Naaktstrand

Ingezonden door Jan

Jij ligt daar op een beschut plekje lekker te zonnen. Ik pak je zonnebrandolie en begin jou lekker in te smeren. Eerst zachtjes jouw armen. Daarna jouw heerlijke borsten, om vervolgens de rest van jouw geile lichaam in te smeren. Ik leg jouw benen wat uit elkaar, zodat ik er tussen kan zitten. Daarna smeer ik jouw buik in en laat mijn handen richting jouw kutje glijden. Wat olie op m'n handen en dan... Zij kreunt zachtjes en schuift dichter naar me toe. Met haar hand pakt ze mijn heerlijke pik vast en voelt hoe hij hard wordt.

Haar andere hand gebruikt ze om mijn vingers naar haar klitje te sturen. Ze kan niet wacht tot ik haar klitje heerlijk begint te masseren. De olie op haar huid voelt warm aan. Druppels glijden langs haar dijen naar beneden. Misschien is het niet alleen de olie. Ze is al behoorlijk nat. Op het moment dat ze al bijna klaarkomt van het masseren van haar klit, duwt ze haar billen naar me toe. Samen liggen we op de handdoek. Zij met haar rug naar mij toe. Ze duwt mijn pik naar haar kut en schuift hem er zo in. Ze kreunt harder en harder als ik begin te stoten.

We moeten wel oppassen, want we liggen dan wel in een duinpannetje, maar langs de kust lopen wandelaars en andere zonaanbidders. Af en toe kijkt er één richting de plek waar wij liggen alsof ze het toch kunnen zien wat wij aan het doen zijn. Desondanks kan ik mezelf niet inhouden en stil blijven liggen. Dan zien ze het maar. Ik ben te geil en stoot krachtig door. Haar rug glijdt door alle olie gladjes langs mijn buik. Ik houd haar gladde, glanzende borsten vast. Dat is maar goed ook. Ik stoot zo hard dat ze anders wild op en neer zouden schudden. Je fluistert lieve dingen in mijn oor.

Ik voel hoe mijn pik heel diep in haar stoot. Ik hoor je hijgen, steeds sneller. Ik word daar nog geiler van. Ik maak één hand van haar borst los en breng hem naar haar klit. Ik masseer haar klit. Ze houdt het niet meer. Ik voel hoe alles in haar warm wordt. Hoe ze nog natter wordt en met een zalige ontlading heerlijk klaarkomt. Terwijl ze van onderen nog samentrek van genot, voel ik hoe ik net na haar ook klaarkom. Ik voel de ontlading en hoe het warme vocht in haar stroomt. Ik zoen je op je heerlijke lippen. Je proeft zout. 

Jij ligt nog na te hijgen in mijn armen, terwijl wij heerlijk liggen te zoenen. Ik streel over jouw geile, natte en gladde lichaam. Wat was dat heerlijk om jou zo te neuken en jouw kut te voelen samentrekken rond mijn pik. Terwijl jij lekker zoenend tegen mij aanligt schrik jij ineens. Ik voel jou even verstijven. Jij voelt wat hards en kouds tegen jouw schaamlippen. Aangezien jij nog zo heerlijk nat bent, glijdt het zonder weerstand je kut in. Jij kijkt mij aan en ik lach naar jou. Dan voel jij mijn vingers uit jouw kutje glijden en je klit masseren. Jij begint weer te kreunen en pakt mijn pik weer beet.

Ik voel jouw vingers mijn weer hard wordende pik omklemmen. Samen met jouw andere hand begin jij mijn pik en ballen te masseren. Wat zalig is dit! Ik duw jou van mij af en leg je op je buik. Ik kom op je liggen en duw mijn pik tegen jouw billen. Jij draait je bekken, zodat jouw kont tegen mijn eikel drukt. Langzaam druk ik mijn pik in jouw kont. Het ei wat in jouw kutje zit geeft wat weerstand maar ik druk langzaam door. Dan ineens komt er een langgerekte kreun uit jouw mond. Je verstijft weer even helemaal. Een intense trilling golft door jouw lichaam heen als ik het ei aanzet.

Je schrikt even van het koude gevoel in je kut, maar nu je mijn pik in jouw kont voelt glijden geniet je met volle teugen. Op het moment dat ik het ei aanzet, komt haar orgasme weer terug, en hevig ook. Ik voel haar kut samentrekken. Ongecontroleerd trekken haar spieren samen. Ik stoot mijn harde lul diep in jouw kont. Ik voel mijn lul tegen het ei aan. Je zegt dat het lijkt alsof het trillende ei en het stoten van mijn lul je kut uit elkaar laat barsten. Je bijt in je handdoek om het niet uit te gillen. Mmmmm wat is dit heerlijk. Jij vindt het zalig om zo uitgewoond te worden en klaar te komen.

Ik pak jouw heupen beet en ram mijn harde pik dieper in je. Dit is pure lust. Je vindt het heerlijk hoe ik haar gebruik en geniet ervan. Ze wil dat ik haar zo neem. Haar kut en kont smeken er gewoon om. Tussen mijn benen door pakt ze mijn ballen vast. Ik voel hoe ze tegen haar kut en clit slaan. Ze pakt ze beet en krast er met haar nagels overheen. Dan voel ik mijn lul weer opzwellen. Je gromt. Nog een paar harde, diepe stoten en ik voel mijn warme zaad voor de tweede keer in haar spuiten. Wauw dit is lekker! 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 2 sterren
6 stemmen