Yvonne

Ingezonden door Peter

BDSM werkt verslavend. Als je er eenmaal van geproefd hebt, laat het je nooit meer los. Dan is er de voortdurende wens naar meer. Het verlangen naar nieuwe dingen. Het is een eeuwigdurende ontdekkingsreis. Peter was jarenlang onderdanig geweest en had in die periode veel beleefd, maar was nog lang niet klaar. Er was nog zoveel te beleven en dat niet alleen op onderdanig gebied. Na lang nadenken, besloot hij het als dominant te proberen. Hij had als onderdanige zoveel ervaring opgedaan dat hij zich goed kon inleven in andere onderdanigen.

Hij verlangde ernaar om het eens voor het zeggen te hebben en dus reageerde hij op een advertentie. Ze reageerde gelukkig en hij sprak met haar af op een namiddag. In een gezellig cafeetje in Amsterdam ontmoetten ze elkaar. Het gesprek begon voorzichtig. Zij was verlegen en Peter vroeg zich af hoever hij kon gaan die eerste keer. Zelf zou hij zich als onderdanige direct overgeven als de dominante partij dat zou vragen. Ook bij de eerste keer, maar hij was voorzichtig. Het werd een hele gezellige middag. Ze praatten over van alles en nog wat.

Zij was grappig, gevoelig en slim. Ze praatte over haar werk, haar hobby's, haar dochter, haar vriendinnen en alles wat haar bezig hield. Over haar BDSM-gevoelens en -ervaringen praatte ze ronduit. Het wond Peter op. Het was zo heerlijk om met iemand open over seks te kunnen praten. Het klikte en bij het afscheid zoende hij haar hartstochtelijk. Tegelijkertijd trok hij hard aan haar weelderige haarbos. Zij kreunde en begon hijgend terug te zoenen. Hij merkte dat ze genoot van de pijn. Het was heftig en veel te kort, maar ze moesten beiden weg en spraken af voor een volgende keer.

Ze mailden elkaar de hele week en spraken open over hun gevoelens. Ze vertelden elkaar hun fantasieën en beiden raakten opgewonden van het mailverkeer. Yvonne vertelde dat ze alles aan haar beste vriendin Corrie had verteld en het idee dat er iemand anders volledig op de hoogte was, wond Peter nog meer op. Ze spraken af in de Overij kantine. Het werd een heerlijk diner. Het voelde als thuiskomen en het werd een gezellige avond, waarin beiden over alles konden praten. Doordat er ook fantasieën over tafel gingen, werd de sfeer al gauw ook erotisch geladen. 

Halverwege haalde Yvonne twee smalle ijzertjes tevoorschijn. De ijzertjes werden aan de uiteinden samengehouden door een verstelbaar plastic. Door het plastic te verschuiven, kwamen de ijzertjes dichter bij elkaar. Ideaal dus om iets tussen te klemmen. 'Dat heet Japans vuur', legde Yvonne uit. Peter kon het niet nalaten om de hele avond met het ijzertje te spelen. 'Dit zou ik wel eens willen proberen', zei hij rustig en keek Yvonne doordringend aan. 'Ik ken je pas!' protesteerde Yvonne. 'Ik vond het zoenen de vorige keer al heftig!'

Peter was verbaasd. Zelf zou hij als onderdanige direct gehoorzaamd hebben. Ze praatten nog een tijdje door en daarna gingen ze het restaurant uit en liepen terug naar Peters auto. Hij sloeg een arm om haar heen en trok haar dicht naar zich toe. Hij zoende haar en trok lichtjes aan haar haar. 'Weet je zeker dat je ze niet uit wilt proberen?' Hij zoende haar nu heftiger en trok harder aan haar haar. Ze begon zachtjes te kreunen. 'Laten we naar je auto gaan', hijgde ze. Ze liepen snel naar de auto. De auto stond redelijk afgelegen, maar toch liepen er af en toe mensen voorbij. 

Ze gingen snel naar binnen. In de auto begonnen ze hartstochtelijk te zoenen. Peter had zijn rechterarm om haar hoofd en trok hardhandig aan haar haar. Met zijn linkerhand kneep hij stevig in haar borsten. Ze kreunde en kronkelde en Peter wist dat ze ontzettend opgewonden was. Hij keek even om zich heen. De ramen van de auto waren beslagen en ze hadden voldoende privacy. Hij maakte haar blouse open en merkte dat ze er een badpak onder droeg. Hij trok de stof naar beneden en begon haar borsten te zoenen.

Hij zoog aan haar tepels, terwijl hij met zijn andere hand nog steeds aan haar haar trok. Hij begon nu zachtjes in haar tepels te bijten. Ze kreunde en hij begon harder te bijten. Ze begon wanhopige gebaartjes te maken. Ze leed pijn, maar Peter merkte dat de pijn haar opwond. Hij pakte nu het Japans vuur. Haar tepels waren keihard en hij plaatste de ijzertjes om haar linkertepel. Hij begon langzaam de uiteinden aan te draaien. Ze kreunde nu en leed echt pijn. Hij plaatste ook een ijzertje op de andere tepel en begon langzaam tikjes tegen de uiteinden te geven.

Met zijn andere hand bleef hij aan haar haar trekken. Hij zoende haar nu hardhandig. Ze kreunde en kronkelde van de pijn, maar het was diezelfde pijn die haar opwond. Peter merkte dat ze steeds geiler werd. Ze schokte in haar stoel heen en weer. Peter dacht er een moment over om haar verder uit te kleden en haar kutje te gaan bewerken, maar het was niet meer nodig. Ze begon heftiger te schokken. Haar afgeklemde tepels bewogen pijnlijk heen en weer op Peters tikjes. Haar haar werd bijna uitgetrokken en haar mond bleef wanhopig met hem zoenen.

Nog voordat Peter haar kon uitkleden, kwam ze schokkend en steunend klaar. Peter bleef de pijn opvoeren, tot hij merkte dat haar orgasme weg begon te ebben. Toen liet hij haar los, maar bleef haar zachtjes zoenen. Hij maakte voorzichtig het Japanse vuur los en begon teder haar pijnlijke borsten te zoenen. Ze kwam langzaam bij. In elkaar verstrengeld bleven ze een tijdje zitten. Peter had allang gemerkt dat Yvonne van pijn hield, maar niet echt onderdanig was. Dat vond hij wel jammer, want hij had nog wel wat commando’s in petto.

Hij zat nog te bedenken wat hij nu met haar zou doen, toen ze hem verraste. 'Mag ik je pik zien?' Hij glimlachte, knikte bevestigend en begon zijn broek uit te trekken. Yvonne keek gebiologeerd toe en werd helemaal gek toen ze zijn pik zag. 'Oh, wat mooi! Mag ik hem aanraken?' Peter glimlachte. Hij had wel vaker complimenten gehad over zijn lichaam en zijn pik. Zelf vond hij het niet zo bijzonder. Hij knikte. Yvonne begon enthousiast met zijn pik en ballen te spelen. Ze bleef uitroepen hoe mooi zijn pik was.

Peter raakte opgewonden en begon te hijgen. Nu hij opgewonden raakte ,voelde hij hoe zijn onderdanige karakter weer de overhand kreeg. Zij keek in zijn ogen en zag zijn overgave. 'Oh', hijgde ze, 'Ik wil jou ook pijn doen!' 'Je mag alles met me doen', hijgde Peter. Hij hing machteloos achterover. Zij bleef met zijn pik spelen, maar begon hem tegelijk te zoenen. Nu greep ze met haar andere hand zijn haar vast en trok hem achterover. Machteloos liet hij haar begaan. Nu begon ze hem subtiel te martelen.

Dan kneep ze in zijn ballen, dan weer sloeg ze met felle tikjes tegen zijn pik, zodat die heen en weer zwiepte. 'Oh, wat mooi! Ik wil je ballen vastbinden.' 'Ik, ik heb touw in mijn tas…'  Zonder aarzelen pakte Yvonne zijn tas en haalde er twee lange zwarte veters uit. 'Naar voren buigen', beval ze. Hij gehoorzaamde en ze bond zijn polsen achter zijn rug vast. Peter werd zo mogelijk nog stijver dan hij al was. Nu was hij volkomen in haar macht. Toen begon ze met de andere veter zijn ballen vast te binden. Ze maakte er een kunstwerkje van.

Hij kreunde van pijn, maar zij scheidde zijn ballen en eindigde met een dikke knoop. Toen begon de marteling. Ze kneedde zijn ballen, sloeg tegen zijn pik en trok hem aan zijn haar naar achteren. Ondertussen bleef ze hijgend roepen hoe mooi zijn pik was. Peter genoot met volle teugen van haar macht en de pijn die ze hem liet ondergaan. Hoe vernederend was het om door een sub te grazen genomen te worden. Ze begon hem af te trekken. 'Je mag nog niet klaar komen. Pas als ik het zeg!'

Ze bracht hem verschillende keren tot het randje. Gehoorzaam smeekte hij haar dan om te stoppen, wat ze dan lachend deed. Hij genoot van haar enthousiasme. Ze was zo mooi als ze genoot. Plotseling hoorde hij meisjes giechelen buiten de auto. Hoewel de ramen beslagen waren, hadden een paar meisjes hen blijkbaar gezien. Hij raakte in paniek. 'Yvonne, er lopen meisjes bij de auto!' 'Nou en', grijnsde Yvonne. 'Ik ben netjes aangekleed en het zou zonde zijn als niet iedereen van zo'n mooie pik kan genieten!'

'Gaat het lekker?' hoorde Peter een meisje buiten roepen en toen klonk er meer gegiechel. Yvonne keek hem geil aan en begon hem sneller af te trekken. 'Nu mag je klaarkomen', zei ze. Buiten werd het stil. Blijkbaar keek iedereen toe hoe Peter zijn orgasme kreeg. Machteloos moest Peter toelaten hoe hij door Yvonne voor publiek werd afgetrokken. Hij genoot enorm. Vooral dankzij de vernedering. Hij kwam heerlijk klaar en merkte nauwelijks hoe er van buiten een luid applaus klonk toen Yvonne de laatste druppel uit hem had gemolken.

Yvonne omhelsde hem hartstochtelijk, terwijl hij langzaam bij zijn positieven kwam. De meisjes buiten hadden blijkbaar genoeg gezien en gingen weg. Peter en Yvonne bleven in elkaar gestrengeld nog een hele tijd zitten knuffelen. Pas veel later maakte ze hem los en bracht hij haar naar huis. De rest van de week mailden en belden ze. Eerst was er de verwarring, want ze waren toch echt begonnen met Peter als dominant en Yvonne als sub. Peter had zijn dominante rol graag nog verder uit willen diepen.

Het begin had hem bevallen, dus wie weet als hij dat verder had kunnen ontwikkelen? Maar Yvonne gaf hem geen kans. Voor haar was het een nieuwe ontdekking om Peter te domineren en dat smaakte naar meer. Ze realiseerde zich ook dat ze sterker was dan Peter en liet haar fantasie de vrije loop. De week erna haalde hij haar op en gingen ze naar zijn huis. Ze dronken wat en praatten gezellig. Yvonne vertelde dat ze alles aan Corrie had verteld. Die had ervan genoten en haar toevertrouwd dat ze Peter wel wilde gebruiken om haar teennagels te lakken.

Het idee dat Yvonne hem zou bevelen de teennagels van Corrie te moeten lakken, wond Peter erg op. Later op de avond begon Yvonne haar tas uit te pakken. Ze had een heel arsenaal aan mooie SM-spulletjes die ze Peter vol trots toonde. Peter slikte, want hij besefte dat alles wat er op tafel kwam op hem uitgeprobeerd zou worden. Na een tijdje keek Yvonne hem doordringend aan. 'Kleed je uit.' Peter gehoorzaamde direct en stond al gauw naakt voor haar. 'Wauw! ' riep ze bewonderend. 'Wat heb je een mooi lichaam!' 'Dank je wel’, zei Peter verlegen.

Ze begon hem op een stoel vast te binden met zijn handen achter zijn rug. Daarna kwam de blinddoek tevoorschijn en bond ze ook zijn ballen vast. De martelingen begonnen. Zijn tepels kregen er flink van langs. Ze beet er in, kneep er in en probeerde verschillende klemmetjes uit. Ze speelde met zijn ballen en zijn pik en dat deed ze hardhandig. Hij genoot met volle teugen. Daarna trok ze hem overeind en moest hij voorover op de tafel gaan liggen, zijn handen en ballen nog steeds stevig vastgebonden. Hij kon niets zien, maar Yvonne begon hem nu met een plak en een zweep te bewerken.

Hij kronkelde onder haar slagen, maar wat hem het meest opwond waren haar opgewonden teksten. Ze genoot er zo van om hem te domineren! Hij voelde later hoe ze iets tegen zijn anus drukte. Langzaam drong er iets bij hem naar binnen en hij realiseerde zich dat ze hem met een voorbind dildo aan het neuken was. Hij genoot, maar soms ging het er iets te heftig aan toe en hij kon het maar net volhouden. Toen ze zich voldaan van hem losmaakte, deed ze zijn blinddoek af. Ze was weer volledig gekleed, dus hij had haar nog steeds niet naakt gezien.

Ze lachte en begon hem aan het touw rond zijn ballen door de kamer te trekken. Machteloos huppelde hij achter, de volop van haar macht genietende, Yvonne aan. Daarna maakte ze hem los en beval ze hem zich af te trekken. Onder haar strenge blik kwam hij even later heftig en uitgeput klaar. 'Ik vind het heel spannend om je pik in mijn macht te hebben. Vanaf nu ben ik de baas over je pik en mag je er niet meer mee spelen.' Peter genoot van haar macht en beloofde haar te gehoorzamen. Hij keek hoe ze genoot van haar nieuw verworven macht.

Haar enthousiasme en haar genot maakten haar tot een mooie en heel bijzondere vrouw. Een week lang mocht hij niet klaarkomen. Ze maakte hem gek met geile e-mails en sms'jes en vertelde hem wat ze allemaal met hem van plan was. Het wond hem op, maar hij gehoorzaamde natuurlijk en speelde niet met zichzelf. Toen spraken ze af op het Buikslotermeerplein. Hij vond het heerlijk om haar weer te zien, maar ze reageerde wat afstandelijk. Ze voerde hem mee naar een dierenwinkel. Het was nog vroeg en er waren nog geen klanten.

Achter de toonbank stonden twee jonge meisjes en achterin de winkel stond nog een meisje schappen te vullen. 'Ik zoek een hondenriem,' zei Yvonne. 'Komt u maar mee', zei één van de meisjes. Vlakbij de toonbank hingen verschillende riemen. 'Voor wat voor hond is het?' 'Voor hem', ’wees Yvonne op Peter, die vuurrood werd. Het meisje slikte. Het andere meisje achter de toonbank keek stomverbaasd en het meisje achterin de winkel kwam glimlachend dichterbij. 'Nou dan kunt u het beste een van deze twee proberen.'

Onder toeziend oog van de drie meisjes werd Peter vernederd. Yvonne paste hem beide halsbanden. Tenslotte koos ze er één uit. 'En nog een riem, zodat ik hem mee kan trekken.' Er werden een paar riemen aan de halsband vastgemaakt en Yvonne probeerde ze uit. Met elke riem trok ze Peter door de winkel. De meisjes genoten met volle teugen. Uitein-delijk maakte ze een keus. 'Kan hij het gelijk aanhouden?' 'Ja hoor', lachten de meisjes. 'Dan mag je ze nu afrekenen.' Diep vernederd betaalde Peter het grijnzende meisje. 'En wat zeg je dan?' Peter keek de meisjes aan. 'Dank je wel.'

Yvonne trok hard aan de riem. 'Wat zegt een hondje als hij wat moois krijgt?' Peter keek haar niet begrijpend aan. Hij zag dat de meisjes hun adem inhielden. Toen begreep hij de ultieme vernedering. 'Woef, woef', blafte hij. De meisjes proesten het uit. Diep vernederd verstopte Peter de halsband onder zijn sjaal en ze liepen de winkel uit. Buiten keek Yvonne Peter aan.'Ik heb slecht nieuws', zei ze. 'Ik heb een oude jeugdvriend ontmoet. Hij is dominant en dat ligt me toch meer. Ik ben op hem verliefd en hij wil niet dat ik jou nog zie. We moeten dus helaas afscheid nemen.'

Peter was diep bedroefd en het duurde een tijdje voor het slechte nieuws tot hem doordrong. Yvonne vertelde hem dat ze er van genoten had en ze had nog een verrassing voor hem. 'Vanaf nu ben je de slaaf van Corrie. Je moet alles doen wat zij zegt. Vanavond ga je naar haar huis. Je draagt de riem en je halsband en je gaat de hele avond haar voeten masseren, kussen en haar nagels lakken. Vanaf nu ben je van haar.'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen