Mijn eerste privé feestje

Afgelopen jaar heb ik heel wat dingen van mijn bucketlist af kunnen strepen. Telkens als er weer iets afging, kwam ik met iemand in contact die een leuk en origineel idee had en kon er weer iets aan de bucketlist toegevoegd worden. Iets wat er al een hele tijd op stond, was het bijwonen van een privé feestje. Inmiddels had ik al wel een bezoek gebracht aan een parenclub, maar dat leek me een hele andere beleving dan een feestje met een kleinere groep mensen bij iemand thuis. Dit laatste stond met stip bovenaan mijn bucketlist. 

Ik wilde dit graag voor het einde van het jaar van mijn lijst af kunnen strepen. Aangezien het lastig is om meerdere mensen te vinden met wie het klikt, was ik ervan uitgegaan dat dit nog lastig zou gaan worden. Enige tijd geleden ontving ik een leuke e-mail van Frank. Frank schreef dat hij en Daphne een stel zijn van vierendertig (man) en achtenveertig (vrouw) en dat ze dol zijn op seks en graag experimenteren. Ze hadden al langer de wens om seks te hebben met een ander stel waarbij niet alles van A tot Z gepland was, maar ze juist met de flow mee wilden gaan. 

Ze zouden het leuk vinden als ik toe zou komen kijken, terwijl zij met een ander stel gingen afspreken. Bij een juiste klik zou meer mogelijk zijn. Ze hadden hier geen ervaring mee, dus het zou voor hen ook de eerste keer zijn. We maakten een groepsapp aan en we wisselden foto's uit. Het bleek te klikken tussen ons drieën. We hielden contact en een tijd later ontving ik een uitnodiging voor het feestje dat zij bij hen thuis zouden organiseren. Er zou die avond nog een stel komen: Chris en Eva. Chris heeft veel ervaring met BDSM en zou Frank en Daphne een korte cursus BDSM geven. 

Of ik ook wilde komen? Nou daar hoefde ik natuurlijk niet heel lang over na te denken. We spraken af voor de zaterdag en ik zou om 21.00 uur bij hen zijn. Die zaterdag ontving ik een appje of ik een uurtje later kon komen. Hopelijk kwam van uitstel geen afstel. Het bleek gelukkig toch door te gaan. Het leek erop dat ik het eindelijk van mijn lijstje kon gaan strepen. Al was het alleen maar als toeschouwer. Ik ontving het adres en om precies tien uur rijd ik de straat in. Ik bel het telefoonnummer dat ik van Frank heb ontvangen.

Hij neemt op en ik blijk een stukje verderop in de straat te moeten zijn. Ik stap uit en loop naar de voordeur. Op straat wacht Frank me al op. Ik loop met hem mee naar zijn huis. Binnen zie ik een discolamp de kamer verlichten. Daphne staat in de gang en ik geef haar drie zoenen. Als we naar binnen lopen, zie ik een auto parkeren. Het blijken Chris en Eva te zijn. Ze komen kort na mij de kamer binnenlopen. Chris heeft een koffer en een extra ventilator bij zich. Het was die dag tropisch warm, dus een extra ventilator is meer dan welkom. We drinken en kletsen wat.

De twee stellen blijken elkaar al te kennen van een eerder feestje. Het klikte goed tussen hen, dus wilden ze graag samen nog een keertje afspreken. Ook de dames bleken een erg leuke klik te hebben. Ze vinden het alle vier prima als ik blijf kijken. Eva en Daphne vertrekken naar boven. Als ze even later naar beneden komen, blijkt dat ze zich hebben omgekleed. Beiden zijn ze gekleed in een sexy, zwarte body. Ik voel mezelf een beetje underdressed. Nu is het de beurt aan de mannen om naar boven te gaan.

Ik verwacht dat ze zich ook gaan omkleden, maar als ze naar beneden komen, zie ik dat ze matrassen van boven hebben gehaald. De matrassen worden in het midden van de woonkamer op de grond gelegd. Eva neemt op haar buik plaats op het matras dat het dichtst bij ons op de grond ligt. Wij zitten op stoelen om de matrassen heen. Chris staat op en opent zijn koffer. Uit zijn koffer haalt hij diverse zwepen en demonstreert die op zijn vriendin. Hij laat zien hoe je een flogger, een paardrijzweep en een cane moet hanteren.

Eva geniet zichtbaar van de aanrakingen van de zwepen op haar lichaam. Tussen het zwepen door streelt hij Eva teder met zijn handen. De afwisseling van pijn en tederheid maakt het voor haar een aangename ervaring. Ook Daphne is nieuwsgierig naar de attributen uit Chris' zijn koffertje. Zij neemt de plaats van Eva in en gaat op haar buik op het matras liggen. Frank pakt een blinddoek uit de koffer en doet die bij Daphne op. Dan zoekt hij een zweep uit en besluit de flogger te proberen op zijn vriendin. Chris geeft Frank uitleg hoe hij de zweep moet hanteren.

Als hij zijn vriendin een aantal keer heeft geslagen met de flogger pakt hij de paardenzweep uit de koffer. Wederom laat Chris zien hoe je ermee moet slaan. Als hij klaar is met de paardrijzweep loopt hij naar de koffer. Dan haalt hij er een attribuut uit dat ik ken. Dit attribuut heb ik al tijdens meerdere sessies, tot grote tevredenheid van de vrouwen in kwestie, gebruikt zien worden. Hij loopt naar het stopcontact en stopt de stekker erin. Hij loopt terug naar Daphne en gaat tussen haar benen in op de grond zitten. Hij brengt het attribuut naar haar vagina en zet het apparaat aan.

Direct reageert Daphne op de aanraking van het apparaat op haar lichaam. De stekker is maar net lang genoeg. Frank manoeuvreert de Magic Wand vakkundig over het onderlichaam van Daphne. De Magic Wand is één van de favoriete toys van Daphne. Met de Magic Wand stevig tegen haar clit geduwd, komt ze heftig klaar. Ze neemt de tool over van Frank, want ze wil niet dat hij stopt. Ze krijgt meerdere orgasmes na elkaar. Even later smeekt ze Frank om de Magic Wand weg te halen, want zelf kan ze niet stoppen. Hij doet wat ze van hem vraagt en haalt de Magic Wand van haar clit. 

Gezien mijn interesse in de zwepen vraagt Chris of ik het zelf ook wil proberen. Ik geef aan dat ik denk dat het niks voor mij is, maar dat je alles in je leven een keer moet proberen. Hij nodigt me uit om op het matras te komen liggen. Ik doe mijn jasje uit en ga op het matras liggen. Hij start met de flogger. Dit voelt nog oké. Ik word er niet opgewonden van, maar de pijn is te goed doen. Dan pakt hij de paardrijzweep. Die voelt een stuk onaangenamer. Al na een paar slagen vraag ik hem te stoppen. Tenslotte pakt hij de cane en tikt er zachtjes mee tegen mijn billen en benen.

Ook nu vraag ik hem al na een paar tikken te stoppen. Zoals ik al had verwacht, is dit inderdaad niks voor mij. Zelf heb ik er helemaal niks mee. Ik hou echt niet van pijn. Chris heeft ook een stuk touw bij zich en vraagt of hij een harnas aan mag leggen. Dat lijkt me zeker leuk om een keer te proberen en ik bied mezelf graag aan als vrijwilliger. Ik doe mijn beha uit en ga met mijn rug naar hem toe voor hem staan. Vakkundig bindt hij het touw om mijn lichaam. Het touw wordt middels strategisch geplaatste knopen aangebracht op mijn bovenlichaam. 

Het harnas voelt prettig aan om mijn lichaam. Mijn borsten worden door het touw ondersteunt en komen goed uit. Als ik mezelf omdraai, zie ik dat de gastheer heerlijk wordt gepijpt door zijn vriendin, terwijl hij op een stoel naast het matras zit. De vrouw van het andere stel voegt zich bij hen. Dan gaan Eva en Daphne in het midden op de matrassen zitten. Ze beginnen te zoenen. Het is duidelijk te zien dat de dames een klik hebben. De passie spat er vanaf. Eva kust Daphne's nek en zakt verder af naar haar borsten.

Ze neemt de borsten van Daphne één voor één in haar mond en kust ze zacht en teder. Via haar buik zakt ze al kussend verder naar beneden. Ze streelt en zoent het gebied rondom haar vagina. Dan vindt haar tong de clit van Daphne en die wordt, naar grote tevredenheid van Daphne, uitgebreid verwent. Het is heerlijk om naar te kijken. De mannen zitten achter hun vriendin en kijken vol genot naar het schouwspel voor hen. Terwijl de vrouwen elkaar overal aanraken en zoenen, strelen de mannen hun vriendin. De vrouwen nodigen me uit om bij hen te komen zitten.

Ik sta op en neem plaats op het matras. We zoenen met zijn drieën. Dat is heel geil en voor mij ook de eerste keer dat ik met twee vrouwen tegelijkertijd zoen. Het is altijd heel prettig om een vrouw te zoenen. Geen prikkende snorren of baarden. Ik voel handen over mijn lichaam glijden en laat ook mijn handen over de lichamen van de beide vrouwen glijden. Chris geniet van hoe zijn vriendin geniet en wil haar even voor zichzelf. Hij zoent en streelt zijn vriendin. Niet veel later heeft Chris seks met zijn vriendin. Mooi om te zien hoe liefdevol hij met haar omgaat. 

Af en toe is er een pauze. Dan is er tijd om wat te eten en te drinken. Er wordt volop gerookt en geblowd. Het is een hele bijzondere, gezellige en relaxte avond. Er zijn vooraf duidelijke regels afgesproken. Eva en Chris hebben afgesproken dat Chris geen seks mag hebben met andere vrouwen. Ook Frank mag geen andere vrouwen vingeren of penetreren. Hij mag alleen aan de borsten van andere vrouwen zitten. Hij heeft blijkbaar een fascinatie voor (grote) borsten. Dan zit hij bij mij in ieder geval goed ;) 

Daphne wil niet door een andere man gepenetreerd worden. Altijd prettig om vooraf duidelijke afspraken te maken en de verwachtingen te managen. Dit voorkomt ongemakkelijke situaties. Ik neem nog een slok van mijn drankje. Frank gaat naar boven en komt even later terug met de band van een badjas in zijn handen. Hij maakt zijn naakte vriendin hiermee vast aan de verwarmingsbuis naast de bank. Hier hebben ze laatst ook mee geëxperimenteerd zo vertelt Frank. Daphne zit met haar knieën op de bank en haar handen zijn dus vastgemaakt aan de verwarmingsbuizen.

Frank doet haar een blinddoek voor. Hij pakt een zweep uit de koffer en begint haar hiermee te slaan. Hij geeft mij een ander zweep en afwisselend raken onze zwepen haar rug en billen. Dit is erg leuk om te doen. Als de Magic Wand er aan te pas komt, beleeft Daphne wederom een intens orgasme. Ook nu blijft niet bij één orgasme. Er volgen er wederom meerdere. Na een tijdje maakt Frank haar los en nemen ze plaats op de matrassen. Daphne pijpt Frank en hij geniet er zichtbaar van. Ondertussen dat Daphne hem pijpt, brengt hij zijn vingers bij Daphne naar binnen en vingert haar stevig.

Ik zit naast hen op het matras en mijn handen glijden over het prachtige, strakke lichaam van Daphne. Het duurt niet lang voordat Daphne squirtend klaarkomt door het vingeren van Frank. Er komt zoveel vocht bij vrij dat ik de druppels op mijn gezicht voel landen. Die avond komt Daphne nog een aantal keer squirtend klaar. Er is bijna geen droog plekje meer te vinden op de matrassen. Eva komt bij me zitten en zoent me. Daphne komt er ook bij zitten. Ze willen mij nu laten genieten. We zoenen en ik voel hun handen over mijn lichaam glijden.

Eva pakt de Magic Wand erbij. Ik ben inmiddels wel benieuwd naar deze toy. Alle vrouwen die ik heb zien genieten van deze toy bereikten eenvoudig meerdere orgasmes. De trillingen van de Magic Wand zijn inderdaad behoorlijk heftig. Voor mij net iets te heftig. Ik vind het lekkerder als de trilling iets zachter is en mijn clit met een tong of womanizer wordt bevredigt. Toch kom ik iets later klaar. Mijn voorkeur blijft toch uitgaan naar de womanizer. Wat mij betreft de beste uitvinding onder de toys. Alhoewel een tong natuurlijk het allerlekkerst is. 

Dan besluiten Chris en Eva dat het mooi is geweest en ze gaan naar huis. We nemen afscheid van hen en Frank en Daphne vragen me om nog even te blijven. Ik geef aan dat ik nog heel even blijf, want ik moet nog een uur naar huis rijden en het is inmiddels al ergens rond 3.00 uur 's nachts. Het is me opgevallen dat de mannen die avond nog niet zijn klaargekomen. Frank geeft aan dat hij veel liever Daphne ziet genieten dan dat hij zelf klaarkomt. Met zijn drieën genieten we nog een hele tijd. 

Onze handen, monden en tongen zijn overal. Daphne likt me nog een keer, terwijl Frank haar doggy neemt. Frank gaat naar boven en haalt een anaalvibrator. Hij brengt deze bij zichzelf naar binnen en komt voor het eerst die avond heerlijk klaar. Daphne pakt haar favoriete vibrator uit de kast en zet die op haar clit. Wederom komt ze in no-time klaar. De orgasmes blijven maar aan de lopende band komen. Tussendoor moet ze zelfs de batterijen verwisselen, omdat de oude inmiddels leeg zijn door het intensieve gebruik. 

Ik heb nog nooit een vrouw zo vaak (squirtend) klaar zien komen als die avond. Echt niet normaal. Ze heeft die avond echt tientallen orgasmes gehad. Het was een gezellige, leuke, leerzame en geile avond. Tegen half zes in de ochtend rijd ik moe, maar zeer voldaan naar huis. Deze avond zal zeker nog een een vervolg krijgen. Deze mooie ervaring heb ik toe kunnen voegen aan mijn inmiddels lange lijst met mooie ervaringen en dus af kunnen strepen van mijn bucketlist. Op naar het afstrepen van het volgende item op mijn bucketlist. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.1666666666667 sterren
6 stemmen