Hun eerste trio

Ingezonden door Turkse heer

 

Dag beste lezers,

Ik hoop dat jullie van de ervaringen die ik heb geschreven, hebben genoten. Na een lange tijd heb ik weer eens zin om een date ervaring van mij op te schrijven. Hiervoor ga ik terug in de tijd. Deze ervaring speelde zich, als ik mij niet vergis, rond 2010 af. Ik zat op een avond gezellig te chatten en raakte in gesprek met een stel van rond de veertig. Ons gesprek ging echt over van alles. Het gesprek kreeg een erotisch tintje. Ze vertelden mij dat ze nog nooit hadden gedate en dat ze eigenlijk wel benieuwd waren naar een date met een ander koppel of man.

Met de juiste personen wilden ze graag op seksueel gebied experimenteren. Bovendien wilde de man van het stelletje kijken of hij biseksueel was en zien in hoeverre hij met een man intiem kon zijn. Ik vertelde dat ik wel het een en ander had meegemaakt en met de juiste mensen het opnieuw zou willen beleven. Na ruim een uur waren ze plots van de chat af. Dat was voor mij het teken om naar bed te gaan. Ongeveer een week later raak ik weer met een leuk stel in gesprek. Net als de vorige keer gaat het gesprek over van alles en nog wat.

Na een minuut of vijf krijg ik het idee alsof ik dit gesprek wel eens eerder had gevoerd. Ik vraag ze of ik toevallig een week eerder ook met ze heb gechat. Dat bleek inderdaad zo te zijn. Ze excuseren zich voor het plotseling vertrek uit chat vorige week. Ze hadden de chatroom per ongeluk afgesloten. We hervatten ons gesprek. Ik vraag hen of ze in de tussentijd nog leuke mensen hebben gesproken en hun date als heeft plaatsgevonden. Ze zijn heel nieuwsgierig, maar tegelijkertijd ook heel voorzichtig. 

Ze hadden na ons eerste gesprek nog een keer gechat, maar meer dan dat werd het niet. Ze wisten niet hoe ze het moesten aanpakken. Ik vertelde hen over de paar ervaringen die ik heb gehad. Zo had ik eens een date met een koppel waarbij we eerst een terras pikten om kennis te maken. Bij een klik zouden we wel verder zien. Bij een ander koppel was ik op bezoek geweest voor een kennismaking. Ik gaf aan dat een date niet perse uit hoeft te monden in seks. Dat kan natuurlijk wel. Zo had ik een keer een date waarbij ze me al na vijf minuten in de slaapkamer uitnodigden.

Dat vond ik de minst fijne en bijzondere date. Ik gaf aan dat ze het moesten doen op de manier waarop het hen het leukste en veiligste leek en dat ze bij twijfel niet moesten daten. Ik vroeg hen hoe ze over mij dachten. Ze vonden het chatten met mij wel fijn, waarop ik ze vroeg of ze een kennismaking zagen zitten. We zouden gewoon ergens koffie kunnen drinken. Ze waren verrast, maar vonden het wel grappig dat ik zoiets voorstelde. Met iemand in een café afspreken waarbij men stoute en intieme plannen heeft, vonden ze wel bijzonder.

Ze vroegen zich af hoe je dan met je date kletst over intimiteit en seks, terwijl er mensen het gesprek kunnen volgen. Dit keer waren we bijna twee uur in gesprek geweest voordat ze aangaven dat ze wilden gaan slapen. Ik gaf ze mijn mail/msn adres en gaf aan dat ik graag weer met ze zou willen kletsen en chatten. Aangezien ik even niets meer van ze had vernomen, dacht ik dat ze me waren vergeten. Totdat ik op een vrijdagochtend een mail van ze kreeg. Ze vroegen zich af of ik die avond bij ze op koffie wilde komen om kennis te maken.

Ik reageerde op hun mail dat ik eventueel wel zou kunnen komen, maar dan moest ik meer weten. Ik had namelijk al met vrienden afgesproken. Ze wilden na het avondeten bij hen thuis in Kerkrade afspreken. Ik besloot ik ze mijn telefoonnummer te geven en gaf aan dat ze mij beter konden bellen, omdat het afspreken via de telefoon makkelijker zou zijn en minder tijdrovend dan continu je mail in de gaten te moeten houden. Na mijn laatste mail had ik niets meer van ze vernomen, dus ik ben maar met mijn vrienden gaan voetballen

Toen ik na ongeveer vijfenveertig minuten naar de kant ging om uit te rusten en een vriend voor mij ging invallen, zag ik op mijn telefoon een sms die ongeveer tien minuten geleden was gestuurd. Het was van het koppeltje waarmee ik die middag mailcontact had gehad. Ze vroegen zich af of ik nog steeds interesse had om langs te komen. Ik beantwoordde hun sms dat ik nu met vrienden aan het voetballen was en vroeg ze hoe laat ze mij daar verwachtten. Ik besloot ze te bellen. Het was een aangenaam gesprek van ongeveer vier minuten.

Ik vertelde ze dat ik nu kon vertrekken en dat ik daarna een uur nodig had. We zouden gewoon rustig kennismaken bij hen thuis en kijken of er een fysieke klik zou zijn. Ik excuseerde mij bij mijn vrienden, wenste ze een fijne avond en vertrok na een kwartier richting het zuiden van het land. Ik voelde de spanning in mijn buik toenemen. We hadden leuke gesprekken gehad en zij wisten dat ik ruim vijftien jaar jonger was, maar we hadden elkaar niet op de foto of via de webcam gezien. Ik dacht we zien het wel. Gewoon lekker kletsen zoals op de chat moet vast lukken.

Dan zou mijn avond geslaagd zijn en heb ik toch nog een spannende  avond gehad. Onderweg sms'ten we elkaar nog een paar keer. Eenmaal in Kerkrade adviseerden ze mij om de auto in een zijstraat te parkeren. Ik sms'te dat ik er over vijf minuten zou zijn. Ik parkeerde mijn auto en sms'te dat ik er was. Ze sms'te me dat ik op de kruising moest wachten. Hij zou er met twee minuten zijn. Er kwam een man met een hond naar mij toegelopen. Hij groette mij en we liepen samen naar zijn huis toe. Hij zag dat de buren buiten waren. Ze hadden blijkbaar visite die naar huis gingen.

Mijn date en ik werden een beetje zenuwachtig, omdat er tussen ons een leeftijdsverschil was. Bovendien had ik niet bepaald een Nederlands uiterlijk en dacht wat zullen de buren wel niet over ons denken. Hij groette zijn buren en we liepen heel snel naar binnen. Eenmaal binnen liepen we gelijk door naar de woonkamer. Daar vertelde de man van het koppeltje dat de buren ons hadden gezien. De vrouw van de koppel zei dat dat niet uitmaakte. 'We kunnen toch wel visite hebben?' Daarna liep ze naar me toe en gaf ze me een hand. 'Leuk dat je er bent. Ik ben dus Marloes,' zei ze.

De man gaf mij een hand. 'Ik ben dus Mike.' Het was op het eerste gezicht een leuk stelletje. Mike was een slanke gast die licht kalende plekken op zijn hoofd had. Hij had donkere haren en een licht tintje. Marloes was een mooie, iets vollere dame met halflang blond haar en ze was bijna net zo lang als ik. Ze zei tegen ons dat we maar lekker moesten gaan zitten en dat zij koffie voor ons ging maken. Ik ging zitten en Mike liep zijn vrouw achterna. Na een minuut kwam hij met wat koekjes de woonkamer in en ging schuin tegenover mij zitten.

Hij vroeg me hoe mijn reis was geweest. Terwijl we een gesprek aan het voeren waren, kwam Marloes binnen en ging naast haar man zitten. We merkten dat de spanning in onze lichamen toenam, maar ondanks dat waren we wel op ons gemak. Ik merkte door de vragen van Marloes dat zij degene was die met mij aan het mailen was. Marloes gaf aan dat het voor hun een best grote stap was. Dat begreep ik natuurlijk ook wel. Het was gewoon een leuk gezellig avondje alsof ik bij vrienden was.

Ons gesprek over Turkije veranderde in een discussie over baklava en ouzo. Ze beweerden dat het Grieks was en ik beweerde dat het Turks was. Ouzo is de Griekse variant van raki, maar die kende ik niet echt vandaar dat Marloes een voorstel deed om een glaasje ouzo te nemen, zodat ik het verschil kon proeven.  Terwijl ze opstond, gaf ze haar man een zoen op zijn mond en ging naar de keuken. Ze kwam met drie glazen de woonkamer binnen. Toen ze mij een glaasje wilde overhandigen, viel een glas uit haar hand en werden haar broekspijp en de tafel nat.

Ze was beetje zenuwachtig geworden, vermoedde ik. Ze ging naar de keuken haalde een doekje en de fles ouzo. We namen allen een slokje en genoten van ons drankje. Marloes was intussen naast haar man gaan zitten en ik merkte dat Mike inmiddels wel wat handtastelijker was richting zijn vrouw. Lichte strelingen  ontgingen mij al de hele avond niet, maar nu was het veel duidelijker en zichtbaarder. We waren bijna anderhalf uur aan het kletsen en Marloes was inmiddels al een beetje dichterbij mij gaan zitten. Zo nu en dan raakte onze benen dijen elkaar aan.

Mike stond op om de hond uit te laten en gaf zijn vrouw een lekkere zoen voordat hij de woning verliet. Daar zat ik dan alleen met een leuke dame, terwijl haar man ons achterliet. Marloes nam het woord en vroeg wat ik van de avond vond. Ik vertelde haar dat het een leuke en gezellige avond was en dat ze een leuk stelletje waren. Ik voelde de spanning bij haar waardoor ik ook gespannen werd. Ik had de indruk gekregen dat ze het wel zagen zitten om met mij te experimenteren. De warmte die ze gaf, was onweerstaanbaar en ik begon haar benen te strelen. Ze reageerde en zat ook aan mij. 

Ze zei dat ze het spannend vonden en niet wisten of ze echt meer wilden. Ik zei dat we geen haast hadden en we ook gewoon gezellig konden kletsen en ouzo drinken. Op dat moment waren we best close met onze gezichten dicht bij elkaar. We deden beiden een poging om de ander te zoenen. Het ijs was gebroken. Marloes en ik wilden meer dan alleen maar kletsen, maar we hadden geen idee wat Mike wilde. We waren al een paar minuten intens aan het zoenen en strelen toen we plots de hond zagen. We keken naar de deuropening van de woonkamer en zagen Mike naar ons staren.

Waarschijnlijk stond hij daar al even naar ons te staren. Marloes en ik gingen rechtop zitten. Mike liep naar de keuken en vroeg of wij ook iets wilden drinken. Marloes stond op, ging naar de keuken en bracht voor haarzelf thee mee. Mike had voor ons ouzo meegebracht. Ze gaven elkaar een zoen en gingen naast mij zitten. Marloes zat wederom tussen mij en haar man, maar dit keer zaten we met zijn drieën strak tegen elkaar aan. Mike vroeg hoe mijn andere dates waren en hoe de overgang van kennismaking naar de seks ging.

Ik vertelde ze dat het iedere keer wel anders ging, maar vaak maakte het stelletje wel duidelijk dat ze in waren om met mij verder te gaan door met elkaar te gaan zoenen. Ze moesten lachen, omdat ze ook een paar keer hadden gezoend. Dat begreep ik wel en voegde eraan toe dat hun gezoen meer uit liefde en gezelligheid  was. Ik had door dat het ervaren van een trio meer een wens van Marloes was en dat ze niet het initiatief zou tonen zonder dat ze echt wist dat Mike er ook voor in was. Ik was op mijn beurt weer net iets te verlegen en afwachtend om zelf actie te ondernemen.

Ook ik wist niet hoe Mike erover dacht. Het was wel Mike die uiteindelijk na een kwartier het ijs brak. Hij keek zijn vrouw en mij aan. Terwijl hij de benen van Marloes aan het strelen was, vroeg hij of we boven verder zouden gaan. Zonder iets te zeggen, stond Marloes op en ging de richting de slaapkamer. Mike stond ook op en gebaarde mij hen te volgen. Eenmaal boven in de slaapkamer liep Marloes naar Mike en begonnen ze te zoenen. Ik kon alleen maar toekijken en wist niet hoe ik het aan moest pakken.

Na een korte zoensessie draaide Marloes zich naar mij toe en liep op mij af. Zonder te aarzelen begon ze mij te zoenen, waarop ik reageerde. Haar man keek heel even toe en ging daarna achter haar staan om haar te strelen. Terwijl we aan het zoenen waren, probeerde Mike de blouse van Marloes los te maken. Marloes nam het van haar man over en trok haar blouse heel snel uit. Ze trok zich daarna terug en ging op bed liggen. We moesten van haar onze kleren uitdoen. Zowel Mike als ik ontdeden ons van onze kleren en hielden alleen onze boxers nog aan. We gingen beide naast Marloes liggen.

Ze zat tussen ons in en we begonnen haar te strelen. Eerst ging ze met haar man zoenen en na een tijdje met mij. Terwijl we aan het zoenen waren, voelde Mike aan de tieten van Marloes. Deze waren voor zover ik zag net als de rest van haar lichaam goed gevuld. Ik was op dat moment meer met het strelen van haar benen en dijen bezig. Mike trok het hemd van Marloes omlaag. Ik zag nu pas goed hoe groot de tieten van Marloes waren. Ze draaide zich om en ging lekker intiem zoenen met haar man. Ik zag ze genieten en zag hoe Marloes de pik van Mike streelde. Ik zag zijn stijve paal in zijn boxer.

Terwijl ik Marloes' haar billen streelde, zag ik haar de boxer van haar man omlaag trekken. Pfff, ik wist even niet wat mij overkwam. Mike's harde paal stak als een grote boom fier vooruit. Het feit dat hij een bos schaamhaar had, was niet fijn om te zien. Ondanks dat was het een geil gezicht. Marloes zakte omlaag naar de pik van haar man om die te zuigen. Ik keek  toe en likte zo nu en dan de nek van Marloes, terwijl ik haar van haar hemd ontdeed. Het likken van haar nek combineerde ik met het likken van haar rug.

Nadat Marloes genoeg had van het pijpen en met haar man te spelen, draaide ze zich om en begon ze met mij te spelen. Al zoenend ontdeed ze mij van mijn boxer, terwijl haar man weer op zijn beurt Marloes van haar broek ontdeed. Alleen Marloes had nog haar slipje aan. Ik zag haar mooie blote bovenlijf en ging haar tieten likkend, rustig naar haar buik toe en daarna dwaalde ik naar beneden en kwam ik bij haar kruis aan. Ik rook haar kutje en trok het slipje omlaag. Ik maakte me klaar om haar lekkere geile kut te likken. Toen ze het door had, ging ze goed liggen en deed haar benen uit elkaar.

Ik nam mijn positie en begon te likken. Ik merkte dat het geile koppeltje aan het zoenen was, terwijl ik haar kutje likte. Ze genoot intens. Ik befte haar graag en merkte aan haar gekreun en gefluister dat ze het lekker vond. Zoenen met haar man zat er niet meer in. Ze kwam lekker klaar en duwde mijn hoofd van haar kutje. Ik genoot van haar gekreun en gehijg en keek met verbazing naar haar en haar man. Mike streelde de haren van Marloes en gaf haar kusjes op haar hoofd. Ik ging naast haar liggen en keek haar aan. We lagen nu met ze drieën naast elkaar.

Marloes werd door mij en haar man lekker gestreeld. We lagen daar een paar minuten totdat we ineens gehuil hoorden. Hun jongste kind, die maar een paar maanden oud was, werd wakker. Marloes excuseerde zich en ging naar haar kleintje kijken. Daar lag ik dan ineens een paar minuten lang alleen in bed met een man. We keken elkaar aan en ik zei tegen hem dat ik niet wist dat de kinderen thuis waren. Mike zei dat alleen de jongste thuis was. Die was maar paar maanden oud en kon je niet bij opa en oma achterlaten.

Hun oudste kind dat inmiddels zes jaar was, logeerde bij opa en oma. Marloes was teruggekomen en ging gelijk tussen ons in liggen. Ze had haar hemd weer aangetrokken. Ze gaf haar man een zoen en bedankte hem voor het feit dat hij toch een extra man erbij wilde hebben. We lagen rustig naar het plafond te staren, terwijl ik met mijn pik speelde. Ik zag dat Marloes aan de paal van haar man zat. Deze was inmiddels hard geworden. Marloes had er zin in en ging op haar man liggen. Ik kon alleen maar kijken hoe het geile stelletje boven op elkaar lag te zoenen.

Marloes schuurde met haar kut op de pik van haar man. Tijdens het zoenen wisselden ze van positie. Mike lag nu bovenop zijn vrouw. Ze spreidde haar benen en Mike schoof zijn harde paal zonder pardon in haar kut. Ik keek versteld toe en streelde de haren van Marloes, terwijl Mike haar kutje een paar minuten lang stootte tot hij klaarkwam. Hij ging van haar af. Ze lagen met hun gezichten naar elkaar toe op hun zij en lagen te zoenen en te tongen alsof ik er niet bij was. Dat kon mij niet schelen, want het was gewoon een verschrikkelijk geil gezicht om ze zo bezig te zien.

Nadat ze klaar waren met hun gegeil, ging Marloes naar de wc om haar vagina schoon te maken van het sperma. Marloes kwam de slaapkamer binnen en ging weer tussen ons in liggen. Je zag aan haar gezicht dat ze het heel leuk vond om tussen twee heren te liggen. Ze kroop weer bij haar man en waren lekker aan het genieten van de strelingen die ze elkaar gaven. Het is en blijft een spannend en bijzonder moment. Je gaat niet zomaar in het bijzijn van een ander seksen, laat staan dat je een ander in het seksspel betrekt.

Ook voor mij was het een leuk en bijzonder moment. Hoewel ik niet vaak zulke dingen heb beleefd, blijft het bijzonder. De eerste keer met een ander is altijd bijzonder. Ik kroop tegen Marloes aan en ook ik begon haar te betasten. Ik weet niet hoe lang we zo daar lagen. Marloes vroeg om water en of Mike ook gelijk naar de kleine kon kijken. Mike stond op en ging de slaapkamer uit. Marloes draaide zich om en we begonnen te zoenen. Ik was mij samen met Marloes aan het rukken, terwijl we zoenden. Mike was inmiddels boven gekomen en keek naar de kleine.

Hij riep dat ze verschoond moest worden. Ik pakte haar op haar bek en we zoenden als twee geile pubers. Ik merkte dat ik klaar ging komen. Ik stond en schoof een beetje opzij, maar ik spoot haar onder. We waren gewoon te geil en gingen daarna lekker zoenen. Blijkbaar zag Mike dit alles gebeuren. Hij vertelde later tegen zijn vrouw dat hij het walgelijk vond om te zien. Blijkbaar hadden hij en zijn vrouw nooit gezoend nadat hij klaarkwam, maar wij vonden het heerlijk. Je eigen sperma proeven was apart en raar, maar het warme gevoel en het warme zaad was zo vies nog niet. 

Het was al best laat geworden en Marloes vroeg me of ik wilde blijven slapen. Ik kon niets anders doen dan knikken, want na een lange dag zag ik het ook niet zitten om nog meer dan een uur naar huis te rijden. Mike stond op om beneden alles te controleren en de deuren en ramen af te sluiten. Wederom lagen Marloes en ik met elkaar te zoenen. We lagen aan de rand van het bed van elkaar te genieten toen Mike plots boven ons hoofd verscheen. Zijn slappe pik die door een bos schaamhaar omringd was, kon je haast niet zien.

Ik was zo geil dat ik zonder na te denken een klein beetje omhoog en naar voren schoof om zijn pik in mijn mond te nemen. Zowel Mike als zijn vrouw zagen dit niet aankomen. Marloes ging gelijk rechtop zitten en keek verbaasd, maar vooral geil naar dit schouwspel. Ze vond het wel wat hebben. Ik keek haar zo nu en dan even aan en zag de geilheid in haar ogen. Ik draaide mij om en wilde met haar zoenen. Op dat moment ging Mike snel weg. Hij ging naar de badkamer. Hij kwam een minuut later terug en ging naast zijn vrouw liggen. Marloes stopte met mij te zoenen en gaf haar man een dikke zoen.

Ze zei dat ze het heel geil vond om ons zo te zien. Mike gaf aan dat het helemaal niets voor hem was en dat hij het vies vond. Zijn biseksuele verlangen was realiteit geworden en hij vond het dus niets. Marloes wilde de stemming van haar man terugbrengen en ging hem pijpen, zodat hij niet na zou denken over de gebeurtenis van een paar minuten geleden. Zij was hem aan het pijpen en ik verwende haar kutje. Eerst met mijn vingers en daarna met mijn tong. We lagen met zijn drieën op een rij en verwenden elkaar oraal.

Marloes was weer wild en geil geworden. Ze ontdeed zich van mij en ging op de pik van haar man zitten. Ik ging gelijk naast ze liggen en speelde met mijn paal. Terwijl het geile koppeltje aan het neuken was, rukte ik mezelf klaar. Niet veel later  was Mike weer in het kutje van zijn vrouw gekomen. Ze liet zich van haar man vallen en we lagen daar met zijn drieën naast elkaar. Ik was moe, maar voldaan van een lange dag die met een seksfeest met een lekker stelletje eindigde en was naast ze in slaap gevallen. Toen ik 's ochtends wakker werd, lag ik alleen in bed. Ik trok mijn kleren aan en ging naar beneden.

Marloes en Mike zaten beneden op de bank en speelde met hun kleine. Ze begroetten mij en ik ging bij ze zitten. Ze waren al een tijdje wakker zeiden ze. We spraken niet over de gebeurtenissen van afgelopen nacht, maar over de dag zelf. Ze wilden even een snelle hap doen. Ik heb nog anderhalf uur bij ze gezeten. Aan tafel bespraken we kort de nacht. We vonden het allemaal leuk en gezellig. Ik heb ze daarna nog een keer bezocht, voordat ons contact verwaterde en we elkaar zowel uit het oog als van MSN verloren.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem