Travestiet Inge

Ingezonden door Turkse heer

Onlangs heb ik deze mooie site ontdekt en genoot ik van de mooie en spannende verhalen en ervaringen. Ook ik heb door de jaren heen bijzondere ervaringen opgedaan en ik dacht ik ga ook mijn ervaringen hier met jullie delen. Ik hoop dat jullie ervan genieten. Ik ben een Turkse bi-man van eind dertig en ben zeer gelukkig met mijn vrouw. Mijn ervaringen dateren bijna allemaal van voor haar periode. Ik heb ervaring met leuke stellen die ook bi waren, travo's, oudere vrouwen, een paar mannen en zelfs een mannenstel. Ik ga als eerste mijn ervaring met travestiet Inge vertellen. Alvast veel leesplezier.

Heel lang geleden, toen ik begin twintig was, chatte ik zo nu en dan op een leuke chatsite. Dit deed ik vaak om tijd te doden. Dit gold ook voor Inge. Inge is een leuke dame van tweeënveertig lentes jong en 1.90 meter lang. Ze chatte altijd met haar cam aan. Omdat ik haar vaak op de chat zag, ben ik een keer met haar gaan chatten. Onze chats ging over alles en nog wat. Het was gewoon leuk en gezellig en af en toe een seksueel getint. We hadden het dan over die paar ervaringen die ik had en daar bleef het bij.

Soms plaagden we elkaar en nodigden we elkaar uit om in levenden lijve kennis te maken. Aangezien we vaak laat in de avond elkaar op chat troffen, lukte het niet om af te spreken. De ene keer kon ik niet en de andere keer kon zij niet. Dat deerde ons echter niet, want we hadden gewoon leuke gesprekken waar we genoegen mee konden nemen. Op een dag waren we toevallig beiden vroeg in de avond op de chat. We hadden weer een leuk chatgesprek tot ik haar voor de fun uitdaagde. Ik schreef dat het nog lekker vroeg op de avond was en ik geen plannen had.

'Als het jou ook leuk lijkt, wil ik wel op visite komen. Dan kunnen we gewoon bij jouw thuis kletsen en in real life kennismaken.' Ze moest even paar minuten nadenken en schreef dat het goed was. We zouden dan wel meteen moeten beslissen en gelijk af moeten spreken. Niet eerst hier weer een uur kletsen, want dan zou het te laat worden. Ik zei tegen haar dat ik wel gelijk van huis kon vertrekken en dat ik met de trein zou komen. Ik zou vijfenveertig minuten nodig hebben om voor haar deur te staan. Ik wist waar ze woonde, dat had ze me eens verteld.

Althans in welk stad en dat ze maar op vijf minuten lopen van het station woonde. Inge ging ermee akkoord. Ik gaf haar mijn telefoonnummer en vroeg haar me een sms te sturen. Dan zou ik meteen naar haar toekomen. Ze schreef dat het goed was. Als ik naar buiten zou gaan, zou ze me een sms sturen. Eenmaal buiten kreeg ik inderdaad een sms. Ik was welkom en onderweg kon ik haar sms'en of bellen. Eenmaal in haar stad zou ze mij uitleggen hoe ik van het station naar haar woning zou komen. Onderweg hebben we een paar keer gesmst.

Eenmaal op het station in haar stad belde ik haar, maar ze nam niet op. Ik dacht wat krijgen we nou? Ze stuurde me wel meteen een sms. Daarin legde ze me uit hoe ik moest lopen. En ja hoor, na vijf minuten lopen was ik bij haar in de straat. Ze hield me via het raam van haar appartement in de gaten en zag me waarschijnlijk haar woning naderen. Ik kreeg een sms met haar huisnummer. Al voordat ik haar bel in kon drukken, werd de deur van het appartement geopend. Ik liep naar boven en zag haar al voor de deur staan.

Hmm,  wow! Ze was lang! Ik had er niet bij stilgestaan dat 1.90 meter echt ruim een kop groter is dan ikzelf ben. Ik schrok wel een beetje. Ze was heel aardig en beleefd en heette me welkom. Ik voelde me wel op mijn gemak, maar was toch zenuwachtig. Al heb je een paar leuke date ervaringen gehad, het is toch iedere keer weer net iets anders. Ze bood me een cola aan en ging tegenover me zitten. We keken elkaar aan en ze brak het ijs door als eerste het woord te nemen. We bespraken onze chats en ik vertelde haar dat ik niet echt een dater was, maar wel paar leuke ervaringen had.

Ik vertelde haar dat zo'n eerste keer met iemand toch altijd spannend is. Ze gaf aan dat ze zelf ook zelden dates had. Ik was  welkom bij haar, omdat ik beleefd en netjes was en echt over van alles kon praten. Niet alleen over seks. Daarnaast hadden we beiden het gevoel dat we wel zouden zien hoe het zou verlopen. We hadden helemaal geen verwachtingen en dat vonden we beiden wel prima. Na een kleine twintig minuten bleek de klik er wel te zijn. We konden in het echt net zo goed kletsen als op de chat. 

Toen mijn cola op was, stond ze op om een nieuw glas voor me in te schenken. Daarna kwam ze weer naast me zitten. Ik was verbaasd. Ze was echt groot, maar wel slank. Ze had een mooi topje en een kort rokje met sexy kousen aan. Ze stak een sigaret op en bood mij er ook een aan. Ons gesprek werd wat intiemer en ze begon mij te strelen en aan te raken. Op een gegeven moment had ik ook genoeg moed verzameld om haar intiem aan te raken. Ik was wat directer en zat gelijk boven haar kruis. Ik voelde dat haar pik al half hard was en zag en voelde dat die groot was.

Ze had al eens gezegd dat ze redelijk groot geschapen was, namelijk twintig centimeter. In mijn gedachte was ik met haar twintig centimeter bezig. Ik was benieuwd geworden hoe het eruit zou zien als haar pik niet verhuld zou zijn in haar string. Ondanks dat ik aan het fantaseren was, durfde ik niet al te veel met haar te doen. Voor mij was dit een nieuwe ervaring. Met een pik spelen is totaal iets anders dan met een kutje spelen. Bovendien val ik niet op mannen, maar ik vond het wel spannend om met een te pik mogen spelen.

Die ervaring had ik ook op kunnen doen tijdens mijn dates met bistellen en een andere travo. Destijds had ik ook gebruik kunnen maken van de poppers die ze me aanboden, dus ik verzamelde mijn moed en vroeg of ze toevallig poppers in huis had. Ze keek me verbaasd aan, maar ze stond wel gelijk op. Ze moest ergens nog een flesje hebben liggen. Uit de keukenlade haalde ze er een tevoorschijn voor me. Ze opende het flesje en gaf het aan me. Op het moment dat ik eraan rook, trok ze mijn trui van mijn bovenlijf en vroeg me om te gaan liggen, zodat ze me kon masseren. 

Net op het moment dat ik opstond om goed te gaan liggen, trok ze aan mijn broek en zei dat die ook uit mocht. Omdat ze mijn broek niet helemaal omlaag kreeg, deed ik het zelf maar. Daar zat ik dan halfnaakt op de bank met een fles poppers in mijn hand te genieten van haar massage. Ze masseerde me heerlijk van top tot teen met haar sterke handen. Ze vergat ook mijn benen en billen niet. Ze trok mijn boxer half omlaag, zodat ze met mijn billen kon spelen. Zo nu en dan zat ze ook met haar vingers in me. Dat ging niet echt soepel aangezien het wat krap was en nog belangrijker: ik was beetje nerveus.

Na een paar minuten stond ze op. Blijkbaar was ze of massageolie of glijmiddel gaan halen. Ik voelde namelijk een aantal koude druppels op mijn lichaam vallen. Op het moment dat ze met haar koude vloeibare middeltje op mijn kont bezig was, snoof ik wederom aan de poppers. Dit keer lang en diep. Ik gaf me helemaal over aan haar lekkere, zachte en sterke vingers die nu voor het eerst echt diep in mijn achterste zaten. Ik was er enorm geil van geworden, draaide me om en zoende haar voor het eerst op haar mond. Ze zoende mee.

Ik was lekker wild geworden door de poppers en trok in een keer haar pik uit haar string om haar af te trekken. Ze was me echter te snel af. Op een ruwe, snelle manier duwde ze mijn hoofd naar beneden en duwde haar pik in mijn mond. Ze was echt groot. Ik kon haar niet hebben. Ik was al niet zo goed met pijpen en moest steeds kokhalzen, omdat ik haar pik diep in mijn mond nam. We hebben een kwartier op deze manier van elkaar genoten. Ik trok haar pik af, gaf er likjes op en pijpte haar zo nu en dan even.

Terwijl ik dat deed, nam ik wel zo nu en dan een snuifje van de poppers. De ene keer lang en diep en de andere keer iets minder. Ik had twee keer achter elkaar teveel van de poppers binnen gekregen. Ik kreeg er hoofdpijn van. Mijn geilheid om met haar pik te spelen verminderde. Dit zorgde ervoor dat onze date ten einde liep. Ik had tot nu toe erg genoten, maar mijn hoofd dwaalde af. Ik dacht ook dat als ik langer zou blijven ze me misschien nog wilde neuken. Daar was ik nog niet klaar voor. Ik was al weleens geneukt, maar niet met zo'n grote pik als die van haar.

Ze zag dat ik even moest bijkomen van de hoofdpijn en gaf me de ruimte. Ik bleef nog heel kort bij haar om te kletsen, maar toen ik weer een beetje bijkwam, excuseerde ik me en vroeg of we het hierbij konden laten. Ik wilde namelijk graag naar huis. Ze was heel beleefd en gaf me de ruimte, zodat ik om kon kleden. Een paar minuten later liep ik al buiten en was ik onderweg naar het station om naar huis te gaan. Onderweg voelde ik wel een aparte soort jeuk bij mijn kont. Het deed niet echt pijn, maar ik had het gevoel van diep gevingerd te worden. Ook kriebelde het een beetje daar bij mijn achterste.

Onze date was leuk, gezellig en een beetje spannend. Ik zag haar een paar dagen later op de chat en hebben toen weer gezellig over onze date gesproken. Ik vroeg of ze het erg vond dat ik plots weg wilde gaan. Ze vond het gelukkig niet erg. Dit soort dingen kunnen nu eenmaal gebeuren. Ze had wel verwacht dat ik haar nog zou sms'en. Ik zei dat ik haar niet wilde storen en er een beetje verlegen van was geworden. Ik vertelde haar dat ik het leuk vond en dat ik best weer een keer langs zou willen komen als het haar ook leuk leek. Of het voor seks was of alleen voor koffie was niet belangrijk. Ze gaf een soortgelijk antwoord en zei dat ik altijd langs mocht komen. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen