Fact or fantasy II

Ingezonden door Twan

Het was raar. En vreemd. Het had ook iets bizars. Niet zozeer dat ik een vrouw masseerde. Dat heb ik bij tientallen vrouwen gedaan. Ook niet dat ik een vrouw befte. Ook dat genoegen heb ik tientallen malen mogen proeven, maar om dat te doen met een vrouw, waarmee ik in de loop der jaren een warme vriendschap heb opgebouwd. Een vriendschap die gebaseerd is op blind wederzijds respect en vertrouwen. Een vriendschap, waarbinnen onuitgesproken en uitgesproken was, dat het tussen haar en mij nooit tot seksuele handelingen zou komen.

Terwijl wij elkaar wel seksuele handelingen met anderen hebben zien verrichten. Nu ging mijn vingertopje over het ‘sponsje’ in haar vagina. Likte mijn tong de binnenkant van haar dijen en schaamlippen. Tikte ik met mijn neus haar gezwollen clitje aan. Opende zij zich helemaal, terwijl zij hoorbaar en onhoorbaar genoot. Haar genot was ook mijn genot. Over onuitgesproken gesproken: hoewel de situatie bijna niet nog intiemer kon worden, wisten zij en ik op dat moment ook dat het niet tot een penetratie van haar door mij zou komen. Die grens overgaan zou echt een brug te ver zijn. 

Na haar hoogtepunt legde ik het dekbed over haar heen om haar even tot rust te laten komen. Ze vroeg om een glas water, dat ik maar al te graag voor haar haalde. Toen ik via het toilet uit de keuken terugkwam, had zij haar string weer aangetrokken, maar haar heerlijke borsten genoten nog van hun vrijheid. Na het leegdrinken van het glas water was het volgens haar tijd dat ik eens wat kleren uit zou trekken. Gek hè, zij had mij al vaker piemelnaakt gezien. Volgens mij zelfs wel eens met een erectie. Al weet ik dat niet honderd procent zeker. Toch voelde ik een aarzeling.

Want net zoals ik tijdens de massage van zonet op een bepaald moment wist dat het ‘point of no return’ was bereikt, zo wist ik nu ook dat wanneer ik eenmaal naakt zou zijn, datzelfde moment weer zou komen. Niet alleen omdat ik dat zou willen, maar ook -en misschien wel juist- omdat zij dat wilde. Ik was ervan overtuigd dat mij met een voorbinddildo neuken voor haar primair een gunst naar mij toe was. Ondanks dat ik denk dat ik haar heel goed ken, zou het ook zomaar kunnen dat zij vanuit haar dominante karakter er ook intens van zou genieten om een man volledig aan zich te onderwerpen.

En hoe dominant is het om een grote, dikke dildo in de kont van een weerloze man te duwen? Ik vraag me af waar in zo’n situatie de grens tussen dominantie en vernedering ligt. Bestaat die grens überhaupt? Ondanks dat ik zelf ook graag gemasseerd word, weten zij en ik dat een massage alleen maar uitstel van executie zou zijn. Bijna letterlijk. Ik moet van haar eerst zelf mijn buttplug inbrengen. Met speeksel vochtig gemaakt, passeert het stalen geval moeiteloos mijn kringspier. Zij pakt het uiteinde met het blauwe kristal vast en trekt en duwt de plug in en uit mijn kontgaatje.

Omdat dat allemaal zo makkelijk gaat, wil zij zien hoe ik mijzelf met mijn kleine dildo penetreer. Nu is het niet mijn speeksel waarmee het condoom om de dildo nat wordt gemaakt. Ik ga op mijn rug liggen, trek mijn knieën omhoog en spreid mijn benen. Zij trekt een latex handschoen aan. Even later voel ik haar vinger door mijn bilnaad gaan. Die vinger stopt op mijn kontgaatje en voert daar de druk op. Ik voel druppels koud glijmiddel over mijn balzak en door mijn bilnaad lopen. De spanning in mijn hele lichaam neemt toe.

Alleen al de aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat ik dadelijk in mijn kont gevingerd zal worden, bezorgt mij een mega erectie. Zo dik en hard dat ik me er bijna voor schaam. Zij pakt mijn erectie, bekijkt hem van alle kanten en trekt mijn voorhuid helemaal naar achteren om vervolgens mijn paal compleet te negeren. Gelukkig maar. Dezelfde vinger die net op mijn kontgaatje drukte, wordt met glijmiddel ingesmeerd. Met haar duim onder tegen mijn balzak aan wordt de vinger naar binnen geduwd. Ik voel haar nagel naar binnen gaan. Gevolgd door het eerste kootje.

Voordat het tweede kootje naar binnen gaat, draait zij haar vinger rond. Ik kan dat gevoel niet beschrijven. Een gevoel dat alleen maar intenser wordt als zij het volgende kootje naar binnen duwt. Ik denk gek te worden als zij met haar hele vinger in mij mijn prostaat begint te masseren. Dat heeft, naast een waanzinnig gevoel, twee effecten. Ten eerste verdwijnt mijn erectie (gelukkig). En ten tweede komt er een stroom van voorvocht op gang. Echt niet meer normaal. Terwijl zij mij vingert, kijkt ze mij intens aan.

Ik denk een aantal dingen in haar blik te zien. Ten eerste betrokkenheid en zorg om mijn welzijn. Ik weet dat -in elk geval in dit stadium- een ‘stop’ ook meteen STOP wordt, maar wat ik ook in haar blik denk te zien is het genieten van haar macht op dat moment. Een genieten dat grenst aan lust. Zij trekt haar vinger terug en mijn erectie steekt de kop weer op. Nog steeds guts het voorvocht uit mijn pik. Op haar knieën zit zij tussen mijn benen. Met mijn dildo streelt ze mijn ballen en keiharde pik.

Dan haalt zij de dildo in de volle lengte een paar keer door mijn bilnaad, draait het roze geval negentig graden en duwt de eikel van de dildo zonder blikken of blozen naar binnen. Oefff.. die komt letterlijk even binnen. ‘Gaat het?’ Ik knik, maar mijn lichaamstaal verraadt spanning. Natuurlijk heb ik deze dildo zelf al vaker tot de ballen toe ingebracht, maar nu dat door iemand anders, en dan ook nog door een vrouw die ook nog eens een van mijn beste vriendinnen is, wordt gedaan, wekt bij mij verwarring op. Maar bizar genoeg toch ook weer die lust. Lust, die ik zonet ook in haar ogen dacht te zien. 

Zij zegt mij te ontspannen, maar haar handelingen doen het exact tegenovergestelde. Ik kan me niet ontspannen als er een dildo in mijn kont zit, er tegelijkertijd met mijn krimpende erectie wordt gespeeld en ik (pervers genoeg) haar handschoen zie glimmen van mijn eigen voorvocht. Ik balanceer op die krankzinnige grens tussen ongemak en genot. Tussen pijn en lust. Tussen stoppen of doorgaan. Mijn verwarring is compleet en wordt alleen maar overwonnen door mijn intense verlangen om straks door haar echt in mijn kont te worden geneukt.

Ik moet op mijn knieën gaan zitten en voorover gebogen mijn kontgaatje aanbieden. Zij spuit het glijmiddel zo rijkelijk dat het over mijn ballen op het dekbed drupt. Dan haar vingers en haar hand… door mijn bilnaad en over mijn al enigszins open kontgaatje. Ik word van achteren vol in mijn ballen gegrepen. Mijn halve, bungelende erectie wordt handmatig keihard gemaakt. Ik hoor haar dichterbij komen. Ik draai mijn gezicht naar links. In de manshoge spiegel zie ik haar met een harnas om. Een dildo steekt uit. Qua formaat lijkt hij mee te vallen.

En toch aarzel ik. Die aarzeling wordt groter als ik in de spiegel de eikel van de dildo steeds dichterbij zie komen. Tien centimeter. Vijf centimeter. 4, 3, 2, 1. Ik voel hem. Tegen mijn ster. In mijn ster. En uiteindelijk en Godzijdank door mijn sluitspier. Jezus, ik word van achteren gevuld. Wat is dit geil! Het is al geil dat de dildo helemaal in mij zit, maar haar naakte heupen tegen mijn blote billen voelen, maakt het nog intenser. Dan doet zij iets wat ik zelf al ontelbare keren heb gedaan: zij pakt mijn heupen vast en begint mij te neuken.

Eerst met korte, duidelijk weloverwogen bewegingen. Daarna steeds verder in en uit mij en in een toenemend tempo. Ik geniet intens. Mijn erectie verdwijnt volledig, maar de donkere vlek in het dekbed wordt steeds groter. Ik word aan een dildo geregen. Ik word geneukt! Ik wil klaarkomen, maar hoe ik ook aan mijn lul trek, er komt geen erectie meer. Ik kijk in de spiegel. Zij kijkt ook in de spiegel. Onze blikken kruizen elkaar. Ik kijk geil en zij kijkt geil. Terwijl wij elkaar zijdelings aankijken, vraagt ze of ik klaar ben voor de volgende stap?

Terwijl zij in haar tas duikt, moet ik weer op mijn rug gaan liggen. Als zij omhoog komt, zie ik een grotere, nog dikkere dildo in haar hand. Als vervanger van de eerste die in het harnas plaats moet maken voor de nieuwe ‘bad boy’. Zij rolt een condoom om de dildo en smeert die in met glijmiddel. Net als haar hand en mijn kontgaatje. Eerst een en daarna twee vingers moeten de weg banen voor een dildo die maar amper kleiner is dan mijn erectie normaal gesproken is. Weer raakt zij mijn prostaat aan en weer begint mijn eikel voorvocht te gulpen.

Bijna wanhopig probeer ik al sjorrend aan een erectie te komen. Net op het moment dat er iets van groei valt waar te nemen, gebeurt het. Godallemachtig! Achttien centimeter rubber met een behoorlijke diameter neemt bezit van mijn anus. Het voelt alsof ik word opengescheurd. Alsof ik in tweeën wordt getrokken. Alsof ik doormidden word gebroken. En ik moet vooral poepen. Maar alsjeblieft…….ga vooral door! Neem me. Neuk me. Gebruik me. MISbruik me. Ik ben zo geil dat zij op dit moment een complete vrachtwagen bij mij naar binnen zou mogen rijden. Neuk me. Neuk me!!!

Het voorvocht loopt langs mijn flanken en wordt door het dekbed geabsorbeerd. Ik ben klaargekomen zonder zaadlozing. Maar zo heftig! ‘Of ik klaar ben voor de finale?’ vraagt ze nuchter.

 

De finale

Weer duikt zij in haar tas. En weer moet de vorige dildo plaatsmaken voor een nieuw exemplaar. Een zwarte deze keer die bovendien langer is dan zijn voorganger. En die ook weer dikker is. ‘Ga jij die in mijn kont steken?’ Ik vraag het met een combinatie van vrees en lust. ‘Nee,’ zegt zij. ‘Jij gaat jezelf daaraan rijgen.’ Ze zegt het zonder stemverheffing of bijzondere klemtoon. Toch voel ik dat er totaal geen ruimte is voor tegenspraak. Of zelfs maar inspraak. Het is gewoon een vaststelling, geen voorwaarde maar een eis. Daarmee een voldongen, onontkoombaar feit.

Zij gaat op haar rug liggen. De zwarte joekel van ruim twintig centimeter bungelt half opzij. Haar ogen flitsten heen en weer tussen mijn handen en mijn ogen. Tussen mijn handen en de dildo. Tussen de dildo en de spiegel. Weer ontmoeten onze blikken elkaar bij de goudkleurige lijst. ‘Dus ik moet….’  Ik krijg niet eens de tijd om mijn vraag af te maken. ‘Ja.’ ‘Meen je het echt serieus?’ ‘Ja.’ ‘Maar hoe dan?’ Ik moet wijdbeens boven haar heupen gaan staan. Dan lijkt zij zich te bedenken. ‘Het is waarschijnlijk makkelijker als het voor de spiegel gebeurt.'

Denkt ze nu praktisch? Of vindt ze dat misschien extra kinky? Hoe dan ook, zij draait haar voeten richting de spiegel. Ik ga weer wijdbeens boven haar staan. Zij houdt de dildo met beide handen recht overeind. Ik spreid mijn billen en laat mijzelf zakken. Voordat het ding naar binnen gaat, voel ik hem al. In gedachten. In mijn bizar geile gedachten. Ondanks het glijmiddel en een inmiddels opgerekt kontgaatje springt de zwarte eikel alle kanten op. Behalve de goede. Zij heeft haar handen al vol om het monster recht overeind te houden en dus is het aan mij om de zwarte knop goed te positioneren.

Nu weet ik het zeker: ik breek doormidden. Centimeter na centimeter gaat naar binnen. Ik ben zo dankbaar dat de dildo flexibel is. Een statisch exemplaar zou ik niet hebben overleefd. Ik weet ook honderd procent zeker dat ik nooit meer zal kunnen poepen. Dit is niet meer normaal. Dit doet pijn. Dit voelt als misbruik, als een verkrachting. Maar mijn God; ga door!!! Normaal gesproken zit bij mij de dame bovenop. Women on top, toch? Nu zit ik ‘on top’ en zit er meer dan tien centimeter martelwerktuig in mijn kont en darm.

Weer pakt zij mijn heupen. Niet alleen bepaalt zij nu het tempo, maar ook weer de diepte. Telkens als ik denk -en zeg- het maximum te hebben bereikt, weet zij mij te overtuigen dat ik nog net iets meer kan verdragen. ‘Doe maar.’ De laatste paar centimeter, van God mag weten hoeveel, gaan naar binnen. Het voelt alsof mijn prostaat wordt uitgeknepen als een citroen. En dus ook wordt leeg geperst. Voorvocht druipt, nee spuit bijna uit mijn eikel. Waar ik eerder niet tot een erectie in staat was, word ik nu opeens keihard. Mijn hand om mijn pik krijgt gezelschap van haar hand.

Mijn ballen worden bijna geplet door de zwarte kloten van de dildo. Wat er nog van overgebleven is, wordt geteisterd door een ook door lust ontketende vriendin. Het lijkt wel alsof ook zijzelf tegen een orgasme aanzit. Mogelijk- en zelfs waarschijnlijk- heeft het hele gebeuren ook bij haar lustgevoelens opgewekt. Door mij te neuken, zou het zomaar kunnen zijn dat het harnas van de voorbinddildo ook bij haar precies de juiste plekjes heeft aangeraakt. Of zij ook echt is klaargekomen weet ik niet. Dat weet alleen zij. Voor mij een vraag en voor haar een weet.

Mijn orgasme was wel een van de heftigste uit mijn hele leven. Slierten voorvocht en zaad hebben een spoor van vernieling achtergelaten op haar buik en over haar borsten. Dankbaar zak ik naar voren. Weer ben ik blij dat de dildo flexibel is. Dankbaar is ook de kus op het voorhoofd van haar. En gek genoeg bedankt zij mij.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen