Mijn advertentie op Marktplaats

Ingezonden door Rob

Ik ben Rob, vijfenvijftig jaar oud, tien jaar geleden gescheiden en sinds die tijd alleen. Twee keer per jaar liet ik wel eens een escort dame langskomen, maar heel spannend was het allemaal niet. Het werd wat spannender toen ik afgelopen zomer een scooter op Marktplaats aanbood. Ene Cindy had interesse en maakte een afspraak om langs te komen. Het was die dag, net als de dagen ervoor, lekker weer en zij kwam op de afgesproken tijd langs. Ik moet eerlijk zeggen dat ik gelijk al zoiets had van 'zo dan...'.

Zij bleek een achttienjarig, slank meisje te zijn wat een prachtig meisjesfiguur had met kleine borstjes en kleine billetjes. Dat was goed te zien, omdat zij een heel strak, kort jurkje droeg. Ze wilde een proefritje maken en vertrok even later. Na een kwartier kwam zij terug en zei dat ze hem graag wilde hebben. We gingen naar binnen om het een en ander af te handelen. En daar begon het. Ik vroeg zevenhonderd euro en zij gaf aan vierhonderd euro te hebben. Ik zei dat ik het daar niet voor ging doen. Zij was een beetje teleurgesteld.

Ik gaf aan dat het al een scherpe prijs was. Dat ding was goed en zeer netjes. Ze keek mij toen aan en zei dat ze ook wel een deel in natura wilde betalen. Ik dacht dat zij een geintje maakte, dus ik lachte haar uit. Zij bleek echter serieus en bewees dat door haar jurkje wat omhoog te doen. Hierdoor keek ik opeens tegen haar stringetje aan. Ik wilde wel duidelijke afspraken met haar maken en zei dat ik haar lichaam dan helemaal wilde hebben voor een uurtje. Als zij daarmee akkoord ging ik de scooter voor vierhonderd euro aan haar wilde verkopen.

Zij ging akkoord en we gingen naar boven waar mijn slaapkamer is. Eenmaal boven trok ik het jurkje over haar hoofd en genoot ik van dat lekkere tienerlijfje. Haar beha en stringetje gingen ook uit. Zij bleek helemaal geschoren te zijn en strakke lipjes te hebben. Ik ging op bed liggen en liet haar op mijn gezicht plaatsnemen. Terwijl ik dit schrijf ,zie ik haar nog naar beneden zakken, terwijl ik haar strakke lipjes en roze sterretje goed kon zien. Wat later zag ik weinig meer, maar de geur en smaak waren zalig. 

Zij maakte mijn broek los en begon mijn inmiddels stijve pik te pijpen. Dat was niet gek voor zo'n jong meisje. Ondertussen likte ik haar heerlijke onderkantje. Daarna moest zij op haar buik gaan liggen en likte ik haar kutje en kontgaatje verder. Toen ik een wijsvinger in haar poepgaatje wilde steken, bewoog ze van mij vandaan. Ze zei dat ze dat niet wilde, omdat ze daar nog nooit iets in had gehad. Ik vertelde haar dat het alles of niets was. Haar hele lijf of anders geen scooter. Zij stemde uiteindelijk in, maar vroeg wel of ik voorzichtig wilde zijn. Ik had wel ideeën. 

Allereerst zou ik mijn vinger erin steken. Met glijmiddelen lukte dat en zij kermde het uit. Ik draaide mijn vinger goed in de rondte en voelde haar binnenkant. Ik zei dat ik wilde weten hoe diep zij kon gaan en pakte daarvoor een lange dunne kaars van circa dertig centimeter. Ik ging op haar rug zitten met mijn gezicht naar haar voeten gericht. Ik spoot meer glijmiddelen tussen haar strakke billen en begon de kaars er heel langzaam in te stoppen. Hoe dieper ik ging, des te meer geluid zij begon te maken. Ik heb het later nagemeten, maar drieëntwintig centimeter was de max. 

Toen kwam de finale. Ik smeerde mijn stijve pik (18 centimeter) goed in en ging op haar liggen. Met mijn linkerhand begeleide ik mijn eikel richting haar kontgaatje. Ik moest flink duwen om door haar eerste sluitspier heen te gaan. Mijn God wat was dat strak. Zij gilde het uit toen ik ook door de tweede sluitspier heen ging. Jezus, wat was dat lekker. Het voelde echt heel strak ,maar ook lekker warm aan om mijn pik heen. Omdat ik op haar lag, kon ik goed hard en diep stoten. Het gevolg was helaas voor mij dat ik snel in haar klaar kwam.

Voor haar was dat wel prettig, omdat het niet makkelijk voor haar was. We kleedden ons aan en zijn toen het kenteken gaan overschrijven. Zij gaf mij de vierhonderd euro en vertrok met de scooter. Ik had er een lekker gevoel aan over gehouden in ieder geval en toch nog  vierhonderd euro verdiend.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen