Niki I

Ingezonden door Peter

Niki had over belangstelling niet te klagen. Ze was het enige donkere meisje uit Suriname in de klas en de meeste jongens probeerden met haar aan te pappen, maar Niki hield niet van opdringerig jongens. Ze was vroeger een paar keer ingegaan op de avances die de jongens maakten en het liep steevast op een teleurstelling uit. Jongens wilden maar één ding: seks, maar zij hield niet van die seks. Haar partners waren macho types geweest die haar snel uitkleedden, hun pik in haar stopten en binnen één minuut klaarkwamen, haar teleurgesteld achterlatend.

Na deze ervaringen had ze een tijdje geen seks meer gehad. Tijdens hun verhuizing naar Nederland, waar haar moeder met een zakenman ging samenwonen, had ze weer zin in seks gekregen. Ze fantaseerde over seks en masturbeerde soms meerdere keren per dag. Ze droomde over jongens die haar verwenden en waarbij het allemaal langer duurde dan één minuut. Zij hoorde al snel dat Peter bij haar in de buurt woonde. Het was een lange, ietwat verlegen jongen. Hij zat twee klassen hoger dan zij en was dus twee jaar ouder. Hij kwam verlegen over en zei nooit veel.

Juist door het feit dat hij zich niet opdrong, besloot ze te vragen of ze met hem naar huis mocht fietsen. Ze vond het schattig dat hij bloosde toen hij naar haar borsten keek. Na school wachtte hij inderdaad op haar. Ze fietsten het dorp uit en reden door het bos naar haar huis. Ze had een extra knoopje van haar blouse losgemaakt en ze genoot toen ze merkte dat hij nauwelijks haar richting op durfde te kijken. Ze was trots op haar borsten en vond het leuk als mannen naar haar keken.

Toen ze vlakbij haar huis waren vroeg ze of hij even mee naar binnen wilde om haar te helpen met wiskunde. Hij accepteerde haar uitnodiging blozend. Inwendig begon ze steeds meer te genieten van deze verlegen jongen. Ze zette hem aan tafel neer en haalde twee glazen drinken. Ze maakte in de keuken nog een knoopje van haar blouse los. Onder haar blouse droeg ze een veel te kleine zwarte beha. Haar borsten waren nu grotendeels zichtbaar. Ze ging tegenover hem zitten en legde het wiskundeboek tussen hen in.

Hij keek even naar haar borsten en staarde toen blozend in het boek voor hem. Hij durfde zijn ogen niet meer op te slaan. Hakkelend legde hij de sommen uit. 'Ik snap het!' riep ze na een tijdje. Ze stond op, ging naast hem zitten en gaf hem een kus op zijn wang. 'Dank je wel. Lief dat je het me hebt uitgelegd.' Ze legde een hand op zijn been. 'Heb jij een vriendin, Peter?' Hij schudde blozend zijn hoofd. Ze schoof haar hand naar zijn kruis toe. 'Dat is een behoorlijke bult, Peter!' Hij slikte en wist zich met zijn figuur geen raad.

Niki begon nu zachtjes in zijn harde pik te knijpen. Dit had ze nog nooit meegemaakt. Normaal hadden jongens haar nu al besprongen, maar Peter durfde blijkbaar niet en dat ze vond ze heel prettig. Nu kon ze rustig haar gang gaan. Hij was als was in haar handen. Ze merkte dat ze opgewonden begon te raken. 'Mag ik eens kijken, Peter?' Ze keek hem vragend aan, maar hij slikte alleen maar en kon geen antwoord geven. Ze bleef hem aankijken, terwijl ze langzaam zijn rits losmaakte. Daarna maakte ze zijn riem los. 'Sta op!' beval ze. Hij gehoorzaamde en ze trok snel zijn broek naar beneden.

Daarna trok ze hem weer op zijn stoel. Ze liet haar hand langzaam over zijn pik en ballen glijden. Peter kreunde, maar deed nog steeds niets. Ze vond het heerlijk om de leiding te hebben. Hij had een mooie pik en ze was vast van plan ervan te genieten zoals zij dat wilde. Peter was veel te verlegen om het initiatief te nemen. Het zou helemaal gaan zoals zij dat wilde. Ze ging voorzichtig op zijn schoot zitten en begon hem te kussen. Na een  poosje trok ze ook zijn t-shirt uit. 'Je mag wel met mijn borsten spelen', lispelde ze.

Peter begon nu voorzichtig haar borsten te strelen en haalde ze al snel uit haar beha. Niki schoof haar rokje omhoog en deed haar slipje opzij. Ze pakte zijn stijve pik en begon er voorzichtig mee langs haar kutje te strelen. Toen ze heet genoeg was, duwde ze zijn pik langzaam naar binnen en liet zich op zijn pik zakken. Nog steeds deed hij niets meer dan met haar borsten spelen. Ze begon zich langzaam op en neer te laten zakken, steeds sneller. Hij probeerde nu ook te stoten, maar ze stopte snel met bewegen en keek hem streng aan. 'Niet doen. Blijf stil zitten en laat mij begaan!'

Hij knikte en tot haar vreugde bewoog hij inderdaad niet meer. Geweldig! Ze kon echt alles met hem doen wat ze wilde! Ze ging weer verder met hem te neuken. Ja, zij neukte hem en niet andersom. Zij kon nu zoveel genieten als ze wilde en niet alleen hij. Ze hield hem scherp in de gaten en als ze merkte dat hij bijna klaarkwam, stopte ze gewoon om hem te laten afkoelen en dan weer voorzichtig verder te gaan. Hij accepteerde het zonder enig protest. Ze kwam uiteindelijk sidderend en schokkend klaar, nog voordat hij klaarkwam.

Ze had niet genoeg aan één orgasme en begon hem weer te berijden. Even later kwamen ze allebei, bijna gelijktijdig, klaar. Ze keek hem tevreden aan. 'Dat was lekker. Kom we gaan onszelf wassen en dan laat ik je mijn kamer zien.' Hij trok zijn schoenen en sokken uit en ontdeed zich van zijn broek en slip die nog op zijn enkels hingen. Niki gaf Peter een hand en trok hem mee naar boven. Ze keek toe hoe hij zijn pik waste en daarna maakte ze zichzelf schoon. Ze ging hem voor naar haar kamer. Ze leidde hem rond. Het was een grote kamer met een bureau, een sofa en een bed.

Niki begeleidde Peter naar haar bed en duwde hem ruggelings op het matras. Ze ging naast hem leggen en begon zijn borst te strelen. Tot haar verbazing zag ze zijn pik schokkend omhoog komen. Dit had ze nog nooit meegemaakt. Haar vorige vriendjes hadden snel hun lading in haar gespoten en zich vervolgens vlug aangekleed. Het was nooit bij haar opgekomen dat een pik zo snel na een orgasme weer hard kon worden. Ze had wel zin om verder te neuken en begon nu zijn pik en ballen te strelen en er af en toe stevig in te knijpen.

Peter begon te kreunen en al snel stond zijn vlaggenmast recht overeind. Hij maakte geen aanstalten om actie te ondernemen, dus ging ze bovenop hem zitten en duwde zijn pik bij haar naar binnen. Ze neukte hem eerst langzaam, maar toen ze in de gaten kreeg dat hij zo kort na zijn orgasme niet kon klaarkomen, verhoogde ze haar tempo. Ze genoot volop van haar positie. Bovenop een man zitten was veel prettiger dan zich laten nemen door een man, want nu kon zij bepalen hoe er geneukt werd.

Ze kreeg een orgasme en later nog één en nog steeds kon Peter niet klaarkomen. Ze gaf hem toestemming om ook te stoten en hun tempo versnelde. Ze kwam hijgend een derde keer klaar en bij haar vierde orgasme spoot ook Peter eindelijk zijn lading in haar leeg. Niki strekte zich over haar nieuwe vriendje uit en bleef een tijdje nagenietend liggen. Toen begon ze hem zachtjes te kussen. Peter reageerde op haar kussen. Ze liet hem haar hals kussen en uiteindelijk kwamen zijn lippen bij haar borsten uit.

Hij nam voorzichtig haar tepels tussen zijn tanden, liet zijn tong er omheen glijden en Niki liet hem rustig begaan. Plotseling merkte ze dat zijn pik tussen haar benen weer begon te bewegen. Ze verhief zich en voelde achter zich. Ja, hij was weer hard. Ze bewerkte zijn apparaat nog wat met haar handen en liet hem nog wat met haar borsten spelen. Beide activiteiten leidden tot haar verbazing tot een volledige erectie. Ze aarzelde geen moment en besteeg hem opnieuw. Ze genoot volop, want Peter had na twee orgasmes moeite om te komen en zij ging flink tekeer op zijn pik.

Ze kreeg meerdere heftige orgasmes voordat hij na lange tijd eindelijk kon spuiten. Ze had hem het liefst nog een vierde keer gebruikt, maar ze zag op de klok dat haar moeder bijna zou thuiskomen en zei tegen Peter dat hij moest gaan. De jongen, nog steeds verlegen, trok zijn kleren aan. Ze kuste hem gedag en vroeg hem om haar ’s ochtends op te halen om samen naar school te gaan. Toen hij weg was dacht ze gelukzalig na over haar seksfeestje. Ze had eindelijk genoten van seks met een jongen. Als ze zijn pik stijf kon krijgen, kon ze morgen na school weer hetzelfde doen.

Hij kreeg een erectie als ze met zijn zaakje speelde of hij haar borsten kon aanraken. Nou, daar had ze geen problemen mee. Ze vond het ook lekker om bovenop hem te zitten. Op die manier kon ze alles bepalen. Het was zo fijn dat Peter zo verlegen was en niets durfde. Zo kon zij volop genieten, want alles gebeurde zoals zij het wilde. Ze was vast van plan Peter nooit meer te laten gaan. De volgende morgen haalde ze hem op. Hij groette haar blij, maar nog steeds verlegen. Ze vond zijn verlegenheid aantrekkelijk. Buiten het hek keek Niki snel om zich heen.

Er was niemand te zien en ze knoopte snel haar blouse los en haalde een borst uit haar beha. 'Je mag hem kussen.' Peter bewoog zich naar voren en drukte voorzichtig een kus op haar tepel. Niki greep hem in zijn kruis en keek hem verwachtingsvol aan. Hij slikte en sloot zijn ogen van genot toen ze zijn kruis begon te masseren. Ze voelde hem hard worden. Ze deed snel zijn gulp open en haalde zijn stijve pik eruit. 'Dat ziet er goed uit. Bewaar het maar voor vanmiddag!'Ze lachte, fatsoeneerde haar kleding en stapte op haar fiets. Peter wilde zijn pik weer in zijn broek stoppen.

'Niet doen', lachte ze. 'Ik wil er nog even naar kijken en in het bos komen we toch niemand tegen!' Peter werd vuurrood, maar gehoorzaamde en stapte op zijn fiets met zijn stijve pik uit zijn broek. Niki vond het heerlijk dat hij alles deed wat zij zei. Ze keek genietend naar zijn stijve pik en rode gezicht. Ze kon alles met hem doen wat ze wou en dat gaf haar een fantastisch gevoel. Toen ze in de verte andere fietsers aan zagen komen fietsen, beval ze hem zijn pik op te bergen en hij gehoorzaamde opgelucht. Op het schoolplein voegde Niki zich bij de meisjes en Peter bij de jongens.

De meisjes vroegen Niki nieuwsgierig naar Peter en ze vertelde haar vriendinnen dat ze verkering hadden. Die middag fietste Niki snel naar huis. Ze kon bijna niet wachten om haar vriendje te bestijgen. Peter had moeite om haar bij te houden. Thuis trok ze snel haar broek en haar blouse uit. Voordat Peter besefte wat er gebeurde stond ze in een piepkleine beha en een zwart slipje voor hem. Ze wist dat ze alles met hem kon doen wat ze wilde. Hij kon haar niet weerstaan. Hij moest zich bedwingen om haar borsten niet aan te raken. Niki merkte het en ze genoot ervan.

Ze keek naar de bult in zijn broek en glimlachte: 'Komt dat door mij? Laten we maar gauw de gordijnen dichtdoen, voordat iemand dat ziet.' Ze greep zijn stijve vast en trok hem mee naar haar kamer. Hij was nog nooit zo opgewonden geweest. 'Doe je broek uit!' Hij was zo onder haar invloed, dat hij haar gehoorzaamde en even later stond hij volledig naakt voor haar. 'Zo, jij hebt mij net uitgebreid bekeken en nu ga ik jou eens op mijn gemak bekijken.' Hij deed veel aan sport en had dan ook een mooi gespierd lichaam.

Zijn pik mocht er ook zijn en ze keek dan ook tevreden naar zijn lichaam. Ze stapte naar voren en streelde zijn borst. Hij wilde haar vastpakken, maar ze deed een stap naar achteren. 'Niet zo snel! Ik wil dat je eerst met jezelf speelt. Ik heb gisteren gemerkt dat je het veel langer volhoudt als je al een keer gespoten hebt. Bovendien windt het me op als ik zie dat een man met zichzelf speelt. Kijk naar mij en trek jezelf af!' Ze duwde hem naar achteren, zodat hij op de bank viel. Half zittend ging zijn hand automatisch naar zijn jongeheer. Niki stond voor hem en streelde haar borsten.

Ze moedigde hem aan om harder te masturberen. 'Kom op! Sneller! Ik wil je zien klaarkomen!' Ze genoot volop van haar macht. Hij deed alles wat zij zei. Hij was volledig onder haar invloed. Hij kon zijn ogen niet van haar borsten afhouden en begon sneller en sneller te trekken. Hij durfde haar niet in haar ogen te kijken. Ze keek hem gloeiend van verlangen aan. Toen spoot zijn zaad naar buiten. Hij kwam klaar in een overweldigend orgasme. Ze liet hem geen moment met rust. Ze trok hem overeind en sleepte hem mee naar de badkamer.

Ze waste hem en zorgde er tegelijkertijd voor dat hij weer een stijve kreeg. Dan pakte ze zijn pik beet en trok hem grijnzend aan zijn pik mee terug naar de slaapkamer. Ze duwde hem op haar bed en trok snel haar slipje uit. Ze besteeg hem en begon hem wild te neuken. Ze was nog nooit zo geil geweest en kwam al na enkele seconden klaar. Ze gunde zich echter geen enkele rust en begon hem weer wild te berijden. Pas na haar tweede overweldigende orgasme ruste ze even uit. Ze deed nu ook haar beha uit. Peter lag willoos onder haar en liet haar begaan.

Ze genoot van haar macht over hem. Ze bereed hem die middag meerdere malen en kwam tot meerdere orgasmes. Hij kwam zelf ook nog drie keer, maar steeds moeizamer. Vlak voor haar moeder zou thuiskomen stuurde hem naar huis. Woensdag herhaalde het patroon zich. Ze merkte dat hij vermoeid raakte. Zijn pik werd niet meer zo vlug stijf en soms moest ze hard werken om een erectie te krijgen. Ze leerde snel hoe ze een man moest behandelen. Ze wist hoe ze zijn pik en ballen moest strelen. Soms likte ze zijn eikel en eenmaal nam ze zijn hele pik in haar mond.

In een mum van tijd had Peter dan een erectie. Er was nog iets wat een grote invloed had: haar borsten. Hij raakte opgewonden van haar borsten. Hij was die middag al drie keer klaar gekomen en zij natuurlijk meerdere malen. Hij lag net weer in bed, nadat hij in de badkamer was geweest. Zijn pik hing slap tussen zijn benen. Niki ging bovenop hem zitten en begon haar borsten uitdagend te strelen, hem verleidelijk aankijkend. Daarna boog ze zich voorover en duwde haar borsten in zijn gezicht. Hij begon net gulzig te kussen toen de telefoon ging.

Niki had haar mobiel op het nachtkastje gelegd en kon er makkelijk bij zonder van hem af te stappen. Peter graaide naar haar borsten, teleurgesteld dat ze van zijn gezicht verdwenen waren. 'Hallo?' 'Hoi, Niki. Ik ben het Anja. Wat doe je?' Anja was haar beste vriendin. Ze zat bij haar en Peter in de klas. Ze had een grappig gezicht, met sproeten en kort blond haar. Ze had ongelooflijk grote borsten. Niki aarzelde even. 'Ik ben aan het neuken', lachte Niki. Peter verschoot van kleur en liet geschrokken haar borsten los. Het bleef even stil aan de andere kant. 'Je bent wat?' 'Ik ben aan het neuken!' 'Je liegt!'

'Nee, hoor. Echt waar.' 'Met wie dan?' vroeg Anja ongelovig. 'Je moet jezelf even voorstellen', zei Niki tegen Peter en duwde de telefoon naar hem toe. De hevig geschrokken Peter wendde angstig zijn gezicht af en zei niks. 'Je liegt. Ik hoor niks!' 'Nee, hoor. Ik zit bovenop hem, maar hij is een beetje verlegen. Wacht, nu komt hij!' Niki duwde de telefoon opnieuw naar Peter toe, maar die weigerde nog steeds iets te zeggen. Niki begon boos te worden. Ze wilde niet dat Peter haar voor gek zette bij haar beste vriendin. Plotseling boog ze naar achteren en gaf hem een ferme tik in zijn ballen.

Peter schreeuwde het uit van de pijn. 'Hoor je hem nu?' Niki voelde zich opeens heel vrolijk. Beneden haar kreunde en kronkelde Peter van de pijn. 'Jeetje', klonk Anja geschrokken. 'Wat is er gebeurd?' 'Ik heb hem in zijn ballen geslagen.' 'Jeetje. Ben je niet bang? Slaat hij niet terug?' Peter was nog steeds aan het herstellen. Vreemd genoeg was ze niet bang voor zijn reactie. Hij was de afgelopen dagen zo meegaand geweest dat ze geen moment rekening met verzet hield.

'Nee, hij doet alles braaf wat ik zeg.' 'Wie is het?' 'Wacht, hij wil zich nu voorstellen.' Ze duwde de telefoon weer naar Peter toe. 'Zeg hallo tegen Anja', beval ze, maar Peter weigerde nog steeds. Ze greep achter zich. Hij probeerde haar tegen te houden, maar ze was veel sneller en pakte hem bij zijn ballen. Hij pakte haar armen, maar ze verhoogde de druk op zijn ballen. 'Laat los', siste ze. Peter liet haar arm los en keek haar angstig aan. Ze had hem in haar macht, want met één beweging van haar hand kon ze zijn ballen fijnknijpen.

Niki genoot van haar macht en voelde zich nog natter worden dan ze al was. 'Zeg nu hallo tegen Anja!' Ze begon langzaam harder te knijpen. Zijn gezicht vertrok van pijn en hij begon langzaam te kermen. 'Ha..ha...hallo, Anja', kermde hij. 'Oh, hallo Peter!' 'Zie je nou wel dat het waar is?', lachte Niki. 'Jezus, jij bent helemaal gek! Wat heb je gedaan?' vroeg Anja geschrokken. 'Ik knijp een beetje in zijn ballen!' 'Ben je niet bang dat hij straks iets terug doet? Hij is veel ouder en groter dan jij. Hij zit in de vierde!' 'Nee, hoor. Als je een man bij zijn ballen beet hebt kan hij niets beginnen.

Hij moet alles doen wat ik zeg, anders knijp ik ze fijn!' 'Wauw, gaaf zeg! Jij durft wel.' 'Wat wil je dat ik hem nu laat doen?' lachte Niki. 'Laat hem maar zeggen dat ik heel lief ben en dat hij morgen mijn schooltas draagt!' 'Jee, dat is een goeie! Dat had ik zelf moeten bedenken. Nou, Peter, je weet wat je moet zeggen!' Niki hield de hoorn weer bij de mond van haar slachtoffer. Peter wilde eerst niets zeggen, maar toen ze harder in zijn ballen begon te knijpen, kermde hij kreunend: 'Au! Au! Stop, stop alsjeblieft! Anja, au! Ik vind je heel erg lief en ik zal...au..morgen je tas dragen.' 

Niki en Anja proestten het tegelijk uit van het lachen, terwijl Peter met een rood hoofd van schaamte en een pijnlijk vertrokken gezicht machteloos op het bed lag. 'Nou, ik ga je hangen', zei Niki. 'Ja, tot morgen. Veel plezier nog!' 'Zo', zei Niki grijnzend, 'hij staat weer lekker stijf! Ik denk dat we Anja vaker op moeten bellen, als je daar zo opgewonden van wordt!' Niki was verbaasd dat zijn pik zo stijf was, ondanks dat ze hem hard in zijn ballen geknepen had en hem samen met Anja had uitgelachen. Ze moest bekennen dat ze zelf ook behoorlijk opgewonden was.

Ze besteeg hem snel en begon hem als een razende te neuken. Ze kreeg een ongelooflijk heftig orgasme, maar ze was zo opgewonden dat ze gelijk doorging. Peter was nog nooit zo hard geweest en kreunde luid onder haar, maar ditmaal niet van de pijn. Ze versnelde haar tempo nog en kwam gelijk met Peter nog een tweede keer klaar. Ze ging bovenop hem liggen en kuste hem zachtjes. 'Je was geweldig,' lispelde ze zacht in zijn oor. 'Jij ook', zei hij zachtjes. Die avond overdacht ze wat er die dag gebeurd was.

Elke keer als ze dacht hoe ze Peter zijn ballen had gemolesteerd kreeg ze het warm. Het was niet aardig wat ze had gedaan. Ze had hem pijn gedaan en hem met Anja belachelijk gemaakt. Het hoorde niet, maar toch... Ze had ervan genoten. Ze had zich een tijdje heerlijk machtig gevoeld. Ze had hem helemaal in haar macht. Ze kon met hem doen wat ze wilde. Wat een heerlijk gevoel! Hij had het ook lekker gevonden. Hij had toch een stijve gekregen? Ze vroeg zich af hoe ver ze met hem kon gaan. Het was zo spannend.

Voor het eerst in een relatie met een man, had zij de touwtjes in handen en ze genoot ervan. De volgende ochtend haalde Peter haar vroeg op. Ze vertelde hem lachend dat ze eerst langs Anja zouden gaan en ze lachte nog harder toen hij vuurrood werd. 'Moet dat nou?' vroeg hij bedeesd. 'Kunnen we niet beter rechtstreeks gaan?' 'Nee', besliste Niki. 'We gaan eerst langs Anja. Je hoeft niet zo verlegen te zijn. Ze weet nu toch al dat je gisteren bij me was.' Even later belde Niki bij Anja aan. Het blonde meisje kwam aan de deur en lachte toen ze Peter zag. 'Doen je balletjes nog zeer?' 

Peter werd vuurrood en keek naar de grond. De meisjes moesten daardoor nog harder lachen. 'Zou je Anja’s tas niet eens aanpakken?' vroeg Niki. 'Die kan ze toch zelf wel dragen', protesteerde Peter. Niki ging vlak voor hem staan. Ze was een kop kleiner, maar hij durfde haar niet aan te kijken. 'Je hebt het gisteren zelf aangeboden of ben je dat al weer vergeten? Moet ik soms weer even in je ballen knijpen?' Ze begon nu boos te worden. Hij was zo meegaand geweest de afgelopen dagen dat ze het niet kon hebben als hij haar niet gehoorzaamde.

'Anders draag ik hem zelf wel', zei Anja geschrokken. 'Nee, hoor. Peter gaat nu je tas pakken.' Niki keek hem zo boos en doordringend aan dat Peter zonder wat te zeggen naar Anja liep en haar tas aanpakte.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen