De fiets en de vrouw

Simon de Winter en Jens de Vries

‘Jens, help! Ik kom hier niet weg.’ Jens smeet zijn mountainbike op de grond en rende naar zijn fietsmaat Simon die over de kop was geslagen bij een steile afdaling. Hij lag in de struiken onder zijn fiets, spartelend met armen en benen. Jens trok de fiets van hem af en sleurde Simon uit de struiken. ‘Hoe kan dat nou?’ riep Simon verontwaardigd. Hij wreef het zand van zijn armen en benen, pakte zijn bidon en dronk een paar slokken. ‘Niet remmen als je afdaalt, laat de fiets het werk doen. Alsof je met een vrouw vrijt: laat alles de vrije loop.’ ‘Hoe kom je daar nou bij?' vroeg Jens verbaasd aan Simon.

‘Ach zomaar. Ik denk vaak aan vrouwen. Heb meestal zin. Nu ook, maar ja…. Kom op, we gaan verder.’ Hij klom op zijn mountainbike en fietste ervandoor. Simon volgde zijn voorbeeld over het zanderige pad. Het natuurgebied waar ze doorheen fietsten, bestond uit naaldbossen afgewisseld met duinen en hier en daar een grasveldje waar nu de voorjaarsbloemen bloeiden. Het was ongeveer vijfentwintig graden en er stond nauwelijks wind. Ineens kneep Jens in de remmen. Hij stond meteen stil.

Simon knalde bijna bovenop hem en begon te schelden, maar Jens deed zijn wijsvinger voor zijn lippen en siste. ‘Hou je kop!’ riep hij en ingespannen tuurde hij naar een grasveldje links van hen. Hij legde zijn fiets neer en liep voorzichtig naar het veldje. Simon liep achter hem aan. ‘Ik dacht iets te zien’, fluisterde Jens en siste toen: ‘Kijk, een vrouw.’ Hij wees naar een grasveldje. Hij keek nog eens goed en zei toen: ‘Ze is naakt! Ze ligt in haar blote kont te zonnen.’ ‘Ja verdomd’, fluisterde Simon. ‘Ongelooflijk.’ Inderdaad. Er lag een vrouw. Ze was helemaal naakt en lag op haar rug.

Ze had lang donker haar, vrij brede schouder, was slank, had een streepje haar bij haar kutje, kleine borsten en ze was bruin. ‘Kom we gaan er heen’, zei Simon meteen liep hij op haar af. ‘Hallo’ zei hij. De vrouw keek verschrikt op en slaakte een kreetje, maar ze herpakte zich snel. ‘Mogen we een praatje met je maken’, vroeg Simon? ‘Dat mag, maar jullie mogen mij niet aanraken, want dan ga ik gillen.’ De mannen beloofden dat en gingen naast haar zitten in het gras. Ze zei dat ze daar wel vaker lag.

Meestal met haar man, maar die werd een uurtje geleden opgeroepen door het ziekenhuis waar hij werkte. Ze vertelde dat een eindje verderop meer naturisten lagen en dat je in de plas ook heerlijk kon zwemmen. Ze wees daarbij naar de andere kant van het veldje. Haar borsten wiebelden bij dit gebaar een beetje heen en weer. Jens wist niet wat hij zag. Volgens hem waren dit de meest perfecte borsten. De mannen kwamen in het begin moeilijk uit hun woorden. Ze waren een beetje in de war, omdat ze zelden zo’n mooie naakte vrouw van zo dichtbij hadden gezien.

Ze bleek op hoog niveau getennist te hebben en dat kon je zien. Haar armen waren gespierd, haar schouders sterk, haar borsten waren stevig, niet te groot en niet te klein, op haar buik had ze een streepje haar dat naar haar kutje leidde en haar benen waren zoals alleen benen van tennissterren kunnen. Lang, gespierd en toch sierlijk. Bovendien was ze uitgesproken knap. Ze had een hagelwit gebit, bruine ogen, een licht gebogen neus en donker haar dat tot op haar schouders hing. Al gauw werd het heel gezellig. Ze zaten in een klein kringetje op de grond. Soms zagen ze een glimp van haar kutje.

Jens was dan weer sprakeloos, maar Simon was een vlotte prater. Hij wijdde uit over zijn hobby fotografie. Hij bleek zelfs een professionele camera in zijn rugzak te hebben en ineens zei hij: ‘Ik heb een vraag die ik je nauwelijks durf te stellen.’ ‘Doe toch maar, trouwens ik heet Alice en jullie?’ De mannen noemden hun namen waarop Alice vroeg" ‘Wat was nu je vraag?’ Ze streek een lok haar van haar voorhoofd en weer zag Jens haar borsten een beetje wiebelen. God, wat zou ik die graag aan willen raken, dacht hij. ‘Oké, ‘zei Simon toen, ‘ik wil graag een foto van jou op mijn fiets. En dan zoals je nu bent.

Naakt.’ ‘Naakt op de fiets? ‘ Alice giechelde en rolde achterover op haar rug met de benen boven zich gevouwen. De mannen zagen haar kale kutje vlak onder hun neus voorbijkomen. Hun wielren broeken werden te krap. Ze vroeg wat Simon met die foto’s ging doen en of Simon ze onherkenbaar kon maken. Ze zijn voor zijn privéverzameling en natuurlijk maakte hij ze onherkenbaar. Toen Simon haar had gerustgesteld zei ze: ‘Oké, ik doe het’, en ze liep meteen naar de fietsen. Ze pakte een fiets, schudde haar haar los en keek uitdagend naar de mannen.

Ze zwaaide haar lange been over het zadel en ging erop zitten. Met het andere been rustte ze op de grond. Haar romp boog voorover en ze greep het stuur van de fiets. Haar borsten waren zo goed zichtbaar en vanaf de zijkant zag je hoe haar kutje zich spande om het zadel. Jens viel bijna flauw toen hij zag wat er met zijn geliefde Giant gebeurde. Simon maakte meteen een serie foto’s. Ze boog voorover en achterover, naar links en rechts, in alle standen liet ze zich met de fiets fotograferen. Haar sierlijke, sterke lijf paste perfect bij zo’n sportieve fiets.

Jens zag dat het zadel van zijn fiets nat was geworden van haar kutje. Toen de anderen even de andere kant opkeken, likte hij het vocht weg. Wat hij toen proefde, herinnert hij zich op zijn tachtigste nog veronderstelde hij. ‘Nu wil ik een eindje rijden op deze fiets. Kan dat?’ ‘Nu? Naakt?’ riep Jens. Zijn ogen rolden bijna uit zijn kassen. ‘Prima, maar dan op mijn fiets die heeft normale pedalen.’ Voordat ze er erg in hadden, had Alice zijn fiets gepakt en reed ze voorzichtig weg. Jens zag haar billen op zijn zadel zitten.

Haar lange, donkere haren golfden in de wind op haar bruine rug, haar borsten deinden mee in de cadans van het trappen, haar lange gespierde benen trapten op de pedalen en met haar linkerhand zwaaide ze naar de mannen. Die hadden nog nooit zoiets opwindends gezien. Simon kwam het snelste bij zijn positieven en fietste achter haar aan. Ze passeerden diverse andere naakte stellen en reden langs een meertje. Ze trokken de aandacht van de weinige mensen die ze tegenkwamen. Niemand had ooit zo’n mooie naakte vrouw op een mountainbike gezien waarschijnlijk.

Toen ze weer terug waren bij Jens trokken de mannen hun kleren ook uit en gingen ze zitten op de handdoeken van Alice. Meteen nam Alice het initiatief. ‘Nu ik hier met twee naakte mannen ben, heb ik een vraag . Ik wil heel graag een double penetration. Doen?’ Jens en Simon keken elkaar aan en waren opnieuw verbaasd over het unieke moment dat zij nu mee maakten. Een naakte vrouw zo mooi als een fotomodel die deze vraag aan hen stelt. Simon, de grootste van de twee mannen, stelde voor om zijn rug te gaan liggen zodat Alice op hem kon gaan liggen.

Jens, de wat lichtere man, maar met de langste pik, kon zo haar achterlangs haar kontje vullen. Alice applaudisseerde van plezier. Toen Simon op zijn rug ging liggen met zijn harde pik recht omhoog kroop zij boven op hem en liet haar natte kutje zakken over zijn harde neukstaaf. Toen zijn pik volledig in haar kutje was verdwenen, begon Simon haar op een traag tempo te neuken. Jens kwam nu ook in stelling en kroop achter Alice, masseerde haar sterretje even en bracht een vinger bij haar binnen en toen ze volledig ontspannen was, bracht hij zijn harde erectie langzaam bij haar binnen.

Bij iedere stoot een stukje dieper. Op een gegeven moment waren de pikken van Simon en Jens in het soepel, sexy lichaam van Alice verdwenen. Om beurten maakte de mannen een stotende beweging. Alice sloot haar ogen en kreunde. Jens, die nog niet was klaargekomen, bereikte als eerste een hoogtepunt en spoot de anus van Alice helemaal vol. De beide mannen pompten nog even door en toen Simon zijn tweede lading zaad in het kutje van Alice spoot, bereikte ook zij een tweede orgasme en kwam schreeuwend en spuitend klaar. Uitgeput en bezweet rolden ze languit op de handdoeken.

Hartslagen van honderdzestig die langzaam terugzakten naar het normale niveau. Al die tijd zwegen ze. Alice was weer de eerste die op aarde landde. ‘Mannen, ik moet naar huis. De kinderen komen straks uit school en ik wil nog even douchen.’ ‘Nog een wens,’ riep Jens', Wil je nog een keer op mijn fiets gaan zitten?’ Alice dacht na en snapte het toen. De mannen zagen hoe ze een modieuze zonnebril opzetten en haar haar in een staart bond. De staart viel tot over haar linker borst. Ze pakte de fiets van Jens, ging er op zitten. Simon hield haar in evenwicht.

Haar atletische lichaam was nat van het zweet en glom in de zon. Ze boog voorover, greep het stuur vast zodat haar kutje zich spande om het zadel. Van het zadel droop vocht in trage sliertjes naar beneden. Jens maakt razendsnel een serie foto’s. Volgens hem is een fiets nooit mooier in beeld gebracht. Daarna ruilde ze van fiets en nam dezelfde pose aan. Daarna liep ze naar haar spullen. ‘Mannen, ik moet me haasten. Het was geweldig. Wie weet tot ziens.’ Ze pakte alles in haar tas, gaf beide mannen een kus, zwaaide nog een keer en liep weg.

Ze keken haar na tot ze uit het zicht was verdwenen. Toen ze weer bij hun fietsen waren roken ze aan hun zadels en maakten er foto’s van. Ze zeiden niet veel en reden rustig naar huis.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 1.5 ster
2 stemmen