer zat ik eerste rang. Nu lukte het wel om Marrits bovenstukje van tweehoog op te wippen. Na een ‘merci beaucoup’ liep ik daarmee als trofee terug naar de lift. Op de hotelkamer vertelde ik alles aan Marrit. Zij deed net alsof zij nu hevig beledigd was. Even later zou blijken dat Marrit een andere manier van 'omgaan met' had bedacht. Marrit kwam naast mij staan en legde haar hand op mijn penis.

Zij wilde zogenaamd alleen even controleren of de aanblik van het Franse kutje mij had opgewonden. Langzaam, maar wel met druk streelde Marrit mijn penis. Vakkundig wist Marrit die tot leven te wekken. Binnen twee minuten zat ik met een flinke paal in mijn zwembroek. Marrit ging op haar hurken zitten en viste mijn erectie handig uit mijn zwembroek. Die trok Marrit handig tot op mijn knieën naar beneden. Trots en verwachtingsvol staarde mijn eikel de wijde wereld in. Marrit liet de buitenwereld met haar mond precies weten hoe niet alleen mijn eikel, maar mijn hele lul inclusief mijn ballen eruit zou zien.

Met haar linkerhand hield Marrit mijn lul stevig vast. Haar rechterhand zocht en vond zij mijn balzak. Marrit streelde daar de onderkant van. Zo nu en dan kneep Marrit even in mijn zak wat een korte pijnsensatie teweegbracht, maar dat voelde absoluut niet vervelend. Ik wilde Marrits haar en hoofd strelen. Marrit wilde dat niet. Zij was immers stout geweest en moest het nu met mij goedmaken. Deze kant van Marrit kende ik nog niet. Marrit is mij zelfs tot voorbij onze omgang met elkaar nog blijven verbazen.

Nadat zij haar bovenlichaam een paar keer had weggedraaid, mocht ik eindelijk aan Marrits borsten komen. Marrits tepels waren spijkerhard. Ik draaide mijn stoel iets bij waardoor Marrit nu recht voor mij op haar knieën zat. Ik kon nu mijn beide handen en al mijn tien vingers gebruiken om Marrits borsten te liefkozen. Tijdens het pijpen keek Marrit mij een paar keer recht in mijn ogen aan. Had ik eerst daar geveinsde boosheid en opwinding in gezien, nu zag ik een soort van trance. Marrit ging helemaal op in haar spel. Marrit wist ook dat ik het bekeken kunnen worden extra opwindend vond.

Ik moest nu heel snel beslissen wat ik met deze situatie ging doen. Zo doorgaan zou binnen een minuut tot een orgasme in Marrits mond leiden. Daarover was geen twijfel mogelijk. Ondanks dat ik wist dat Marrit dit ook fijn vond, wilde ik ook lief voor haar zijn. Dat was ook weer zo tekenend voor Marrit en mij. Stemming en situatie konden ineens omslaan. Waar net alle initiatief bij Marrit had gelegen, nam ik het stokje nu van haar over. Marrit wilde eerst helemaal niet ophouden met mij te pijpen. Ik moest haar mond werkelijk van mijn lul aftillen, omdat Marrit zo vastbesloten was.

Marrit en ik belandden weer op ons grote bed. Haar en mijn zwembroek verdwenen met een zwaai op de vloer. Ik kon het natuurlijk niet laten om te zeggen dat als nu mijn zwembroek over het balkon zou zeilen, Marrit die dan maar moest gaan halen. Dat leverde mij een knietje op. Mijn volgende opmerking over dat Franse kutje leverde knietje nummer twee op. Meteen deed Marrit haar best om de eventuele schade tussen mijn benen te repareren. Met haar handen, mond en tong probeerde Marrit zo lief mogelijk te zijn. Dat lukte haar aardig. Marrit en ik zijn over het hele bed gegaan.

Wij gebruikten al onze ledematen en andere lichaamsdelen om ons beiden naar de zevende hemel te brengen. Marrit en ik neukten, pompen, streelden, zoenden en likten. Alles kon en mocht gebeuren en dat gebeurde dus ook. Totaal bevredigd stapten Marrit en ik samen de glazen douche binnen. Opgefrist en in avondkleding liepen wij naar het restaurant. Een paartje aan de tafel naast ons groette ons vriendelijk. ‘Duitsers’, fluisterden Marrit en ik tegelijk. Na een heerlijk zeebanket en een verrassende Australische wijn liepen Marrit en ik naar de foyer, waar een band zat te spelen.

Wat hun muzikale ontwikkeling betrof, was de band duidelijk in the sixties blijven hangen. Een enkel uitstapje naar the seventies daargelaten. Marrit en ik besloten om bij een van de zwembaden nog wat te gaan drinken. Het Duitse stel was kennelijk op hetzelfde idee gekomen. Nu streek het stel twee tafels van ons af neer. Marrit en ik zeiden niet veel. Ik denk dat zowel Marrit als ik stilzwijgend aan het genieten was. Onze hele vakantie was tot nu toe een groot feest geweest. Op de achtergrond maakten krekels hun kenmerkende geluid.

Dat geluid, samen met het zachte kabbelen van het verlichte zwembadwater zorgde voor een echt mediterrane vakantiesfeer. Rond half twaalf besloten Marrit en ik naar onze kamer te gaan. Wij trokken onze kleren uit. Ik pakte nog een Efes uit de minibar en ging daarmee in mijn onderbroek op het balkon zitten. Er brandde geen licht in onze kamer. Met de balkondeuren open wilden Marrit en ik geen insecten aantrekken. Net op het moment dat ik mij om wilde draaien om te kijken waar Marrit bleef, stapte Marrit naar buiten, poedelnaakt.

Haar door de zon fel gebleekte haren, haar ogen en haar zongebruinde huid gaven haar iets bijna betoverends, maar tegelijk ook iets vreselijk geils. Marrit maakte dat alleen nog maar erger door te zeggen dat zij wist dat het een fantasie van mij was om seks op het balkon te hebben. Vannacht zou Marrit die fantasie waarmaken. Mijn penis veranderde binnen dertig seconden in een knoertharde pik. Ik wist niet hoe snel ik mijn onderbroek uit moest krijgen. Ik had Marrit inderdaad verteld dat ik dat toch wel een van de hoogtepunten van onze vakantie zou vinden.

Voor mij was het alleen meer dan neuken. Natuurlijk zouden wij straks als beesten tekeergaan, maar er zouden ook momenten van elkaar liefkozen en beminnen zijn. Voor mij was dat onlosmakelijk verbonden met het neuken. Niet dat tijdens een moment van extreme geilheid alle regels en afspraken overboord kunnen worden gegooid, maar nu hadden Marrit en ik de tijd aan onszelf. Waarom jezelf haasten als je samen alles wat in je opkwam kon beleven? Ik tilde Marrit op de tafel en ik opende haar benen. Marrit glom alweer.

Ik ging niet meteen voor ‘de hoofdprijs’. Ik wist dat als ik straks op het balkon ging neuken ik in alle staten zou zijn. Ik gunde Marrit, maar dat wenste ik zelf ook, dat zij precies hetzelfde tijdloze en schaamteloze mocht beleven dat ik ging meemaken. Ik zoende Marrits tepels en borsten, maar ook haar voorhoofd en ogen. Haar neusje en warme mond kregen ook zoenen van mij. Om ons heen werd alles even rustig en stil. Met kusjes op Marrits hals en borst kwam ik bij haar borsten en buik aan.

Ik zat nog steeds op mijn hurken tussen Marrits geopende benen, maar ik moest iets naar achteren schuiven om mijn mond en tong bij ieder plekje van Marrits intieme zone te kunnen komen. Ik genoot ervan om Marrits kutje te verwennen met mijn handen, vingers, mond en tong. Alles wat maar enigszins mogelijk leek en op dit moment in mij opkwam, deed ik met Marrit. Uit Marrits pogingen om mij tussen haar bovenbenen te onthoofden, maakte ik op dat Marrit zich ook even helemaal liet gaan. Na een duidelijk en heftig orgasme van Marrit wilde ik Marrits kutje om mijn lul voelen.

Marrit trok haar benen zover op dat haar voeten het tafelblad raakten. Ik kon nu zonder welke beperking dan ook tot aan de wortel van mijn lul in Marrit verdwijnen. Het was alsof Marrit mij naar binnen zoog. In plaats van dat ik moest bewegen, deed Marrit dat vanuit haar onmogelijke houding. Hoe onwaarschijnlijk ook, Marrit flikte het! Ik nam haar tempo over en terwijl wij elkaar diep in de ogen keken, nam onze extase toe en ook het tempo. In het begin waren Marrit en ik nog in staat geweest om redelijk synchroon te stoten.

Met het toenemen van de passie raakten Marrit en ik elkaar ieder in ons eigen ritme kwijt. Een hoogtepunt was voor mij het moment waarop Marrit mij even terugduwde. Zij strekte haar lange benen en legde die op mijn schouders. Hierdoor kantelde Marrits bekken. Ik zag niet alleen haar gleufje met haar glimmende kutje. Ik zag nu ook haar sterretje. Ik duwde mijn lul weer naar beneden tot voor haar grotje. Met twee of drie heupbewegingen zat ik weer diep in Marrit. Marrit bewoog niet alleen voor- en achteruit. Marrit spande en ontspande nu tegelijkertijd de spieren in haar kutje.

Juist dat knijpen en weer loslaten, deed het bij mij. De verlichting van de zwembaden werd steeds waziger. Het Duitse stel dat ik net nog scherp had kunnen zien, was veranderd in een donkere vlek. Achter mijn hoofd legde Marrit haar voeten ook nog eens over elkaar. Hoe dat anatomisch precies werkt weet ik niet, maar het werkte wel. Marrit was ook niet meer hier. Haar ogen waren gesloten. Marrits hoofd ging heen en weer, maar ook voorover en wild achterover. Ik voelde haar orgasme van onderuit haar lichaam komen.

Marrit kreunde zo hard dat het Duitse stel dat wel gehoord moest hebben. Ik kan niet met zekerheid iets over mijn eigen decibellen zeggen, maar ik vermoed dat Marrit en ik samen Hinderwetplichtig waren. Mijn volgende fantasie ging in vervulling. Marrit duwde mij achteruit. Zij draaide zich om en ging met haar rug naar mij toe staan. Marrit boog zich vervolgens voorover totdat haar bovenlichaam op het tafelblad rustte. Marrit zakte onderuit en opende haar benen iets. Er was geen plek op aarde waar ik op dat moment liever zou zijn geweest. Voor mij was dit het walhalla.

Zeker toen mijn bikkelharde pik in Marrit verdween. Ik nam Marrit niet, maar Marrit liet zich nemen. Dat maakte een groot verschil. Er was sprake van een volledige overgave bij Marrit. Alles wat ik vannacht nog met Marrit wilde doen, zou nu van haar mogen. Dat gevoel van macht en controle maakte niet het beest in mij los. Ik kende Marrit goed genoeg om te weten dat zij nu zelf niet op zoek was naar wilde seks. Marrit wilde nu in al haar vrouwzijn bemind worden. Daarom ramde ik mijn lul ook niet van achteren in Marrit.

Langzaam en met kleine, ritmische heupbewegingen ontdekte mijn lul steeds weer nieuwe, kleine subtiele nuances waar ik Marrit van hoorde genieten. Het enige harde aan Marrit op dat moment was mijn lul in haar. Verder was Marit kneedbaar als was en totaal ontspannen. Dit zou het moment geweest zijn om Marrit in te wijden in de anale seks, maar dat zou op dit moment ook zo misplaatst zijn geweest dat ik die gedachte meteen weer liet varen. Mijn handen gleden over Marrits rug en zakten af naar Marrits flanken, tegen de aanzet van haar borsten aan.

Alsof zij gedachten kon lezen, kwam Marrits bovenlichaam iets omhoog. Ik voelde mij een beetje schuldig omdat ik nu aan haar totale ontspanning een einde had gemaakt. Terwijl ik langzaam en zachtjes in en uit Marrit bleef gaan, liefkoosden mijn handen haar borsten en tepels. Ik denk dat wij zeker tien minuten zo met elkaar bezig zijn geweest. Ik voelde zo nu en dan wel iets van een orgasme aankomen, maar ik wist dat het voor Marrit nog steeds beter kon. Op een bepaald moment was het echt tijd om het tot een ontlading te laten komen.

Bij Marrit uitte zich dat in een beweging achteruit die zij zeker dertig seconden vasthield. Aan het omklemmen van mijn lul merkte ik dat Marrit klaarkwam. Zelfs Marrits ademhaling bleef rustig. Wel dieper, maar echt nog steeds rustig. Ik voelde mijn spieren zich ook samentrekken. Waar ik anders mijn zaad soms zelfs explosief uit mijn lul voel schieten, voelde het nu meer als een langzaam leeglopen. Ik spoot niet, maar leek meer te vloeien. Ik vond het ook mooi dat Marrit en ik zeker nog een minuut na ons orgasme zo zijn blijven staan.

Ik trok mijzelf terug uit Marrit. Mijn kusjes op haar billen lieten haar handen naar mijn hoofd zoeken. Marrit streelde mijn hoofd. Wat deze avond afmaakte, was een zoen op onze monden waarbij Marrit en ik vrijwel tegelijk ‘dankjewel’ tegen elkaar zeiden.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6 sterren
5 stemmen