Oh, what a night! II

Ingezonden door Twan

Na mijn avontuur met de Jordanese Nour en Nathalie met haar partner moest ik even bijkomen aan de bar. Niets werkt bij mij dan beter dan een bitter lemon met veel ijs. Of soms zelfs een ijsblokje op mijn edele delen. Mijn stamcafé was inmiddels goed gevuld. Gelukkig genoeg met veel koppels van de meest uiteenlopende pluimage. Een dame wrong zich tussen mij en mijn buurman door om een drankje te bestellen. De barman begreep niet goed wat zij wilde drinken. Gelet op haar wensen adviseerde ik hem om een ‘Four Roses’ voor haar in te schenken.

Wat een schot in de roos voor de Canadese toeriste bleek te zijn. Ik bood haar aan om een barkruk door te schuiven om plaats voor haar te maken. Mijn aanbod werd dankbaar aanvaard en er ontstond een leuk gesprek. De Canadese, ene Jill, bleek als alleengaande vrouw binnen te zijn gekomen. Waarover ik mijn bewondering uitsprak. Wat op zijn beurt weer verbazing bij Jill opleverde. Grappig hè? Het was niet Jills eerste bezoek aan Nederland en Amsterdam, maar wel aan dit café. Dankbaar maakte Jill gebruik van mijn aanbod om haar een rondleiding te geven.

Iets in mij zei dat Jill vanavond vooral in dames geïnteresseerd zou zijn. Wat later inderdaad het geval bleek te zijn. Een ander koppel trok mijn aandacht. Ze waren midden twintig en ze vertoonden grote gelijkenis met een jongedame waarmee ik al eens voor de camera had gestaan. Klein van stuk, slank op het magere af. Met een heel brutaal gezichtje en een hoog op haar achterhoofd geplaatst paardenstaartje. Zij droeg een nauwsluitend latex bustier dat haar borstjes groter lieten lijken dan zij in werkelijkheid waarschijnlijk waren. Visueel erg inspirerend.

Wat haar voor mij nog interessanter maakte, was dat zij in een lichaamsvormen aftekenende leren broek liep en ook nog eens op stiletto-laarzen. Ergens begon er bij mij iets te groeien. Helaas bleek de jongedame belangstelling voor iedereen, behalve mij te hebben. Ik koesterde dan ook geen enkele verwachting toen ik haar even later samen met haar partner (een sullige slungel) het souterrain binnen zag lopen. Na een korte blik hier en daar ging het stel het kamertje met gloryholes in. Zou het…? Even afwachten. Een andere man had het ook gezien.

Kennelijk hopende op een kans, opende hij alvast zijn gulp en wist hij een erectie te produceren. Na een aarzeling stak hij zijn penis door een van de twee gaten op pikhoogte. En kennelijk met succes!Uit  zijn heupbewegingen was op te maken dat hij minimaal afgetrokken werd. Met een beetje geluk werd hij gepijpt. In het meest gunstige, extreme geval had de jongedame in het kamertje haar kutje over zijn stam geschoven en was zij hem nu aan het neuken. Geïnspireerd door deze mogelijkheden besloot ik om gebruik te maken van het tweede gat.

Kleine vingertjes suggereerden dat de jongedame klaar was voor een volgende uitdaging. Mijn stijve ging naar binnen en werd meteen vastgepakt. Mij maakte het op dat moment niet eens uit of dat door haar of hem werd gedaan. Uiteindelijk bleek toch zij de schuldige. Vakkundig werd ik een paar maal flink afgetrokken. Tegen een orgasme aan, wat ik alleen maar wist te voorkomen door mij letterlijk terug te trekken. Vingers en handen werden vervangen door warme lippen. Weer kon het mij niet schelen of die van hem of haar waren.

Ik zal nooit honderd procent zeker weten of nu zij of hij mijn zaad heeft ingeslikt.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen