III Inwijding cuck

Ingezonden door Mosby & Cira

Minnaar M. laat zich inmiddels Meester noemen door mijn Lady's. Beide dames worden gaandeweg steeds meer mijn lieve en bijzondere vriendinnen. Beiden zijn wel heel kordaat over de nieuw ontstane situatie. Ik moet mezelf er nu echt bij neerleggen dat M. niet alleen Meester wordt genoemd. Hij wordt de minnaar die in het erotische 'speelveld' voor de dames de belangrijkste gaat worden. Dat weet ik nog niet direct, maar dat zal ik spoedig gaan ervaren. Hij gaat sneller dan gedacht met mijn Lady's doen wat hij wil.

Meester M. heeft me laten weten dat het voor de Lady's een belangrijk gegeven is dat ik ze nu echt ga leren kennen in mijn nieuwe rol. Voordat er een nieuwe afspraak komt, die te zijner tijd niet in een restaurant, maar in een hotel zal plaatsvinden, vindt hij het noodzakelijk dat ik fysiek wordt geconfronteerd met de Lady's. Een afspraak is snel gemaakt. Aangezien beide dames een lang weekend bij één van hen samen doorbrengen, wordt me te kennen gegeven dat ik me daar precies om 14.00 uur moet melden. Wat me te wachten staat merk ik nog wel.

Hun Minnaar/Meester is er niet bij, maar hij heeft beide Lady's vooraf hele duidelijke instructies gegeven waaraan ze zich moeten houden. Het meest duidelijk is de instructie die erop neerkomt dat ik 'wel mag kijken, maar niet mag aankomen'. Het wordt me snel door mijn Lady's duidelijk gemaakt waarom. Aankomen dat is gewoonweg niet het terrein van een cuck. Daarin blijken de dames heel gehoorzaam en consequent te zijn richting hun minnaar. Zelfs als hij er niet bij is.

Er is me door de Lady's zelf ook heel duidelijk te kennen gegeven dat ik me tijdens die ontmoeting dien te gedragen als hun Toy. Er zal ruimte zijn voor een informeel moment, maar de code is dat ze wensen te worden aangesproken met Lady/Meesteres. Nu al? Ja inderdaad, nu al. Er is geen weg meer terug. Een niet onbelangrijke restrictie is dat ik Lady D. beslist niet mag zoenen. Dat is een door haar Meester opgelegde straf, wegens voorbarig gedrag. Ik had haar op enig moment per e-mail gevraagd om mij een mooie foto van haar vochtige lippen te sturen.

Ze had me die ook gestuurd, maar dat was zonder permissie van M. Gewoon naïef, want ik had moeten weten dat dit soort vragen impertinent zijn. Zeker voor een man als ik, die inmiddels door zijn Lady's wordt aangesproken met 'sletje'. Onderweg naar de woonplaats van Lady C. bekruipt me een onrustig gevoel. Vragen zoals: Wat staat me te wachten? Wat wordt er van me verwacht? Hoe streng zijn mijn Lady's? Van alles gaat er door mijn hoofd. Ik ben ruim op tijd. Zelfs zo vroeg dat ik nog even ben gestopt bij een Mc Donalds.

Het huis van Lady C. is snel gevonden en ik parkeer op een paar meter afstand van haar huis. Vanuit de verte zie ik dat de lamellen gesloten zijn. Hm, dat geeft al aan dat er even geen plaats is voor de buitenwereld. Met een knoop in mijn maag bel ik aan. Na twee minuten wachten, is er nog steeds geen enkele reactie. Ik ben toch maar zo vrij geweest om stevig op het raam te tikken. Dat helpt. Ik hoor dameshakken en ik zie door het gemêleerde glas de vrouwelijke contouren van een Lady dichterbij komen. Dat is dus mijn Meesteres in volle glorie.

Mijn jas wordt snel aangepakt en ik word hartelijk begroet. Wat zijn de Lady's mooi opgemaakt en sexy gekleed! Lady C. begroet me met een heerlijke vochtige, lang aanhoudende tongzoen. Wat kan mijn Meesteres gulzig zoenen! Mijn andere Meesteres wil me slechts vluchtig een zoen geven. Ik mag haar wel even stevig vasthouden. Onwillekeurig gaan mijn handen richting haar billen, maar daarin word ik snel gecorrigeerd. Mijn Lady's zitten als twee trotse Meesteressen naast elkaar op de bank, vanwaar ze mij goed kunnen observeren op de stoel die voor mij gereserveerd lijkt te zijn.

Even vraag ik mezelf af of ik moet knielen. Er wordt daarover niets gezegd, dus ik blijf maar gewoon zitten. We praten eerst wat formeel, maar al snel wordt het informeler. Tussendoor zitten de dames zonder enige gêne aan elkaar, alsof ze willen benadrukken hoezeer ze bij elkaar horen. De spanning is gebroken en ik voel me vrij genoeg om ontspannen te praten. Het is me intussen duidelijk dat Lady C. tegenover Lady D. een wat dominerende houding aangenomen heeft. Ook al wordt me verzekerd dat dit niet zo is, zie ik wat ik kennelijk niet mag zien. Eén Lady die de leiding heeft.

Af en toe kijk ik stiekem naar hun mooie kousen en mooie benen. Hun roomwitte dijen zijn soms duidelijk zichtbaar onder de mooie jurken die ze dragen. Lady C. laat terloops merken dat het informele gesprek straks voorbij zal zijn. Ineens slaat ze met haar vlakke hand op de tafel: 'Genoeg gepraat. We gaan naar boven. Loop maar achter ons aan.' Het wordt nu toch echt menens, want waarom zouden we anders naar boven gaan? Terwijl ik achter Meesteres D. de trap oploop heb ik een comfortabel uitzicht op haar billen. Ik wil ze aanraken... Het lijkt wel of ze het merkt.

Haar commentaar luidt: 'Een man hoort niet achter een vrouw aan de trap op te lopen.' Ik denk dan: Behalve wanneer ik in een vreemd huis ben en de weg niet weet. Maar ja, ik had ook achteruit de trap op kunnen lopen. Vanuit mijn ooghoeken zie ik een intieme slaapkamer met dito bed. Lady C. duwt me discreet, maar kordaat richting de badkamer. Ze zegt: 'Ga jezelf maar eerst wat opfrissen. Als je klaar bent mag je naar de slaapkamer komen.' In de slaapkamer aangekomen zie ik twee nimfen in een uitdagende houding op het bed liggen.

Ze zien mijn aarzeling. 'Kleed je uit slet!' Oei, nu word ik toch wel erg onzeker. Ik sta in mijn ondergoed en kijk verlegen richting het bed. Mijn gastvrouw meldt me kordaat dat het de bedoeling is om alles uit te trekken. Gedwee doe ik wat me is opgedragen. Nu moet ik knielend het bed op en richting de Lady's kruipen. Met neergeslagen ogen, dat wel. Direct wordt me een oogmasker voorgedaan. Ik kan hun vrouwelijkheid ruiken. Ik hoor smakkende en zuigende geluiden. Zijn ze elkaar heftig aan het zoenen? Af en toe voel ik een tastende hand over me heen gaan.

Mijn pik is nu toch wel erg vochtig van het voorvocht. Langzaam maar zeker komt er een geilheid over me, waarvan ik weet dat dit niet vertaald mag worden in initiatief. Ik moet nu op mijn rug gaan liggen en af en toe voel ik de tong van Lady C. vol op mijn mond. Wat is ze geil! Er wordt echt wel wat met me gespeeld. Zouden ze observeren hoe ik op hen reageer? Mijn pik daar komt niemand aan. Het lijkt wel of dit zo is afgesproken. Hoewel die langzaam maar zeker van de ligstand in de gestrekte stand komt.

Het oogmasker wordt afgedaan en mijn geile Meesteressen laten me uitdagend zien wat ze aan vrouwelijkheid in huis hebben. Ik mag wat voorzichtige kussen geven op hun buiken en ga voorzichtig zoenend op verkenning. Het is me zelfs op enig moment gegund om de borsten van mijn Lady's te aanschouwen. Plagend worden de beha's naar beneden gestroopt, zodat de tepels vrijkomen. Ik mag ervan proeven en voorzichtig nippen aan hun tedere tepels. Het is alsof ik word rondgeleid in de tuin der lusten, maar ik mag geen vruchten plukken. Toch maakt het me heel erg geil.

Mijn blonde Meesteres maakt me duidelijk dat er nog één en ander verrekend dient te worden in de vorm van tuchtiging. Ja, nu herinner ik het me weer. Er waren in de e-mailwisseling met haar wat momenten dat ik niet echt volgzaam was of in ieder geval niet goed had opgelet. Ik word gesommeerd op handen en voeten op het bed te gaan zitten over Lady C. heen met neergeslagen ogen. Eerst is het de beurt aan mijn andere Lady. Ik krijg flinke tikken. In het begin schrik ik, maar er mag geen kik worden gegeven. 'Houd de tel bij, slet!, bijt Lady C. me toe.

Ik moet hardop tellen. Als Lady D. heeft gedaan wat volgens haar nodig was, is het de beurt aan Lady C. Ik begrijp dat ze me nu nog wat ontziet vanwege een pijnlijke plek. Daar ben ik haar dankbaar voor. Mijn Meesteres heeft me tijdens het kennismakingsgesprek al wel laten blijken dat ze de grenzen zal opzoeken en dat er niet altijd voorzichtig gedaan zal worden. Mijn pik is inmiddels in volledige erectie. De Lady's spelen daar perfect op in. Mijn Meesteressen liggen nu tegen elkaar aan en vrijen hartstochtelijk met elkaar.

Wat een fantastisch gezicht is dat. Vooral ook omdat ze dat beiden doen met wijd opengespreide benen. Vlak voor mijn neus kijk ik tegen twee supergeile kutten aan. Die kutten zijn echter bestemd voor hun niet aanwezige minnaar. Dat wordt me wel duidelijk gemaakt. Zelfs zonder woorden is er weinig fantasie voor nodig om dit te interpreteren als 'take it or leave it'. Ik realiseer me dat heel goed. Ik moet nu handmatig aan de gang met mezelf. Moet inderdaad. Het is een opdracht. Meesteres C. zegt: 'Je mag niet klaarkomen, slet!' Dat is een strijd van toelaten en inhouden.

Steeds als het dreigt te gebeuren, moet ik mezelf inhouden waardoor de erectie weer minder wordt. Door de aanblik van de nimfen moet ik wel doorgaan. Zou daar de uitdrukking 'jezelf niet in de hand hebben' vandaan komen? Mijn hand maak ik steeds vochtig met spuug om het beter en soepeler te laten verlopen. Ik kom alsmaar, om nog maar eens een spreekwoord te gebruiken, niet aan mijn trekken. Dat zal wel de bedoeling zijn vermoed ik zo. Dit is nog eens een tuchtiging van mijn Lady's. Een drang om die warme en vochtige plek te willen voelen, overweldigt me.

Deze twee dames zijn me in opdracht van hun Meester aan het verleiden. Precies op de manier zoals hij het wil. Allerlei gedachten gaan er door me heen. Meesteres C. verdwijnt nu van het bed en is in een oogwenk terug met een grote glazen mok. 'Hier slet. Je gaat hierin klaarkomen en je morst niks op het bed.' Voor de zekerheid duwt ze toch maar een handdoek onder haar gewillige slet die zich nu helemaal met volle inzet kwijt van zijn taak. Toch nog sneller dan verwacht, spuit deze gewillige cuck zijn zaad in het glas en morst daarbij over zijn hand.

De Lady's lijken tevreden te zijn over de uitvoering, maar er volgt meer. Ik moet het glas aan één van de Lady's overhandigen. Beiden steken er aandachtig hun vinger in en likken er wat van. Even ben ik zo naïef te denken dat zij dit in zijn geheel naar binnen likken. Oh, wat ben ik toch een naïef cuckje. Ik krijg het glas in mijn handen geduwd met de opdracht om het leeg te drinken. Ad Fundum! Dat lukt me gelukkig redelijk. Alleen de laatste restjes zijn er moeilijk uit te slurpen. Met mijn vinger werk ik de restjes naar binnen. Niet nadenken en gewoon maar slikken, houd ik mezelf voor.

Lady D. is zo lief om me daarna wat water te laten drinken, zodat het niet te slijmerig aanvoelt. Wat zijn mijn Ladys mooi in balans: Streng, duidelijk, onverbiddelijk, maar onverwacht ook lief en bezorgd. Ik mag zelfs even bijkomen, liggend op mijn rug, met beide dames naast me. In relatief korte tijd is er mentaal veel met me gebeurd. Deze Lady's zijn dus in staat om hun wil aan mij op te leggen zonder dat het ze veel moeite kost. Dat is wat er gebeurt. Twee dames die zonder er ook maar één woord aan vuil te maken naast me liggen en me laten voelen wie er hier de baas is.

Intussen is het tijd om naar huis te gaan. Ik mag eerst nog een douche nemen. Beneden krijg ik nog een kopje koffie aangeboden. We praten nog wat en dan dient zich het moment van vertrek aan. De tijd is omgevlogen. Ik krijg van beide Lady's een warm afscheid. Meesteres C. bewerkt me weer vol op de mond en geilt me op met haar tong. Bij mijn andere Meesteres gebeurt dat helaas wat terughoudender. Gewoon omdat dit mijn opgelegde straf is. Daar houden we ons aan. Gewoon vluchtig even de lippen aanraken. Meer niet. Ik mag haar wel heel stevig vasthouden.

Op de terugweg voel ik me alsof ik wat teveel heb gedronken. Ik voel mezelf een beetje wazig en warm. De geur en de aura's van de Lady's voel en ruik in nog om me heen. Dit moet even worden verwerkt. Het is me inmiddels wel duidelijk dat ik ben ingewijd als cuckold.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen