Mijn eerste orgasme

Misschien eerst even een korte voorgeschiedenis over mezelf. Ik heb dokter Bob gecontacteerd, omdat ik nog nooit was klaargekomen door toedoen van iemand anders. Ik kon alleen maar klaarkomen als ik het zelf deed. Ik ben nu zevenentwintig en heb in heel mijn leven toch al wel behoorlijk wat bedpartners gehad, maar niemand is er ooit in geslaagd om mij te laten klaarkomen. Op geen enkele manier. Op den duur had ik me er al min of meer bij neergelegd dat het toch nooit zou lukken en ik verontschuldigde me meestal al van tevoren. Klaarkomen lukt toch niet bij mij.

De meeste mannen die ik heb ontmoet dachten ook alleen maar aan zichzelf. Sommigen hebben het weleens geprobeerd, maar meestal gaven ze het al snel op. Ook mijn huidige vriend probeerde het wel in het begin van onze relatie, maar na een tijdje gaf hij ook gewoon de hoop op en probeerde hij niet meer. Dat vond ik soms wel jammer. In mijn vroegere relaties ging ik na de seks naar de wc en speelde ik vlug met mezelf tot ik klaarkwam. Dat doe ik nu niet meer. Ik doe het nu al in de slaapkamer, maar vind het wel vervelend als er iemand naar me kijkt.

Meestal lukt het het beste als ik gewoon alleen ben. Ik heb moeite om mezelf zo kwetsbaar op te stellen en dat aan iemand anders te laten zien. Nochtans ben ik helemaal niet preuts! In tegendeel! Ik ga vaak naar een openbare sauna, loop in opvallende latex kleding over straat en ik vind het zelfs leuk als mensen naar mij kijken, maar niet als ik klaarkom! Ik had me er al min of meer bij neergelegd dat ik voor de rest van mijn leven met mezelf zou moeten spelen als ik wilde klaarkomen.

Door de verhalen die ik gehoord had over dokter Bob en het met mijn eigen ogen gezien te hebben op een workshop tijdens een speelmiddag, had ik toch weer wat hoop gekregen. Ik heb dokter Bob toen een e-mailtje gestuurd met heel mijn verhaal en hij wilde me graag helpen. Op 1 november had ik dan eindelijk een afspraak met hem. Ik moest wel ver rijden, maar ik brandde van nieuwsgierigheid en ik moest en zou er gewoon een keertje geweest zijn. Gelukkig kreeg ik bij aankomst eerst een kopje koffie, want ik was super zenuwachtig. Ik wist ook niet goed wat ik moest vertellen.

Ik ben sowieso al niet zo'n prater, maar met de zenuwen er nog eens bij wist ik even niet meer wat ik moest zeggen. Uiteindelijk gingen we naar boven, mocht ik mezelf uitkleden en op mijn buik op de massagetafel gaan liggen. Hij begon eerst heel zachtjes met het strelen van mijn rug. Hj streelde me over mijn benen, mijn armen en af en toe blies hij ook over mijn lichaam. Ik was nog steeds zenuwachtig, maar werd er ook wel erg geil van. Toen ik me, na twintig minuten, mocht omdraaien was ik al behoorlijk opgewonden.

Het werd alleen maar erger toen hij verder ging met de voorkant. Ik hield mijn benen eerst nog dicht bij elkaar, maar hij legde me uit dat veel dames dat doen. Hij legde ze open en begon me toen ook daar zachtjes te strelen. Op dat moment was ik al super nat en geil, maar klaarkomen zat er nog niet in. Hij pakte de tandenborstel en begon me daar mee te verwennen. Ook met zijn vingers stimuleerde hij de binnenkant. Ik zat de hele tijd op het randje van bijna klaarkomen, maar ik dacht te veel na en had steeds het gevoel dat ik er raar uitzie of zo als ik me laat gaan.

Hij zei dat ik mijn mond moest opendoen en mijn lichaam moest 'laten praten'. Ik mocht me niet inhouden en moest het gewoon laten gebeuren. Uiteindelijk gebeurde het dan toch en tot mijn grote verbazing was het niet zomaar een orgasme. Ik was spuitend klaargekomen. Ik was wel verbaasd toen ik de natte plek op het massagebedje zag. Mijn keel was kurkdroog en ik was nog helemaal aan het trillen, maar gelukkig kreeg ik een glaasje water. Het was bijna te intens en ik wilde steeds wegkruipen. Weg van dat heftige gevoel.

Hij haalde ook nog een ander speeltje tevoorschijn, maar ook dat was iets te gevoelig voor me. Ook al had ik datzelfde speeltje thuis en ben ik er thuis wel al door klaargekomen, maar nu was het te gevoelig. Dokter Bob kwam toen naast mij liggen. Heel dicht tegen mij aan. Ik voelde zijn warmte en soort van positieve energie. Het is moeilijk uit te leggen, maar het was wel een fijn gevoel. Toen begon hij me weer te vingeren. Heel hard en heel snel en ik kwam weer spuitend klaar. Ik hoorde hem zeggen: 'Ja, nu weet je hoe het moet' en hij ging weer door. En nog eens, en nog eens.

Ik weet niet hoeveel keer ik klaarkwam, maar het was wel enorm intens! Veel intenser dan wanneer ik met mezelf speel. Als ik het zelf doe dan stimuleer ik altijd mijn clitoris, maar nu kwam ik klaar zonder dat mijn clitoris werd gestimuleerd. Heel bijzonder en veel vermoeiender dan anders, maar zo intens! Ik vroeg me af waar al dat vocht vandaan bleef komen. Tussendoor stopte hij even, maar nog geen minuut later ging hij weer verder. Even dacht ik: oh nee niet nog een keer. Ook al wilde ik het wel graag. Mijn lichaam kon het amper aan. Ik had zoiets nog nooit meegemaakt.

Het bed was helemaal nat, maar hij vond het niet erg. Het enige wat ik nog kon zeggen was 'Ik wist niet dat ik dat kon.' Een zin die hij waarschijnlijk al honderden keren gehoord moet hebben. Uiteindelijk belandde ik weer op de massage-tafel en haalde hij nog een ander ''speelgoedje'' tevoorschijn. Het was iets wat ik nog niet kende. Het was vrij groot en het trilde heel hard. Dat hield hij tegen mijn clitoris, terwijl hij me weer begon te vingeren. Dat was de druppel. Het laatste beetje schroom dat ik nog in me had was opeens helemaal verdwenen.

Ik hoorde mezelf schreeuwen en rare geluiden maken die ik nog nooit had gehoord. Ik kon niet meer nadenken en bewoog alle kanten op. Mijn lichaam kon het niet meer aan en ik ontplofte in een soort super orgasme. Ik weet niet wat het was, maar het voelde als een soort combinatie van een clitoraal en een vaginaal orgasme. Zoiets intens had ik nog nooit meegemaakt. Ik wist niet of ik moest roepen, huilen of lachen. Alles ging door elkaar. Ik trilde helemaal en het duurde denk ik wel een half uur voordat ik weer tot rust kwam.

Ik ben misschien hier of daar nog een stukje vergeten te vertellen, maar dit is ongeveer wat er gebeurd is. Ik vind het moeilijk om het exact te beschrijven. Sommige stukken zijn een beetje wazig. Je moet het denk ik zelf meemaken om het te begrijpen. Na afloop heeft hij me nog gewassen onder de douche en weer afgedroogd. Het voelde echt goed om een keer gewoon te mogen genieten zonder dat er iets van mij werd verwacht of zonder dat ik iets moest terug doen. Eindelijk een man die niet aan zijn eigen genot dacht. 

Een man die echt geïnteresseerd was in mij en me de aandacht gaf die ik nodig had. Ik mocht nog even beneden in de stoel gaan zitten om te bekomen voordat ik weer terug naar huis vertrok. Onderweg probeerde ik te bedenken wat er zojuist allemaal gebeurd was, maar ik was zo ontzettend moe! Ik heb geen moment spijt gehad dat ik ben langsgekomen, maar de rit naar huis viel me toch wel zwaar! Ook de dag erna werd ik er nog vaak aan herinnerd. Iedere keer als ik moest lachen, niezen of iets zwaars optillen bijvoorbeeld, dan deden mijn buikspieren pijn.

De volgende keer neem ik misschien mijn vriend wel mee. Ik ben echt blij dat ik mocht gaan van hem! Ik kan mezelf voorstellen dat veel mannen dit als een vorm van overspel zouden zien, maar zo zie ik het zeker niet. Voor mij is het eerder een manier om mijn eigen lichaam wat beter te begrijpen en heel misschien lukt het mijn vriend ooit eens om mij te laten klaarkomen. Ik heb het gevoel dat het gewoon in mijn hoofd zit. Als ik denk dat het toch niet gaat lukken, dan zal het waarschijnlijk ook nooit lukken. Nu weet ik dat ik het kan en hopelijk gaat het de volgende keer makkelijker.

Ook mijn bekkenbodemspieren zou ik meer moeten trainen volgens dokter Bob. Dat ga ik zeker doen! Ik kijk stiekem al uit naar de volgende sessie.

M.F.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen