Marks fantasie (Crossdressing)

Een tijdje geleden kreeg ik een e-mail van Mark. Hij schreef me dat hij n zijn vrije tijd graag lingerie en kousen draagt. Zijn fantasie is om dat een keer aan te doen en dan zichzelf af te trekken op een openbare plek, terwijl een vrouw toekijkt. De kik om betrapt te kunnen worden, maar niet daadwerkelijk betrapt worden. 

Het is een mooie, zonnige dag en Mark en ik hebben afgesproken op de parkeerplaats van een nationaal park. Mark is een stoere, grote man van wie je niet zou verwachten dat hij het fijn vindt om af en toe sexy lingerie te dragen. Niemand in zijn omgeving is hier dan ook van op de hoogte. Mark kleedt zich thuis regelmatig om en draagt dan het liefste een mooie body in combinatie met sexy kousen. Lang leve het internettijdperk. Vandaag de dag kun je alles online bestellen en hoef je niet naar een winkel om lingerie te kopen. 

Tegenwoordig wordt alles discreet verpakt bij je thuisbezorgd. Bij Mark thuis in de kast liggen goed verstopt een drietal body's en een hele stapel sexy kousen. De kleuren zwart en rood zijn hierbij favoriet. Niet alleen bij zichzelf, maar ook bij de dames kan het dragen van lingerie in combinatie met kousen zijn goedkeuring wegdragen. Voor vandaag heeft Mark een leuk setje uitgezocht. Zo op het eerste gezicht zie je natuurlijk niet dat hij dit aan heeft. Als hij uit de auto stapt, zie ik een stoere jongeman die een spijkerbroek en een t-shirt draagt. 

Ik weet niet precies wat ik kan verwachten, maar dat maakt dit juist zo leuk. We begroeten elkaar en lopen samen naar het verharde bospad. We lopen een klein stukje over het verharde pad en besluiten dan rechtsaf de bossen in te lopen. Onderweg kletsen we wat en vertelt Mark me wat meer over zijn fetisj. Ongeveer zo'n tien jaar geleden trok hij voor het eerst de lingerie van zijn zus aan. Hij had gezien dat zijn zus sexy en uitdagende lingerie in haar kast had liggen. Het eerste wat hij aantrok waren een string, beha en panty. Toen hij dat aanhad, bekeek hij zichzelf in de spiegel.

Hij was zo opgewonden dat hij zichzelf aftrok. Dit gaf zo'n kick dat hij dit daarna dagelijks deed. De eerste keer dat hij zelf iets kocht, kocht hij online een setje. Dit is ongeveer zo'n drie jaar geleden. Inmiddels zijn we dus een hele tijd verder en draagt Mark regelmatig lingerie en kousen. Zo ook vandaag. Het is vandaag niet druk in het park, maar we komen wel enkele mensen tegen. We zijn op zoek naar een plek waar we niet meteen in het zicht staan. Onderweg worden we ingehaald door een mountainbiker. Toch nog maar even verder lopen dus.

Een klein stukje verder het bos in vinden we een mooi plekje. Het lijkt ver genoeg van de mountainbikeroute te zijn en ook het verharde pad ligt een stuk terug. Ondanks dat de zon schijnt is het best fris buiten. Onder de bomen in de schaduw is het nog iets frisser. We kijken om ons heen en de kust lijkt veilig. Langzaam trekt Mark zijn spijkerbroek uit. Als zijn broek uit is, legt hij die voor zich op de grond neer. De zwarte kousen die hij draagt -hold ups- zijn naar beneden gezakt.

Heel herkenbaar. Dat is de reden dat ik die bijna nooit meer draag. Wat dat betreft is een jarretel met kousen een uitkomst. Onlangs heb ik geleerd dat als je hold-ups afzakken je er een beetje zeep aan moet dan. Dan blijven ze weer goed plakken. Mark trekt ondertussen zijn t-shirt uit. Het t-shirt legt hij naast zijn broek op de grond neer. Alleen gekleed in een mooie, zwarte body en zijn zwarte kousen staat hij tegenover me. De rug van de body is mooi opengewerkt. Tussen zijn schouderbladen zie ik een stoere tattoo. Dit is een mooi contrast.

Aan de ene kant het stoere en mannelijke en aan de andere kant het zachte en vrouwelijke. Heel af en toe draagt Mark ook lingerie onder zijn kleding als hij bijvoorbeeld naar de winkel gaat. Het is voor hem gezien zijn werk helaas geen optie om de lingerie onder zijn kleding naar zijn werk te dragen. Ondertussen zie ik de hand van Mark naar zijn penis afdalen. Langzaam pakt hij zijn halfstijve penis in zijn hand. Voorzichtig begint hij zijn penis te masseren en schuift zijn hand over zijn penis heen en weer. Hij sluit zijn ogen en geniet van het moment.

Ik kijk rond of er geen voorbijgangers langslopen of fietsen. Er is niemand te zien. Mark gaat intussen onverstoorbaar door. Stiekem ben ik wel benieuwd naar waar hij op dat moment aan denkt. Het lijkt in ieder geval te werken, want inmiddels is zijn penis in volle erectie. Nog altijd met zijn ogen dicht en zijn hand rondom zijn penis doet Mark zijn ding. Aan zijn gezicht en ademhaling zie en hoor ik dat hij het hoogtepunt nadert. Nogmaals kijk ik om me heen en zie dat we nog altijd alleen in het park zijn.

Dan zie ik het zaad uit de penis van Mark stromen. Het landt keurig naast zijn spijkerbroek die nog altijd voor hem op de grond ligt. Mark schuift zijn voorhuid over zijn penis heen en trekt zijn kleding weer aan. Als hij is aangekleed zien we in de verte een mountainbiker voorbij fietsen. Gelukkig heeft hij ons niet gezien. We lopen tussen de struiken door richting het verharde pad. Bij de auto aangekomen, nemen we afscheid. Beiden een leuk ervaring rijker gaan we terug naar huis en verder met ons werk.

Deze ervaring kunnen we beiden van ons lijstje afstrepen. Op naar het volgende leuke avontuur. Sinds dit avontuur draagt Mark weer dagelijks een body vertelde hij me. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.7857142857143 sterren
14 stemmen