Kiekeboe

Ingezonden door Twan

Mijn tijd met Elif is moeilijk in een woord samen te vatten. Dat had niet alleen met haar, maar zeker ook met mijzelf te maken. In de loop der jaren is het wel verminderd, maar ik kon mij nog steeds niet helemaal van alle gevoelens van jaloezie bevrijden. Nuchter bekeken was dat ook niet zo vreemd, want wie Elif zag zou meteen hebben begrepen waar die jaloezie bij mij vandaan kwam. Ondanks dat ik zelf zeker niet Gods gift to women ben, was er een bijzondere relatie met Elif ontstaan.

Iedereen, inclusief ikzelf, vroeg zich af hoe het toch mogelijk was dat zo’n prachtige dame aan mij was blijven hangen. Elif was niet gewoon knap. Elif was zonder overdrijven bloedmooi te noemen. Als wij ergens samen over straat liepen, bijvoorbeeld op zaterdag over de Oudegracht in Utrecht, dan zag je hele volksstammen mannen tijdens het voorbij lopen zich omdraaien om Elif na te kijken. Hierbij woedende rukken aan hun arm van echtgenote of vriendin voor lief nemend. Elif was het type vrouw waar jouw schoonmoeder haar dochters altijd voor had gewaarschuwd.

Dat was meteen ook het verbazingwekkende aan Elif. Zij leek zich er totaal niet van bewust welke uitwerking zij op mannen had. Dat effect had ze overigens niet alleen op mannen. Het was duidelijk te zien dat Elif ook goed in de smaak viel bij dames die op eigen seksegenoten vielen. In eerste instantie vermoedde ik enige naïviteit op dat gebied bij Elif. Het zou voor haar zo vreselijk eenvoudig zijn geweest om haar schoonheid in haar voordeel te gebruiken. Dat deed Elif echter helemaal niet.

Sterker nog, iedere keer dat ik haar een compliment maakte over haar uiterlijk, leek zij dat amper te geloven. Wat Elif dan minimaal deed was mijn complimenten relativeren. ‘Dat valt wel mee. Zo mooi ben ik nou ook weer niet', was dan steevast haar reactie. Dat heb ik dus nooit begrepen. Ik weet dat er niemand kritischer op hun eigen verschijning is dan vrouwen in het algemeen, maar voor Elif gold dat echt nog eens extra. Ondanks dat zij ten tijde van dit verhaal nog maar achtentwintig was, had Elif, die van Turkse afkomst is, al een mislukt huwelijk van vier jaar achter de rug.

Haar ex-echtgenoot was na hun huwelijk toch een andere persoonlijkheid gebleken dan hij zich daarvoor had voorgedaan. Elif, weliswaar moslima, was zodanig verwesterd dat zij qua kleding in elk geval de vergelijking met elke andere West-Europese dame aan kon. Waar haar moeder nog wel gesluierd door het leven ging, had Elif, net als haar twee zusters al vroeg besloten een andere weg dan die van hun moeder in te slaan. Daarom verbaasde het mij ook dat zij, inmiddels al ruim twee jaar na haar mislukte huwelijk, nog steeds dezelfde profielfoto op haar WhatsApp gebruikte.

Die foto was door haar toenmalige echtgenoot genomen. Elif had deze foto op zijn verzoek geplaatst. Op de foto lag Elif in bikini gekleed achterover geleund op een palmboom aan een wit zandstrand. De bikini was fel geel van kleur en contrasteerde perfect met Elifs zongebruinde lichaam en toonde haar opwindende contouren onverhuld. Ik schreef net al dat ik -zeker destijds- nog wel degelijk gevoelens van jaloezie kon hebben. Ik trachtte dat voor mijzelf te legitimeren door die gevoelens te verklaren vanuit mijn neiging om Elif te beschermen. Wat helemaal niet nodig was.

Elif was heel goed in staat om haar eigen boontjes te doppen. Het kon niet anders dan dat er bij mij ook gevoelens van egoïsme meespeelden. Dat was dan weer moeilijk te verenigen met nog andere gevoelens die ik destijds ook al had. Ik was- en ben nog steeds- redelijk exhibitionistisch ingesteld. Mijn heftigste orgasmes heb ik beleefd in situaties waarin de seks, die ik op dat moment met een dame had, werd gadegeslagen door anderen. Als die andere dan ook nog een vrouw, of liefst meerdere vrouwen waren, dan veranderde mijn orgasme van een mild stromend beekje in een schuimende waterval.

Menig bezoek aan een parenclub was in een spetterend hoogtepunt geëindigd. Daarom was het ook niet zo vreemd dat er op die bewuste zaterdag in juli bijzonder dingen zijn gebeurd. Elif woonde in Den Haag en ik in de buurt van Utrecht. Elif zou ’s morgens al op tijd naar mij toekomen. Het plan was om die dag met mijn sloep op de Loosdrechtse plassen te gaan varen. Waar de exacte invulling van die dag, avond en nacht van tevoren nog niet vaststond, was een ding wel zeker: Elif en ik zouden in onze seksuele ontlading elkaar alle hoeken van mijn appartement laten zien. Inclusief het balkon.

Eigenlijk al vanaf het begin van onze relatie was het heel normaal om allerlei speeltjes, diverse kleding en lingerie te gebruiken. Bij de winkel van Christine le Duc op de Amsterdamsestraatweg waren Elif en ik kind aan huis. Zeker niet in de laatste plaats omdat het personeel in die winkel altijd vrouwelijk was. Dat gaf Elif net dat extra duwtje om over haar soms aanwezige gene heen te stappen. Voordat ik met mijn auto de ringweg rond Utrecht opdraaide, nam ik eerst de weg langs het Amsterdam-Rijnkanaal richting het centrum van Utrecht. Het zat die morgen mee.

Nagenoeg pal voor de deur van Christine le Duc was een parkeerplaats vrij. Ik hielp Elif met het uitstappen en hand in hand liepen wij de winkel binnen. Achter de verkoopbalie stond een slanke brunette van vermoedelijk begin dertig. Een aardige dame, wisten Elif en ik uit eerdere bezoeken. Nog volstrekt onzeker over wat wij die ochtend aan zouden schaffen, begon Elif uit zichzelf de twee rekken met lingerie te verkennen. Na wat setjes van de stang te hebben gehaald, hing zij diverse slipjes, beha’s en jarretelgordeltjes terug in het rek.

Toen Elif een donkerblauw setje in haar hand omhoog hield, zag ik aan de duur van haar keuring dat dit setje een goede kans maakte om straks in de kofferruimte van mijn auto mee te gaan. Terwijl Elif het setje omhoog hield, keek zij mij vragend aan. Wachtend op mijn goed- of afkeuring. Ik was meteen ‘om’ en stak tussen de stellingen met dildo’s en vibrators mijn duim op. Vrolijk en heupwiegend, waarbij Elifs prachtige billen in haar extreem strakke rokje bijna onfatsoenlijk bewogen, liep Elif voor mij uit naar een van de twee paskamers achterin de zaak.

Als ik met Elif in de stad 'gewone' kleding ging kopen, dan zorgde zij er altijd voor om toch vooral elke denkbare spleet tussen het gordijn en de wand van de paskamer hermetisch af te sluiten. Dat verbaasde mij altijd, want zoals ik al zei Elif mocht als beauty gezien worden. Bij een eerder bezoek aan deze winkel, waarbij wij ook wat kleding hadden aangeschaft, had ik tot mijn verbazing, maar zeker ook mijn opwinding gezien dat Elif toen nauwelijks moeite deed om het gordijn van de paskamer dicht te trekken.

Wat voor mij een teken aan de wand had moeten zijn, was dat toen ik zonder speciale bedoeling pal voor de ingang van het paskamertje bleef staan, dat voor Elif al bedekking genoeg was om zich uit te kleden. Elif wierp haar gympen van Converse, haar skinny jeans van Levi’s, strakke truitje en rode beha van zich af en stond op haar rode string na naakt in de paskamer. Het door Elif uitgezochte setje bestond uit een donkerblauw corsetje dat aan de voorkant uit iets van kant was gemaakt. Semi-transparant. De achterkant was in satijn uitgevoerd.

De bovenkant van het corsetje bestond uit twee cups, waarin Elif’s 75 C’s perfect uitkwamen. Aan de onderzijde waren een aantal jarretelbandjes met metalen clips bevestigd. Toen Elif zich in het corsetje had gewurmd, zag zij er zo ontzettend sensueel uit dat ik mijn penis voelde kloppen en groeien. Ik wist nu al dat ik mij vanavond echt zou moeten beheersen. Het risico dat ik dat kleine stukje textiel van Elifs lijf af zou scheuren om haar daarna te bespringen, was levensgroot. Het enige dat op dat moment uit de toon viel, was Elifs rode string.

Ik stelde voor om de verkoopster te vragen naar donkerblauwe kousen. Elif zei niets en knikte alleen maar goedkeurend. De verkoopster opende een one-size-fits-all verpakking en liep met mij mee terug naar Elif. Elif opende het plastic, opende de kousen om die vervolgens een voor een aan te trekken. Aan de manier waarop Elif de kousen aantrok, kon ik zien dat de situatie iets met haar deed. Net of het haar vrouwelijkheid haar sensualiteit beïnvloedde. Of zeg maar gerust, het Elif opwond. Elif kon zelf de kousen aan de jarretelbandjes aan de voorkant van het corsetje bevestigen.

Ongevraagd stak de brunette haar handen uit, wat door Elif als een aanbod van hulp werd opgevat. Zonder verbale communicatie draaide Elif haar heerlijke Turks getinte billen naar ons toe. Twee dingen vielen mij op. Ten eerste had de verkoopster er duidelijk geen moeite mee om de bovenbenen en billen van Elif aan te raken. In mijn beleving soms net iets fysieker en langer dan strikt noodzakelijk was. Het tweede dat mij opviel, was dat Elif geen enkel bezwaar maakte tegen die aanrakingen.

Ik wist toch echt zeker dat Elif op zich niets met vrouwen had, maar mogelijk was Elif door de hele entourage enigszins opgewonden geraakt, waardoor de aanrakingen door de brunette niet alleen acceptabel, maar zelfs gewenst leken. Een en ander werd nog eens bekroond toen de verkoopster na het dichtklikken van de laatste clip Elif speels een klein tikje op haar bil gaf. Geen protest van Elif. Nu Elif daar in haar volle glorie mooi en opwindend stond te zijn, stak haar rode string vreselijk af bij haar donkerblauwe corset en kousen.

Aan de kledinghanger had geen slipje gehangen. Volgens de verkoopster hoorde dat ook niet bij dit specifieke corsetje, maar zij had wel iets bijpassend liggen. Nieuwsgierig liep ik met de verkoopster mee naar een rek tegen de zijmuur. Daar lag een scala aan slipjes, broekjes en stringetjes in de meest uiteenlopende vormen, maten en kleuren. Het leek alsof de brunette Elifs lichaam voor de geest probeerde te halen. Waarschijnlijk om de juiste maat te kiezen. Ik vermoedde dat haar geheugen niet volstond, want de verkoopster draaide haar gezicht richting de paskamer.

Net iets te lang om normaal te zijn, bleef de brunette naar Elif kijken. Haar ogen volgend, begreep ik ook meteen waarom. Elif stond iets voorover gebogen en was bezig haar rode string uit te trekken. Open en bloot! Nadat de string over haar enkels was uitgeschopt, ging Elif rechtop staan en bod daarbij een onbelemmerd uitzicht op haar gladgeschoren kutje. Zonder enige gene of schaamte. Ik kon het niet aan Elif zien, maar ik wist wat er op dat moment in haar hoofd omging. Het boefje!

De verkoopster moest duidelijk haar ogen van Elif afscheuren om nog professioneel te blijven. Elif maakte dat zeker niet makkelijker toen de brunette en ik terugliepen naar de paskamer. Quasi nonchalant draaide Elif zich voor de spiegel in allerlei houdingen om zichzelf van alle kanten in spiegelbeeld te kunnen bekijken. Niet alleen ik keek daar gebiologeerd naar, de verkoopster vergat volgens mij bijna om adem te halen. Eerlijk is eerlijk: Elif zag er misdadig geil uit. Ik kon mijn lul bij elke hartslag verder omhoog voelen komen.

Ik moest mijzelf inhouden om niet met mijn hand ongegeneerd mijn groeiende erectie recht omhoog te leggen, want die kwam nu naar beneden gekruld ernstig knel te zitten in mijn jeans. Voor mij stond echter ook zo vast als een huis dat de brunette ‘het beneden ook niet droog hield’. Neem het mij maar niet kwalijk dat ik op dat moment de meest verregaande visioenen van Elif en de brunette voor ogen kreeg. In die visioenen waren de dames niet alleen bezig om elkaar en zichzelf te bevredigen, maar stond ik zelf ook in mijn blote kont met een mega erectie klaar om beide dames van dienst te zijn.

De verkoopster opende met duidelijk trillende handen het cellofaan van de verpakking en gaf het donkerblauwe stringetje aan Elif. Die boog zich weer voorover om de string over haar voeten en enkels aan te trekken. Bij het voorover gebukt staan, leken haar borsten bijna uit de cups van het corset te vallen. Haar kastanjebruine tepels waren goed te zien. Waar ik al met moeite moest slikken, vermoedde ik dat bij de brunette de adem compleet stokte. Wat Elif deed was op het wrede af. Zoiets zou eigenlijk verboden moeten zijn.

Om het voor mij nog erger te maken, stak de brunette weer haar handen uit en hielp zij, volkomen onnodig, Elif met het over de billen trekken van de string. Nog veel overbodiger was de manier waarop de verkoopster haar wijsvinger achter de veter aan de achterkant van de string draaide om die veter zogenaamd recht in Elifs bilnaad te trekken. Weer waren daar die aanrakingen net te vaak en te lang om nog toevallig te zijn. Van mij mochten de dames. Verdere schade is op dat moment niet toegebracht.

Elif trok haar nieuwste aanwinsten weer uit en trok haar rokje en de rest van haar kleding weer netjes aan. Na het afrekenen overhandigde de brunette het tasje net inhoud aan Elif. Ook nu weer totaal onnodig maakte de verkoopster nog even handcontact met Elif. Ik begreep haar wel. Onderweg naar Loosdrecht kon ik het niet laten om tegen Elif te zeggen dat zij en de brunette zonet aan een verkrachting waren ontsnapt. Elif reageerde schaterlachend. ‘Was het zo erg?’ vroeg zij quasi onnozel. Ik pakte haar linkerhand en legde die op mijn kruis.

Elif had geen verdere instructies nodig om te begrijpen wat ik bedoelde. Precies op de juiste plek en met de juiste druk masseerde Elif mijn bijna pijnlijke erectie. Het zou niet lang duren voordat ik mijn zaad in mijn boxer zou schieten. Dat wilde ik om twee redenen niet. Als eerste was het zeker niet denkbeeldig dat wij dan in de berm van de A27 of de vangrail terecht zouden komen. Bovendien wilde ik van mijn opwinding afkomen door Elif ergens in een beschut deel van de Loosdrechtse plassen te neuken.

Min of meer bevelend zei ik Elif op te houden mijn lul te masseren. Toen ik mijn tweede reden daarvoor uitspraak, maakte Elif een duidelijk instemmend geluidje.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen