Plassen in de woonkamer

Ingezonden door Stijn

We hadden het goed voorbereid. Sinds het begin van de middag waren we niet meer naar het toilet geweest. Alleen dat al gaf een heel spannend gevoel, want we wisten wat we gingen doen. Samen hadden we bier gedronken, met halve liters tegelijk. We werden er losser van en wat nog veel belangrijker was; we moesten er erg van plassen. In de avond was de toestand bijna niet meer te houden. Letterlijk en figuurlijk. Onze buiken begonnen zeer te doen en we konden onze plas nauwelijks nog ophouden. Gelukkig hoefden we niets meer voor te bereiden.

De banken stonden tegen elkaar geschoven, met een dubbele laag plastic erover. Tegen de leuningen hadden we het plastic rechtop gezet, zodat er niets uit kon lopen. En zodat er niets verloren kon gaan, want we wilden geen druppel verspillen. Plas is iets lekkers, waar je spannende dingen mee doet. Dat mag niet zomaar wegstromen. Nog een biertje? Nog eentje dan. We namen een laatste halve liter bier, wetende dat het direct hierna zou beginnen. We waren allebei heel erg gespannen. Het moest wel een buitengewoon natte bende worden.

Met wat we nu op hadden, zouden we zeker de komende uren volop kunnen blijven plassen. Zeker ik, want ik was vooral nerveus omdat ik wist dat ik na het drinken van het laatste biertje nog veel meer zou drinken, maar dan geen bier. We keken elkaar aan en konden elkaars spanning voelen, terwijl de blikken bier duidelijk leger werden. Zij zette haar blik neer. Ik schrok toch wel toen ik duidelijk kon horen dat het blik leeg was. Mijn spanning steeg toen ik snel ook mijn blik leeg dronk. Ik kon immers niet achterblijven.

We stonden op en ik voelde dat mijn buik gewoon pijn deed, omdat ik zo vreselijk moest plassen. Zo te zien was dat bij haar niet anders. Ik voelde een diep gevoel van schaamte, maar wat was het opwindend om zoveel schaamte te voelen. Ik keek aandachtig naar buiten, terwijl we ons naar de aaneen geschoven banken bewogen. Als het maar enigszins kon, deden we alles met de gordijnen open. Dat zorgde voor extra spanning. Stel dat we gezien werden. Dat is al spannend als je met elkaar neukt, pijpt of beft. Zo hadden we ook vele keren anale seks gehad en zelfs SM.

Nu werd het echter nog absurder. Er leek niemand op korte afstand te zijn. Niemand leek bij ons binnen te kijken. Ik klom op de banken en ging op mijn rug liggen. Ze kwam voorzichtig op de bank en ging met aan weerszijden een knie boven me zitten. Samen keken we of het plastic nog goed zat. Dat was het geval. We waren allebei helemaal aangekleed. 'Doe het maar', zei ze. Hoewel mijn pik enorm stijf was, was de druk zo groot dat ik direct toen ik mijn spier losliet de plas door mijn pik voelde stromen, lekker mijn kleding in.

Een heerlijke straal die me een lekkere, natte plek gaf. De straal werd snel harder en er ontstond een klein fonteintje boven de bobbel in mijn broek. Daar lette ik nauwelijks op, want ik keek vooral naar haar. Naar haar kruis. Ineens verscheen daar een donkere plek, die heel snel groter werd. Ze zuchtte van opluchting toen ze het eindelijk kon laten lopen. Ze plaste als een waterval en onze kleding werd helemaal nat. Ze bewoog naar voren en zonder dat we nog enige aandacht hadden voor de vraag of we konden worden gezien, bewoog ik mijn mond naar haar haar kruis.

Ik wilde zo snel mogelijk de eerste plas in mijn mond krijgen. Het was heerlijk om het weer te proeven. Ik deed mijn best om de enorme hoeveelheid zo veel als mogelijk op de juiste plek te krijgen en natuurlijk slikte ik alles in. Ze ging op me liggen. We omhelsden elkaar en draaiden, bewogen en graaiden in de natte laag onder ons. We zoenden. Alles was nat. Ze begon zich uit te kleden. Ik volgde. De doorweekte kledingstukken gingen maar moeizaam uit. We hielpen elkaar en na enkele minuten lagen we naakt in elkaars armen, lekker helemaal nat in een laagje plas.

'Heb je nog over', vroeg ik haar. 'Zat!' was haar antwoord. Zonder verdere woorden begreep ze wat ik wilde en meteen bewoog ze haar poes naar mijn mond. Nog voordat ze daar was, spoot er een ferme straal uit die gelukkig snel de juiste weg vond naar de plaats waar hij hoort; in mijn mond. Gretig slikte ik het door, snakkend naar nog meer, hevig opgewonden. Er leek geen einde aan te komen. Ongekend hoeveel het moet zijn geweest. Uiteindelijk stopte het. Een omhelzing volgde.

Terwijl we elkaar vasthielden en streelden, begon ik weer te plassen. Ik voelde hoe mijn straal tegen haar buik spoot. Ik plaste me nu helemaal leeg, althans voor nu, want heel snel moest ik alweer. Nat was niet nat genoeg en hoewel het moeilijk was om nog niet klaar te komen, moest er toch eerst nog iets anders gebeuren. Ze leek me te gaan pijpen, maar dat was een schijnbeweging. Ze duwde me, zodat ik weer op mijn rug in de plas kwam te liggen. Weer verscheen haar poes boven me en weer kwam er een straal. Ik opende weer mijn mond en dronk alles op.

Toen de straal minder werd, besloot ik haar te gaan verwennen met mijn mond. Ik legde haar op haar rug op ons natte bedje en bewoog mijn tong naar haar poes. Zachtjes likte ik aan haar lipjes en haar klitje. Ze kreunde van genot, terwijl mijn tong rondjes draaide. Snel werd ze meer opgewonden en al na korte tijd begon ze te schokken. Ik bleef haar likken en ik voelde hoe ze een hevig orgasme beleefde. Heel voldaan lag ze daar, doornat en ontspannen. Ik deed mijn mond nog niet weg, want stel... En jawel, een klein straaltje kwam tevoorschijn.

Het leek wel een liefdevol afscheid van een geweldige ervaring. Ik zette mijn geopende mond voor het mooie, zachte straaltje en voor de allerlaatste keer genoot ik van de opwinding die plasseks geeft. Er is niets geiler dan plas in je mond. Toen de laatste druppels hun weg naar mijn maag hadden gevonden, bewoog ze haar mond naar mijn natte, glimmende eikel. Zachtjes voelde ik haar lippen sluiten rond mijn eikel. Gelijktijdig zoog ze zachtjes en bewoog haar tong over mijn eikel. Wat een heerlijk gevoel.

De minuten die verstreken, waren ongekend fijn. Het was niet meer tegen te houden, hoe zacht haar bewegingen ook waren. Een gigantische hoeveelheid sperma spoot haar mond in, terwijl ze haar lippen gesloten hield rond mijn eikel. Toen de laatste druppel sperma eruit was, hoorde ik haar slikken. Wat een geweldige avond!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6 sterren
10 stemmen