Jong geleerd...

Ingezonden door Twan

Jong geleerd, oud gedaan? Of jong gedaan en oud geleerd? De laatste keren dat ik op een doordeweekse avond mijn stamcafé bezocht, hadden niet meer opgeleverd dan een paar leuke avonden met goede gesprekken in een erotische sfeer. Niet dat seks tijdens mijn bezoeken als doel voorop staat, maar een genoegzaam samenzijn met een appetijtelijk ogende dame is natuurlijk altijd een leuke bonus. Mijn verwachtingen voor vanavond waren qua scoringskans dus niet hoog gespannen. Daar kwam nog bij dat juist vanavond de voetbaltopper Ajax-Feijenoord gespeeld zou worden.

Volgens de barman zou dat het cafébezoek vanavond nadelig beïnvloeden. En dat deed het ook. In al mijn bezoeken aan clubs, seksbioscopen en mijn stamcafé heb ik inmiddels zoveel mee mogen maken dat ik dacht dat ik eigenlijk alles nu wel ongeveer meegemaakt moest hebben. Niet dus. Toen ik het trieste bezoekersaantal van slechts drie alleengaande mannen waaronder ikzelf telde, vertelde de barman dat er toch echt ook een koppel binnen was. Waar dan? Volgens de barman zou het stel zich in het souterrain moeten bevinden.

Aangezien hij het beneden wel heel erg stil vond, besloot hij om toch maar even poolshoogte te gaan nemen. Zelfs met zijn zestienjarige ervaring in dit café kwam hij duidelijk verbaasd, nou zeg maar gerust ontzet, de trap weer op. Met zijn heerlijke Brabantse accent zei hij bijna verontwaardigd dat het stel beneden gewoon lag te slapen! Ach, voor alles moet een eerste keer zijn. Toch? Wel heel bijzonder. Naarmate de tijd verstreek, meldden zich nog een paar andere koppels en nog twee alleengaande heren. Als er vanavond iets opviel dan was dat wel de totale apathie van alle aanwezigen.

Uit ervaring wist ik dat een schijnbaar kansloze avond opeens om kon slaan in een sprankelende seksuele happening. Ook in dit café gold het gezegde dat als er een schaap over de dam is….. Vanavond leken er echter geen woldragers aanwezig en zat iedereen eigenlijk naar iedereen te kijken. En vooral op elkaar te wachten. Zelfs de komst van drie Surinaamse dames liet de sfeer niet omslaan. Ook zij bleken alleen in het kijken geïnteresseerd. Wat niet alleen ook niet hielp, maar waardoor zij na een uurtje het café alweer verlieten.

Mijn avond kreeg wat meer kleur toen een dame uit Malta met haar Deense echtgenoot zei vanavond haar verjaardag te komen vieren. Er ontspon zich een leuk gesprek, waaruit mij duidelijk werd dat dit koppel via via van mijn stamcafé had gehoord. Een blik op de website had hen uiteindelijk verleid om met de stoute schoenen aan letterlijk over de drempel te stappen. We praatten en dronken wat samen, maar meer dan een goed gesprek zat er duidelijk niet in. Wat op zich geen ramp was.

Wat zou het ontzettend leuk geweest zijn om deze mediterrane dame met die prachtige lichtbruine ogen en die schattige zwarte krulletjes naar hoger sferen te hebben mogen begeleiden. Zongen de Roling Stones ooit niet ‘You can’t always get what you want’? Ik besloot om mij bij het schijnbaar onvermijdelijke neer te leggen. 

 

00.30 uur

De deurbel ging. Nadat de barman de deur had geopend ging er een golf van bewondering, hoop en verwachting door de aanwezige heren. Een alleengaande dame! Weliswaar niet zeldzaam en de laatste tijd een steeds vaker voorkomend verschijnsel, maar toch nog onverwacht. Zeker op dit late uur. Amper nog een uur voor sluitingstijd. Gelet op de resterende openingstijd leken de kansen op nog een leuk en spannend gesprek nihil. Zelfs toen de dame op de barkruk naast mij ging zitten, schatte ik mijn kansen niet veel hoger in.

Zonder daar echt over nagedacht te hebben, sprak ik tegen haar mijn bewondering uit voor het feit dat zij als vrouw in haar eentje deze 'poel der zonde' had durven betreden. Toen zij vertelde dat het ook nog eens haar eerste keer was, sprak ik mijn zelfs nog toenemende bewondering uit. Haar bekentenis dat zij dit bezoek al een jaar lang van plan was geweest en dat zij met knikkende knieën voor de deur had gestaan, leverde haar een glas rode wijn op. Deze alleengaande dame stelde zich voor als Margot.

Waarbij zij opmerkte dat haar naam met een ‘t’ werd gespeld, maar moest worden uitgesproken als Margo. Dus op z’n Frans. Jaja… Mogelijk ook door het schijnbare gebrek aan beschikbare tijd besloot ik mij alleen maar te richten op de vragen die Margot stelde. Het merendeel daarvan liet zich het beste beantwoorden met een rondleiding door het café. Die ik maar al te graag gaf. Hier en daar kon ik verslag doen van wat ik in een bepaalde ruimte of op een van de vele matrassen allemaal wel niet had zien gebeuren. Margot informeerde of ik zelf wel eens aan zoiets had deelgenomen.

Jewel heeft op deze vraag een standaard antwoord: Is de Paus katholiek? Margot vroeg niet naar details. Ik kreeg de indruk dat zij het allemaal nogal overweldigend vond. Terug aan de bar werd ons gesprek wat intiemer. Al snel bleek Margot niet alleen uit de hoofdstad te komen, maar tot mijn schrik vertelde zij dat zij een jaar jonger was dan mijn oudste zoon. Wat mijn interesse in haar liet toenemen, maar wat tegelijkertijd mijn kansen op een eventueel genoegzaam samenzijn tot een absoluut nulpunt leek te reduceren.

Hoe het allemaal precies verder is gegaan, durf ik niet meer met zekerheid te zeggen. Ik ben niet te trots om toe te geven dat ik Margot niet heb versierd. Margot heeft mij binnen weten te halen. Met nog slechts een kwartier ‘op de klok’ belandden wij in het afsluitbare kamertje met de etalageruit. Mijn bekentenis dat ik vooral op het genot en orgasme van de dames ben gericht, leverde een schaterlach op. Margot vertelde dat zij ook vooral op het klaarkomen van haar partner was gefocust. Vanwege de tijdsdruk kwamen wij qua uitkleden niet verder dan ontblote onderlichamen.

Vol overgave stortte Margot zich op mijn penis die snoeihard naar het plafond wees. Mocht Margot verbaasd zijn geweest over mijn piercings, dan liet zij dat in elk geval niet blijken. Met haar mond vol zei ik tegen haar om op mijn gezicht te komen zitten. In een perfect standje negenenzestig trok ik de zwarte veter van haar stringetje opzij. Een roze kutje met gezwollen schaamlippen bood zich in volle glorie aan. Onder een nog maagdelijk uitziend sterretje. Margot smaakte heerlijk. Mijn speeksel en haar sapjes vormden een zachtzoute cocktail op die ik maar al te graag over mijn tong liet lopen.

Het uitstapje van mijn tongpuntje naar de maagdelijke kringspier werd duidelijk gewaardeerd. Zichtbaar en hoorbaar. Wat mij aanmoedigde om mijn tongpuntje stevig tegen het gaatje te drukken. Weer klonk waardering. Terwijl ik voor de eerste keer in Margot’s mond klaarkwam, had mijn vinger haar sponsje gevonden. Ook bij Margot wekte dat golven van genot op. Mijn kin glom van haar opwinding. Die opwinding verscheen opeens in een golfje toen mijn vingerkootje haar kringspier doorboorde. Margot leefde zich wild uit op mijn pik. Aan niets viel te merken dat ik al klaargekomen was.

Ik bleef staalhard. Laat even jouw fantasie werken. Op jouw gezicht ligt een open kutje in de hoogste staat van opwinding. Een gekromde vinger stimuleert haar gevoeligste plekje, wat zich in een hoge vochtigheidsgraad vertaalt. Terwijl de dame, die dus makkelijk mijn dochter had kunnen zijn, met haar mond en handen helemaal losgaat op jouw kloppende pik.  Die daarbij dan ook nog eens duidelijk probeert om uit zichzelf de rest van mijn tweede vinger in haar kontgaatje te laten verdwijnen. Een tweede zaadexplosie vulde haar mond. Margot liet geen druppel verloren gaan. Ik ook niet.

Margot en ik hadden nog uren door kunnen gaan, maar een harde roffel op de etalageruit gaf aan dat het sluitingstijd was. Normaal gesproken is het daarmee afgelopen. Nu niet. Margot gaf mij niet alleen spontaan haar telefoonnummer, maar zij wilde zelfs graag met mij meelopen naar mijn bushalte. Tongzoenend en onder de wederzijdse belofte om elkaar te bellen, namen wij afscheid. In de bus ontving ik een appje van de barman met de vraag hoe ik het hem iedere keer weer flikte? Ik heb werkelijk geen idee.

Bovendien was ik vanavond niet de kwade genius geweest. Ik was toch echt versierd door een bloedgeile jongedame die makkelijk mijn dochter had kunnen zijn. Naast een geweldige seksuele ervaring moest ik toegeven dat niet alleen mijn penis, maar vooral mijn ego was gestreeld.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen