Dokter Bob II

Vandaag ben ik wederom uitgenodigd om een sessie bij te wonen bij Dokter Bob thuis. Er komen twee vrouwen die graag met hem willen spelen. De vrouw die vandaag centraal staat, Judith, weet dat er twee anderen komen kijken, maar is in de veronderstelling dat zij later zullen komen dan zij zelf. Dokter Bob heeft ons gevraagd een half uur eerder te komen dan Judith. Als ik in de auto nog aan het bellen ben, zie ik dat de andere vrouw al aanbelt bij Dokter Bob. Ik rond mijn telefoon-gesprek af en bel eveneens aan. Dokter Bob doet de deur open en ik loop achter hem aan de keuken in. 

Hij zet een kopje thee voor me en koffie voor hemzelf en de vrouw die zojuist aanbelde. Dokter Bob is gekleed in een zwarte broek, zwarte top en heeft een zwarte zakdoek om zijn nek. Hij is er al helemaal klaar voor. We spreken nogmaals het scenario door en gaan dan alvast naar zijn slaapkamer. Hij heeft met Judith om 13.00 uur afgesproken, maar het kan    natuurlijk zijn dat ze iets vroeger komt. De andere vrouw stelt zichzelf voor als Maria. Dokter Bob vraagt Maria om zich-zelf alvast uit te kleden. Hij zal haar straks ook blinddoeken, zo geeft hij aan. 

Zittend in een stoel elk in een hoek van de kamer, wacht ik samen met Maria op de komst van Judith. In de slaapkamer is het lekker warm. Aan het plafond is een stang  bevestigd. Aan de stang zijn twee kettingen bevestigd met daaraan twee haken. Aan het uiteinde van elke haak is een polsboei vastgemaakt. In het midden van de stang hangt een anaalhaak. Op de achtergrond speelt er wat muziek. Dit zorgt ervoor dat de vrouwen zich op hun gemak voelen en Judith niet hoort dat ze niet alleen met Dokter Bob is. Dokter Bob vraagt ons om de eerste tien minuten muisstil te zijn. Dan gaat bel.

Dokter Bob loopt de trap af. Mijn telefoon gaat en staat blijkbaar niet op stil. Ik hoop dat Judith het niet heeft gehoord en zet mijn telefoon alsnog op stil. Dokter Bob laat Judith binnen en geeft haar meteen bij binnenkomst een blinddoek. Eerst brengt de vrouw een bezoek aan het toilet om de spanning eruit te plassen. Ik hoor Dokter Bob zeggen dat dat niet gaat lukken. Niet veel later lopen ze samen de trap op. Zodra ze de slaapkamer binnenkomen, zet Dokter Bob haar tegen de muur aan. Haar handen houdt ze achter haar hoofd en haar ellebogen zijn tegen de muur gedrukt.

Ze heeft geen idee dat wij er al zijn. Langzaam streelt Dokter Bob met zijn vingers het mooie lichaam van Judith. Dan trekt hij haar truitje over haar hoofd uit. Als hij op zijn knieën voor haar op de grond zit, doet hij een voor een haar laarsjes en sokken uit. Dan is haar spijkerbroek aan de beurt. Haar beha en string volgen niet heel veel later. Als ze helemaal naakt is, begeleidt hij haar naar het midden van de kamer. Staand onder de stang, maakt hij haar polsen vast in de daarvoor bestem-de boeien. Hij pakt ook de spreidstang erbij en maakt haar enkels vast aan de enkelboeien van de spreidstang.

Ze kan nu geen kant meer op. Geheel vastgeketend en geboeid, wacht ze op wat komen gaat. Dokter Bob gaat voor haar staan en raakt haar lichaam met zijn vingers en zijn nagels aan. Dan nodigt hij Maria uit om achter Judith plaats te nemen. Maria staat met haar buik strak tegen de rug van Judith aan. Dokter Bob nodigt mij eveneens uit om dichterbij te komen kijken. Hij vraagt mij om mijn handen en nagels simultaan met de zijne over het lichaam van de vrouw te laten glijden. Ik kijk goed naar zijn hand en kopieer zijn bewegingen met mijn hand

Dokter Bob loopt naar de vensterbank en pakt er iets vanaf.  Ondertussen gebruik ik mijn beide handen om het zachte, maar strakke lichaam van Judith aan te raken. Judith moet haar hoofd achterover leggen op de schouder van Maria. Maria laat haar handen, net als ik, over het lichaam van Judith glijden. Als hij terug komt lopen, zie ik wat hij in zijn handen heeft. Hij brengt het voorwerp naar de clit van Judith en zet hem aan. De tandenborstel heeft een speciale kop. Deze kop is speciaal ontwikkeld om een vrouw te plezieren. 

Op het bed ligt een heel arsenaal aan speeltjes klaar. Ik zie diverse zwepen zoals een flogger, een one tail en een plak lig-gen. De een wat gemener dan de ander. Ook ligt er een pinwheel. Ik streel de borsten van Judith. Ze heeft prachtige bor-sten. Onze handen leggen we steeds op andere plekken op het lichaam van Judith, zodat het lijkt alsof er meer mensen in de kamer zijn. Een echte mindfuck. Hij brengt haar verder in verwarring door te zeggen dat er meer mensen zijn dan dat er daadwerkelijk in de slaapkamer aanwezig zijn. 

De diverse instrumenten probeert hij uit op de lichamen van beide vrouwen. Dan moeten Maria en ik onze handen op de buik van Judith leggen. Zonder haar vagina aan te raken, probeert Dokter Bob ervoor te zorgen dat ze een orgasme krijgt. Dit is hem de vorige sessie met haar ook meerdere keren gelukt. Zelfs terwijl ze aan de telefoon zaten, is het Dokter Bob gelukt om de vrouw alleen door zijn stem te gebruiken meerdere orgasmes te bezorgen. Terwijl hij tegen haar praat, in haar gezicht blaast en haar lichaam aanraakt, voel ik hoe de spieren in haar buik zich samentrekken.

Ik zie en voel hoe heftig haar lichaam reageert op zijn stem en zijn aanraking, zonder ook maar in de buurt te komen van haar vagina. De vrouwen staan nog steeds dicht tegen elkaar aan. Dokter Bob gaat achter Maria staan en brengt voorzich-tig de anaalhaak in haar anus in. Hij prikkelt Maria met wat instrumenten. Als hij tenslotte met zijn vingers bij haar naar binnen gaat, stroomt het vocht meteen in grote hoeveelheden langs haar benen naar beneden. Terwijl Dokter Bob haar vingert, komt ze binnen no-time klaar. Er ligt inmiddels een behoorlijke plas vocht op de grond.

Dokter Bob pakt een handdoek uit de kast om de nattigheid weg te nemen. Maria heeft eerder gezegd dat het twee jaar geleden is dat iemand haar voor het laatst heeft aangeraakt. Ik kan mezelf indenken hoe heftig het moet zijn om na zo'n lange tijd eindelijk weer aangeraakt te worden. Dan vraagt Dokter Bob me om met mijn rug tegen de leuning van het bed te gaan zitten. Als ik ga zitten, beweegt het waterbed alle kanten op. Het lukt me om tegen het hoofdeind te gaan zitten. Hij maakt de boeien van Judith los en vraagt haar plaats te nemen tussen mijn benen.

Ze doet wat hij van haar vraagt. Terwijl haar hoofd op mijn schoot rust, houd ik haar handen vast. Maria moet plaatsnemen op de hoek van het bed. Afwisselend laat Dokter Bob haar de benen van Judith strelen en haar hand op de buik van Judith leggen. Judith vindt het lastig om zichzelf over te geven en zich te laten gaan, aangezien er nu drie paar ogen naar haar kijkt. Dokter Bob kent echter geen genade en zijn vingers komen eraan te pas. Hij draagt haar op om mij aan te kijken, terwijl ze klaarkomt. Dat is geen gemakkelijke opgave. Het is heel lastig om iemand aan te kijken, terwijl je klaarkomt.

Zelf houd ik ook altijd mijn ogen gesloten als ik klaarkom. Dokter Bob zegt dat je orgasme veel heftiger is als je klaarkomt, terwijl je iemand aankijkt. Ik neem mezelf voor dat ik de volgende keer dat ik klaarkom in de ogen van mijn partner zal kij-ken. Dankzij de vingers van Dokter Bob die in en uit haar kutje bewegen, bereikt Judith binnen no-time een  hoogtepunt. Terwijl Judith op het bed ligt om even bij te komen, neemt dokter Bob Maria nogmaals onder handen. Hij vraagt haar om te komen staan en wederom is het binnen no-time een enorme waterval tussen haar benen.

Het duurt ook nu niet lang voordat ze een orgasme bereikt. Tenslotte probeert Dokter Bob om Judith nogmaals een orgas-me te laten krijgen. Ze wil hier echter wederom niet aan toegeven. Als hij nogmaals zijn vingers in haar kutje brengt, kan ze geen weerstand bieden en komt ze nogmaals heerlijk klaar. Dan is het mooi geweest en kleden de twee vrouwen zich weer aan. Het was een leuke en bijzondere middag. Beneden drinken we nog een kopje thee en kletsen we nog gezellig wat. Dan is het tijd om afscheid te nemen. Ik kom heel graag nog een keer terug om te kijken bij een andere, bijzondere sessie.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen